2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
şu güzel havada moralim bozuk

pozitif bakamadığım için üzgünüm

hiç bir şeyi takmayan rahat kadınlardan olmak isterdim
Canim beni biliyosun hep ciktim disari tabi bazen bende cok zorlaniyorum, hele bugun anlatamam ne zorluk yasadim, arkadaslarla bi yere gitcektik, tam evden cikcam kizi hazirladim kendim hazirlandim kanguruya bagladim ay bi aglama krizi geldi nasil agliyor kipkirmizi oldu, tramvay saatine yetismemiz lazim, onu kacirirsak otobus kacircaz filan, bir suru is.. Neysey kanguru belime bagli kiz kucagimda ttamvay duragina kostuk :)) halimiz komedi, sonra oturdum tramvayda emzirdim dusun, cok utandim ama napim mecbur kaldim . Kizi tekrar koydum kanguruya yok istemiyor Allahim kucahimda tasidim cok yoruldum, gittigimiz yer kalabalik gurultulu saydim 15 cocuk vardi :) bizimki zavalki hic uyuyamadi gurultuden, nalim bozmadim moralimi tadini cikarmaya calistim, artik hayatim boyle bende bu hayata adapte olmaliyim

Canim ben bugun ingant insert olmadan denemek istedim cunku kilo olarak bebegim icin uygun ama cok zorlandim henuz zamani gelmemis demekki, 4 ayi gecsin oyle onsuz kullanmaya baslayacahim, ama sen bu saatten sonra artik infant insertalma bence 1 ay bbekleyebilirsin. Momfortbaby ye bak fiyati bayagi uygun ve ergonun yerli versiyonu, her seyi ayni :)

hihami ben aktif bebek kullaniyorum canim piaik olmuyoruz ama iki uc gune sudokrem suuyorum bide belki kalite degilde senin bebeginin tenine uygun degildir primanin bezler genelde ayni tip premium care kullndmm ilk zaman bi kac kere sadece islak bez gostergesi farkli geldi ama bi tane prima uyuoyna diye turuncu bi bezi var o kadar adiki anlatamam ondan alsaudn hakikaten uzulurdun bosver eski bezine bi kac ay daha devam et biraz buyusun aktif bebk ypaarsin

canim ben kanguu almamistm ama disarda cok geziyoruz herkes memnun alsam mi bbebek aranasi cazip geliyor aslinda kanguu belimi agritir gibi geliyor bide kendimi hala hamile gibi hisseder miyim acaba )

Sagol cnm bakicam peki kilo kac olmasi lzm ergo icin benim minik küçük kalir su an dedigin gibi o zaman. .
canim ben kanguu almamistm ama disarda cok geziyoruz herkes memnun alsam mi bbebek aranasi cazip geliyor aslinda kanguu belimi agritir gibi geliyor bide kendimi hala hamile gibi hisseder miyim acaba )
cnm bebek arabasinda duruyosa sorun degil benim tosbik sadece kucakta duruyo dıye bakıyorum. .
bu arada iznim yarin bitiyo insallah heyet raporu alabilirim cnm, sen almistin degil mi..

Aa bizde 22 aralığız valla ben bu hafta sadece yoğurt vercem bugün iki kez verdim şimdilik sıkıntısı yok bende hiç mama vermedim ama baya iştahlı ve don günlerde doymadıgını hissederk basladım. Senin minik kac kilo su anda

Arada fark var miymis cnm bilmiyodum..
premiUm care gercekten bize de iyi geliyo. .

Ben doğdugundan beri prima aktif kullanıyorum bizde de premiım yaramadı işin aslı ilk basta habgisini kullanırsanız onla devam etmekmiş yoksa pişik oluyo bu arada kanguru için çiko öneririm 80 tl hemde cok güzel biz hergün geziyoruz kızımla

Evet canim cok zor surekli camasir yika utule zor yetistiriyorum bizimde oyle dedi midesi kucuk olunca tasiyo dedi bazen yattigi yer sirilsiklam olurdu niye kafasi bu kadar terliyo derdim meger kusuyomus yavrum. Ama su siralar biraz azaldi cok sukur insallah tekrar artmaz. Sizinkide gecer insallah basini falan yukselttinmi

iyi geceler misafirler gitti 4 aileydi guzel gecti arkadaşlarla içlerinde en Küçükleri benim ama yine de cok iyi geldi hepsi hayat dolu içim açıldı....ark. la yedim nereye gityi bilmiyorum.az once tepsinin tencerenin başında goturdum valla gece gece bu iştahla sonum nereye gider bilmiyorum...cok yiyorum cok.avantajım kilomu pek belli etmiyorum.

başım ağrıyor yoruldum uyuyayim ins.yarin geçmişe bakarım

Ne diye yazıcam temizlik Şirketi diye mi. Bide iyi yapıyor mu şirketler bide erzurumda var mıdır :)
Sakın tatlım sakın! İnternetten temizlikçi bulmaya kalkma!Ben inşaat sonrası için acelem olduğundan böyle bir gaflette bulundum. Ankara dersin, insanlar sözünü tutar dersin ya. Hiç deme! Firma söz verdiği gün gelmedi, üstelik telefonda da bağırıp çağırarak konuştular. Kabahatliler ya.... Sözüm ona bizi suçlamaya çalıştılar. Ama benim bütün işlerim aksadı, yaşadığım üzüntü de cabası. Sen boşver interneti falan, ya güvenilir birini çagır ya da hiç bulaşma. Sonuçta millet çok tatlı bir bebek görmeye gelevek. Ev değil ☺

gunaydin hepinize kizlar ...
M miss_curious canim dun gece nebisin uyudu mu senin bebisi dusunuyorsum uyur heralde derken benimkide erken uyuyasi geldi uyudu neyse zaten 11 de kalkar mutlaka dedim kalkmayinca emzirip yatirdim guya 4.30 kafar bi kere emip yine uyudu ama 4.30 bi kalkti cocuk karanlikta ben hic kullanmiyorum isik sokak lambasi baya aydinlatiyor yami biz birbirimizi scebiliyoruz basladi gulmeye oglum sesler cikariyor kalkmak istiyor hapsuuyor gaz cikariyor direk olayi sabaja baglamis yani artik dayanamadm kaka yapti cunku baska odaya gotururp burnunun actim altini temizledim elini copcop emdi derlen sukurler olsun uyudu normali biz hic ayakta kalmazdik 11 de yattimi gece kac kere emerse en az iki en gfazla 3 sabah 7 yekaar baglardik olayi kirkindan beri olk kez yasadik soktayim @eflalim in buyume ataklarini mi yasadik bilmeme ki zaten biz gunduz yasiyorduk o ataklari gunduz uyumaz bide eceye mi sarkti heyet icin birazdan gidiyorum ins bugun hallolacak canim araya hatirli insanlar soktugumuz icin bide yanlis bisy yaptigimin arkindaym ya ama mecbujm bi turlu biiiremedikkac gundur hastanelere git gel biraz sonra ins oglumu kizimi halasina birakip gidecegim bi sikinti cikmadan hallederm bugun bitsin buyuksehirde korkuyorum evimden uzak olumca hele gitmedigim bi hastanede olmak hasta olmasam bile bi tuhaf oluyorum Allah kimseyi hastalikla sinav etmesin cok optum gelince yazarim bingildak olayini bizded konak var cok az daha cozum bulamamdm ins aende heyeti alirsin adiiler bi suu izin vereceklerdi guya daha bize etki eden bisey yok anlamiyoum

Slmm bayanlarr guzell musmutlu haftalarrr,pazarin gununde mevlutmu olur diye tepki vererek gittimiz kv nin evinde olan mevlut iyikide o gun olmus diyerek onuda cook sukur atlattik,tamm 80 kisiydi ki kp derin ailesi ile kus olundugundan tam 25 kisi gelmemis,evv almadi artik sandalyeler yetmedi,biz yatak odasindan hic cikmadik hergelen odaya geldi bixi gordu hediyesini birakip gittiler,bi suru hediyeciklerimiz oldu
Sadece yasli bi teyze bastonla gelmis yatqk odasina geleniyo diye bix oglynla gittik yanina cap cuppp agzindan optuu bisey diyemeden hmn elinden aldim cocugu
Onun disinda elden ele dolanmadi ama o 80 kadin beni yanaklarimdan optuler insallah grip olmam,bugun bol bol lactamil iceyim bari,eve gelir gelmezde yikadik babasiyla,emzirdimm bir guzel ustune gece mamamizi ictikk veeee dogdugundan beri 4 saat uyuyan oglumm 12-7 arasi tammm 7 saat uyuduy Soktayimm,yawrum dun cok yorulmus kalabaliktan,sesten dogru duzgun hic uyuyamadiki hic,gzl gecti hersey cok sukur atlattik
Tesbihimizi cok begendi herkes

gunaydin kizlarrr...
minione canim sevindim gusel gecmsine...
bizde oglusla sabah turumuzu yaptik...alt acma burun acma.....simdi emzirme fasti ve finale digruda uyku gozukuyo.......opuyorumm hepinozi
ahhhhh o final ani yokmu en sevdigim an sanki zafer kazaniyorum uyutmayi basarinca :)))

ahhhhh o final ani yokmu en sevdigim an sanki zafer kazaniyorum uyutmayi basarinca :)))
aynen canim bnm...)))
kizimda kalkar birazdan ona kahvalti hazirlicam simdi...
ahh ahh bnm is bitmiyo
..
o kadar hareket ediyorum inanin br kiloda veremiyorum...gerci yiyorum da bYa baya yani

aynen canim bnm...)))
kizimda kalkar birazdan ona kahvalti hazirlicam simdi...
ahh ahh bnm is bitmiyo
..
o kadar hareket ediyorum inanin br kiloda veremiyorum...gerci yiyorum da bYa baya yani
ayy mervee
sende aynı bennn
herkese yakınıyorum kaldı kilolar veremıyorum soruyorlar peki diyetmi yapıyorsun azmı yiyorsun diye
sonrada utanıyorum yooo diyorum emziriyorum yaa
halbuki emzirmek ekstra 700 kalori fazla yediğimiz şeyleri yakıyor
nee 700 ü ne tatlısı ne tuzlusu ne nutellamız eksik değil,3 kişilk yiyorum günde 3000 kaloriyı geçiyodur yediklerim
dün mevlütte 1 kişil yiyecek fevkalede doyurucuydu ve ben 2 tabak yedim
76 kg yum dün herkese 73 dedim
söyleyene bakma söyletene bak demişler

bu arada kızlar almak istediğim bir bebek arabası vardı,yurt dışından geliyor sadece bostancı da vip bbebek mağzasında satılıyor orda bile pahalıyken dün kk reklarm çıkıyor ya aaa istediğim araba yanıp sönüyor hemde daha uygub hemen siteye girdim çk şükür baston arabamızıda sipariş verdim,aaaa ne göreyim lactamil bir alana bir bedava ,içen anneler haberiniz olsun vanilyalı gerçi ama kakoaolu yoktu 200 gr 15 lira bir alana 1 bedva ile 100 gr nerdeyse 3,5 liraya geliyor haberiniz olsun almak isteyenler
babymall.com tr sanırım ankarada bir bebek mağzası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…