2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geçen haftasonu ben de jokerde görüp stok yaptım onlardan Bişeyi normalinden çok ucuza alınca içimi huzur kaplıyo

ah ah saat 10 olmuş ben daha Abdullah i uyutip hic niyeti yok ama... kendim uyuma derdindeyim bir türlü alışamadım su uykydyzluga erjen kalkmaya.

günaydınlarrrr

bugün konrtolü var miniğimin ve rota aşısı

bu ay 600 gr anca almıştır

yine diş sıkmaya başladım ya pöfff

eşim dün bir itirafta bulundu

büyük oğlum beni şişirince bende mesaj atıp

eşimi şişiriyorum:)

kreşe göndermedin diye

dün diyor şişmekte haklıymışsın

nasıl dayanıyorsun

dün büyük oğlumu uyutup arabayı yaptırmaya

götürmek için uğraştı

bir şey demeden sinsice izledim:)

sonra dedim uğraşma caaaanıııım

uyumaz:)

bende uyutup uyuma derdine düşüyorum

eee sonuç ne oluyor diyor

tabi ki uyumuyor dedim:))

ohhh gidemedi tabi bende o arada dellenip laf saydım

onun da etkisi var

telde paragraf şeklinde yazıyorum

bugün pc açma umuduyla hoşçakalın:)

Günaydın kızlar benim oğluş hala uyuyor şoktayım ben de, gerçi 7 de uyandı ama ondan sonra pek uyumadı. Şu an ne yapsam modundayım mal gibi oturdum uyanmasını bekliyorum
pek uyumazdı olacaktı , şu telin kafasına göre düzeltmelerine uyuz oluyorum

Geçen haftasonu ben de jokerde görüp stok yaptım onlardan Bişeyi normalinden çok ucuza alınca içimi huzur kaplıyo
Haahaaaaahaa ayni bende oyle
Zaten bir arastirilma yapilmis
Kadinlar hic islerine yaramasa bile 1 liraya 10 sacma sey alirmis erkeklerse kendilerine cok lazimlik 1 liralik bir seye o an 10 lira verirlermis cok dogru

Bugun evde temizlik var bayanlardan memnunum ama her geldiklerinde kizimi kucaklarina alinca geriliyorum.Bugun kalkmis Oturtuyo kizimi Masaya, oturtulmaz ki 6 ay olmadan..Sonra bi baktim agzina turk kahvesi surmus, digeri de tatli yalatiyo..Balkon kapisi acik mutfakta yere yatirmis altına bi sey sermeden.
ay tamam 6 cocuk buyutmus ama Bu Eskiler olduruyo beni ya..

inş canim aksam kusuyir kızlar panik oluyr bana da alışmışsin diyorlar kusmasina....mecburen yukselttim alt acma minderinin yastigi ince.onu kullanıyorum hafif yan yatiriyorum ya da başı yan oluyo.bazen azalıyor bazen de arka arkaya 3 4 kez üst değişiyorum.usuyunce de fazla kusuyor
canim hayırlısı alabilirsin ins heyet raporu kac gun oluyor
Allah kabul etsin mevlidinizi.cokk kalabalikmis.cicilerinizi de güle güle kullanın:)
gunaydin kizlarrr...
minione canim sevindim gusel gecmsine...
bizde oglusla sabah turumuzu yaptik...alt acma burun acma.....simdi emzirme fasti ve finale digruda uyku gozukuyo.......opuyorumm hepinozi
ayy ben de dört gozle bekliyorum sabah uyumasini.
aksam misafirlerle yedim.bi de gece öyle bi yedim ki.hayret ediyorum kendime...
gunaydin canim
şimdiden geçmiş olsun eymene. oh iyi olmuş...anlamıştır eşin inş biraz da olsa
bebeğin den onlara ne işlerine bsksin hanımlar. cok tehlikeli oturtmak hele kahve ve tatli vermek ayy.

teşekkür ederiz :)))

Haahaaaaahaa ayni bende oyle
Zaten bir arastirilma yapilmis
Kadinlar hic islerine yaramasa bile 1 liraya 10 sacma sey alirmis erkeklerse kendilerine cok lazimlik 1 liralik bir seye o an 10 lira verirlermis cok dogru
Ben o an çok lazım şeye 10 lira verene kadar 10 yere bakarım

Kızlar doktor suprax diye bir şurup verdi toz halinde nasıl kullanacam onu bilen var mı
Biz idrar yolları enf. için koruyucu olarak her gece yatmadan önce 1 çay kaşığı (doktor kilosuna göre hesapladı) içiriyoruz.6 ay devam edecek.

minione canım pc açınca yazacaktım açamıyorum

başım çok ağrıyor

hayırlı olsun mevlidiniz

bende diyorum bu hatunun mevlidi var hiç telaşı yok

hazırlık anlamınnda:)

meğer kv de olmuş:)

güle güle kullanın cicilerinizi

ne kalabalıkmış öyle

tesbihmi dağıttın canım nerden kaça aldın

bende tesbih dağıtmak istiyorum da:)

bizde gittik sağlık ocağına aşımızı içtik:)

ayyy çok ağladı uyku sıkıştırmıştı

kucağımda da susmadı

neyse ki evin yanında bina

bu ay az almış hadi kilo yine iyide boyu

2 cm uzamış sadece

neyse stres yapmıycam önümüzde ki aya göre

tedbir alırım artık inşaallah

Saol cnm benimm:))) valla bizim evde olamazdi o kdr insan ne evime sigardi ne bunyem kaldirirdi,ben oglum annem ablam ablamin kayinvalidesi biz toplam 4 kisiydik bizden zaten o yuzden onun mahalle komsularina yapilmis bir mevluttu orda olmasi gerekiyordu,cok meraklidir kv m oyle seylwre herkese gittigi icin degİsiK hediye olsun diye dedim tesbih verelim en gzl hediye dediK
Magaza adini bilmiyorum ama hac malzemeleri satan biyerden 0,40 kurusa tesbih buldum ve cokta kaliteli bir tesbihti ama hamile halimlw cok aramistim onu bulana kdr,birsw 0,45 kurusa kese aldim,100 luk gul,12 liraydi,sifon kurdale fAlan adet basi 1 liraya mal oldu iste

bebeğin den onlara ne işlerine bsksin hanımlar. cok tehlikeli oturtmak hele kahve ve tatli vermek ayy.
sorma cnm ya sinir oldum mlsf..
Bi de surekli bi arkadasi anlatiyolar yok o hic sakinmazdi yani yanlis olan ne kadar sey varsa dogru saniyolar..
Allah kabul etsin cnm benim de kv dua okuttu kendi evinde. .
Allah nasip ederse ben de önümüzdeki ay hem annem icin hem kizim icin okutmayı planliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…