- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
İyi yapmıssın hatta hava güzelse piknige gidin cok pimpirik yapma ağlasınlar üşüsünler için gitse bile ses etme erkekler sıkıntıya gelemiyo bebeler huysuzlansa bild eve gelince kocacım iyiki cıkmısız cocuklara iyi geldi de politik ol haha:) adam alıssın sizle cıkmaya sonra sen istemesen de o hadi cıkalım diycek dene ve görkızlar telden alıntılayamıyorum sağolun
tek çıkamam gıcık kp evde laf eder aile apt. dayız
benimki otomobili sevmiyor
bebek arabasını denemedim uzun süreli
seveceğini sanmıyorum abisi ikisinide severdi
eşim büyükle ilgileniyor zaten ama çok huysuz
huysuzluğunu gördükçe geriliyorum
dün pişman olunca daha da gitmem bir yere diye
söylendim
eşiminde canına minnet oldu tabi
bizim ailecek bir şey yapmamız demek
daha çok kavga demek
bütün olumsuzlukları bırakıp msj atıcam
gel bizide al diye
Kulak copuyle zeytinyagını dene o cok iyi hem doğal6 gün yapmadı huzursuzlandı fitil kullandım bende. Yapmayalı 5. Gün bugün hep fitil kullanmakta istemiyorum.
Denedim gelmedi kaka.Kulak copuyle zeytinyagını dene o cok iyi hem doğal
Ay ben cesaret edemiyorum, azıcık tattırsın mı kiKızlar onbes haftalığız son zamanlarda sanki doymuyodu bugün kahvaltıda yoğurt verdim bi kasık yani ek gıdaya basladıkkkkkkk yuppi :) vatana millete hayırlı olsun :)
Canım seni çok iyi anlıyoruz bende dün yalvardım çıkarmadı beni neymiş efendim işlerim var günler çuvala mı girdi başka gün gideriz dedi anlamıyorlar odunlar çünkü kafayı yedim evde günler çuvals mı girdi başka zaman gideriz diyor nisan ayında güneşli hava bulmak zor üstelik haftasonu .. ve canımız çıktı çocuklarla uğraşmaktan bunaldık gelde anlat .. çocuk olmadan önce ben istemesemde zorla kaldırır beni götürürdü hatta kalkmak istemediğim zamanlar benimle çok tartışmıştır o kadar ki .. çocuk olduktan sonra 4 döndü hep tamam diyor ama götürmüyorkızlar telden alıntılayamıyorum sağolun
söylendim
daha çok kavga demek
gel bizide al diye
Ben pusetini kullanmiyorum cnm icine Girince agliyo hemen, bebek arabasinda da durmuyo pek ama yine biraz oyalaniyo. .Büyük oğlanla baba ilgilensin küçükle sen ilgilen iş bölümü yapın olmaz mı ? Ayrıca oğlunun araba sevmemesi de zor araba bizim kurtarıcımız üç saat gezsek kızım gık demez arabada . Burdada hava cok guzel bizde cıkcaz birazdan bu arada benim puset tasımaktan kolum koptu ne zaman bebişleri pusetsiz arabaya koyabiliriz siZce ?
canim neden tek çıkmana laf ediyorlarki . Sonuçta acemi yeni gelin degilsinki . Bence aliştr sen onları yavastan çıkmaya . Bnm kv kp de oyleydiler . Dışarıya tek çıkmamı istemezlerdi. Ben alıştırdım bebek dogmadan once hava guzel oldumu kp arıyordu beni dışarı çıkın gezin hava guzel diye :) . Sadece çarşiya gidemiyorum tek hem uzak hem kalabalık diye pek gitmemi istemezler ama ilerde orayada giderim ozellikle seneye taşıncaz diger evimize o zaman gitmeye baslarım . Ben gezmeyi çok severm sevmeyen yoktr heralde ozgurlugume duşkunum bn brz.kızlar telden alıntılayamıyorum sağolun
söylendim
daha çok kavga demek
gel bizide al diye
Aynen cnm bizimkide çok pimpirik yapıyor hasta olur diye yoksa götürürüm diyor burda bir arkadaş paylaşım yapmıştı soğuk yağmur rüzgar demeden gezdim diye onu örnek verdim ama yok bide dediğim gibi ilk çocuk olduğu için zor olacağını düşünüyor o tabuyu yıkmam lazım özgürlüğüne ve rahatlığına düşkün birazkızlar yarın pc açınca alıntılıycam özet geçiyim:)
eşime dedim güneş var ama çok esiyor dedi haklıydı
ısrar edemedim aşırı bir halsizlik var bende
kansızlığım hortladı muhtemelen
eşim benle gezmeyi sever her gün çıkalım dersem çıkarız
şimdi bebeğimiz küçük hasta olur diye pimpirik yapıyor
kp gelince onun huyunu hepiniz öğrendiniz
çıksam çıkarım sallamam ama inanın bugünlerde
onun ortalığı bulandırmasına harcayacak enerjim yok
eşim yer yer babasının etkisinde kalsada
sonunda doğruyu görür bu huyuna alıştım
ona göre şerbet veriyorum artık
dışarı tek çıkamamam hep babasının etkisiydi
o tabuyu yıktım artık sırada çarşı pazara
eşimsiz gitmek kaldı
çocukların dışarda huysuzluk yapmasına
eşim daha tahammül gösterir gerilen sinirlenen benim
arkası yarın bekleyin beni:)
Hadi ya bizde işe yaramıştıDenedim gelmedi kaka.
Valla şimdilik bi yan etkisi yok hatta yoğurttan sonra kakasını daha kolay yaptı aksam bi kasık daha vercmAy ben cesaret edemiyorum, azıcık tattırsın mı ki
Arada fark var miymis cnm bilmiyodum..Kızlar prima premium care kullanıyordum oğlum icin hiç pisik olmamıştı kızarıklık bile olmamıştı prima aktif bebe yi deneyeyim dedim 2 gündür kullanıyorum az önce altını actigimda pisik olduğunu gördüm zaten çok agliyordu sadece altını açınca sakinlesiyordu ben de havalar ısındı altının açık olması ondan hoşuna gidiyor sanmıştım meğerse bebisimin poposu aciyor mus Kıyamam yaaa ....
ben de oğlumla beraber ağladım benim yüzümden oldu yaaa fiyati daha uygun sonuçta ikisi de prima dedim deneyeyim dedim minicik bebek kullandığım bez pisik yapmadı işte neden denersin yaaa offf Vicdanım sızlıyor yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?