Geçen haftasonu ben de jokerde görüp stok yaptım onlardanbu arada kızlar almak istediğim bir bebek arabası vardı,yurt dışından geliyor sadece bostancı da vip bbebek mağzasında satılıyor orda bile pahalıyken dün kk reklarm çıkıyor ya aaa istediğim araba yanıp sönüyor hemde daha uygub hemen siteye girdim çk şükür baston arabamızıda sipariş verdim,aaaa ne göreyim lactamil bir alana bir bedava ,içen anneler haberiniz olsun vanilyalı gerçi ama kakoaolu yoktu 200 gr 15 lira bir alana 1 bedva ile 100 gr nerdeyse 3,5 liraya geliyor haberiniz olsun almak isteyenler
babymall.com tr sanırım ankarada bir bebek mağzası
pek uyumazdı olacaktı , şu telin kafasına göre düzeltmelerine uyuz oluyorumGünaydın kızlar benim oğluş hala uyuyor şoktayım ben de, gerçi 7 de uyandı ama ondan sonra pek uyumadı. Şu an ne yapsam modundayım mal gibi oturdum uyanmasını bekliyorum
Haahaaaaahaa ayni bende oyleGeçen haftasonu ben de jokerde görüp stok yaptım onlardanBişeyi normalinden çok ucuza alınca içimi huzur kaplıyo
inş canim aksam kusuyir kızlar panik oluyr bana da alışmışsin diyorlar kusmasina....mecburen yukselttim alt acma minderinin yastigi ince.onu kullanıyorum hafif yan yatiriyorum ya da başı yan oluyo.bazen azalıyor bazen de arka arkaya 3 4 kez üst değişiyorum.usuyunce de fazla kusuyorEvet canim cok zor surekli camasir yika utule zor yetistiriyorum bizimde oyle dedi midesi kucuk olunca tasiyo dedi bazen yattigi yer sirilsiklam olurdu niye kafasi bu kadar terliyo derdim meger kusuyomus yavrum. Ama su siralar biraz azaldi cok sukur insallah tekrar artmaz. Sizinkide gecer insallah basini falan yukselttinmi
canim hayırlısı alabilirsin ins heyet raporu kac gun oluyorgunaydin hepinize kizlar ...
M miss_curious canim dun gece nebisin uyudu musenin bebisi dusunuyorsum uyur heralde derken benimkide erken uyuyasi geldi uyudu neyse zaten 11 de kalkar mutlaka dedim kalkmayinca emzirip yatirdim guya 4.30 kafar bi kere emip yine uyudu ama 4.30 bi kalkti cocuk karanlikta ben hic kullanmiyorum isik sokak lambasi baya aydinlatiyor yami biz birbirimizi scebiliyoruz basladi gulmeye oglum sesler cikariyor kalkmak istiyor hapsuuyor gaz cikariyor direk olayi sabaja baglamis yani artik dayanamadm kaka yapti cunku baska odaya gotururp burnunun actim altini temizledim elini copcop emdi derlen sukurler olsun uyudu normali biz hic ayakta kalmazdik 11 de yattimi gece kac kere emerse en az iki en gfazla 3 sabah 7 yekaar baglardik olayi kirkindan beri olk kez yasadik soktayim Nego in buyume ataklarini mi yasadik bilmeme ki zaten biz gunduz yasiyorduk o ataklari gunduz uyumaz bide eceye mi sarkti heyet icin birazdan gidiyorum ins bugun hallolacak canim araya hatirli insanlar soktugumuz icin bide yanlis bisy yaptigimin arkindaym ya ama mecbujm bi turlu biiiremedikkac gundur hastanelere git gel biraz sonra ins oglumu kizimi halasina birakip gidecegim bi sikinti cikmadan hallederm bugun bitsin buyuksehirde korkuyorum evimden uzak olumca hele gitmedigim bi hastanede olmak hasta olmasam bile bi tuhaf oluyorum Allah kimseyi hastalikla sinav etmesin cok optum gelince yazarim bingildak olayini bizded konak var cok az daha cozum bulamamdm ins aende heyeti alirsin adiiler bi suu izin vereceklerdi guya daha bize etki eden bisey yok anlamiyoum
Allah kabul etsin mevlidinizi.cokk kalabalikmis.cicilerinizi de güle güle kullanın:)Slmm bayanlarr guzell musmutlu haftalarrr,pazarin gununde mevlutmu olur diye tepki vererek gittimiz kv nin evinde olan mevlut iyikide o gun olmus diyerek onuda cook sukur atlattik,tamm 80 kisiydi ki kp derin ailesi ile kus olundugundan tam 25 kisi gelmemis,evv almadi artik sandalyeler yetmedi,biz yatak odasindan hic cikmadik hergelen odaya geldi bixi gordu hediyesini birakip gittiler,bi suru hediyeciklerimiz oldu
Sadece yasli bi teyze bastonla gelmis yatqk odasina geleniyo diye bix oglynla gittik yanina cap cuppp agzindan optuu bisey diyemeden hmn elinden aldim cocugu
Onun disinda elden ele dolanmadi ama o 80 kadin beni yanaklarimdan optuler insallah grip olmam,bugun bol bol lactamil iceyim bari,eve gelir gelmezde yikadik babasiyla,emzirdimm bir guzel ustune gece mamamizi ictikk veeee dogdugundan beri 4 saat uyuyan oglumm 12-7 arasi tammm 7 saat uyuduySoktayimm,yawrum dun cok yorulmus kalabaliktan,sesten dogru duzgun hic uyuyamadiki hic,gzl gecti hersey cok sukur atlattik
Tesbihimizi cok begendi herkes
ayy ben de dört gozle bekliyorum sabah uyumasini.gunaydin kizlarrr...
minione canim sevindim gusel gecmsine...
bizde oglusla sabah turumuzu yaptik...alt acma burun acma.....simdi emzirme fasti ve finale digruda uyku gozukuyo.......opuyorumm hepinozi
aksam misafirlerle yedim.bi de gece öyle bi yedim ki.hayret ediyorum kendime...ayy mervee
sende aynı bennn
herkese yakınıyorum kaldı kilolar veremıyorum soruyorlar peki diyetmi yapıyorsun azmı yiyorsun diye
sonrada utanıyorum yooo diyorum emziriyorum yaa
halbuki emzirmek ekstra 700 kalori fazla yediğimiz şeyleri yakıyor
nee 700 ü ne tatlısı ne tuzlusu ne nutellamız eksik değil,3 kişilk yiyorum günde 3000 kaloriyı geçiyodur yediklerim
dün mevlütte 1 kişil yiyecek fevkalede doyurucuydu ve ben 2 tabak yedim
76 kg yum dün herkese 73 dedim
söyleyene bakma söyletene bak demişler
gunaydin canimgünaydınlarrrr
bugün konrtolü var miniğimin ve rota aşısı
bu ay 600 gr anca almıştır
yine diş sıkmaya başladım ya pöfff
eşim dün bir itirafta bulundu
büyük oğlum beni şişirince bende mesaj atıp
eşimi şişiriyorum:)
kreşe göndermedin diye
dün diyor şişmekte haklıymışsın
nasıl dayanıyorsun
dün büyük oğlumu uyutup arabayı yaptırmaya
götürmek için uğraştı
bir şey demeden sinsice izledim:)
sonra dedim uğraşma caaaanıııım
uyumaz:)
bende uyutup uyuma derdine düşüyorum
eee sonuç ne oluyor diyor
tabi ki uyumuyor dedim:))
ohhh gidemedi tabi bende o arada dellenip laf saydım
onun da etkisi var
telde paragraf şeklinde yazıyorum
bugün pc açma umuduyla hoşçakalın:)
bebeğin den onlara ne işlerine bsksin hanımlar. cok tehlikeli oturtmak hele kahve ve tatli vermek ayy.Bugun evde temizlik var bayanlardan memnunum ama her geldiklerinde kizimi kucaklarina alinca geriliyorum.Bugun kalkmis Oturtuyo kizimi Masaya, oturtulmaz ki 6 ay olmadan..Sonra bi baktim agzina turk kahvesi surmus, digeri de tatli yalatiyo..Balkon kapisi acik mutfakta yere yatirmis altına bi sey sermeden.
ay tamam 6 cocuk buyutmus ama Bu Eskiler olduruyo beni ya..
teşekkür ederiz :)))inş canim aksam kusuyir kızlar panik oluyr bana da alışmışsin diyorlar kusmasina....mecburen yukselttim alt acma minderinin yastigi ince.onu kullanıyorum hafif yan yatiriyorum ya da başı yan oluyo.bazen azalıyor bazen de arka arkaya 3 4 kez üst değişiyorum.usuyunce de fazla kusuyor
canim hayırlısı alabilirsin ins heyet raporu kac gun oluyor
Allah kabul etsin mevlidinizi.cokk kalabalikmis.cicilerinizi de güle güle kullanın:)
ayy ben de dört gozle bekliyorum sabah uyumasini.
aksam misafirlerle yedim.bi de gece öyle bi yedim ki.hayret ediyorum kendime...
gunaydin canim
şimdiden geçmiş olsun eymene. oh iyi olmuş...anlamıştır eşin inş biraz da olsa
bebeğin den onlara ne işlerine bsksin hanımlar. cok tehlikeli oturtmak hele kahve ve tatli vermek ayy.
Ben o an çok lazım şeye 10 lira verene kadar 10 yere bakarımHaahaaaaahaa ayni bende oyle
Zaten bir arastirilma yapilmis
Kadinlar hic islerine yaramasa bile 1 liraya 10 sacma sey alirmis erkeklerse kendilerine cok lazimlik 1 liralik bir seye o an 10 lira verirlermis cok dogru
Biz idrar yolları enf. için koruyucu olarak her gece yatmadan önce 1 çay kaşığı (doktor kilosuna göre hesapladı) içiriyoruz.6 ay devam edecek.Kızlar doktor suprax diye bir şurup verdi toz halinde nasıl kullanacam onu bilen var mı
Canim bebisin adivabdullahmis benimkide abdullah adasizah ah saat 10 olmuş ben daha Abdullah i uyutip hic niyeti yok ama... kendim uyuma derdindeyim bir türlü alışamadım su uykydyzluga erjen kalkmaya.
Saol cnm benimm:))) valla bizim evde olamazdi o kdr insan ne evime sigardi ne bunyem kaldirirdi,ben oglum annem ablam ablamin kayinvalidesi biz toplam 4 kisiydik bizden zaten o yuzden onun mahalle komsularina yapilmis bir mevluttu orda olmasi gerekiyordu,cok meraklidir kv m oyle seylwre herkese gittigi icin degİsiK hediye olsun diye dedim tesbih verelim en gzl hediye dediKminione canım pc açınca yazacaktım açamıyorum
başım çok ağrıyor
hayırlı olsun mevlidiniz
bende diyorum bu hatunun mevlidi var hiç telaşı yok
hazırlık anlamınnda:)
meğer kv de olmuş:)
güle güle kullanın cicilerinizi
ne kalabalıkmış öyle
tesbihmi dağıttın canım nerden kaça aldın
bende tesbih dağıtmak istiyorum da:)
sorma cnm ya sinir oldum mlsf..bebeğin den onlara ne işlerine bsksin hanımlar. cok tehlikeli oturtmak hele kahve ve tatli vermek ayy.
Allah kabul etsin cnm benim de kv dua okuttu kendi evinde. .Saol cnm benimm:))) valla bizim evde olamazdi o kdr insan ne evime sigardi ne bunyem kaldirirdi,ben oglum annem ablam ablamin kayinvalidesi biz toplam 4 kisiydik bizden zaten o yuzden onun mahalle komsularina yapilmis bir mevluttu orda olmasi gerekiyordu,cok meraklidir kv m oyle seylwre herkese gittigi icin degİsiK hediye olsun diye dedim tesbih verelim en gzl hediye dediK
Magaza adini bilmiyorum ama hac malzemeleri satan biyerden 0,40 kurusa tesbih buldum ve cokta kaliteli bir tesbihti ama hamile halimlw cok aramistim onu bulana kdr,birsw 0,45 kurusa kese aldim,100 luk gul,12 liraydi,sifon kurdale fAlan adet basi 1 liraya mal oldu isteEki Görüntüle 1482967
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?