2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ama ben
yediriyorum yogurt hemde gunluk ev yapimi yine oldu usutttuk sanrim ama kizimdan da gecmis olabilir

Anladım saol canım allah razı olsun ben de senin kafadanım modern geleneksel ben bide milupanın pirinçli mamasını aldım dün gece yedirdim cok sevdi gecede 12 den 5.30a kadar deliksiz uyudu benim sütüm yetiyodu ama büyümüş demekki ac kalacagına ek gıda yesin illa 6 ayı beklemek gereksiz bence

ama ben

yediriyorum yogurt hemde gunluk ev yapimi yine oldu usutttuk sanrim ama kizimdan da gecmis olabilir
antibiyotik kullanılırkn yogurt yedirldigi zaman ishali engelliyormuş . Uşutmeden yada bi yerden mikrop aldgı içinde olabilir . Doktor soylemişti yogurtun içindeki yararlı bakterilr ishalli durumdaki bagırsaktaki mikroplarla savasırmış . Hatta ishal tozunu yogurtla karıştırıp yedrmemi solemişti buyuk oglumda. Bizde işe yarıyordu.

kızlar okuyorum ama pc açmak gelmiyor içimden

teldende alıntı olmuyor

yalnız değilsiniz eşimle bizde kötüyüz

hoş biz hep kötüyüz

inanın gidecek yerim olsa gidicem

çalılıyor olsam beş dk durmazdım

babam annem hayatta ama faydaları yok

istemez babam iki çocukla

büyük oğlum doğduğundan beri daha kötüyüz

dört sene oldu

cinsellik yine yok bu adam niye böyle anlamıyorum

..... neyse toparlanınca yazarım

toparlanırsam..

Valla ben birgun supuruyorum birgun supurmuyorum ama surekli toparlıyorum dagınıklıgı hiç sevmem illet olurum içim rahat etmez . Ozellkle bebegmn yattıgı durdugu oaları temizler havalandırırım zaten çok batmıyor ev surekli toplu durur.

Inşallah geçer bu durum yoksa benim sabrım kalmadı katlanamıyorum bi de bugün evlilik yıldönümümüz
Ay canım Kıyamam peki eşin yıldönümü olduğunu biliyor mu hatırında mı cnm benim anlıyorum seni çok zor tabi biliyor musun sen kendine yetemezsen bu dünyada dik durup hayat mücadelesi veremezsin gerektiğinde kendi tesellini kendin vereceksin kendi kendini motive etmesini bileceksin şunu düşün ve söyle bu da geçecek ... herşey gelip geçer mutluluklar hüzünler hiç birşey kalıcı değil kendine yetmesini bil kimseden birşey bekleme ne eş ne dost ne akraba ne anne baba bi yere kadar yanımızda .. bize sadece Allah yeter.

Aynennnn

Benim kocada oyle anca avuklarsam huyuna gidersem yapar yada ypmasa bile illa bi cıngar çıkartçam ole yapck yani elinde sonunda yapcan nie yoruyosunki beni . . Birtek şu akşm gezmelerine mani olamyrm oda birazda benim işime geliyor evde akşm çocukları uyutuyorum tv karşısında çay kahve tek basıma keyif yapıyorum. Eşim olunca farklı kanallara bakıyr o yuzden birazda işime geliyor . Bazende çok sinir oluyorum gıcıklanıyorum ozellkle geç geldigi zaman . Çocuklar durmayıpta beni rezil ettigi zamn.

Bende öyleyim hatta annem ve ablam bu takıntım yüzünden benden çok çektiler özellikle dağınıklık.. amaA gel gör ki artık zombi gibiyim geceden sabaha sadece 6 buçuktan 7 ye kadar uyuttu yarım saat ve ayaktayım yine onunla uğraşıyorum durmadan ağlıyor uykuya dalamıyor bakımı derken kendimi çok ihmal ettim hiçte iyi sayılmam artık temizlik adına elimi birşeye sürmüyorum çünkü başlasam kendimi durduramam bu aralar başım çok dönüyor Allah hayra çevirsin iyi değilim yani ama temizliğe başlamam lazım halılarımı yıkamaya verecem ne varsa nevresim pike battaniye yıkıcam artık napim ama biraz daha toparlanmam lazım

Kızlar ben lazer epilasyon yaptırmak istiyorum bilgisi olan yazsın zararı olur mu acaba döndüğünüzde cvp bekliyorum

her bebegin huyu suyu farklı senin anlattıgın kadarıyla zor bi bebegin var . Benimkinin pek huysuzlugu yok fazla . O yuzden sen boş kaldgın zamnlarda dinlenki bebegine bakabilesin .

aldim canim ismi tikleyince guncel bildirimelrde cikmiyor sanirim yazdm sana bi ay daha kafam rahat

kızlar bebeğim eskiden 20 dk emerdi. şimdi 5-10 dk emiyor çekiyor kendini. büyüdüğünden mi oluyor ki?

zaten dr ve ebe ddiki kilo alii 600 olan cocuklara herya iyiys ama ayi gecince baslaniyor ek gida ama kilo almiyorsa aliyorsa 600 gr altinci aya kadar beklenebilir dedi yani hererde bas bas 6 ay diyorlar ya o konuda gorus farkliligi var internetende arastirabilirsin bazi xocuklar 4 baxilari 6 ya dogri

ahhh canim benim.esin cok yorgun oluor gec geliyo demiştin herhalde ondan mi yaklaşmiyor aceba....dünya işte bende soğudum edimden kaçacak delik arıyorum eşim de uzak dursun diyorum....ne zaman hayatimiz normale dönecek bilemiyorumm..
bosannayi düşünme eflalim bana da geliyor arada ama iyi yanlari görüp rahatlamaya çalışıyorum...kaderimiz canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…