saol cnm,şimdiden sizede kolay gelsin bakalımsorma cnm ya sinir oldum mlsf..
Bi de surekli bi arkadasi anlatiyolar yok o hic sakinmazdi yani yanlis olan ne kadar sey varsa dogru saniyolar..
Allah kabul etsin cnm benim de kv dua okuttu kendi evinde. .
Allah nasip ederse ben de önümüzdeki ay hem annem icin hem kizim icin okutmayı planliyorum..
canim sağlıklı olsun sıkma canini..bu ay az aliniyor biliyorsun.normalse sıkıntı yok...aşısı şifa olsun ins.bizde gittik sağlık ocağına aşımızı içtik:)
ayyy çok ağladı uyku sıkıştırmıştı
kucağımda da susmadı
neyse ki evin yanında bina
bu ay az almış hadi kilo yine iyide boyu
2 cm uzamış sadece
neyse stres yapmıycam önümüzde ki aya göre
tedbir alırım artık inşaallah
maşallah.bizde yaklaşık 10 gündür bıraktık cok hareketli çıkarıyor gazını maşallah el ayak tepiniyo öyle.Kizlar 10 gundur falan gaz damlasini vermez oldum yuzustu yatiriyorum baya bi hareketleniyo o sırada da gazını cıkarıyo hem boyun kaslarıda gelişiyo
babası koydu bizimkine. Adlarıyla yaşasınlar ins. güzel isimCanim bebisin adivabdullahmis benimkide abdullah adasiz
okut canim ne güzel olur. Allah kabul etsin şimdiden:)sorma cnm ya sinir oldum mlsf..
Bi de surekli bi arkadasi anlatiyolar yok o hic sakinmazdi yani yanlis olan ne kadar sey varsa dogru saniyolar..
Allah kabul etsin cnm benim de kv dua okuttu kendi evinde. .
Allah nasip ederse ben de önümüzdeki ay hem annem icin hem kizim icin okutmayı planliyorum..
canim cok iyi yapmissin o msgaza cok buyuk ve cok guvenilir eger yolun duserse ankaraya mutlaka ugra a!8ty avm nin yaninda herseyini al pisman olmazsn kalitesiz bisey uoktur sana garanti vrririmbu arada kızlar almak istediğim bir bebek arabası vardı,yurt dışından geliyor sadece bostancı da vip bbebek mağzasında satılıyor orda bile pahalıyken dün kk reklarm çıkıyor ya aaa istediğim araba yanıp sönüyor hemde daha uygub hemen siteye girdim çk şükür baston arabamızıda sipariş verdim,aaaa ne göreyim lactamil bir alana bir bedava ,içen anneler haberiniz olsun vanilyalı gerçi ama kakoaolu yoktu 200 gr 15 lira bir alana 1 bedva ile 100 gr nerdeyse 3,5 liraya geliyor haberiniz olsun almak isteyenler
babymall.com tr sanırım ankarada bir bebek mağzası
Ne sinir bozucu yaa yuh yani, bana temizliğe gelen abla da ellerini öpüyordu. Başta birşey demedim çaktırmadan sildim , baktım öbür hafta yine yapıyo,ellerini emmeye başladı biz öpmüyoruz dedim artık bozuldu biraz ama napiimBugun evde temizlik var bayanlardan memnunum ama her geldiklerinde kizimi kucaklarina alinca geriliyorum.Bugun kalkmis Oturtuyo kizimi Masaya, oturtulmaz ki 6 ay olmadan..Sonra bi baktim agzina turk kahvesi surmus, digeri de tatli yalatiyo..Balkon kapisi acik mutfakta yere yatirmis altına bi sey sermeden.
ay tamam 6 cocuk buyutmus ama Bu Eskiler olduruyo beni ya..
Sağol canımm, hayırlısıyla sen de atlatırsın inşallah
benm bebegimin ellerinide eltim optu bende gozunun onunde sildim doktor opmeyin dedide dedim biraz bozuldu ama napıyım bn bile opmeye kıyamıyorum bide ellerini emiyo zaten çocuk direk agzına .Ne sinir bozucu yaa yuh yani, bana temizliğe gelen abla da ellerini öpüyordu. Başta birşey demedim çaktırmadan sildim , baktım öbür hafta yine yapıyo,ellerini emmeye başladı biz öpmüyoruz dedim artık bozuldu biraz ama napiim
Sağol canımm, hayırlısıyla sen de atlatırsın inşallah
Ben olsam delirmiştim bu arada biz oturtulmaz diyoruz ama gecen benim ingiliz arkiler gelmişti lönk diye kızımı oturttular hemde uc aylık bile değildi meger onlarda öyle bişey yokmuş sanırım biz milletce cok pinpirikliyizBugun evde temizlik var bayanlardan memnunum ama her geldiklerinde kizimi kucaklarina alinca geriliyorum.Bugun kalkmis Oturtuyo kizimi Masaya, oturtulmaz ki 6 ay olmadan..Sonra bi baktim agzina turk kahvesi surmus, digeri de tatli yalatiyo..Balkon kapisi acik mutfakta yere yatirmis altına bi sey sermeden.
ben olsam kovalardım onları valla çok sinir bozucu bnm için bole bişey . Bn gozumden bile sakınıyorum ole kimsenin kucagna vermiym kv kp hariç . Gostermek bile istemiyorum nazar ediyolar ozellkle eltim .Bugun evde temizlik var bayanlardan memnunum ama her geldiklerinde kizimi kucaklarina alinca geriliyorum.Bugun kalkmis Oturtuyo kizimi Masaya, oturtulmaz ki 6 ay olmadan..Sonra bi baktim agzina turk kahvesi surmus, digeri de tatli yalatiyo..Balkon kapisi acik mutfakta yere yatirmis altına bi sey sermeden.
Biz kullwniyoruz 90 adet 3 no 29 lira migrosdan aliyoruzKızlar molfiks bez kullanan varmı ? Bir paketini ne kadara alıyorsunuz . Bugun eşime aldirmiştim ama fiyatta bi yanlşlik var heralde.
biz kullanıyoruz canım 80li iki numara 26 Tl idi aldığımda 3e geçtik artık ama en son eşim aldı bilmiyorumKızlar molfiks bez kullanan varmı ? Bir paketini ne kadara alıyorsunuz . Bugun eşime aldirmiştim ama fiyatta bi yanlşlik var heralde.
Bizim dogdugundan beri saat basi cnm,bazen uzuyor eger uykumu aldiysam onla cok oyun oynarsam en fazla 1,5 saate cikabiliyorKızlar
Her Bebeğin emme süresi sıklığı farklı ama
Bebeklerimiz ne kadar Sıklıkla emiyor gece ve gündüz paylaşır mısınız
Benimki 2 saatte birdi şimdi gittikçe sıklaştı seyrekleşmesi gerekirken...
doymadıgı için olabilir . Kilo alımı nasıl bizim gece on gbi uyuyor 1 gbi emip uyuyor tekrar emmeye 6 da kalkıyor . Gunduzleride iki saatte uç saatte bir emiyor bazan bir saattede emdigi oluyor degişiyr belli bi rutini yok guzduzleri.Kızlar
bendede var o dediginden enfeksiyon olabilir . Normal dogummuBenim oğlum doğduğundan beri gündüzleri saat başı 10 dak az emiyor akşam en geç 9.30 da uyur 12 de sonra 2.30 daha sonra 5 te uyanır 5 ten sonra saat başı kalkar emmek ister ama dediğim gibi 10 dakikayı geçmez bazen zorluyorum iyice doysun geç kalkar diye fakat bu seferde kusuyor gündüz uykuları 40 dakika yada daha az. Ne zaman gece boyu uyumaya başlayacak acaba burada bazı arkadaşlar 5 6 saat uyuyan bebeklerden bahsetmiş birde benim kanamam bitti fakat akıntım devam ediyor ve rahatsız edici bir kokusu ve sarı bir rengi var 10 hafta oldu doğum yapalı sizler ne durumdasınız uzun oldu ama
Evt normal doğumbendede var o dediginden enfeksiyon olabilir . Normal dogummu
Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?