Canim beni biliyosun hep ciktim disari tabi bazen bende cok zorlaniyorum, hele bugun anlatamam ne zorluk yasadim, arkadaslarla bi yere gitcektik, tam evden cikcam kizi hazirladim kendim hazirlandim kanguruya bagladim ay bi aglama krizi geldi nasil agliyor kipkirmizi oldu, tramvay saatine yetismemiz lazim, onu kacirirsak otobus kacircaz filan, bir suru is.. Neysey kanguru belime bagli kiz kucagimda ttamvay duragina kostuk :)) halimiz komedi, sonra oturdum tramvayda emzirdim dusun, cok utandim ama napim mecbur kaldimşu güzel havada moralim bozuk
pozitif bakamadığım için üzgünüm
hiç bir şeyi takmayan rahat kadınlardan olmak isterdim
Canim ben bugun ingant insert olmadan denemek istedim cunku kilo olarak bebegim icin uygun ama cok zorlandim henuz zamani gelmemis demekki, 4 ayi gecsin oyle onsuz kullanmaya baslayacahim, ama sen bu saatten sonra artik infant insertalma bence 1 ay bbekleyebilirsin. Momfortbaby ye bak fiyati bayagi uygun ve ergonun yerli versiyonu, her seyi ayni :)http://www.keyifbebesi.com/kanguru-olma-zamani/
bu sitede kangurular guzel anlatılmis kizlar, bi de ergo baby icin 4 aylik olmasi gerekiyormuş bizimkiler hala 4 aylik olmadi di mi 3 yeni bitmis oluyo..Biraz bekleyip infant insert olmadan mi almak lzm kullanan arkadaslar..
bu gece Kimse Yok buralarda. .
canim ben kanguu almamistm ama disarda cok geziyoruz herkes memnun alsam mi bbebek aranasi cazip geliyor aslinda kanguu belimi agritir gibi geliyor bide kendimi hala hamile gibi hisseder miyim acabahttp://www.keyifbebesi.com/kanguru-olma-zamani/
bu sitede kangurular guzel anlatılmis kizlar, bi de ergo baby icin 4 aylik olmasi gerekiyormuş bizimkiler hala 4 aylik olmadi di mi 3 yeni bitmis oluyo..Biraz bekleyip infant insert olmadan mi almak lzm kullanan arkadaslar..
Sagol cnm bakicam peki kilo kac olmasi lzm ergo icin benim minik küçük kalir su an dedigin gibi o zaman. .Canim ben bugun ingant insert olmadan denemek istedim cunku kilo olarak bebegim icin uygun ama cok zorlandim henuz zamani gelmemis demekki, 4 ayi gecsin oyle onsuz kullanmaya baslayacahim, ama sen bu saatten sonra artik infant insertalma bence 1 ay bbekleyebilirsin. Momfortbaby ye bak fiyati bayagi uygun ve ergonun yerli versiyonu, her seyi ayni :)
cnm bebek arabasinda duruyosa sorun degil benim tosbik sadece kucakta duruyo dıye bakıyorum. .canim ben kanguu almamistm ama disarda cok geziyoruz herkes memnun alsam mi bbebek aranasi cazip geliyor aslinda kanguu belimi agritir gibi geliyor bide kendimi hala hamile gibi hisseder miyim acaba)
Aa bizde 22 aralığız valla ben bu hafta sadece yoğurt vercem bugün iki kez verdim şimdilik sıkıntısı yok bende hiç mama vermedim ama baya iştahlı ve don günlerde doymadıgını hissederk basladım. Senin minik kac kilo su andaangelsturkey ek gida ile ilgili yukarida dana biseyler yazdim bu arda biz 23 araligiz 90 gunu gectik ebeyle saglik ocaginda konustum ve kizimdan bildugm icin basladm benim sartlar bunu gerektirdi sutunun kilo alimina etkisi iyi ise bence artirma ama benimki amalum kilo almadi simdi erken ama almazsada kilo vermesin diye basladim cunku biz mama veremiyoruz esimden dolayi boyle gidiyorum bi ay kaar meyve yogurt falan idare edicem cunku bagirsaklari daha kucuk ve zor parcaliyor bicok sy karacigerine agir gelir dikkatli ol bebgin yalanmasi hosuna gider baska seyleri vermeden arastr ek gida ile olgili yailari oku blendiri bi sure kullanma cigneme refleksi gelisince ilerde karisik sylerde belki kullanilabilir bu cocukta kararliyim normal saglikli beslenen bi cocuk olsun diye elimden geleni yapicam kizimda da yapim ama cok istahsiz halada ayni bakalim bunda ne kaar basarili olucam kizima gore daha talepkar bi cocuk en zindan yerken seviniyor cok yemesede
Kızlar prima premium care kullanıyordum oğlum icin hiç pisik olmamıştı kızarıklık bile olmamıştı prima aktif bebe yi deneyeyim dedim 2 gündür kullanıyorum az önce altını actigimda pisik olduğunu gördüm zaten çok agliyordu sadece altını açınca sakinlesiyordu ben de havalar ısındı altının açık olması ondan hoşuna gidiyor sanmıştım meğerse bebisimin poposu aciyor mus Kıyamam yaaa ....
ben de oğlumla beraber ağladım benim yüzümden oldu yaaa fiyati daha uygun sonuçta ikisi de prima dedim deneyeyim dedim minicik bebek kullandığım bez pisik yapmadı işte neden denersin yaaa offf Vicdanım sızlıyor yaaaaaaaaa
http://www.keyifbebesi.com/kanguru-olma-zamani/
Arada fark var miymis cnm bilmiyodum..
premiUm care gercekten bize de iyi geliyo. .
Canim ben bugun ingant insert olmadan denemek istedim cunku kilo olarak bebegim icin uygun ama cok zorlandim henuz zamani gelmemis demekki, 4 ayi gecsin oyle onsuz kullanmaya baslayacahim, ama sen bu saatten sonra artik infant insertalma bence 1 ay bbekleyebilirsin. Momfortbaby ye bak fiyati bayagi uygun ve ergonun yerli versiyonu, her seyi ayni :)
Ben doğdugundan beri prima aktif kullanıyorum bizde de premiım yaramadı işin aslı ilk basta habgisini kullanırsanız onla devam etmekmiş yoksa pişik oluyo bu arada kanguru için çiko öneririm 80 tl hemde cok güzel biz hergün geziyoruz kızımlahihami ben aktif bebek kullaniyorum canim piaik olmuyoruz ama iki uc gune sudokrem suuyorum bide belki kalite degilde senin bebeginin tenine uygun degildir primanin bezler genelde ayni tip premium care kullndmm ilk zaman bi kac kere sadece islak bez gostergesi farkli geldi ama bi tane prima uyuoyna diye turuncu bi bezi var o kadar adiki anlatamam ondan alsaudn hakikaten uzulurdun bosver eski bezine bi kac ay daha devam et biraz buyusun aktif bebk ypaarsin
aman dikkat et canım çok kötü salgın var inan bebeğime zor bakıyorumgeçmiş olsun.salgin var burda da herkes hasta dışarı çıkmaya korkar oldum.
Benimkide bazı gunler öyle oluyo büyüme atagı sanırımKizim hala uyuyo sadece emip geri yatiyo soktayim..
7 saat oldu..Yok yok gece kesin uyku yok..
Evet canim cok zor surekli camasir yika utule zor yetistiriyorum bizimde oyle dedi midesi kucuk olunca tasiyo dedi bazen yattigi yer sirilsiklam olurdu niye kafasi bu kadar terliyo derdim meger kusuyomus yavrum. Ama su siralar biraz azaldi cok sukur insallah tekrar artmaz. Sizinkide gecer insallah basini falan yukselttinmicok geçmiş olsun..benim oğlan da kusuyor ne kıyafet ne battaniye ne de takimlarinin önlüklerini takiyorum onlari yetiştirebiliyrum.bazen az bazen cok kusuyor ama kusuyor. dr normal demisti.cok emiyo midesi kucuk fazla geliyo demişti..cok zor kusan bebek;(
Sakın tatlım sakın! İnternetten temizlikçi bulmaya kalkma!Ben inşaat sonrası için acelem olduğundan böyle bir gaflette bulundum. Ankara dersin, insanlar sözünü tutar dersin ya. Hiç deme! Firma söz verdiği gün gelmedi, üstelik telefonda da bağırıp çağırarak konuştular. Kabahatliler ya.... Sözüm ona bizi suçlamaya çalıştılar. Ama benim bütün işlerim aksadı, yaşadığım üzüntü de cabası. Sen boşver interneti falan, ya güvenilir birini çagır ya da hiç bulaşma. Sonuçta millet çok tatlı bir bebek görmeye gelevek. Ev değil ☺Ne diye yazıcam temizlik Şirketi diye mi. Bide iyi yapıyor mu şirketler bide erzurumda var mıdır :)
ahhhhh o final ani yokmu en sevdigim an sanki zafer kazaniyorum uyutmayi basarinca :)))gunaydin kizlarrr...
minione canim sevindim gusel gecmsine...
bizde oglusla sabah turumuzu yaptik...alt acma burun acma.....simdi emzirme fasti ve finale digruda uyku gozukuyo.......opuyorumm hepinozi
aynen canim bnm...ahhhhh o final ani yokmu en sevdigim an sanki zafer kazaniyorum uyutmayi basarinca :)))
ayy merveeaynen canim bnm...)))
kizimda kalkar birazdan ona kahvalti hazirlicam simdi...
ahh ahh bnm is bitmiyo
..
o kadar hareket ediyorum inanin br kiloda veremiyorum...gerci yiyorum da bYa baya yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?