Cnm üzülme aynı şeyleri bende yaşıyorum eminim çoğu anne ve baba bu durumları yaşıyor kolay değil hayatımız değişti evlat sahibi olduk bir canın sorumluluğu altına girdik eminim eşlerimiz de bu duruma bizim kadar alışamadılar bizde hergün tartışıyoruz illaki beni deli edecek şekilde konuşmalar yapıyor sanki tartışacak şeyler arıyor gibi ben bunun geçici bir durum olduğuna inanıyorum sorumluluk ve hayat tarzının değişimi kendiniz için değilde ufak bir can için yaşama hali tabi ki zor bir durumdur bizde öyleyiz canım yalnız değilsin üzülmemeye çalış sana iyi gelecek birşey diyorum muhakkak çık dışarı gez bebeğinle sosyalleş eşinle de aynı şekilde çıkıp gezin oturmalara gidin size ilaç gibi gelecek inan bana cnmMerhaba bayanlar epeydir giremiyorum bi taraftan bebekle ugrasiyorum bi taraftan esimle ugrasiyorumikimizde o kadar mutsuzuz ki her gun kavga ediyoruz tartısıyoruz küsüz bebek dogdu hayatimiz tamamen degisti esim ne desem tersini yapar oldu hem beni sinirlendiyor ben sinirlenincedr abartiyorsun herseyi deyip tartisiyor logusaliktan cikamadin diyor bıktım artık bazen keske bebek yapmasaydim diyorum bu bebegide o istiyor diye yaptik ben henuz bebek istemiyodum simdide bebekle hic ilgilenmiyor sabah ise giderken 5 dakika pışpışlayıp gidiyor ona gore bu ilgilenme o kadar mutsuzum ki bebegimide alip evi terkedesim geliyor
Cnm bugun de ben bu tarz düşünceler içine girdim, kızımız dogali beri surekli tartisir olduk..Sorun su ki ben her seyimi kendim yapiyodum şimdi Onun eline bakiyorum, isleri nedeniyle de Yogun hep ve gecici bi donem de degil bu..Bi seyi 10 kere demen lzm yapmasi Icin..Valla sevgimi sorgular oldum son donemlerde..Merhaba bayanlar epeydir giremiyorum bi taraftan bebekle ugrasiyorum bi taraftan esimle ugrasiyorumikimizde o kadar mutsuzuz ki her gun kavga ediyoruz tartısıyoruz küsüz bebek dogdu hayatimiz tamamen degisti esim ne desem tersini yapar oldu hem beni sinirlendiyor ben sinirlenincedr abartiyorsun herseyi deyip tartisiyor logusaliktan cikamadin diyor bıktım artık bazen keske bebek yapmasaydim diyorum bu bebegide o istiyor diye yaptik ben henuz bebek istemiyodum simdide bebekle hic ilgilenmiyor sabah ise giderken 5 dakika pışpışlayıp gidiyor ona gore bu ilgilenme o kadar mutsuzum ki bebegimide alip evi terkedesim geliyor
tabi ishal demk için sık yapmasıda gerekiyor . Antibiyotikten olmştr. Takip et cnm.doğru söylüyorsun cnm bende dün hiç giremedim ilk doğum olunca illa hergün girerdik neler oldu neler bitti diye ve şahsıma diyorum tecrübesizlikte var tabi .. benim hesabım çok oldu var ama pek girmezdim bebeğim vesile oldu bu topikte siz kader arkadaşlarımla buluştum iyiki varsınız :)
Bende antibiyotikle ilişkilendiriyorum cnm çünkü antibiyotik kullanınca büyüklerde de dışkı değişimi oluyor ama acaba temizleniyor mudur bilmiyorum sübhanallah içimde bu yönden hiç sıkıntı yok huzurluyum vucüdunun temizlendiğini düşünüyorum inşallah öyledir tabi doktor kontrollerine devam 2 hastaneden de takipteyiz hadi bakalım :)
cnm dışkısını yaptığında çok gürültülü yapıyor ve bende ishalden şüphelendim fakat kadir tuğcunun yazılarını okuduğunda ishal olması durumunda günde 7 sefer dolu bişekilde kakasını yapması geçiyor bu yüzden de ishal değildir diye düşündüm sadece anne sütünü içiyor ve günde 1 yada 2 kez kakasını yapıyor
Aynı şekil cnm iyice hırçınlaştı her seferinde tartışmaya çalışıyor normal konuşması tartışır şekle dönüştü önceden benimle çok şakalaşırdı hatta beni üzse bile ardından ne maymnluklar yapıp gülene kadar gönlümü alana kadar durmazdı şimdi ne söylesem de onu üzsem diye uğraşıyor ilişkimiz altüst oldu zaten beraberde uyumuyoruz ne zaman düzelecek bu hal bilmiyorumCnm bugun de ben bu tarz düşünceler içine girdim, kızımız dogali beri surekli tartisir olduk..Sorun su ki ben her seyimi kendim yapiyodum şimdi Onun eline bakiyorum, isleri nedeniyle de Yogun hep ve gecici bi donem de degil bu..Bi seyi 10 kere demen lzm yapmasi Icin..Valla sevgimi sorgular oldum son donemlerde..
speachact ben temizlik yapamiyorum cnm eger Birisi gelicekse ancak Oyle toparliyorum..15 gunde bir dip kose temizlik yapiyo temizlik icin ayarladigim bayanlar. .Kizim biraz duzene girse aylik cagiricam..Esim de Yogun yapamıyo..Bulundugumuz odada yere battaniye seriyorum onu cirpiyorum supurmeye gerek Kalmıyor Sık sık. .
cnm masallah oğlunun kilosu gayet güzel. .haklisin canm da iste bizimki 3600 dogdu bide dr ve ebemiz mama dediler bizim koca gicik mama ui evdegoruusem sana guvenmem dedi gizlidr verrmedigim icin o yuzden ek gida olayina basladim benimki mecburiyet
Cnm benimki fena alıştı zor oluyor surekli kucakta..Iki cocukla kolay gelsin..Kizlar hala kahvalti yapmadn kizim kucagimda evde volta atiyorz, cok hosuna gidiyor hanimin :). 1 saat sonra arkadasm 2 yasindaki oglunu birakcak bende 2 cocuklu hayat nasilmis teceibe ederim :)
Ben ozel bi sey yapmiyorum ama ne yapmak lzm bi fikrim yok. .Kızlar bebeğinizin el temizliğini ne ile yapıyorsunuz?
gayet iyi cnm masallah hatta bu ay daha az almalari beklenir siz 1 kg almisiniz. .Biz de 2 ocak doğumluyuz. .37.haftada 2600 doğdu 2500 e düşmüştü canm sadece anne sütü alıyor aylık 1kg ile gidiyoruz şimdilik
Biz de oyle cnm ayri uyuyoruz hala, sinir oluyorum zaten son zamanlarda böyle iyiyim..Ben ilk evlendigimiz gunu dusunursem yoĺlari ayirmam lzm eski romantik halleri yok Simdi, is guc baska dusundugu bi sey Yok..Aynı şekil cnm iyice hırçınlaştı her seferinde tartışmaya çalışıyor normal konuşması tartışır şekle dönüştü önceden benimle çok şakalaşırdı hatta beni üzse bile ardından ne maymnluklar yapıp gülene kadar gönlümü alana kadar durmazdı şimdi ne söylesem de onu üzsem diye uğraşıyor ilişkimiz altüst oldu zaten beraberde uyumuyoruz ne zaman düzelecek bu hal bilmiyorum
Dün arkadaşların evine çıktım bizim tonton başkalarının yanında süt dökmüş kediye dönüyor arkadaşlarım sorduklarında iyi değil şöyle böyle diyordum şimdi beni yalancı sanmasınlar eve geldikten sonra bizim cadının mesaisi başlıyor
ah canim inan bende öyleydim esim ne dese batiyirdu cok agladim artik yavaş yavaş dinginlesti ben de alisiyirum cok şükür bu hayata anneliğe.eşinle konussan cok hassas donemdeiyim diye çünkü lohusalik 40 gun gecince bitiyor diye birsey yok alisinca anneliğe o zaman bitmiştir. daha anlayışlı olsa.ama biraz daha zamana ihtiyacimiz var heralde inş sonra rahat edicez odun eşler de alışıcak inş.sıkma canınıMerhaba bayanlar epeydir giremiyorum bi taraftan bebekle ugrasiyorum bi taraftan esimle ugrasiyorumikimizde o kadar mutsuzuz ki her gun kavga ediyoruz tartısıyoruz küsüz bebek dogdu hayatimiz tamamen degisti esim ne desem tersini yapar oldu hem beni sinirlendiyor ben sinirlenincedr abartiyorsun herseyi deyip tartisiyor logusaliktan cikamadin diyor bıktım artık bazen keske bebek yapmasaydim diyorum bu bebegide o istiyor diye yaptik ben henuz bebek istemiyodum simdide bebekle hic ilgilenmiyor sabah ise giderken 5 dakika pışpışlayıp gidiyor ona gore bu ilgilenme o kadar mutsuzum ki bebegimide alip evi terkedesim geliyor
cumartesi kalabalık akraba gelicek kp in tarafi.ev kirli icim rahat etmedi. mutfak ve oturma idasinin tullerini attim makinaya bir de camlari silerim.misafir geliyor bu ara sık sık ondan evim düzgün kiii esim hicccc yardım etmez sadece dağıtır kirltir malesefKIZLAR :)) evler şu an nasıl durumda :)))))))
Benim ev mağaraya benzedi :)) eşim temizliyor ama beğenmiyorum temizliğini :) bende bulmuşta bunuyorum
Geçen isyan etti artık bu eve girmek istemiyorum her yeri dağıtıyorsun daha yeni topladım bıktım arkandan toplamayı artık çok dağınık oldun bu ne böylee diye kazan kaldırdıdünya tersine döndü ohh olsun zamanında az istan etmedim o pasaklılıklarına acayip dağınıktı ben toplayınca işine geliyordu tabi şimdi toplayacak biri olmayınca iş başa düştü canıma değsin
napiim bebeğin bakımı o kadar zor ki ona bakayım derken çok yoruluyorum zorla uyuttuktan sonra o felaket uykusuz yorgun halimle kalkıp temizlik mi yapayım tabiki bende bebek uyuyunca dinleniyorum dinlenmesem sonra beneğe kim bakacak haksız mıyım
Bizimki has odun pek romantiklikten anlamaz hep ben yapmışımdır sadece bana bir defa çiçek aldı o da nişanlıykenBiz de oyle cnm ayri uyuyoruz hala, sinir oluyorum zaten son zamanlarda böyle iyiyim..Ben ilk evlendigimiz gunu dusunursem yoĺlari ayirmam lzm eski romantik halleri yok Simdi, is guc baska dusundugu bi sey Yok..
alemsin miss battaniye seriyorum süpürmüyüm diye yazmışsın ya.supersin iyice pratiklesmissin:).bu bebişler ne hale getirdiler demi bizi.Cnm bugun de ben bu tarz düşünceler içine girdim, kızımız dogali beri surekli tartisir olduk..Sorun su ki ben her seyimi kendim yapiyodum şimdi Onun eline bakiyorum, isleri nedeniyle de Yogun hep ve gecici bi donem de degil bu..Bi seyi 10 kere demen lzm yapmasi Icin..Valla sevgimi sorgular oldum son donemlerde..
speachact ben temizlik yapamiyorum cnm eger Birisi gelicekse ancak Oyle toparliyorum..15 gunde bir dip kose temizlik yapiyo temizlik icin ayarladigim bayanlar. .Kizim biraz duzene girse aylik cagiricam..Esim de Yogun yapamıyo..Bulundugumuz odada yere battaniye seriyorum onu cirpiyorum supurmeye gerek Kalmıyor Sık sık. .
Canım ben 2 hafta oldu yatak odamı dipten kaldırdım temizledim o koca dolabın ve diğer eşyaların yerini değiştirip yerleştirdim pestilim çıkmıştı ama piskolojim kaldırmıyor bakma ben hiç dağınıklığa tahammül edemem son zamanlarda çok tükendim içim rahat etmiyor birşey yapmadan ama çok tükendim artıkah canim inan bende öyleydim esim ne dese batiyirdu cok agladim artik yavaş yavaş dinginlesti ben de alisiyirum cok şükür bu hayata anneliğe.eşinle konussan cok hassas donemdeiyim diye çünkü lohusalik 40 gun gecince bitiyor diye birsey yok alisinca anneliğe o zaman bitmiştir. daha anlayışlı olsa.ama biraz daha zamana ihtiyacimiz var heralde inş sonra rahat edicez odun eşler de alışıcak inş.sıkma canını
cumartesi kalabalık akraba gelicek kp in tarafi.ev kirli icim rahat etmedi. mutfak ve oturma idasinin tullerini attim makinaya bir de camlari silerim.misafir geliyor bu ara sık sık ondan evim düzgün kiii esim hicccc yardım etmez sadece dağıtır kirltir malesef((.yoruluyorum ama napıyım mecburen yapıyorum.
haklısın canm.maşallah benim bıdık izin veriyor cok şükür yapabiliyrum arada.Canım ben 2 hafta oldu yatak odamı dipten kaldırdım temizledim o koca dolabın ve diğer eşyaların yerini değiştirip yerleştirdim pestilim çıkmıştı ama piskolojim kaldırmıyor bakma ben hiç dağınıklığa tahammül edemem son zamanlarda çok tükendim içim rahat etmiyor birşey yapmadan ama çok tükendim artık
Canım antibiyotikte kakanın rengini şeklini kokusunu degiştirir gerci dr unda soyler bunu bide reflü için hangi ilaçtan ne kadar kullanıyorsun dr bizimde azalmassa baslayacam demiştide merak ettimArtık eskisi gibi girmiyorsunuz valla bende uyumadım bizim tonton sağolsun şuanda da emziriyorum gazını çıkar altını al burnuna damlasını damlat aspiratörle çek zaten o bi işkence ağlamak bihal oluyor yapmasamda nefes alamıyor öyle ki tıkanıyor başındaki konak ve pamukçuğu daha geçmedi karbonatlı suyla temizlemesi çok zor onda da çok ağlıyor mikostatin veriyorum ne zamandan beri devit 3 vermedim gaz damlası sab simpleks i de 6 saatte bir veriyorum zavallı yavrum daha bu yaşta midesi karman çorman oldu bende çok bişey içirmemeye çalışıyorum mecburi olanlar dışında
hatta reflü ilaçlarını dahi kullanmıyorum yavrumun midesi süt yerine ilaç dolacak kusmaması için önlemler alıyorum dikkat etmeye çalışıyorum bakımı çok zor
sadece emzir gazını çıkar altını al oyna yada yatır bunlar çok kolay şeyler asıl rahatsızlığıyla hastalığıyla uğraşmak zor
Allah yardımcımız olsun
Canım valla bende bilmiyorum gaviscon toz olandan vermişti 1 paketini yemeğinden sonra ilaç haline getir bi çay kaşığı içir demişlerdi bide motilluom mu bilemedim ismini o ilaçtan verdi günde 3 kere ama kullanmıyorum kusmuştu onlarıCanım antibiyotikte kakanın rengini şeklini kokusunu degiştirir gerci dr unda soyler bunu bide reflü için hangi ilaçtan ne kadar kullanıyorsun dr bizimde azalmassa baslayacam demiştide merak ettim
Cnm üzülme aynı şeyleri bende yaşıyorum eminim çoğu anne ve baba bu durumları yaşıyor kolay değil hayatımız değişti evlat sahibi olduk bir canın sorumluluğu altına girdik eminim eşlerimiz de bu duruma bizim kadar alışamadılar bizde hergün tartışıyoruz illaki beni deli edecek şekilde konuşmalar yapıyor sanki tartışacak şeyler arıyor gibi ben bunun geçici bir durum olduğuna inanıyorum sorumluluk ve hayat tarzının değişimi kendiniz için değilde ufak bir can için yaşama hali tabi ki zor bir durumdur bizde öyleyiz canım yalnız değilsin üzülmemeye çalış sana iyi gelecek birşey diyorum muhakkak çık dışarı gez bebeğinle sosyalleş eşinle de aynı şekilde çıkıp gezin oturmalara gidin size ilaç gibi gelecek inan bana cnm
Cnm bugun de ben bu tarz düşünceler içine girdim, kızımız dogali beri surekli tartisir olduk..Sorun su ki ben her seyimi kendim yapiyodum şimdi Onun eline bakiyorum, isleri nedeniyle de Yogun hep ve gecici bi donem de degil bu..Bi seyi 10 kere demen lzm yapmasi Icin..Valla sevgimi sorgular oldum son donemlerde..
Inşallah geçer bu durum yoksa benim sabrım kalmadı katlanamıyorum bi de bugün evlilik yıldönümümüzah canim inan bende öyleydim esim ne dese batiyirdu cok agladim artik yavaş yavaş dinginlesti ben de alisiyirum cok şükür bu hayata anneliğe.eşinle konussan cok hassas donemdeiyim diye çünkü lohusalik 40 gun gecince bitiyor diye birsey yok alisinca anneliğe o zaman bitmiştir. daha anlayışlı olsa.ama biraz daha zamana ihtiyacimiz var heralde inş sonra rahat edicez odun eşler de alışıcak inş.sıkma canını
cumartesi kalabalık akraba gelicek kp in tarafi.ev kirli icim rahat etmedi. mutfak ve oturma idasinin tullerini attim makinaya bir de camlari silerim.misafir geliyor bu ara sık sık ondan evim düzgün kiii esim hicccc yardım etmez sadece dağıtır kirltir malesef((.yoruluyorum ama napıyım mecburen yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?