2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebeğim dünden beri yeşil mukuslu ve kötü kokulu kaka yapıyor doktoru aradım takip et belki bir seferlik böyle gelmiştir devam ederse gel tahlilini yaptıralım dedi kızlar bebeğimin enfeksiyonu vardı doktorda suprax vermişti antibiyotik acaba enfeksiyonunu mu kaka yoluyla atıyor ve kisti vardı acaba o mu vucüdundan ihrac oluyor sonuçta antibiyotik içiyoruz bugün üçüncü gün antibiyotikten sonra oldu bu kaka değişimi bi fikri olan var mı?

Artık eskisi gibi girmiyorsunuz valla bende uyumadım bizim tonton sağolsun şuanda da emziriyorum gazını çıkar altını al burnuna damlasını damlat aspiratörle çek zaten o bi işkence ağlamak bihal oluyor yapmasamda nefes alamıyor öyle ki tıkanıyor başındaki konak ve pamukçuğu daha geçmedi karbonatlı suyla temizlemesi çok zor onda da çok ağlıyor mikostatin veriyorum ne zamandan beri devit 3 vermedim gaz damlası sab simpleks i de 6 saatte bir veriyorum zavallı yavrum daha bu yaşta midesi karman çorman oldu bende çok bişey içirmemeye çalışıyorum mecburi olanlar dışında
hatta reflü ilaçlarını dahi kullanmıyorum yavrumun midesi süt yerine ilaç dolacak kusmaması için önlemler alıyorum dikkat etmeye çalışıyorum bakımı çok zor
sadece emzir gazını çıkar altını al oyna yada yatır bunlar çok kolay şeyler asıl rahatsızlığıyla hastalığıyla uğraşmak zor
Allah yardımcımız olsun

canm gece belli olmuyor bazen iki saate uyanır bazen 4 bazen 5 ama gündüzde çekmesem memede yaşayabilir

canm bence bebişin kilosu çok iyi maşallah hiç takma bence amacım kıyas yapmak değil ama benm baby 3ocak doğumlu 5600kilosu için rahat etsin diye söylüyorum canım :)

canim arada sakinliyor normal olarak burasi speachact herkesi bi isleri cikoyor ben bazen yogun oluyorum hic yazamiyorum bazen coook yaziyoum hatta uzun kusura bakmasin arkadaslar belki aydamiz olur diye gelirler sen merak etme kizin duzrlsin zaman grcince yaz gelince dosatiya cikilacak normal olagan syler onemli olan kirk yildada bir olsa girip bence haber vermek az bucuk gonul bagi olan insanlar sonrada ben sahsen uzuluyoum ne olsu bu arkadasa die bi yandanda diyorum ki insanlar rrcek hayatta guvenimiyor guvenme gamzem buralara ama kisiligim boyle guveniyoum seviyorum si,i

haklisin canm da iste bizimki 3600 dogdu bide dr ve ebemiz mama dediler bizim koca gicik mama ui evdegoruusem sana guvenmem dedi gizlidr verrmedigim icin o yuzden ek gida olayina basladim benimki mecburiyet

haklisin canm da iste bizimki 3600 dogdu bide dr ve ebemiz mama dediler bizim koca gicik mama ui evdegoruusem sana guvenmem dedi gizlidr verrmedigim icin o yuzden ek gida olayina basladim benimki mecburiyet
güzel besliyorsun maşallah takip ediyorum bide Bi yerde okumuştum göğüsler fazla doluysa bebek sondaki yağlı süte ulaşmadan doyuyorsa emzirmeye başlamadan biraz pompayla sağılabilirmiş onu da deneyebilirsin

onları bilmiyorumda molfiks turk mali diye biliyorum cnm . Canbebeyi ben sevmedim huggies te guzel ama oglumu pişşk ypmiştı en iyi molfiks geldi bize . Primada hem israil malı hem kimyasal fazlaymış içinde . Oglumu oda pişik yapmıştı.

zayıfmı dogmuştu canım aylık kilo alımı nasıl sadece anne sutumu alıyor çok sordum ama

Antibiyotikten sonra bir yada iki kez bizim oğlanın kakasıda yeşildi ama ıspanak yemiştim o gün ikisinden biri sebep oldu yinede yanlış yönlendirmek istemem sen takip et doktorun dediği gibi

canım antibiyotik kullanımı ishale sebep olur . Anlattıklarında ishal belirtileri benim oglumda oldu bi kaç gun once bizimki uşutmedendi dayım eczacı dayıma sordum bebekler için reflor toz içir dedi bi kaç gun içirdim geçti sukur . Çok pis kokulu çok kotu kaka yapmıştı bole mukusluydu anlattıgın gbi . Bebegin kaç haftalık antibiyotik kullanılırken bebege yogurt yedirildigi zaman ishal olmuyor canım .

ishali varsa yogurt onada iyi gelir canım . Masallah baya baya basladınız ek gıdaya . Benmki daha kuçuk ahmet tende ben ne zaman memeyle doymadıgını hissedersem aylık kilo alımı yavaslarsa o zaman baslamayı duşunuyorum . Şimdilik doyuyor bakalım kilo alımıda iyi gibi . Uçuncu ay kontrolde bakalım nasıl olacak . Seninkide toparlamaya baslamiş canım . Sutun çok hızlı akıyorsa bebek hemen doyup çekiliyorsa canım ikinci emzirmede tekrar o memeden emzir . Ben oyle yapıyorum . Hani sut bole bi hızlı akıyorya o memeyi emzirince koyu bembeyaz süt akıyor.

Merhaba kızlar pek sık giremiyorum bu aralar, memleketteyiz annem sagolsun sayesinde rahat nefes aldim biraz, aylardir arkamdan atli kosturur gibi yemek yiyordum oglum ağlıyor diye özlemişim rahat yemeyi, haftaya dönüyorum ne yazikki, ilk heyet raporum bitiyor yenisi lazim inşallah bulabilirim, mayisi cikarsam yeter. Bu arada minigimin burnunu otribebe deniz suyu ile temizliyorum bitmek uzere, serum fizyolojik daha mi iyi? Burda bir arkadaş doktorunun deniz suyu agir gelir dedigini yazmisti aklima takildi. Hangisinden alsam ki?

doğru söylüyorsun cnm bende dün hiç giremedim ilk doğum olunca illa hergün girerdik neler oldu neler bitti diye ve şahsıma diyorum tecrübesizlikte var tabi .. benim hesabım çok oldu var ama pek girmezdim bebeğim vesile oldu bu topikte siz kader arkadaşlarımla buluştum iyiki varsınız :)

Antibiyotikten sonra bir yada iki kez bizim oğlanın kakasıda yeşildi ama ıspanak yemiştim o gün ikisinden biri sebep oldu yinede yanlış yönlendirmek istemem sen takip et doktorun dediği gibi
Bende antibiyotikle ilişkilendiriyorum cnm çünkü antibiyotik kullanınca büyüklerde de dışkı değişimi oluyor ama acaba temizleniyor mudur bilmiyorum sübhanallah içimde bu yönden hiç sıkıntı yok huzurluyum vucüdunun temizlendiğini düşünüyorum inşallah öyledir tabi doktor kontrollerine devam 2 hastaneden de takipteyiz hadi bakalım :)
cnm dışkısını yaptığında çok gürültülü yapıyor ve bende ishalden şüphelendim fakat kadir tuğcunun yazılarını okuduğunda ishal olması durumunda günde 7 sefer dolu bişekilde kakasını yapması geçiyor bu yüzden de ishal değildir diye düşündüm sadece anne sütünü içiyor ve günde 1 yada 2 kez kakasını yapıyor

Kızlar bebeğinizin el temizliğini ne ile yapıyorsunuz?
Bende bunu merak ediyorum artık eller hep ağızlarda
cnm bende serum fizyolojik kullanıyorum deniz suyunu hiç kullanmadım doktorumuz hep serum fizyolojik verdi

Merhaba bayanlar epeydir giremiyorum bi taraftan bebekle ugrasiyorum bi taraftan esimle ugrasiyorumikimizde o kadar mutsuzuz ki her gun kavga ediyoruz tartısıyoruz küsüz bebek dogdu hayatimiz tamamen degisti esim ne desem tersini yapar oldu hem beni sinirlendiyor ben sinirlenincedr abartiyorsun herseyi deyip tartisiyor logusaliktan cikamadin diyor bıktım artık bazen keske bebek yapmasaydim diyorum bu bebegide o istiyor diye yaptik ben henuz bebek istemiyodumsimdide bebekle hic ilgilenmiyor sabah ise giderken 5 dakika pışpışlayıp gidiyor ona gore bu ilgilenme o kadar mutsuzum ki bebegimide alip evi terkedesim geliyor

KIZLAR :)) evler şu an nasıl durumda :)))))))
Benim ev mağaraya benzedi :)) eşim temizliyor ama beğenmiyorum temizliğini :) bende bulmuşta bunuyorum
Geçen isyan etti artık bu eve girmek istemiyorum her yeri dağıtıyorsun daha yeni topladım bıktım arkandan toplamayı artık çok dağınık oldun bu ne böylee diye kazan kaldırdıdünya tersine döndü ohh olsun zamanında az istan etmedim o pasaklılıklarına acayip dağınıktı ben toplayınca işine geliyordu tabi şimdi toplayacak biri olmayınca iş başa düştü canıma değsin
napiim bebeğin bakımı o kadar zor ki ona bakayım derken çok yoruluyorum zorla uyuttuktan sonra o felaket uykusuz yorgun halimle kalkıp temizlik mi yapayım tabiki bende bebek uyuyunca dinleniyorum dinlenmesem sonra beneğe kim bakacak haksız mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…