ıhlamur+zencefil+ tarcin kaynat.suz içine bal limon karabiber ekle iç sıcak sıcak.şifa olsun.Kizlar çok kötü öksürüyorum evde maske ile geziyorum öksürüge ve bogaz agrisina iyigelen tarifiniz varmi
Teşekkürler canım. :) haklısın hızlı çekiyor demek ki sütü.canim buyudugundendir cop cop yurtuyordr eger sutun varligindan eminsen
ben el temizligini once aralarrini temizleyip bi masrapa ile su getirip koyuyorum
Canim buyuk bebek yatagi var annemin evinde kardesimden kalma, o ust katta durcak bide alt katta bebisim uyurken kullanmak icin idareten bisey istiyoruz, buna 1bucuk yasa kaar kullanilir yaziyor, sallanma ozelligini kullanmam sabitlenebiliyormus, aradigim ozellik su; ufak olmasi, uygun fiyatli olmasi ve tabiki bebegimin icinde rahat edebilcegi genislikte olmasi :)angelsturkey post: 40372191 .!.:Canım besik için gec değil mi ? Bende de bun benzer bişey var sallanması cok iyi o sayede bebek ayaga alışmadı ama sen sallayarak uyutmuyosan tavsiye etmem
Canim benim bebegim 10 gun kilo almamisti sonra tekrar tarttim 4 gunde 70 gram almisti, demekki almaya baslamis diye takip etmeyi biraktim, haftaya kontrolumuz var zaten.Kizlar hatirlayamadim bi arkadas 10 gundur kilo almadi demisti ne yapti acaba sonra aldi mi bebisi. .
Az once tarttim benim cadi 1 haftadir kilo almamis gibi zaten bikac dakikada zor olctu makina kipirdanip duruyo ustunde..Kilo alimi yavasliyor biliyorum ama alması gereken bi standart da var sonuçta. .sutum var, beslenmem pek değişmedi bilemedim. .
Anladim cnm bikac gun sonra yine tartıyım olmadi bu ay kontrol iyi gecmisti anlamadim ben de bakalim. .Canim benim bebegim 10 gun kilo almamisti sonra tekrar tarttim 4 gunde 70 gram almisti, demekki almaya baslamis diye takip etmeyi biraktim, haftaya kontrolumuz var zaten.
Canım bunu yapan kv değil eşin değil direkt tepkini koy seni kötü bilsinler iyi bilsinler hiç Düşünme bebeğinin sağlığı sözkonusu ve yaptıkları affedilir Şeyler değil. Bu bayanlar senin evine gep gelecek direkt tepkini koy.Bugun evde temizlik var bayanlardan memnunum ama her geldiklerinde kizimi kucaklarina alinca geriliyorum.Bugun kalkmis Oturtuyo kizimi Masaya, oturtulmaz ki 6 ay olmadan..Sonra bi baktim agzina turk kahvesi surmus, digeri de tatli yalatiyo..Balkon kapisi acik mutfakta yere yatirmis altına bi sey sermeden.
ay tamam 6 cocuk buyutmus ama Bu Eskiler olduruyo beni ya..
Canım hayırlı olsun Mevlüdünüz tespihi hazırladığın günler geldi aklıma:) hey gidi şimdi dağıttın bile..Bizim dogdugundan beri saat basi cnm,bazen uzuyor eger uykumu aldiysam onla cok oyun oynarsam en fazla 1,5 saate cikabiliyor
Soyle yaziyim gece 11 de yatiyo saat 3,5 da kalkio alTini acmazsam los isikta 45 dk emip tekrar uyuyor,6 da kalkiyo yine yarim saat kdr emiyo uyursa uyuyo uyumazsa 1-1,5 saat dolasiyoruz memedw cok emmeden 10 dk icinde uyuyo ,amw artik gunduzleri 45 dk dan fazla uyumuyo,gunumuz boyle geciyo ,mesala saat 9 da cok agladi cunku gogsumdw sut kalmamis artik mecbur mama verdik hmn nesesi geldi yawrum acmis meger,10 u ceyrek gece yine emzirdim 11 e dogru uyudu,bakalim kacta kalkicak bu gece
Kilo alımı Şükürler olsjn iyi minnacık Doğdu hala minnak ama iyi. 2 saatte bir emmesi normal demek ki:) bi de Pınar moralim bozukken aklıma senin sözün geliyor kıskıs gülüyorum. Praline sana dışarı çık diyor sen ben arabaya dört nala koşturuyorum ditorsun :)) biz de Öyleyiz :))doymadıgı için olabilir . Kilo alımı nasıl bizim gece on gbi uyuyor 1 gbi emip uyuyor tekrar emmeye 6 da kalkıyor . Gunduzleride iki saatte uç saatte bir emiyor bazan bir saattede emdigi oluyor degişiyr belli bi rutini yok guzduzleri.
Canım enfeksiyon mantar olmuşsun fitil kullanman Lazım malesef. İnş ek gıdaya geçince uyuyacaklar..Benim oğlum doğduğundan beri gündüzleri saat başı 10 dak az emiyor akşam en geç 9.30 da uyur 12 de sonra 2.30 daha sonra 5 te uyanır 5 ten sonra saat başı kalkar emmek ister ama dediğim gibi 10 dakikayı geçmez bazen zorluyorum iyice doysun geç kalkar diye fakat bu seferde kusuyor gündüz uykuları 40 dakika yada daha az. Ne zaman gece boyu uyumaya başlayacak acaba burada bazı arkadaşlar 5 6 saat uyuyan bebeklerden bahsetmiş birde benim kanamam bitti fakat akıntım devam ediyor ve rahatsız edici bir kokusu ve sarı bir rengi var 10 hafta oldu doğum yapalı sizler ne durumdasınız uzun oldu ama
bendede var o dediginden enfeksiyon olabilir . Normal dogummu
Sağolasın canım cevap için :) üç öğün emmesini bekliyormuşum ben demekki bormal :)Canim bizimki gunduz sık emiyor, onceden 3 saatteydi simdi 2 bazen daha az, tek gogusumle doymadigida olabiliyor. Gece 9dan sabah 5e kadar emmiyor.
Canım hametan sürüyorlar iz rahatsız edici ise ama en güzeli bol su ile yıkanmak geçmiş olsun ..Kızlar oglumun yüzü isilik olmuş. Burda bir aralar isilik için kremlerden bahsediliyordu ben geçmişi okuyamıyorum memnun kaldıgız kremlerin ismini yazarmisiniz rica etsem
Anamm. Çabuk cesaret etmişsin ama senin Bebiş bizimkilerden büyüktü:) hayırlı olsun ./Benimkide sıklastı sanırım artık doymuyo ben öyle düşünerek üç gündür yoğurt vermeye basladım
canbebe hacı Şakir de Yahudi ürünü canım..Günaydın
kızlar benim esim sayesinde denemedigim bez markasi kalmadı...bim in bezi Molfix prima canbebe huggies. birde a101 inkini deniycem diyor yeter artık dedim...ben canbebeden vok memnun kaldım huggies kulksninca o da çok güzel.ikisi arasında kaldım su an huggies kullanıyorum...ne mali bunlar bilmiyorum malesef.
Artık eskisi gibi girmiyorsunuz valla bende uyumadım bizim tonton sağolsun şuanda da emziriyorum gazını çıkar altını al burnuna damlasını damlat aspiratörle çek zaten o bi işkence ağlamak bihal oluyor yapmasamda nefes alamıyor öyle ki tıkanıyor başındaki konak ve pamukçuğu daha geçmedi karbonatlı suyla temizlemesi çok zor onda da çok ağlıyor mikostatin veriyorum ne zamandan beri devit 3 vermedim gaz damlası sab simpleks i de 6 saatte bir veriyorum zavallı yavrum daha bu yaşta midesi karman çorman oldu bende çok bişey içirmemeye çalışıyorum mecburi olanlar dışında
hatta reflü ilaçlarını dahi kullanmıyorum yavrumun midesi süt yerine ilaç dolacak kusmaması için önlemler alıyorum dikkat etmeye çalışıyorum bakımı çok zor
sadece emzir gazını çıkar altını al oyna yada yatır bunlar çok kolay şeyler asıl rahatsızlığıyla hastalığıyla uğraşmak zor
Allah yardımcımız olsun
Hemen hemen aynı demek ki canım Sağol cevap için ..canm gece belli olmuyor bazen iki saate uyanır bazen 4 bazen 5 ama gündüzde çekmesem memede yaşayabilir
canm bence bebişin kilosu çok iyi maşallah hiç takma bence amacım kıyas yapmak değil ama benm baby 3ocak doğumlu 5600kilosu için rahat etsin diye söylüyorum canım :)
Hehe kızacaksın ama eşin benim kafada :)haklisin canm da iste bizimki 3600 dogdu bide dr ve ebemiz mama dediler bizim koca gicik mama ui evdegoruusem sana guvenmem dedi gizlidr verrmedigim icin o yuzden ek gida olayina basladim benimki mecburiyet
Biz de piştikten kurtulmuyoruz ben de mılfiks deneyeyim bari..Ha birde biz dogdugundan beri molfiks kullanıyoruz bir kez bile pişik olmadı masallah .
Hergün yıkanıyor arada da bebek el havlusu ile ellerini siliyorum..Kızlar bebeğinizin el temizliğini ne ile yapıyorsunuz?
Adaçayı da fışkıran sütü azaltıyor diye biliyorum ama seninki de doğru taktik .. Bana da doktor önermişti...ishali varsa yogurt onada iyi gelir canım . Masallah baya baya basladınız ek gıdaya . Benmki daha kuçuk ahmet tende ben ne zaman memeyle doymadıgını hissedersem aylık kilo alımı yavaslarsa o zaman baslamayı duşunuyorum . Şimdilik doyuyor bakalım kilo alımıda iyi gibi . Uçuncu ay kontrolde bakalım nasıl olacak . Seninkide toparlamaya baslamiş canım . Sutun çok hızlı akıyorsa bebek hemen doyup çekiliyorsa canım ikinci emzirmede tekrar o memeden emzir . Ben oyle yapıyorum . Hani sut bole bi hızlı akıyorya o memeyi emzirince koyu bembeyaz süt akıyor.
Canım aen yorgunsun tahammülün yok o anlamıyor bihaber bugünlerde geçecek sen esnek oldukça o da olacak. Benim eşim de öyle ama bu döndmler zaten Evliliğin zorlandığı ellerin tartıştığı dönem herkes için zor geçiyor sıkmamaya çalış Can'ını. Allah yardımcın olsun..Merhaba bayanlar epeydir giremiyorum bi taraftan bebekle ugrasiyorum bi taraftan esimle ugrasiyorumikimizde o kadar mutsuzuz ki her gun kavga ediyoruz tartısıyoruz küsüz bebek dogdu hayatimiz tamamen degisti esim ne desem tersini yapar oldu hem beni sinirlendiyor ben sinirlenincedr abartiyorsun herseyi deyip tartisiyor logusaliktan cikamadin diyor bıktım artık bazen keske bebek yapmasaydim diyorum bu bebegide o istiyor diye yaptik ben henuz bebek istemiyodum simdide bebekle hic ilgilenmiyor sabah ise giderken 5 dakika pışpışlayıp gidiyor ona gore bu ilgilenme o kadar mutsuzum ki bebegimide alip evi terkedesim geliyor
Canım mutlaka bebekle dene almasan önce mesela benim bebek ergoda otururken başka markada oturmadı ben ergoyu denemeden almıştım sonra arkadaşımınkibi taktım hiç sevmedi..Benim cadi surekli gezmek istiyo kucaktan inmiyor hic napicam bilmiyorum. .Cocuk da hakli sıkıldı iyice, havalar bi duzelsin her gun yuruyuse cikaricam kanguru alıp.
Az kaldı havaların Duzelmesine..
Bazi arkadaslar.cok mutsuz oldugundan dert yanmis, boyle dusunmeyin, yeni dogum yapik bizimde psikolojilerimz cok saglam degil, eslerimzde bir insan sonucta, anladigk kadariyla herksinki bi konuda iyi, kimi cocukla ilgileniyor eve yardim etmiyor, kimi esiyle ilgileniyor, kimi gezdiriyor vs vs ellerinden o kadari geldigi icindor belkide.. Ellerimizdeki nimetlere bakip sukrermemiz lasim, evlatlarimizi kucagimiza saglikla almamiz bile tum sikaytlerimizi dindirmeli, suan bi suru kadin var elinde avucunda ne varsa anne olabilmek icin harcayan, yada yavrusunun olumcul hastaligiyla basetneye calisan annelervar.. Savas bolgesindeki insanlari dusunun, aclik cekenleri.. Babasiz cicuk buyutenleri.. Dortdortluk bisey yoktur, ama bizler sukretmeyi bilirsek hayatimiz guzel olur, ki bizler eger akilli telefonlarimzdan, bilgisayardan buraya girip vakit ayirabiliyorsak bayagi rahat yasiyoruz demektir, Rabbim buyuk dert vermesin, yasadiklarimz herkesin yasadigi olagan seyler
Canım bunu yapan kv değil eşin değil direkt tepkini koy seni kötü bilsinler iyi bilsinler hiç Düşünme bebeğinin sağlığı sözkonusu ve yaptıkları affedilir Şeyler değil. Bu bayanlar senin evine gep gelecek direkt tepkini koy.
Canım hayırlı olsun Mevlüdünüz tespihi hazırladığın günler geldi aklıma:) hey gidi şimdi dağıttın bile..
Anne bebek emme konusunda uyum içindeyse sıkıntı yok ama acaba gece sadece meme ucunu versen ve memeni örtsen memene dokunamayop oynamasa bu kadar uzun Sürer mi?
Kilo alımı Şükürler olsjn iyi minnacık Doğdu hala minnak ama iyi. 2 saatte bir emmesi normal demek ki:) bi de Pınar moralim bozukken aklıma senin sözün geliyor kıskıs gülüyorum. Praline sana dışarı çık diyor sen ben arabaya dört nala koşturuyorum ditorsun :)) biz de Öyleyiz :))
Canım enfeksiyon mantar olmuşsun fitil kullanman Lazım malesef. İnş ek gıdaya geçince uyuyacaklar..
Fitil kullanınca geçiyor ya da hafifliyor
Sağolasın canım cevap için :) üç öğün emmesini bekliyormuşum ben demekki bormal :)
Canım hametan sürüyorlar iz rahatsız edici ise ama en güzeli bol su ile yıkanmak geçmiş olsun ..
Anamm. Çabuk cesaret etmişsin ama senin Bebiş bizimkilerden büyüktü:) hayırlı olsun ./
canbebe hacı Şakir de Yahudi ürünü canım..
Hemen hemen aynı demek ki canım Sağol cevap için ..
Hehe kızacaksın ama eşin benim kafada :)
Biz de piştikten kurtulmuyoruz ben de mılfiks deneyeyim bari..
Hergün yıkanıyor arada da bebek el havlusu ile ellerini siliyorum..
Adaçayı da fışkıran sütü azaltıyor diye biliyorum ama seninki de doğru taktik .. Bana da doktor önermişti...
Canım aen yorgunsun tahammülün yok o anlamıyor bihaber bugünlerde geçecek sen esnek oldukça o da olacak. Benim eşim de öyle ama bu döndmler zaten Evliliğin zorlandığı ellerin tartıştığı dönem herkes için zor geçiyor sıkmamaya çalış Can'ını. Allah yardımcın olsun..
Canım mutlaka bebekle dene almasan önce mesela benim bebek ergoda otururken başka markada oturmadı ben ergoyu denemeden almıştım sonra arkadaşımınkibi taktım hiç sevmedi..
3 gundur sure nedense kisaldi artik cnm ,sutum ama annmde kalinca cok artiyor kendi evimde dogru duzgun beslenmedigim icin azaliyor ozellikle sabh 10 bucuk ve gece 11 gibi sut olmuyo yaa bende mecbur mama veriyorumCanım bunu yapan kv değil eşin değil direkt tepkini koy seni kötü bilsinler iyi bilsinler hiç Düşünme bebeğinin sağlığı sözkonusu ve yaptıkları affedilir Şeyler değil. Bu bayanlar senin evine gep gelecek direkt tepkini koy.
Canım hayırlı olsun Mevlüdünüz tespihi hazırladığın günler geldi aklıma:) hey gidi şimdi dağıttın bile..
Anne bebek emme konusunda uyum içindeyse sıkıntı yok ama acaba gece sadece meme ucunu versen ve memeni örtsen memene dokunamayop oynamasa bu kadar uzun Sürer mi?
Kilo alımı Şükürler olsjn iyi minnacık Doğdu hala minnak ama iyi. 2 saatte bir emmesi normal demek ki:) bi de Pınar moralim bozukken aklıma senin sözün geliyor kıskıs gülüyorum. Praline sana dışarı çık diyor sen ben arabaya dört nala koşturuyorum ditorsun :)) biz de Öyleyiz :))
Canım enfeksiyon mantar olmuşsun fitil kullanman Lazım malesef. İnş ek gıdaya geçince uyuyacaklar..
Sağolasın canım cevap için :) üç öğün emmesini bekliyormuşum ben demekki bormal :)
Canım hametan sürüyorlar iz rahatsız edici ise ama en güzeli bol su ile yıkanmak geçmiş olsun ..
Anamm. Çabuk cesaret etmişsin ama senin Bebiş bizimkilerden büyüktü:) hayırlı olsun ./
Adaçayı da fışkıran sütü azaltıyor diye biliyorum ama seninki de doğru taktik .. Bana da doktor önermişti...
Canım aen yorgunsun tahammülün yok o anlamıyor bihaber bugünlerde geçecek sen esnek oldukça o da olacak. Benim eşim de öyle ama bu döndmler zaten Evliliğin zorlandığı ellerin tartıştığı dönem herkes için zor geçiyor sıkmamaya çalış Can'ını. Allah yardımcın olsun..
Canım mutlaka bebekle dene almasan önce mesela benim bebek ergoda otururken başka markada oturmadı ben ergoyu denemeden almıştım sonra arkadaşımınkibi taktım hiç sevmedi..
canım sen kuru kayısı yemeği denedin mi? Ben kendim için yiyordum ona da iyi geldi sanki. Bir de doktorun verdiği damlaları bırakıp nurse harvey şuruba döndük biz belki onun da faydası vardır. Benimki şimdi en geç iki güne yapıyor düzeldi gibi. Aklıma gelen son şey bebeğini hareket ettirmeye çalış. Son bir haftadır oğlum kakasını oyun halısında tepinirken yapıyor.Kızlar benim yavrucak kakasını yapmıyor, iki oldu fitile yaptırıyorum haftada bir yaptırıyorum, acaba yanlış mı yapıyorum, benim gibi sorun yasayan var mı aranızda.
Buda cuma gecesi ananemizde kalinca bnm oglana yaptigi yatak,ayyy icine uyumadan koydukk cok gulduu :))) oda anladi ne komik bi yatak bu demistieCanim buyuk bebek yatagi var annemin evinde kardesimden kalma, o ust katta durcak bide alt katta bebisim uyurken kullanmak icin idareten bisey istiyoruz, buna 1bucuk yasa kaar kullanilir yaziyor, sallanma ozelligini kullanmam sabitlenebiliyormus, aradigim ozellik su; ufak olmasi, uygun fiyatli olmasi ve tabiki bebegimin icinde rahat edebilcegi genislikte olmasi :)
canım baby life portatif beşik modeli hem daha kullanışlı hemde yer kaplamıyor . Bu mode civil dede vardı sitesinde de ben pek begenmedik dandik geldi bana kenarlar filan demirli . Bu dedigim model civilin sitesindede vardı bir bak istersen . Benim kendi kullandıgım beşik modelinin birisi beneto t400 model inanılmaz memnunum sallaması çok guzel iyikide almışım . Birinin modelde crystal baby sepet beşik ondanda memnunum çok kaliteli kullanışlı ama tentesinin kumaş kapanabilir kumaş olanını istemiştim karanlık olunca iyi uyur diye ama yarı kumas yarı tul olandan gondermişler o yuzden bşraz siteyle sorun yasadım ama tentesi dışında guzel bi beşik . Yer kaplama açısından da baby life ile beneto modeli tavsiye edebilirim .Kizlar turkiyede kullanmak icin uygun fiyatli az yer kaplayan bi besik ariyorum, internette bunu buldum fiyati bayagi uygun dandikse diye korkuyorum kullanan var mi? Yada siz neler kullandiniz memnun musunuz?
:))) evet bizde hala oleyiz mutfak biraz serin oraya bile çıkartırken bir kat fazla giydiriyorum . Bebeklerini dışarıya gezmeye çıkaran arkadaslarıda tebrik ediyorum :) . Bez konusunada gelince her bebegin cilt yapısı hassaslıgı farklıdır yani hangi bezin daha iyi gelecegini deneyerek ogrenebiliriz . Molfiks benm bebegme iyş gelebilir baskasına gelmez . Bi dene bakalım . Birde ıslak mendillerde pişik yapabilir ben petek dokulu olanlardan kullanıyorum . Makattaki çatlaktan dolayı doktorumuz ıslak mendili yıkamadan oldugu gbi sil demişti oyle siliyorum yinede pişik olmuyor.Canım bunu yapan kv değil eşin değil direkt tepkini koy seni kötü bilsinler iyi bilsinler hiç Düşünme bebeğinin sağlığı sözkonusu ve yaptıkları affedilir Şeyler değil. Bu bayanlar senin evine gep gelecek direkt tepkini koy.
tavsiye ettigim beşik modellerinin boyutları istedgn gbi ozellikle baby life marka olanın ama fiyat olarak 180 tl .Canim buyuk bebek yatagi var annemin evinde kardesimden kalma, o ust katta durcak bide alt katta bebisim uyurken kullanmak icin idareten bisey istiyoruz, buna 1bucuk yasa kaar kullanilir yaziyor, sallanma ozelligini kullanmam sabitlenebiliyormus, aradigim ozellik su; ufak olmasi, uygun fiyatli olmasi ve tabiki bebegimin icinde rahat edebilcegi genislikte olmasi :)
tşkler canımıhlamur+zencefil+ tarcin kaynat.suz içine bal limon karabiber ekle iç sıcak sıcak.şifa olsun.
Canim benim oglum ilk iki ay yapamıyordu doktor bana gaz için biogaia vermisti kabızlıgada iyi geldi birde bebegine mama veriyormusun bilmiyorum ama ben mamaya bir çay kaşıgı zeytin yagi koyuyorum hemen kakasini yapiyorKızlar benim yavrucak kakasını yapmıyor, iki oldu fitile yaptırıyorum haftada bir yaptırıyorum, acaba yanlış mı yapıyorum, benim gibi sorun yasayan var mı aranızda.
Cevabın için tskler cqnim ama baharat gqz yapmadimi malum bebek varSütün içine evdeki tum baharatları karıstırıp kaynat bende işe yaramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?