2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
angelsturkey canım benim evliliğim boyunca

yaşadıklarımın bir çoğunuz bir kısmını yaşamıştırsınız

aldatolmak dışında nerdeyse her şeyi yaşadım

evet benden çok daha kötü durumda olanlar var dünyada

benden çok daha iyi olanlarda var

kaldı ki benim gözüm çok iyi olanda değil

sadece normal olanda olması gerekende

ben yine eşimle konuşurum konuşmak zorundayım

başka seçeneğim yok mecburum

takılma yazdıklarıma kimse takılmasın

amacım kimsenin içini karartmak değil

dertleşmek işte...

özel sıkıntılarımı yazmamaya gayret edicem artık

negatif etkilenenler oluyor anlıyorum

iki yavrum sağolsun bana can olsun

yarın inşaallah pc açıp uzun uzun alıntı yapmak

istiyorum:)

Kizlar hatirlayamadim bi arkadas 10 gundur kilo almadi demisti ne yapti acaba sonra aldi mi bebisi. .
Az once tarttim benim cadi 1 haftadir kilo almamis gibi zaten bikac dakikada zor olctu makina kipirdanip duruyo ustunde..Kilo alimi yavasliyor biliyorum ama alması gereken bi standart da var sonuçta. .sutum var, beslenmem pek değişmedi bilemedim. .

angelsturkey post: 40372191 .!.:
Canım besik için gec değil mi ? Bende de bun benzer bişey var sallanması cok iyi o sayede bebek ayaga alışmadı ama sen sallayarak uyutmuyosan tavsiye etmem
Canim buyuk bebek yatagi var annemin evinde kardesimden kalma, o ust katta durcak bide alt katta bebisim uyurken kullanmak icin idareten bisey istiyoruz, buna 1bucuk yasa kaar kullanilir yaziyor, sallanma ozelligini kullanmam sabitlenebiliyormus, aradigim ozellik su; ufak olmasi, uygun fiyatli olmasi ve tabiki bebegimin icinde rahat edebilcegi genislikte olmasi :)

Canim benim bebegim 10 gun kilo almamisti sonra tekrar tarttim 4 gunde 70 gram almisti, demekki almaya baslamis diye takip etmeyi biraktim, haftaya kontrolumuz var zaten.

Canim benim bebegim 10 gun kilo almamisti sonra tekrar tarttim 4 gunde 70 gram almisti, demekki almaya baslamis diye takip etmeyi biraktim, haftaya kontrolumuz var zaten.
Anladim cnm bikac gun sonra yine tartıyım olmadi bu ay kontrol iyi gecmisti anlamadim ben de bakalim. .

Canım bunu yapan kv değil eşin değil direkt tepkini koy seni kötü bilsinler iyi bilsinler hiç Düşünme bebeğinin sağlığı sözkonusu ve yaptıkları affedilir Şeyler değil. Bu bayanlar senin evine gep gelecek direkt tepkini koy.

Canım hayırlı olsun Mevlüdünüz tespihi hazırladığın günler geldi aklıma:) hey gidi şimdi dağıttın bile..
Anne bebek emme konusunda uyum içindeyse sıkıntı yok ama acaba gece sadece meme ucunu versen ve memeni örtsen memene dokunamayop oynamasa bu kadar uzun Sürer mi?

Kilo alımı Şükürler olsjn iyi minnacık Doğdu hala minnak ama iyi. 2 saatte bir emmesi normal demek ki:) bi de Pınar moralim bozukken aklıma senin sözün geliyor kıskıs gülüyorum. Praline sana dışarı çık diyor sen ben arabaya dört nala koşturuyorum ditorsun :)) biz de Öyleyiz :))

Canım enfeksiyon mantar olmuşsun fitil kullanman Lazım malesef. İnş ek gıdaya geçince uyuyacaklar..

bendede var o dediginden enfeksiyon olabilir . Normal dogummu

Fitil kullanınca geçiyor ya da hafifliyor

Canim bizimki gunduz sık emiyor, onceden 3 saatteydi simdi 2 bazen daha az, tek gogusumle doymadigida olabiliyor. Gece 9dan sabah 5e kadar emmiyor.
Sağolasın canım cevap için :) üç öğün emmesini bekliyormuşum ben demekki bormal :)

Kızlar oglumun yüzü isilik olmuş. Burda bir aralar isilik için kremlerden bahsediliyordu ben geçmişi okuyamıyorum memnun kaldıgız kremlerin ismini yazarmisiniz rica etsem
Canım hametan sürüyorlar iz rahatsız edici ise ama en güzeli bol su ile yıkanmak geçmiş olsun ..

Benimkide sıklastı sanırım artık doymuyo ben öyle düşünerek üç gündür yoğurt vermeye basladım
Anamm. Çabuk cesaret etmişsin ama senin Bebiş bizimkilerden büyüktü:) hayırlı olsun ./

canbebe hacı Şakir de Yahudi ürünü canım..

Hemen hemen aynı demek ki canım Sağol cevap için ..

haklisin canm da iste bizimki 3600 dogdu bide dr ve ebemiz mama dediler bizim koca gicik mama ui evdegoruusem sana guvenmem dedi gizlidr verrmedigim icin o yuzden ek gida olayina basladim benimki mecburiyet
Hehe kızacaksın ama eşin benim kafada :)

Ha birde biz dogdugundan beri molfiks kullanıyoruz bir kez bile pişik olmadı masallah .
Biz de piştikten kurtulmuyoruz ben de mılfiks deneyeyim bari..

Kızlar bebeğinizin el temizliğini ne ile yapıyorsunuz?
Hergün yıkanıyor arada da bebek el havlusu ile ellerini siliyorum..

Adaçayı da fışkıran sütü azaltıyor diye biliyorum ama seninki de doğru taktik .. Bana da doktor önermişti...

Canım aen yorgunsun tahammülün yok o anlamıyor bihaber bugünlerde geçecek sen esnek oldukça o da olacak. Benim eşim de öyle ama bu döndmler zaten Evliliğin zorlandığı ellerin tartıştığı dönem herkes için zor geçiyor sıkmamaya çalış Can'ını. Allah yardımcın olsun..

Benim cadi surekli gezmek istiyo kucaktan inmiyor hic napicam bilmiyorum. .Cocuk da hakli sıkıldı iyice, havalar bi duzelsin her gun yuruyuse cikaricam kanguru alıp.
Az kaldı havaların Duzelmesine..
Canım mutlaka bebekle dene almasan önce mesela benim bebek ergoda otururken başka markada oturmadı ben ergoyu denemeden almıştım sonra arkadaşımınkibi taktım hiç sevmedi..

Kızlar benim yavrucak kakasını yapmıyor, iki oldu fitile yaptırıyorum haftada bir yaptırıyorum, acaba yanlış mı yapıyorum, benim gibi sorun yasayan var mı aranızda.

evet canim malesef israil ürünüymus...Molfix kullanıcam ins kararliyim.

3 gundur sure nedense kisaldi artik cnm ,sutum ama annmde kalinca cok artiyor kendi evimde dogru duzgun beslenmedigim icin azaliyor ozellikle sabh 10 bucuk ve gece 11 gibi sut olmuyo yaa bende mecbur mama veriyorum

Kızlar benim yavrucak kakasını yapmıyor, iki oldu fitile yaptırıyorum haftada bir yaptırıyorum, acaba yanlış mı yapıyorum, benim gibi sorun yasayan var mı aranızda.
canım sen kuru kayısı yemeği denedin mi? Ben kendim için yiyordum ona da iyi geldi sanki. Bir de doktorun verdiği damlaları bırakıp nurse harvey şuruba döndük biz belki onun da faydası vardır. Benimki şimdi en geç iki güne yapıyor düzeldi gibi. Aklıma gelen son şey bebeğini hareket ettirmeye çalış. Son bir haftadır oğlum kakasını oyun halısında tepinirken yapıyor.

Buda cuma gecesi ananemizde kalinca bnm oglana yaptigi yatak,ayyy icine uyumadan koydukk cok gulduu :))) oda anladi ne komik bi yatak bu demistie

Kizlar turkiyede kullanmak icin uygun fiyatli az yer kaplayan bi besik ariyorum, internette bunu buldum fiyati bayagi uygun dandikse diye korkuyorum kullanan var mi? Yada siz neler kullandiniz memnun musunuz?
canım baby life portatif beşik modeli hem daha kullanışlı hemde yer kaplamıyor . Bu mode civil dede vardı sitesinde de ben pek begenmedik dandik geldi bana kenarlar filan demirli . Bu dedigim model civilin sitesindede vardı bir bak istersen . Benim kendi kullandıgım beşik modelinin birisi beneto t400 model inanılmaz memnunum sallaması çok guzel iyikide almışım . Birinin modelde crystal baby sepet beşik ondanda memnunum çok kaliteli kullanışlı ama tentesinin kumaş kapanabilir kumaş olanını istemiştim karanlık olunca iyi uyur diye ama yarı kumas yarı tul olandan gondermişler o yuzden bşraz siteyle sorun yasadım ama tentesi dışında guzel bi beşik . Yer kaplama açısından da baby life ile beneto modeli tavsiye edebilirim .

:))) evet bizde hala oleyiz mutfak biraz serin oraya bile çıkartırken bir kat fazla giydiriyorum . Bebeklerini dışarıya gezmeye çıkaran arkadaslarıda tebrik ediyorum :) . Bez konusunada gelince her bebegin cilt yapısı hassaslıgı farklıdır yani hangi bezin daha iyi gelecegini deneyerek ogrenebiliriz . Molfiks benm bebegme iyş gelebilir baskasına gelmez . Bi dene bakalım . Birde ıslak mendillerde pişik yapabilir ben petek dokulu olanlardan kullanıyorum . Makattaki çatlaktan dolayı doktorumuz ıslak mendili yıkamadan oldugu gbi sil demişti oyle siliyorum yinede pişik olmuyor.

tavsiye ettigim beşik modellerinin boyutları istedgn gbi ozellikle baby life marka olanın ama fiyat olarak 180 tl .

Canim benim oglum ilk iki ay yapamıyordu doktor bana gaz için biogaia vermisti kabızlıgada iyi geldi birde bebegine mama veriyormusun bilmiyorum ama ben mamaya bir çay kaşıgı zeytin yagi koyuyorum hemen kakasini yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…