Biliyor canim yıldönümümüzü cok sagol destegin ve tavsiyen icin..Ay canım Kıyamam peki eşin yıldönümü olduğunu biliyor mu hatırında mı cnm benim anlıyorum seni çok zor tabi biliyor musun sen kendine yetemezsen bu dünyada dik durup hayat mücadelesi veremezsin gerektiğinde kendi tesellini kendin vereceksin kendi kendini motive etmesini bileceksin şunu düşün ve söyle bu da geçecek ... herşey gelip geçer mutluluklar hüzünler hiç birşey kalıcı değil kendine yetmesini bil kimseden birşey bekleme ne eş ne dost ne akraba ne anne baba bi yere kadar yanımızda .. bize sadece Allah yeter.
Ay canım Kıyamam peki eşin yıldönümü olduğunu biliyor mu hatırında mı cnm benim anlıyorum seni çok zor tabi biliyor musun sen kendine yetemezsen bu dünyada dik durup hayat mücadelesi veremezsin gerektiğinde kendi tesellini kendin vereceksin kendi kendini motive etmesini bileceksin şunu düşün ve söyle bu da geçecek ... herşey gelip geçer mutluluklar hüzünler hiç birşey kalıcı değil kendine yetmesini bil kimseden birşey bekleme ne eş ne dost ne akraba ne anne baba bi yere kadar yanımızda .. bize sadece Allah yeter.
Aynennnn
Benim kocada oyle anca avuklarsam huyuna gidersem yapar yada ypmasa bile illa bi cıngar çıkartçam ole yapck yani elinde sonunda yapcan nie yoruyosunki beni . . Birtek şu akşm gezmelerine mani olamyrm oda birazda benim işime geliyor evde akşm çocukları uyutuyorum tv karşısında çay kahve tek basıma keyif yapıyorum. Eşim olunca farklı kanallara bakıyr o yuzden birazda işime geliyor . Bazende çok sinir oluyorum gıcıklanıyorum ozellkle geç geldigi zaman . Çocuklar durmayıpta beni rezil ettigi zamn.
ben de şaşırdım canm beklemiyordum almış. 1kgcnm masallah oğlunun kilosu gayet güzel. .
Rapor işini halledebildin mi ben olursa carsamba heyet Alicak gibiyim..
Cnm benimki fena alıştı zor oluyor surekli kucakta..Iki cocukla kolay gelsin..
Ben ozel bi sey yapmiyorum ama ne yapmak lzm bi fikrim yok. .
gayet iyi cnm masallah hatta bu ay daha az almalari beklenir siz 1 kg almisiniz. .Biz de 2 ocak doğumluyuz. .
masallh cnmben de şaşırdım canm beklemiyordum almış. 1kg
canim buyudugundendir cop cop yurtuyordr eger sutun varligindan eminsenkızlar bebeğim eskiden 20 dk emerdi. şimdi 5-10 dk emiyor çekiyor kendini. büyüdüğünden mi oluyor ki?
Bazi arkadaslar.cok mutsuz oldugundan dert yanmis, boyle dusunmeyin, yeni dogum yapik bizimde psikolojilerimz cok saglam degil, eslerimzde bir insan sonucta, anladigk kadariyla herksinki bi konuda iyi, kimi cocukla ilgileniyor eve yardim etmiyor, kimi esiyle ilgileniyor, kimi gezdiriyor vs vs ellerinden o kadari geldigi icindor belkide.. Ellerimizdeki nimetlere bakip sukrermemiz lasim, evlatlarimizi kucagimiza saglikla almamiz bile tum sikaytlerimizi dindirmeli, suan bi suru kadin var elinde avucunda ne varsa anne olabilmek icin harcayan, yada yavrusunun olumcul hastaligiyla basetneye calisan annelervar.. Savas bolgesindeki insanlari dusunun, aclik cekenleri.. Babasiz cicuk buyutenleri.. Dortdortluk bisey yoktur, ama bizler sukretmeyi bilirsek hayatimiz guzel olur, ki bizler eger akilli telefonlarimzdan, bilgisayardan buraya girip vakit ayirabiliyorsak bayagi rahat yasiyoruz demektir, Rabbim buyuk dert vermesin, yasadiklarimz herkesin yasadigi olagan seyler
Cnm bas donmesi bende de oluyor uykusuzluğa bagliyorum. .Bu kizlar nazli mi oluyor ne..Bende öyleyim hatta annem ve ablam bu takıntım yüzünden benden çok çektiler özellikle dağınıklık.. amaA gel gör ki artık zombi gibiyim geceden sabaha sadece 6 buçuktan 7 ye kadar uyuttu yarım saat ve ayaktayım yine onunla uğraşıyorum durmadan ağlıyor uykuya dalamıyor bakımı derken kendimi çok ihmal ettim hiçte iyi sayılmam artık temizlik adına elimi birşeye sürmüyorum çünkü başlasam kendimi durduramam bu aralar başım çok dönüyor Allah hayra çevirsin iyi değilim yani ama temizliğe başlamam lazım halılarımı yıkamaya verecem ne varsa nevresim pike battaniye yıkıcam artık napim ama biraz daha toparlanmam lazım
Emziren bi arkadasim yaptiriyordu cnm, bi sey olmadığını söylemişti sen yine de bi araştır. .Kızlar ben lazer epilasyon yaptırmak istiyorum bilgisi olan yazsın zararı olur mu acaba döndüğünüzde cvp bekliyorum
Süper cnm darisi başıma insallah..aldim canim ismi tikleyince guncel bildirimelrde cikmiyor sanirim yazdm sana bi ay daha kafam rahat
Insallah cnm, yıldönümünuz kutlu olsun..Inşallah geçer bu durum yoksa benim sabrım kalmadı katlanamıyorum bi de bugün evlilik yıldönümümüz
Benim kadin dogum doktorum da vermedi cnm 10 gun verebilirmis..Heyet raporu alanlar nasıl aldı? Doğum yapan doktoruma sormayı düşünüyoruz rapor için ama vermez gibi geliyor. Hazirana kadar idare edebilsem daha çok küçük bırakmaya kıyamıyorum
hayırlı olsun cnm..Kızlar sanırım kırmızıları gördüm yani regl oldum oh be şükür
insanoğlu işte. bunsliyiruz arada da olsa. ama cok sukredicek nimetlerimiz var....bu arada ben de evlat sahibi olabilmek için cok para harcayanlardanim....haxiran da 5 i dolduruyoryz.ameliyat oldum.esim ilac kullandi ilaclari vok pahalıydi kp ler umreye gittiklerinde ordan getiriyorlardi. ahhhh ne günlerdi elhamdulillah bugünkü halimize:):).Bazi arkadaslar.cok mutsuz oldugundan dert yanmis, boyle dusunmeyin, yeni dogum yapik bizimde psikolojilerimz cok saglam degil, eslerimzde bir insan sonucta, anladigk kadariyla herksinki bi konuda iyi, kimi cocukla ilgileniyor eve yardim etmiyor, kimi esiyle ilgileniyor, kimi gezdiriyor vs vs ellerinden o kadari geldigi icindor belkide.. Ellerimizdeki nimetlere bakip sukrermemiz lasim, evlatlarimizi kucagimiza saglikla almamiz bile tum sikaytlerimizi dindirmeli, suan bi suru kadin var elinde avucunda ne varsa anne olabilmek icin harcayan, yada yavrusunun olumcul hastaligiyla basetneye calisan annelervar.. Savas bolgesindeki insanlari dusunun, aclik cekenleri.. Babasiz cicuk buyutenleri.. Dortdortluk bisey yoktur, ama bizler sukretmeyi bilirsek hayatimiz guzel olur, ki bizler eger akilli telefonlarimzdan, bilgisayardan buraya girip vakit ayirabiliyorsak bayagi rahat yasiyoruz demektir, Rabbim buyuk dert vermesin, yasadiklarimz herkesin yasadigi olagan seyler
Aynen cnm bende öyle yapmaya çalışıyorumher bebegin huyu suyu farklı senin anlattıgın kadarıyla zor bi bebegin var . Benimkinin pek huysuzlugu yok fazla . O yuzden sen boş kaldgın zamnlarda dinlenki bebegine bakabilesin .
İnşallah doktora sorayım ne dicek bende çok istiyorum ne ağda ne makina ne jilet hiç uğraşamam en iyisi lazerBen oglumu emzirirken baslamıştım hamile kalınca yarıda bıraktım eylülde tekrar baslayacam bi zararı olmamıztı
hay ağzına sağlık ne güzel konuştunBazi arkadaslar.cok mutsuz oldugundan dert yanmis, boyle dusunmeyin, yeni dogum yapik bizimde psikolojilerimz cok saglam degil, eslerimzde bir insan sonucta, anladigk kadariyla herksinki bi konuda iyi, kimi cocukla ilgileniyor eve yardim etmiyor, kimi esiyle ilgileniyor, kimi gezdiriyor vs vs ellerinden o kadari geldigi icindor belkide.. Ellerimizdeki nimetlere bakip sukrermemiz lasim, evlatlarimizi kucagimiza saglikla almamiz bile tum sikaytlerimizi dindirmeli, suan bi suru kadin var elinde avucunda ne varsa anne olabilmek icin harcayan, yada yavrusunun olumcul hastaligiyla basetneye calisan annelervar.. Savas bolgesindeki insanlari dusunun, aclik cekenleri.. Babasiz cicuk buyutenleri.. Dortdortluk bisey yoktur, ama bizler sukretmeyi bilirsek hayatimiz guzel olur, ki bizler eger akilli telefonlarimzdan, bilgisayardan buraya girip vakit ayirabiliyorsak bayagi rahat yasiyoruz demektir, Rabbim buyuk dert vermesin, yasadiklarimz herkesin yasadigi olagan seyler
Maşşallah sana bizde böyle oluruz inş bende bazen pratik olabiliyorum ama hamile olmadan önceydi o :))) sonra yaşladındım artık hasta ve yaşlı bi kadınım :))) sanırım yaşama sevincim kalmadı ondan böyleyim dua edin hepimiz birbirimize dua edelim başka yapcak birşey yok :))seker kizlar ciir kizlar sebek oglum seslenirken ablasi onu oyNatmayla sevme dovme arasindayken esimde gelmeden bi kac bilgi veryim ev temizligi konusunda benim yaptigim bilgilet hem ince prensipli kocam jemde arkadaslarim pratik bilgili olanlarnin sayesonde ogrendim bende yoksa kimse bi anda pratik bi anda anne olmuyor....@miss_cuouris dedigi gibi oturma odasinin ustune guzel bir hali ortusu hatta 3 yasinda bi cocuk varsa kanepelere kiyamiyorsanz kanepe ortusukucuk fakir in sarjli supurgeai veya yeni cikmis ayakli supurge hayatnzkolaylastrr bi anda aniden sana geliyrm diyen ilursa ortuler kanepe altina katlanp konur odanzda guzel durur....bulasik makinesi her daim duzenli yerlesmeaede duzenli oluraa lavabi ustu olabildigince bos kalir oyuncaklari dagitan kuzunuzla oturup oynarsanz onunda gonly olur beraber toplanabilir dolap iclerine pinigo.com gibi yada sifir miydi zero.com gibi duzenleyicler kullanirsanz sizi daha az yorar esimden ve isten dolayi pratik cozumler kurtaricim oluyor yardim edenm yok ama olsun bebisler buyunce olacak birde buzluga ne bulursam koyarim minik minik kizima kurabiye mi yufka mi misir mi ne arasanz arkadas dolap degil mubarek firin der cunku heran bakkala gidemem hidecek adam asla bulamam meyve suyumu falan yiyecek kismini organik yapmak zorundaym kocam icmez alinirsa burnumuzdan getirir brnde boyle yetistim kaynanam olaydi konusurdu kizardim kocsm konusunca idare ediyorum etmek zoundayim birdeee beni yoran insanlara hayir demeyi ogrendom cok yakin insanlari savet ediyoum jatta yilisik birine gecen gun cok zor hayat dosarda bulusalim dedim benim hayatimda cocuklarimdan baska kimim var onlat icin 3k veriyoeum kendim icinde kitap okuyp kk ya giriyorum tv yok hayatimda oda iyi oldu folm izleriz hftada ise yarar radyo alan
Canım besik için gec değil mi ? Bende de bun benzer bişey var sallanması cok iyi o sayede bebek ayaga alışmadı ama sen sallayarak uyutmuyosan tavsiye etmemKizlar turkiyede kullanmak icin uygun fiyatli az yer kaplayan bi besik ariyorum, internette bunu buldum fiyati bayagi uygun dandikse diye korkuyorum kullanan var mi? Yada siz neler kullandiniz memnun musunuz?
Sütün içine evdeki tum baharatları karıstırıp kaynat bende işe yaramıştıKizlar çok kötü öksürüyorum evde maske ile geziyorum öksürüge ve bogaz agrisina iyigelen tarifiniz varmi
Eflalim yapma böyle yaa inan sağlık varsa gerisi hikaye hangimiz mutluyuz kikendi sıkıntımı yazıp çıkıyorum kusura bakmayın
sizin sıkıntılarınızada yazamıyorum bir şey
ruhen çok yorgunum kafam da durmuş halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?