Kirmizi goz nirmal diye biliyorum, beyazi anlamasim ama bebegimin fotograflarina baktim simdi pencereden isik yansiyinca gozlerinde beyaz parlaklik olusmuskizlar merhaba oglumun gozu fotoraf cekilirken kirmizi bazende beyaz cikiyor.nette kotu seyler yaziyor.kafam karisti
biz kullanıyoruz canım 80li iki numara 26 Tl idi aldığımda 3e geçtik artık ama en son eşim aldı bilmiyorum
sagolun kızlar cevap için . Ben bilmiyordm bez fiyatlarını eşim alıyordu . Poşetin içinde fiş vardı baktm 40 lı 4 numara molfiks 14.90 a almiş . Fiyatı çok uygun geldi sasırdım . Buyuk ogluma 22 tl ye alıyorduk bezi . sizin aldıgınız fiyatlar dahada uygunmuş . Buyuk boylar daha avantajlı galiba eşime soleyimde buyuk boy alsın bir dahakine .Biz kullwniyoruz 90 adet 3 no 29 lira migrosdan aliyoruz
canimKızlar oglumun yüzü isilik olmuş. Burda bir aralar isilik için kremlerden bahsediliyordu ben geçmişi okuyamıyorum memnun kaldıgız kremlerin ismini yazarmisiniz rica etsem
Canım bende yüzüstü yatırıyorum o şekilde gaz sancısı olduğunda rahat ediyor şimdi kundaklıyorum uyurken o yüzden yüzüstü yatırmıyorum gaz ilacına devam edicem bi kaç hafta daha devam etmeyi düşünüyorum o zamana kadar da gazı daha çok azalır ve daha çok hareketlenirKizlar 10 gundur falan gaz damlasini vermez oldum yuzustu yatiriyorum baya bi hareketleniyo o sırada da gazını cıkarıyo hem boyun kaslarıda gelişiyo
canım ben şimdiye kadar prima kullanıyordum israil malı olduğu için açıkçası korktum onlar kendi marketlerinde orkid ve prima satmıyorlarmış ve kısırlaştırıcı etkisi varmış bu yahudiler fırsat olsa müslümanları bi kaşık suda boğarlar müslümanlara bunu ihrac ediyorlar sizce müslümanların çoğalmasını isterler mi? Ben düşündüm ve bunun hakkında bir yazıda görünce kesinlikle bi daha almamaya karar verdim şuan molfiks kullanıyoruz memnunum da fakat fiyatını bilmiyorum eşim almıştı cnmKızlar molfiks bez kullanan varmı ? Bir paketini ne kadara alıyorsunuz . Bugun eşime aldirmiştim ama fiyatta bi yanlşlik var heralde.
Bugun evde temizlik var bayanlardan memnunum ama her geldiklerinde kizimi kucaklarina alinca geriliyorum.Bugun kalkmis Oturtuyo kizimi Masaya, oturtulmaz ki 6 ay olmadan..Sonra bi baktim agzina turk kahvesi surmus, digeri de tatli yalatiyo..Balkon kapisi acik mutfakta yere yatirmis altına bi sey sermeden.
ay tamam 6 cocuk buyutmus ama Bu Eskiler olduruyo beni ya..
Canım bizim bebeğinde flash lı fotoda gözleri bazen kırmızı bazen beyaz oluyor bende beyaz olunca iyi olmadığını duymuştum canım onlar daha küçükler görme duyuları tam gelişmemiş olduğundan olabilir mi acabakizlar merhaba oglumun gozu fotoraf cekilirken kirmizi bazende beyaz cikiyor.nette kotu seyler yaziyor.kafam karisti
Ne alakası var canım benim de bu yaşta kırmızı cıkıyo ne var yani sen inanma böyle şeylerekizlar merhaba oglumun gozu fotoraf cekilirken kirmizi bazende beyaz cikiyor.nette kotu seyler yaziyor.kafam karisti
Benimkide sıklastı sanırım artık doymuyo ben öyle düşünerek üç gündür yoğurt vermeye basladımKızlar
Her Bebeğin emme süresi sıklığı farklı ama
Bebeklerimiz ne kadar Sıklıkla emiyor gece ve gündüz paylaşır mısınız
Benimki 2 saatte birdi şimdi gittikçe sıklaştı seyrekleşmesi gerekirken...
Haha ben de bes sene sonra ikinci diyorum şu an 26 yım aynıyız :) ek gıda işi nasıl gidiyo ? Ben üç gündür az az yoğurt pekmez veriyorum ama kabız olmaZ inşallah . Yarın sebze püresine gecmek istiyorum kabak vercem sence doğru mu bu sekilde ? Sen önce meyveyi mi tercih etmiştin . Bi de tüm gün boyunca oğluna neler yedirdiğini yazabilir misin miktarlarıyla@eflalim asiniz hayrli olsun canm stres yok herseyde onumuze bakacagiz duzelecek guzel olacak
M miss_curious o temizlikci teyzelerde herseye karismasa olmaz ya herkes bi garip insanlar ozellikle son yillarda bi tuhaf biz alinganiz dresem degil herkes herseyden anliyor tecrubeye inanirim ama bi durmak lazim arada bizde yanlis yapacagz ki sonuclarini gorelim kotu sonuclar olmasn tabi gecen kucagimda ahmet kucuk bi halk giyim fuarina girdim hemen teyze kulaklarini kapat onu usutme diyor gorsen bende sapka takmisim illa laf soyleyecekler ya ama torununa bakmaya gelince bakmaz boyle tipler birine faydan olsun istiyorsan en yakinindan basla dimi ama
ogluma armut iyi geldi falan diyordum hep armutu sucluyirdum ishal yapti diye @angelaturkey meger kizimdan azcik hastalik kapmis oglum dun gece 4.,30 uyanmasida ondanmis kuzumun bugun normale donmeye basladi sukur iyi kizim hasta olunca dunya basima yikiliyor oglum arada hastalanmis duzelmis bile sukurler olsun tek duam RAbbim bu cocugumu azck kolay buyutmeyi nasip etsin yoksa 3.cu cocuk isteyemem esim cok niyetli bende severim bu birazck azck kolay olursa 5 sene sonra bide 31 yasinda belki
canim tekraren soyluyorum kizumi tamamen guncel seylere dayanarak yetistirdim guy modern olcaktm digerarkadaslar ornek almasin yani beni bu cocugumu az geleneksel az modern konuda yetistirecem bunu tekrarladiktan sonra anlataymHaha ben de bes sene sonra ikinci diyorum şu an 26 yım aynıyız :) ek gıda işi nasıl gidiyo ? Ben üç gündür az az yoğurt pekmez veriyorum ama kabız olmaZ inşallah . Yarın sebze püresine gecmek istiyorum kabak vercem sence doğru mu bu sekilde ? Sen önce meyveyi mi tercih etmiştin . Bi de tüm gün boyunca oğluna neler yedirdiğini yazabilir misin miktarlarıyla
biz en başından beri molfixten memnunken sırf merak için yeşil paket prima aldım iş olsun işte,şöyle sevemedik pantolon olun tulum olsun temiz yada kirli bez olsunağından sola doğru kayma yapıyor bi tarafa ama asla molfixte bu olmuyo,emme özelliğide molfixin gayet başarılı bence,bizde daha dedik bez denemek yokkGünaydın
kızlar benim esim sayesinde denemedigim bez markasi kalmadı...bim in bezi Molfix prima canbebe huggies. birde a101 inkini deniycem diyor yeter artık dedim...ben canbebeden vok memnun kaldım huggies kulksninca o da çok güzel.ikisi arasında kaldım su an huggies kullanıyorum...ne mali bunlar bilmiyorum malesef.
Canım bende huggies kullandım bi kere o da israil malı malesef .. bizi iyice avuçlarına almışlarGünaydın
kızlar benim esim sayesinde denemedigim bez markasi kalmadı...bim in bezi Molfix prima canbebe huggies. birde a101 inkini deniycem diyor yeter artık dedim...ben canbebeden vok memnun kaldım huggies kulksninca o da çok güzel.ikisi arasında kaldım su an huggies kullanıyorum...ne mali bunlar bilmiyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?