2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi yapmıssın hatta hava güzelse piknige gidin cok pimpirik yapma ağlasınlar üşüsünler için gitse bile ses etme erkekler sıkıntıya gelemiyo bebeler huysuzlansa bild eve gelince kocacım iyiki cıkmısız cocuklara iyi geldi de politik ol haha:) adam alıssın sizle cıkmaya sonra sen istemesen de o hadi cıkalım diycek dene ve gör

iyi pazarlar herkese....
misafirlerim vsr akşam a son hiz kosturuyorum.herkesler gezne telasinda yerime de gezin.
zaten henuz dışarı çıkamıyorum gittigim ev gezmesi

Nego canim sıkma canıni vurdimduymaz olmayi dene ins basarirsin hassassin biliyorum.eşine demekle iyi yapmışsın:)

Canım seni çok iyi anlıyoruz bende dün yalvardım çıkarmadı beni neymiş efendim işlerim var günler çuvala mı girdi başka gün gideriz dedi anlamıyorlar odunlar çünkü kafayı yedim evde günler çuvals mı girdi başka zaman gideriz diyor nisan ayında güneşli hava bulmak zor üstelik haftasonu .. ve canımız çıktı çocuklarla uğraşmaktan bunaldık gelde anlat .. çocuk olmadan önce ben istemesemde zorla kaldırır beni götürürdü hatta kalkmak istemediğim zamanlar benimle çok tartışmıştır o kadar ki .. çocuk olduktan sonra 4 döndü hep tamam diyor ama götürmüyor çok sıkıldım artık son ayıma kadar hergün dışardaydık gezerdik ama çocuk oldu bu adam değişti heralde çocukla çok zor olur diye düşünüyor onun bu ön yargısını yıkmam lazım yoksa fena patlayacam

Ben pusetini kullanmiyorum cnm icine Girince agliyo hemen, bebek arabasinda da durmuyo pek ama yine biraz oyalaniyo. .

@angelturkeys canim bende puset kullanmyrm artik sadece evde kullaniyorum oto koltugu olan anakucagini arabada zaten arkada cocuklarla otuuyorum arabayi surdugum kisa mesafelerle bebisi yan yatirip emniyet kemeri yaptim ama araba koltugunu takacagiz haftaya yer kapliyor diye kaldirmistik kizim 3 yasini dolduunca arkaya oturdu binmek de istemedi ins kiymete binmez bu rda ek gida konusunda paslasabiliriz ben bi haftadir basladim ilk hafta sadece yogurt ve elma rendesi puresi verdim cam rende ile rendeleyip cay kasigiyla verdim ...simdi baska seylerde veriyorum 3 ogun veriyoum ama hic bi gun aksatmadan veriyoum bazen reddettiginde israr etmiyorum ama bazen ek gidayi biberonla verdigimde oldu ama once mutlaka bi iki kasik kasikla verdim yavastan yutmayi cignemeyi ogreniyor ama sakin ol azcik ver karsisinda cigneme hareketi yap birde ek gida baslangicinda kabiz oluyorlar bize armut iyi geldi armit rendesi verdim ddaha yemekleri vermiyorum asiri tatli seylerde vermiyorum birde mutlaka bi iki cay kasigi su verde agzi temizlensin

angelsturkey ek gida ile ilgili yukarida dana biseyler yazdim bu arda biz 23 araligiz 90 gunu gectik ebeyle saglik ocaginda konustum ve kizimdan bildugm icin basladm benim sartlar bunu gerektirdi sutunun kilo alimina etkisi iyi ise bence artirma ama benimki amalum kilo almadi simdi erken ama almazsada kilo vermesin diye basladim cunku biz mama veremiyoruz esimden dolayi boyle gidiyorum bi ay kaar meyve yogurt falan idare edicem cunku bagirsaklari daha kucuk ve zor parcaliyor bicok sy karacigerine agir gelir dikkatli ol bebgin yalanmasi hosuna gider baska seyleri vermeden arastr ek gida ile olgili yailari oku blendiri bi sure kullanma cigneme refleksi gelisince ilerde karisik sylerde belki kullanilabilir bu cocukta kararliyim normal saglikli beslenen bi cocuk olsun diye elimden geleni yapicam kizimda da yapim ama cok istahsiz halada ayni bakalim bunda ne kaar basarili olucam kizima gore daha talepkar bi cocuk en zindan yerken seviniyor cok yemesede

hihami mevludunuz hayrli olsun darisi dugunune
Nego canim esinin yardim etmesi falan guzelde disari cikmana izin vermemesi zor az buxuk benjm esimde oyleydi dyim ama ben cikrim her ciktiggimda buyuk kizim baska evlerin tozuna gelemedigi icin yani temiz olsa bile hasta oldu bende onun dedigune geldim sonunda bu yuzden oda kendisi cikartmak zorunsa ve hep evde oldugunda hava sartlari musaitse ezdiriyor gezdirmelide zaten cikamadigimiz hfta bende sinir oluyor farkinda benim esim disariya bebeklerle markete parka yalniz gitmeme hic bisy demez ev ortaminda olan oturmalara karsi bende hakikaten ev oturmasindan nefret eder hale geldim millete misafir gidince hassasim ben dikkat ederm evine ev sahibine davraniyorum ama millet bana gelince hic ozen gostermiyor cok misfirver davraniyorum hep gelmel istiyorlar sonra ama hassasiyet sifir gelsinnlerde ben ecomin dagitilmasima izin veriyorsam onlatda bi tv acip cocuklari atalim ohh fdedikodu yapalim yiyelim derse bende artik sadece bi kac sevdigim insanla ev oturmasi yaparim benim bi arkadasim var songülum onla gezeriz birbirimize geliriz dagitiriz diger insanlara mesafeliyim inan insanlar utanmaz birde zaten eaimin abisi ve ablalarida var onlarlada ev oturmasi yapiliyor yeterde artar bile

canim neden tek çıkmana laf ediyorlarki . Sonuçta acemi yeni gelin degilsinki . Bence aliştr sen onları yavastan çıkmaya . Bnm kv kp de oyleydiler . Dışarıya tek çıkmamı istemezlerdi. Ben alıştırdım bebek dogmadan once hava guzel oldumu kp arıyordu beni dışarı çıkın gezin hava guzel diye :) . Sadece çarşiya gidemiyorum tek hem uzak hem kalabalık diye pek gitmemi istemezler ama ilerde orayada giderim ozellikle seneye taşıncaz diger evimize o zaman gitmeye baslarım . Ben gezmeyi çok severm sevmeyen yoktr heralde ozgurlugume duşkunum bn brz.

kızlar yarın pc açınca alıntılıycam özet geçiyim:)

eşime dedim güneş var ama çok esiyor dedi haklıydı

ısrar edemedim aşırı bir halsizlik var bende

kansızlığım hortladı muhtemelen

eşim benle gezmeyi sever her gün çıkalım dersem çıkarız

şimdi bebeğimiz küçük hasta olur diye pimpirik yapıyor

kp gelince onun huyunu hepiniz öğrendiniz

çıksam çıkarım sallamam ama inanın bugünlerde

onun ortalığı bulandırmasına harcayacak enerjim yok

eşim yer yer babasının etkisinde kalsada

sonunda doğruyu görür bu huyuna alıştım

ona göre şerbet veriyorum artık

dışarı tek çıkamamam hep babasının etkisiydi

o tabuyu yıktım artık sırada çarşı pazara

eşimsiz gitmek kaldı

çocukların dışarda huysuzluk yapmasına

eşim daha tahammül gösterir gerilen sinirlenen benim

arkası yarın bekleyin beni:)

Aynen cnm bizimkide çok pimpirik yapıyor hasta olur diye yoksa götürürüm diyor burda bir arkadaş paylaşım yapmıştı soğuk yağmur rüzgar demeden gezdim diye onu örnek verdim ama yok bide dediğim gibi ilk çocuk olduğu için zor olacağını düşünüyor o tabuyu yıkmam lazım özgürlüğüne ve rahatlığına düşkün biraz

Nego cnm erkekler disarida COcuk huysuzlaninca geriliyolar, ben kizim huysuzlanmaya baslamadan gezdiysek bi sure donelim diyorum..Kizim huysuzlaninca da sakin kalmaya calisiyorum o da gerilmesin diye. .çocuktur aglayabilir hemen donmek zorunda değiliz diyorum Cnm..
Biz bugün ustu acik avm ye Gittik bi nevi sokakta gezmis gibi olduk..Benim minik bi sure arabada gezdi sonra da kucakta..Cok sukur hic huysuzlanmadi teyzeleri, hatta esim sen bi kangru al avm ye git diyo..bi de cici aldim kizima h&m den yazlik..

Ben de stres atinca esimin disari cikmasina bişey demedim arkadaşları ile..
Bu arada sanki regl olucam 2 gündür ha oldum olacak gibiyim..

Eklentiler

• 20150405_162752.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 84
Kizim eve geldiginden beri uyuyo, kac saat oldu..
Gece uyur mu bilmem artik, esim de aksamlari avm ye gidelim yoralim biraz prensesi diyo. .Benim de Isime Gelir uygularsak..
bi de kizlar benim cadinin kafasinda konak olmus bingildagin ustunde..Ne yapmak lzm acaba..

Kızlar prima premium care kullanıyordum oğlum icin hiç pisik olmamıştı kızarıklık bile olmamıştı prima aktif bebe yi deneyeyim dedim 2 gündür kullanıyorum az önce altını actigimda pisik olduğunu gördüm zaten çok agliyordu sadece altını açınca sakinlesiyordu ben de havalar ısındı altının açık olması ondan hoşuna gidiyor sanmıştım meğerse bebisimin poposu aciyor mus Kıyamam yaaa ....
ben de oğlumla beraber ağladım benim yüzümden oldu yaaa fiyati daha uygun sonuçta ikisi de prima dedim deneyeyim dedim minicik bebek kullandığım bez pisik yapmadı işte neden denersin yaaa offf Vicdanım sızlıyor yaaaaaaaaa

Arada fark var miymis cnm bilmiyodum..
premiUm care gercekten bize de iyi geliyo. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…