Ohh masallah ek gidalara gecilmis bebeginiz kac aylik olduKıZım kabagı sevmedi teyzeleribi de tanesiyle vericem ama korkuyorum yaa
Bwnde aynaya bakinca midwm bulaniyoorKızlar bu kilolar nolcak yaa . Millet emzirirkn kilo verir bn alırım yaa . Bugun eşimde dedi kilo aldın diye bnde dedim sut olsun diye yiyoz heralde. Bu kadar yeme içmeyle sut anca yetiyr bide bebek buyudukçe dahada sute ihtiyacı oluyr . Yemeyi azaltsam hç olmıcak . Bi ara denedim yemeyi azalttım sutumde azaldı bıraktım . Ama en azından ekmegi kesebilirim ne biliyim az az sık sık yerim bol su baskada gelmio aklıma belki veririm bu şekilde olursa . Bide dedim anca bebek bes aylık oldugu zmn zayıflarm dedim ama o zamanda tam yaza denk gelio yaza kadar zayıflayabilseydim iyiydim . Biraz once aynaya baktımda nefret ettm kndimden ..
16 haftaya gircez kaç aylık bende bilmiyorum 4 mü beş miOhh masallah ek gidalara gecilmis bebeginiz kac aylik oldu
canım sağlık ocağındaki ebe D3 ü verince her ay bıngıldağını kontrol etcez erken kapanma durumu olursa bu kullanılmayacak demişti, bi arkadaşıma da ebe bıngıldağı küçük kullanma demiş Dr a götürünce Dr öyle birşey yok demiş. Sen dra götürünceye kadar kullanma istersen hemen götürmeyeceksen. Ben de her gün kullanmıyorum içinde paraben varmış içime sinmiyorSlm bayanlar az evvel acile gittim tanimadigim bir dr a bebegimin kollarinda aniden dun ve bugun bisiler cikmisti megerse isilik olmus asiri giydirme iki gunde 1 banyo yaptir faZla ortme dedi dr,ama dedi daha onemli bir konu var 2,5 aylik bebeginizin bingildagi kapanmis cok erken dedi,korkutmak istemiyorum dedi her ay duzenli bas cevresi olculcek dedi,siZlerde boyle bir durum oldumu? D 3 u kesmelimiyim bir fikriniz varmi
Evet cnm iki hafta sonra dr kontrolumuz var o zmna kdr d3 e ara vericem bu arada bu tabloya gore hersey cok sukur yolundacanım sağlık ocağındaki ebe D3 ü verince her ay bıngıldağını kontrol etcez erken kapanma durumu olursa bu kullanılmayacak demişti, bi arkadaşıma da ebe bıngıldağı küçük kullanma demiş Dr a götürünce Dr öyle birşey yok demiş. Sen dra götürünceye kadar kullanma istersen hemen götürmeyeceksen. Ben de her gün kullanmıyorum içinde paraben varmış içime sinmiyor
benim kocam onları da dusunmez ki.beni de.biraz bencil mi neŞu erkek milleti kendi anası danası kardeşi eniştesini düşüneceği kadar bi de kendi karısını cocuğunu düşünsün ya . Gece gece sinirlerim zıpladı kızım da kucağımdaydı bagırdım cagırdım neyseki oyun sandı gülüyor :) iyiki kızım var yoksa bu hayat cekilmez
Onları haddinden fazla düşünüp seni ikinci plana itmesinden iyidir en azından eşit davranıyo:/benim kocam onları da dusunmez ki.beni de.biraz bencil mi ne(
Neden o kadar aldın? Ben de şuan 61im.56idim. Inşallah verirsinNede TE="Meraklii, post: 40417813, member: 288946"]Kizlar guzel annisler selam. Eskisi gibi giremiyorm malum ama sizinle paylasmak istedigim bisey var. Kilolar malum ortak derdimiz. 55 kiloyla hamis kalip 89 la doguma girerek rekoru aranizda ben kirdim sanirm. En son 74 dum pazartesi basladigim bi diyeti soylicem size 72.3 oldum. Sabah iki kibrit kutusu peynir domates dereotu yumurta laktozsuz sut rezene cayi. Oglen yagsiz yogurt icine bi dilim ananas yada yulaf ezmesi icine ananas. Aksam et salata yogurt yada sebzeli etli bi yemek salata. Aralarda da cig badem ceviz ve hun kurusu kayisi. Bol su tabi. Oldukca tok tutuyo. Gidem odemmi yag mi bilmem ama kg verdim. Bugun gerci biseye skildim biskuvi corek ne varsa hirsimdan yedim. Sutumu de etkilemedi aksine cogaltto cnku saglikli seyler yiodum. Elma da yedim aralarda. Ben bi denicem boyle bikac hafta. 60 kg ilk hedefim.
bn pek cesaret edemiyorum sutum azalıverecek diye ama iki gun bi denicm . Ozellkle gece yatırken yemcm bol su rezene ıhlamur papatya çayı içicm birde humana stil çay denicm sutu arttırdgnı çok yerde duydum . Bakalım nasıl olck. Birde adet olunca şişlik azar azar inermiş gobekteki rahim temizlndikçe , ozellklede sezeryan dogum olanlarn.Kizlar guzel annisler selam. Eskisi gibi giremiyorm malum ama sizinle paylasmak istedigim bisey var. Kilolar malum ortak derdimiz. 55 kiloyla hamis kalip 89 la doguma girerek rekoru aranizda ben kirdim sanirm. En son 74 dum pazartesi basladigim bi diyeti soylicem size 72.3 oldum. Sabah iki kibrit kutusu peynir domates dereotu yumurta laktozsuz sut rezene cayi. Oglen yagsiz yogurt icine bi dilim ananas yada yulaf ezmesi icine ananas. Aksam et salata yogurt yada sebzeli etli bi yemek salata. Aralarda da cig badem ceviz ve hun kurusu kayisi. Bol su tabi. Oldukca tok tutuyo. Gidem odemmi yag mi bilmem ama kg verdim. Bugun gerci biseye skildim biskuvi corek ne varsa hirsimdan yedim. Sutumu de etkilemedi aksine cogaltto cnku saglikli seyler yiodum. Elma da yedim aralarda. Ben bi denicem boyle bikac hafta. 60 kg ilk hedefim.
dort ay bitmiş bese giriyosunz canım.16 haftaya gircez kaç aylık bende bilmiyorum 4 mü beş mi
Canim tabi sen bilirsin ama sanki kabak henuz bebegin icin baya kati daha sulu seyler versen daha iyi olmazmi,sen yazdikca ben korkuyorum nebileyim..KıZım kabagı sevmedi teyzeleribi de tanesiyle vericem ama korkuyorum yaa
Canım önce sebze tattırmazsan sonra yemiyolarmış sebze olarak da ilk verilebilcek sey kabakmışş ondan verdim işte . Ne verseydim ki baska ?Canim tabi sen bilirsin ama sanki kabak henuz bebegin icin baya kati daha sulu seyler versen daha iyi olmazmi,sen yazdikca ben korkuyorum nebileyim..
Canım son gunlerde doymamaya baslamıştı birer kaşık deniyorum bende bir haftadır. Yoğurt armut verdim sıra kabaga geldi zaten 3 4 kasık anca yiyo . Bi de neden illa altı ay bekleyelim ki bence artık zamanı iç güdüsel olarak bebeğim hazır gibi hissettim o yüzden:)angelsturkey cnm sen ek gıdaya kilo yüzünden mi erken başladın, genelde 4.ay sadece tadina baktiRin diyolar bi damla...
verırsın dert etme ama Börek çörek yıyınce emzırırken aldığın kılolar emzırmeyı bırakınca alışkanlıkla devam edıyor.. aksam 8 DEN sonra hıcbısey yeme yüne verırsınKızlar bu kilolar nolcak yaa . Millet emzirirkn kilo verir bn alırım yaa . Bugun eşimde dedi kilo aldın diye bnde dedim sut olsun diye yiyoz heralde. Bu kadar yeme içmeyle sut anca yetiyr bide bebek buyudukçe dahada sute ihtiyacı oluyr . Yemeyi azaltsam hç olmıcak . Bi ara denedim yemeyi azalttım sutumde azaldı bıraktım . Ama en azından ekmegi kesebilirim ne biliyim az az sık sık yerim bol su baskada gelmio aklıma belki veririm bu şekilde olursa . Bide dedim anca bebek bes aylık oldugu zmn zayıflarm dedim ama o zamanda tam yaza denk gelio yaza kadar zayıflayabilseydim iyiydim . Biraz once aynaya baktımda nefret ettm kndimden ..
canım bence korkma Arkadaşımın çocuğuna demıslerdı d3 BI verme bakalımSlm bayanlar az evvel acile gittim tanimadigim bir dr a bebegimin kollarinda aniden dun ve bugun bisiler cikmisti megerse isilik olmus asiri giydirme iki gunde 1 banyo yaptir faZla ortme dedi dr,ama dedi daha onemli bir konu var 2,5 aylik bebeginizin bingildagi kapanmis cok erken dedi,korkutmak istemiyorum dedi her ay duzenli bas cevresi olculcek dedi,siZlerde boyle bir durum oldumu? D 3 u kesmelimiyim bir fikriniz varmi
Kızlar kızıma kabak püresi vercem ama kabagın cekirdekleri bi türlü ezilmedi bu şekil versem bişey olur mu ki
canım coçuklar lık tattığı BI Seyi sevmeyebılır yoğurda karıstırıp ver BI yoğurt BI kabak ver ama o kadar katı vermezdim degıl mı kabağı zaten pısınce eriyorda eğer cekırdeklı bısry olursa kevgırden gecır pire olsun ıyıceKıZım kabagı sevmedi teyzeleribi de tanesiyle vericem ama korkuyorum yaa
deme kız öyle benım sana bakınca içim Açılıyor maşallah sana verdirsin kıloyu annesın sen cırkın olur musun hamde Arda Taha nınBwnde aynaya bakinca midwm bulaniyoor(
paraben mi varmışcanım sağlık ocağındaki ebe D3 ü verince her ay bıngıldağını kontrol etcez erken kapanma durumu olursa bu kullanılmayacak demişti, bi arkadaşıma da ebe bıngıldağı küçük kullanma demiş Dr a götürünce Dr öyle birşey yok demiş. Sen dra götürünceye kadar kullanma istersen hemen götürmeyeceksen. Ben de her gün kullanmıyorum içinde paraben varmış içime sinmiyor
ay çok güldüm Buda başka BI bakış acısıOnları haddinden fazla düşünüp seni ikinci plana itmesinden iyidir en azından eşit davranıyo:/
Bende 58 le hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şu an 60 ım. Ama hiç dikkat etmiyorum öZellikle gece leri profitörelleri sütlaçları götürüyorum valla böyle giderse biraz zor veririm :/[/QUOTE] ay 2 kolon kalmış onu mu dert edıyor almıyorsan ye gıtsın bayılırım profıteroleNeden o kadar aldın? Ben de şuan 61im.56idim. Inşallah verirsin
Bim süt azalır o nedenle birsüre böyleyim. Koca göbek
canım belkı dünden Beri gazı çoktur ondan ıtıyordur farklı pozisyonda vermeyi dene sağ bence sütun bıtmez merak etme almazsa ve saymazsan cekılır onu yatağa yatr bıberon gıbı üstüne geç ver memeyı yone mı aynı olacakArkadaslar dunden beri bebegim mememi emmek istemiyor ac gibi saldiriyor ama meme oldugunu anlayip birakiyor . Delirecegim cok uzgunum( en baslarda mama ve meme veriyordum her ikisinide aliyordu ama son zamanlarda mama vermemeye baslamistim tam hersey duzene girdi derken simdi memeyi hic istemez hale geldi . Ne yapacagimi sasirdim kafam karma karisik oldu . Gogsumde stresten sutumde azaldi . Sagsam aciktiginda sutum olmayacak diye korkuyorum allah rizasi icin bir akil verin kizlar ya (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?