2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
biz kullanıyoruz canım 80li iki numara 26 Tl idi aldığımda 3e geçtik artık ama en son eşim aldı bilmiyorum
Biz kullwniyoruz 90 adet 3 no 29 lira migrosdan aliyoruz
sagolun kızlar cevap için . Ben bilmiyordm bez fiyatlarını eşim alıyordu . Poşetin içinde fiş vardı baktm 40 lı 4 numara molfiks 14.90 a almiş . Fiyatı çok uygun geldi sasırdım . Buyuk ogluma 22 tl ye alıyorduk bezi . sizin aldıgınız fiyatlar dahada uygunmuş . Buyuk boylar daha avantajlı galiba eşime soleyimde buyuk boy alsın bir dahakine .

İyi geceler kızlar bebegimin kaka yapma sorunu bitti derkn bu seferde buyuk oglumda oldugu gibi pipisinin ucu yani sunnet derisi dar . Nerden anladım çişini yaparken yukarı dogru yapmıyor yana akıyor bazende damla damla yas oluyor ucunda . Sunnet derisi dar oldgu için çişi tam gecemedgi için boyle oluyormuş . Birde sunnet derisi geriye dogru sıyrılmıyor . Buyuk oglumnkde bu aylarda baslamişti pipi ucu darlıgından huzursuzlık oluyrdu uyutamıyordum kilo alımı da yavaslamıştı ve dort aylıkkn yapılan tahlilde en onemli belirtisi idrar yolu iltihabi çıkmıştı . Uç aylık kontrolune gotrcem varsa boyle bi sorun çozumu sunnet . İnşallah yanılırım olmaz ben sunnetini biraz daha buyuyunce kutlamalı yaptrmak istiyordum ama kısmet sonuçta onun saglıgı onemli . Buyuk oglumda çok çekmiştim. Surekli idrar yolu iltihabi oluyordu kilo alımı durmuştu sunnet yaptrnca kurtulmuştuk .

Kızlar oglumun yüzü isilik olmuş. Burda bir aralar isilik için kremlerden bahsediliyordu ben geçmişi okuyamıyorum memnun kaldıgız kremlerin ismini yazarmisiniz rica etsem

gunaydin kizlar dun cok buyuk zorluklrla heyeti aldim tabi araya ne hatirli insanlar giriyor cok zor ya Allah muhtac etmesinboyle gereksiz biseye ama hep annelerin kiymetini bilmeyen yoneticilerden kaynaklani
yor su calisan annelere ucretli izini en azindan 6 ay yapsalar insanlar 2 ay icinde nasil biraksin coxugunu ustelik oncesini aktardim ben ama 3Y cok kucuk calisanlari mama vermee tesvikten baska meedir bu emzirme saatleri konusulmus guya sut izni veriliyor cogu kadin 8 den 3e kadar calisiyor hangimizin bebegi o kadar saat emmeden bekle sut sagma iskencesine giriyor anneler yada mama amannn ne dersem dyim iste insanlar cok cocuk demyi biliyor Ma kadina saygi yine yok neyse icinizi darltmadan raporumu aldim
Duha22 heyet dr una bagli ama genelde 30 gun veriliyor tabi yatis gosterilmesi sart hastanede yatmadan olmuyor bende 30 gunluk aldim bakalim bi ay daha kafam rahattr insallah
minione mevlidiniz guzl gecmis darisi damatlihina yavrum bu laflari cok duymusundur bugunde benden duy
@Mrssuperfine bu emme konusun muallakli canim onceden 2 saatte bir verilmesi gerikerken en uzun mesfe olarak eger sadece anne sutu alan bi bebekse ilk 4 ay her istediginde mutlaka verilmeliymis ben her firsatta veriyoum ama benim oglum hic uzun sureli soyle keyfini cikararak ememiyor cunku sut yogun geliyor oda cabuk cekip bi anda bosaltiyor kalan yagli sutu yavasca emmiyor cabuk doyuyor mide sis yani ama benim icim rahat etmiyor keske uzun emse diyorum minione memeleri degissek mi acaba en azindan birilerini bana yavas akan bi meme lazim benim ikinci coxuktan dolayida olabilir sut kanakllari acik cop cop gidiyor neyse bunada sukur ins alacgi gidayi aliyordur

Kızlar oglumun yüzü isilik olmuş. Burda bir aralar isilik için kremlerden bahsediliyordu ben geçmişi okuyamıyorum memnun kaldıgız kremlerin ismini yazarmisiniz rica etsem
canim AngelHeart kullanmisti ama adini hatirlamadm been hametan kullandim oleri boyitta degilse kullan hametani oleri boyutta ise arkadasa ozelde sor bu ara giremiyor sanirim

@eflalim asiniz hayrli olsun canm stres yok herseyde onumuze bakacagiz duzelecek guzel olacak
M miss_curious o temizlikci teyzelerde herseye karismasa olmaz ya herkes bi garip insanlar ozellikle son yillarda bi tuhaf biz alinganiz dresem degil herkes herseyden anliyor tecrubeye inanirim ama bi durmak lazim arada bizde yanlis yapacagz ki sonuclarini gorelim kotu sonuclar olmasn tabi gecen kucagimda ahmet kucuk bi halk giyim fuarina girdim hemen teyze kulaklarini kapat onu usutme diyor gorsen bende sapka takmisim illa laf soyleyecekler ya ama torununa bakmaya gelince bakmaz boyle tipler birine faydan olsun istiyorsan en yakinindan basla dimi ama

ogluma armut iyi geldi falan diyordum hep armutu sucluyirdum ishal yapti diye @angelaturkey meger kizimdan azcik hastalik kapmis oglum dun gece 4.,30 uyanmasida ondanmis kuzumun bugun normale donmeye basladi sukur iyi kizim hasta olunca dunya basima yikiliyor oglum arada hastalanmis duzelmis bile sukurler olsun tek duam RAbbim bu cocugumu azck kolay buyutmeyi nasip etsin yoksa 3.cu cocuk isteyemem esim cok niyetli bende severim bu birazck azck kolay olursa 5 sene sonra bide 31 yasinda belki

Kizlar 10 gundur falan gaz damlasini vermez oldum yuzustu yatiriyorum baya bi hareketleniyo o sırada da gazını cıkarıyo hem boyun kaslarıda gelişiyo
Canım bende yüzüstü yatırıyorum o şekilde gaz sancısı olduğunda rahat ediyor şimdi kundaklıyorum uyurken o yüzden yüzüstü yatırmıyorum gaz ilacına devam edicem bi kaç hafta daha devam etmeyi düşünüyorum o zamana kadar da gazı daha çok azalır ve daha çok hareketlenir
Kızlar molfiks bez kullanan varmı ? Bir paketini ne kadara alıyorsunuz . Bugun eşime aldirmiştim ama fiyatta bi yanlşlik var heralde.
canım ben şimdiye kadar prima kullanıyordum israil malı olduğu için açıkçası korktum onlar kendi marketlerinde orkid ve prima satmıyorlarmış ve kısırlaştırıcı etkisi varmış bu yahudiler fırsat olsa müslümanları bi kaşık suda boğarlar müslümanlara bunu ihrac ediyorlar sizce müslümanların çoğalmasını isterler mi? Ben düşündüm ve bunun hakkında bir yazıda görünce kesinlikle bi daha almamaya karar verdim şuan molfiks kullanıyoruz memnunum da fakat fiyatını bilmiyorum eşim almıştı cnm

angelsturkey ek gida vermeye baslayinca zaten ilk baslarda geeleri kalkiyor yogurt bide gazli bisey azck iliklastr iki uc gune duzelir benm oglumun kilosu 3 ayagore iyi ama ilk iki ay cok almisti ben ondan panikledim 3.ay kontrolunden sonra az az tattiriyorum 7000 -7300 arasi gidip geliyor ama inaniyorum toparlayacak senin kizin var galiba kizlar erkeklere gore iyi yedirirlirse daha guzel topluyor bizimki hareketten aldiklarinida verme egiliminde

Cnm iyi dayanmışsın bu ne cürret biz bebeklerimizi gözümüzden sakınıyorken elalemin bu şekilde hor bakması oturtulması balkon kapısı açık ve yerde üstelik kahve den bahsediyorsun minicik bebeğe Aman Allahım çıldırırdım

kizlar merhaba oglumun gozu fotoraf cekilirken kirmizi bazende beyaz cikiyor.nette kotu seyler yaziyor.kafam karisti
Canım bizim bebeğinde flash lı fotoda gözleri bazen kırmızı bazen beyaz oluyor bende beyaz olunca iyi olmadığını duymuştum canım onlar daha küçükler görme duyuları tam gelişmemiş olduğundan olabilir mi acaba

Benimkide sıklastı sanırım artık doymuyo ben öyle düşünerek üç gündür yoğurt vermeye basladım

Haha ben de bes sene sonra ikinci diyorum şu an 26 yım aynıyız :) ek gıda işi nasıl gidiyo ? Ben üç gündür az az yoğurt pekmez veriyorum ama kabız olmaZ inşallah . Yarın sebze püresine gecmek istiyorum kabak vercem sence doğru mu bu sekilde ? Sen önce meyveyi mi tercih etmiştin . Bi de tüm gün boyunca oğluna neler yedirdiğini yazabilir misin miktarlarıyla

canim tekraren soyluyorum kizumi tamamen guncel seylere dayanarak yetistirdim guy modern olcaktm digerarkadaslar ornek almasin yani beni bu cocugumu az geleneksel az modern konuda yetistirecem bunu tekrarladiktan sonra anlataym yogurt ve elma puresini 3 er gun denedikten sonra saglik ocagindan aldigim beslenme tablosuna dayanarak yapiyorum ben eflalimde demisti sebze puresiyle baslayin diye ama verdim ama yediremedim havuc pisirip iyice denedim ezdim pek sevmedi agladi sakagittada yaziyor sevmeyince zorlamayin bi hafta sonra tekrar denyin diye bende doyuucu bisyler olsun diye azcik ishalimizde var muz ve cicibebeyi azcik gunluk sutle pisirdim sen bunu anne sutunu sagipta katabilirsin bi 3 kasik falan tatli kasigi yedirdim tabi ellerini tuttum cunku aevinecekgim derken ortaligi mahvediyor onluk agiz mendili binu verirken kaynatip sogttugum cam sisede sakladigim suyu kullaniyoum yutkunamazsa bi cay kasigi su veriyorum suyu icerken gidiyor az once bunu verdim oglen 3 tatli kasigi yogurt deneyecgim aksam uzeride yatmaya yakin elma puresi vereegim bu ay bu sekilde gidecek bide az once yesirdikten sonra emzirdim sen suuma bak benm oglus hasta sayilir bagisiklik icin emzirdim bi kac gun once veronce doydugundan eminsem emzirmiyordum kalkinca emziriyorsum gidalri verdikten sonra kaldirip gaz cikarttiriyorum cay kasigiyla ister istemez gaz cikariyor

Günaydın
kızlar benim esim sayesinde denemedigim bez markasi kalmadı...bim in bezi Molfix prima canbebe huggies. birde a101 inkini deniycem diyor yeter artık dedim...ben canbebeden vok memnun kaldım huggies kulksninca o da çok güzel.ikisi arasında kaldım su an huggies kullanıyorum...ne mali bunlar bilmiyorum malesef.

biz en başından beri molfixten memnunken sırf merak için yeşil paket prima aldım iş olsun işte,şöyle sevemedik pantolon olun tulum olsun temiz yada kirli bez olsunağından sola doğru kayma yapıyor bi tarafa ama asla molfixte bu olmuyo,emme özelliğide molfixin gayet başarılı bence,bizde daha dedik bez denemek yokk

Canım bende huggies kullandım bi kere o da israil malı malesef .. bizi iyice avuçlarına almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…