2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
saol cnm,şimdiden sizede kolay gelsin bakalım

o
canim sağlıklı olsun sıkma canini..bu ay az aliniyor biliyorsun.normalse sıkıntı yok...aşısı şifa olsun ins.
Kizlar 10 gundur falan gaz damlasini vermez oldum yuzustu yatiriyorum baya bi hareketleniyo o sırada da gazını cıkarıyo hem boyun kaslarıda gelişiyo
maşallah.bizde yaklaşık 10 gündür bıraktık cok hareketli çıkarıyor gazını maşallah el ayak tepiniyo öyle.
Canim bebisin adivabdullahmis benimkide abdullah adasiz
babası koydu bizimkine. Adlarıyla yaşasınlar ins. güzel isim
okut canim ne güzel olur. Allah kabul etsin şimdiden:)

canim cok iyi yapmissin o msgaza cok buyuk ve cok guvenilir eger yolun duserse ankaraya mutlaka ugra a!8ty avm nin yaninda herseyini al pisman olmazsn kalitesiz bisey uoktur sana garanti vrririm

Ne sinir bozucu yaa yuh yani, bana temizliğe gelen abla da ellerini öpüyordu. Başta birşey demedim çaktırmadan sildim , baktım öbür hafta yine yapıyo,ellerini emmeye başladı biz öpmüyoruz dedim artık bozuldu biraz ama napiim

hihami yazamadım sizinde mevlidiniz hayırlı olsun

elbisenin içine sinmesine sevindim:)
Sağol canımm, hayırlısıyla sen de atlatırsın inşallah

benm bebegimin ellerinide eltim optu bende gozunun onunde sildim doktor opmeyin dedide dedim biraz bozuldu ama napıyım bn bile opmeye kıyamıyorum bide ellerini emiyo zaten çocuk direk agzına .

Ben olsam delirmiştim bu arada biz oturtulmaz diyoruz ama gecen benim ingiliz arkiler gelmişti lönk diye kızımı oturttular hemde uc aylık bile değildi meger onlarda öyle bişey yokmuş sanırım biz milletce cok pinpirikliyiz

Kızlar molfiks bez kullanan varmı ? Bir paketini ne kadara alıyorsunuz . Bugun eşime aldirmiştim ama fiyatta bi yanlşlik var heralde.

ben olsam kovalardım onları valla çok sinir bozucu bnm için bole bişey . Bn gozumden bile sakınıyorum ole kimsenin kucagna vermiym kv kp hariç . Gostermek bile istemiyorum nazar ediyolar ozellkle eltim .

Kızlar molfiks bez kullanan varmı ? Bir paketini ne kadara alıyorsunuz . Bugun eşime aldirmiştim ama fiyatta bi yanlşlik var heralde.
biz kullanıyoruz canım 80li iki numara 26 Tl idi aldığımda 3e geçtik artık ama en son eşim aldı bilmiyorum

kizlar merhaba oglumun gozu fotoraf cekilirken kirmizi bazende beyaz cikiyor.nette kotu seyler yaziyor.kafam karisti

Bizim dogdugundan beri saat basi cnm,bazen uzuyor eger uykumu aldiysam onla cok oyun oynarsam en fazla 1,5 saate cikabiliyor
Soyle yaziyim gece 11 de yatiyo saat 3,5 da kalkio alTini acmazsam los isikta 45 dk emip tekrar uyuyor,6 da kalkiyo yine yarim saat kdr emiyo uyursa uyuyo uyumazsa 1-1,5 saat dolasiyoruz memedw cok emmeden 10 dk icinde uyuyo ,amw artik gunduzleri 45 dk dan fazla uyumuyo,gunumuz boyle geciyo ,mesala saat 9 da cok agladi cunku gogsumdw sut kalmamis artik mecbur mama verdik hmn nesesi geldi yawrum acmis meger,10 u ceyrek gece yine emzirdim 11 e dogru uyudu,bakalim kacta kalkicak bu gece

doymadıgı için olabilir . Kilo alımı nasıl bizim gece on gbi uyuyor 1 gbi emip uyuyor tekrar emmeye 6 da kalkıyor . Gunduzleride iki saatte uç saatte bir emiyor bazan bir saattede emdigi oluyor degişiyr belli bi rutini yok guzduzleri.

Son düzenleme:
Benim oğlum doğduğundan beri gündüzleri saat başı 10 dak az emiyor akşam en geç 9.30 da uyur 12 de sonra 2.30 daha sonra 5 te uyanır 5 ten sonra saat başı kalkar emmek ister ama dediğim gibi 10 dakikayı geçmez bazen zorluyorum iyice doysun geç kalkar diye fakat bu seferde kusuyor gündüz uykuları 40 dakika yada daha az. Ne zaman gece boyu uyumaya başlayacak acaba burada bazı arkadaşlar 5 6 saat uyuyan bebeklerden bahsetmiş birde benim kanamam bitti fakat akıntım devam ediyor ve rahatsız edici bir kokusu ve sarı bir rengi var 10 hafta oldu doğum yapalı sizler ne durumdasınız uzun oldu ama

bendede var o dediginden enfeksiyon olabilir . Normal dogummu

Canim bizimki gunduz sık emiyor, onceden 3 saatteydi simdi 2 bazen daha az, tek gogusumle doymadigida olabiliyor. Gece 9dan sabah 5e kadar emmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…