2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hayırlı, huzurlu günler hanımlar. Hafta sonu kayinvaldemdeydik. Kizim dedediyle babanesiyle çok güzel vakit geçirdi eve döndük ancak uyku büyük problem bizim için, sallayarak uyumak istemiyor artık. Battaniye de sallanmak istiyor, iki kere mecburen sallamistik cok sevmis cadı kızim, unutturmaya çalışıyorum bakalım başarılı olabilecek miyim
Dörduncü ayımız dolmak üzere. Dr 5,5 aya kadar ek gıdaya geçme dedi ama sağlık ocağında ki ebe 4. ayı doldurunca başla dedi. Sanırım başlayacam ben.

Biliyor canim yıldönümümüzü cok sagol destegin ve tavsiyen icin..

Ah kızlar ah üzülmeyin mutlu kadın varmı ki?

Bazi arkadaslar.cok mutsuz oldugundan dert yanmis, boyle dusunmeyin, yeni dogum yapik bizimde psikolojilerimz cok saglam degil, eslerimzde bir insan sonucta, anladigk kadariyla herksinki bi konuda iyi, kimi cocukla ilgileniyor eve yardim etmiyor, kimi esiyle ilgileniyor, kimi gezdiriyor vs vs ellerinden o kadari geldigi icindor belkide.. Ellerimizdeki nimetlere bakip sukrermemiz lasim, evlatlarimizi kucagimiza saglikla almamiz bile tum sikaytlerimizi dindirmeli, suan bi suru kadin var elinde avucunda ne varsa anne olabilmek icin harcayan, yada yavrusunun olumcul hastaligiyla basetneye calisan annelervar.. Savas bolgesindeki insanlari dusunun, aclik cekenleri.. Babasiz cicuk buyutenleri.. Dortdortluk bisey yoktur, ama bizler sukretmeyi bilirsek hayatimiz guzel olur, ki bizler eger akilli telefonlarimzdan, bilgisayardan buraya girip vakit ayirabiliyorsak bayagi rahat yasiyoruz demektir, Rabbim buyuk dert vermesin, yasadiklarimz herkesin yasadigi olagan seyler

ben de şaşırdım canm beklemiyordum almış. 1kg

kızlar bebeğim eskiden 20 dk emerdi. şimdi 5-10 dk emiyor çekiyor kendini. büyüdüğünden mi oluyor ki?
canim buyudugundendir cop cop yurtuyordr eger sutun varligindan eminsen
ben el temizligini once aralarrini temizleyip bi masrapa ile su getirip koyuyorum

Cnm bas donmesi bende de oluyor uykusuzluğa bagliyorum. .Bu kizlar nazli mi oluyor ne..
Kızlar ben lazer epilasyon yaptırmak istiyorum bilgisi olan yazsın zararı olur mu acaba döndüğünüzde cvp bekliyorum
Emziren bi arkadasim yaptiriyordu cnm, bi sey olmadığını söylemişti sen yine de bi araştır. .
aldim canim ismi tikleyince guncel bildirimelrde cikmiyor sanirim yazdm sana bi ay daha kafam rahat
Süper cnm darisi başıma insallah..
Dun bi de onun icin gerildik, dun iznim bitmisti yakın bi arkadasi hastane yoneticisi aksam 6 da gelin acilden verdirtcem dedi, 2 gun rapor almak için gitmistim..Acildeki dr veremem dedi Allah'tan kadin dogumdan giris yaptirdik o şekilde hallettik..
Inşallah geçer bu durum yoksa benim sabrım kalmadı katlanamıyorum bi de bugün evlilik yıldönümümüz
Insallah cnm, yıldönümünuz kutlu olsun..
Heyet raporu alanlar nasıl aldı? Doğum yapan doktoruma sormayı düşünüyoruz rapor için ama vermez gibi geliyor. Hazirana kadar idare edebilsem daha çok küçük bırakmaya kıyamıyorum
Benim kadin dogum doktorum da vermedi cnm 10 gun verebilirmis..
Kızlar sanırım kırmızıları gördüm yani regl oldum oh be şükür
hayırlı olsun cnm..

seker kizlar ciir kizlar sebek oglum seslenirken ablasi onu oyNatmayla sevme dovme arasindayken esimde gelmeden bi kac bilgi veryim ev temizligi konusunda benim yaptigim bilgilet hem ince prensipli kocam jemde arkadaslarim pratik bilgili olanlarnin sayesonde ogrendim bende yoksa kimse bi anda pratik bi anda anne olmuyor....@miss_cuouris dedigi gibi oturma odasinin ustune guzel bir hali ortusu hatta 3 yasinda bi cocuk varsa kanepelere kiyamiyorsanz kanepe ortusu kucuk fakir in sarjli supurgeai veya yeni cikmis ayakli supurge hayatnzkolaylastrr bi anda aniden sana geliyrm diyen ilursa ortuler kanepe altina katlanp konur odanzda guzel durur....bulasik makinesi her daim duzenli yerlesmeaede duzenli oluraa lavabi ustu olabildigince bos kalir oyuncaklari dagitan kuzunuzla oturup oynarsanz onunda gonly olur beraber toplanabilir dolap iclerine pinigo.com gibi yada sifir miydi zero.com gibi duzenleyicler kullanirsanz sizi daha az yorar esimden ve isten dolayi pratik cozumler kurtaricim oluyor yardim edenm yok ama olsun bebisler buyunce olacak birde buzluga ne bulursam koyarim minik minik kizima kurabiye mi yufka mi misir mi ne arasanz arkadas dolap degil mubarek firin der cunku heran bakkala gidemem hidecek adam asla bulamam meyve suyumu falan yiyecek kismini organik yapmak zorundaym kocam icmez alinirsa burnumuzdan getirir brnde boyle yetistim kaynanam olaydi konusurdu kizardim kocsm konusunca idare ediyorum etmek zoundayim birdeee beni yoran insanlara hayir demeyi ogrendom cok yakin insanlari savet ediyoum jatta yilisik birine gecen gun cok zor hayat dosarda bulusalim dedim benim hayatimda cocuklarimdan baska kimim var onlat icin 3k veriyoeum kendim icinde kitap okuyp kk ya giriyorum tv yok hayatimda oda iyi oldu folm izleriz hftada ise yarar radyo alan

insanoğlu işte. bunsliyiruz arada da olsa. ama cok sukredicek nimetlerimiz var....bu arada ben de evlat sahibi olabilmek için cok para harcayanlardanim....haxiran da 5 i dolduruyoryz.ameliyat oldum.esim ilac kullandi ilaclari vok pahalıydi kp ler umreye gittiklerinde ordan getiriyorlardi. ahhhh ne günlerdi elhamdulillah bugünkü halimize:):).

her bebegin huyu suyu farklı senin anlattıgın kadarıyla zor bi bebegin var . Benimkinin pek huysuzlugu yok fazla . O yuzden sen boş kaldgın zamnlarda dinlenki bebegine bakabilesin .
Aynen cnm bende öyle yapmaya çalışıyorum
Ben oglumu emzirirken baslamıştım hamile kalınca yarıda bıraktım eylülde tekrar baslayacam bi zararı olmamıztı
İnşallah doktora sorayım ne dicek bende çok istiyorum ne ağda ne makina ne jilet hiç uğraşamam en iyisi lazer
hay ağzına sağlık ne güzel konuştun

Maşşallah sana bizde böyle oluruz inş bende bazen pratik olabiliyorum ama hamile olmadan önceydi o :))) sonra yaşladındım artık hasta ve yaşlı bi kadınım :))) sanırım yaşama sevincim kalmadı ondan böyleyim dua edin hepimiz birbirimize dua edelim başka yapcak birşey yok :))

Kizlar çok kötü öksürüyorum evde maske ile geziyorum öksürüge ve bogaz agrisina iyigelen tarifiniz varmi

Kizlar turkiyede kullanmak icin uygun fiyatli az yer kaplayan bi besik ariyorum, internette bunu buldum fiyati bayagi uygun dandikse diye korkuyorum kullanan var mi? Yada siz neler kullandiniz memnun musunuz?

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-07-18-32-15-1.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar turkiyede kullanmak icin uygun fiyatli az yer kaplayan bi besik ariyorum, internette bunu buldum fiyati bayagi uygun dandikse diye korkuyorum kullanan var mi? Yada siz neler kullandiniz memnun musunuz?
Canım besik için gec değil mi ? Bende de bun benzer bişey var sallanması cok iyi o sayede bebek ayaga alışmadı ama sen sallayarak uyutmuyosan tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…