- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Vakit varken yurtdışından amazondan vs Ağası ver canım ya da burada azıcık paraya kıyıp ebebek joler vs givi dükkanlardan al..Kizlar ergo baby kanguruyu kullananlar nerden aldi acaba..
Canım dönem dönem bebekler meme grevine girebilirmiş Sıkma Can'ını önce Bebeğini öp okşa oyna huylu olduğu bi zamanda banyo yaptır sonra su sesiyle emzir hatta başı vs ıslamadan su altında bile emzirin bu durumlarda diyorlar.. Anne karnına geri dönüş gibi hissedermiş. Ve meme ile ağzı yakın tut ama sen tepem Ağzına memeni.. O aranıp yalanıp emme refleksini canlı tutup memeyi kapsın inş alacak bebişin naz yapıyprdur...Arkadaslar dunden beri bebegim mememi emmek istemiyor ac gibi saldiriyor ama meme oldugunu anlayip birakiyor . Delirecegim cok uzgunum( en baslarda mama ve meme veriyordum her ikisinide aliyordu ama son zamanlarda mama vermemeye baslamistim tam hersey duzene girdi derken simdi memeyi hic istemez hale geldi . Ne yapacagimi sasirdim kafam karma karisik oldu . Gogsumde stresten sutumde azaldi . Sagsam aciktiginda sutum olmayacak diye korkuyorum allah rizasi icin bir akil verin kizlar ya (
Kizim eve geldiginden beri uyuyo, kac saat oldu..
Gece uyur mu bilmem artik, esim de aksamlari avm ye gidelim yoralim biraz prensesi diyo. .Benim de Isime Gelir uygularsak..
bi de kizlar benim cadinin kafasinda konak olmus bingildagin ustunde..Ne yapmak lzm acaba..
Aynen benim oglan da baba da beyefendi oluyor ben de cazgir, sanirim babalarin rahat tavrini hissediyorlar sahsen ben stresli bir insanim.Gunaydin kizlar, dun bayagi yoruldum, evi supurdum yemek yaptim, bu aksam 12-13 kisi. Misafir gelcek hepsi erkek, esimin arkadaslari, cogu bekar, evli olanlarin esleri ve ben baska bi evde toplancagiz o evde bize yakin. Bugun islerim var sagolsun annisim buzluguma borek kadayif koymustu, dunden kek yaptim, bide pattes salatasiyla, yogurtlu hamur gibi bisey var onu hazirlicam, islerim az yani :)
Dun carsiya ciktik, hava burda harika kizima ince giydirdim beresinide takmadim, eve geldigimozde saat 8 olmustu, oh dedim kizi yatirip rahat ederim, yatitana kadar saat nerseyse 9 olmustu, 1 saat sonra uyandi evde ses yapiyoruz diye, sese cok hassas ya. Sonra emzirdim uyudu, yatagina koydim 15 dk sonrasesi ggeldi, ay dedim esime karni tok alti temiz sen ilgilen daha ugrasamam, of oda iyiceuykusunu dagitti kizin gitti isihi acmis konusuyor opuyor, bizimki gulucukler atiyor, kizdim.esime tamam git dedim emzirdim yine, of kiz uyudu yataga koyuyom uyaniyor benimde uykum geldi yine cagordim kocacigimi :)), geldi yataginin donencesini acti ben o arada uyudum, bizim kizde o muzikle uyumus . Ben bi suru eziyet cekiyorum babaya verince hanimefendiligi tuttu cadinin, sabah esime dedim nasil oldu diyor, uyu kizim dedim babasini dinledi
Ben goz dr na goturdum canım once resme baktı bıraz suratı degisti sonra muayne etti bi kac isikla baktı odayı karartıp yakından uzaktan sonra normal dediben cocuk doktoruna sordum..oyle birsey ilk defa duydum dedi. sen cocuk doktorunami goz doktorunami goturdun. nasil muyane etti ?
Canım aylık bas cevresi takibi yaptır mutlaka benim oglumun da erken kapanabilir demişti dr surekli takip ettik d3 unude bi süre kesmiştik sen ii bi cocuk de bul her ay kontrol.ettir yada aile hrkiminizle görüş ordada her ay ölcerlerSlm bayanlar az evvel acile gittim tanimadigim bir dr a bebegimin kollarinda aniden dun ve bugun bisiler cikmisti megerse isilik olmus asiri giydirme iki gunde 1 banyo yaptir faZla ortme dedi dr,ama dedi daha onemli bir konu var 2,5 aylik bebeginizin bingildagi kapanmis cok erken dedi,korkutmak istemiyorum dedi her ay duzenli bas cevresi olculcek dedi,siZlerde boyle bir durum oldumu? D 3 u kesmelimiyim bir fikriniz varmi
Benimde iki gün öyleydi ağlıyordu emmek istiyor memeyi alıyor anımda çıkarıp ağlıyordu yani benim tahminim emmek istiyor ama süt gelsin istemiyordu çünkü emzik verince sakinleşiyordu artık eskisi gibi değil güçlü emiyorlar ve acıkmıyorlar 3 saat hiç verme bakalım sonrasında alacak mı birde sallayarak emzirmeyi dene Ağlarsa kaldır sakinleştir tekrar ver benim nasıl düzeldi diye sorarsan kötü örnek olmsk istemem ama çok az pekmez sürdük mememe sonra cop cop emmeye başladıArkadaslar dunden beri bebegim mememi emmek istemiyor ac gibi saldiriyor ama meme oldugunu anlayip birakiyor . Delirecegim cok uzgunum( en baslarda mama ve meme veriyordum her ikisinide aliyordu ama son zamanlarda mama vermemeye baslamistim tam hersey duzene girdi derken simdi memeyi hic istemez hale geldi . Ne yapacagimi sasirdim kafam karma karisik oldu . Gogsumde stresten sutumde azaldi . Sagsam aciktiginda sutum olmayacak diye korkuyorum allah rizasi icin bir akil verin kizlar ya (
Canim onu bazen benimkide yapiyor ama sonra geciyor neden bilmiyorum ama tutup tutup geri birakiyor agliyor sakinlestirip tekrar veriyorum sabirla aliyor sonra ama inan hergun bugunde emdi Allahim sukurler olsun diye uyuyorum..seninkide gecicidir canim canini sikma sabirla devam et..Arkadaslar dunden beri bebegim mememi emmek istemiyor ac gibi saldiriyor ama meme oldugunu anlayip birakiyor . Delirecegim cok uzgunum( en baslarda mama ve meme veriyordum her ikisinide aliyordu ama son zamanlarda mama vermemeye baslamistim tam hersey duzene girdi derken simdi memeyi hic istemez hale geldi . Ne yapacagimi sasirdim kafam karma karisik oldu . Gogsumde stresten sutumde azaldi . Sagsam aciktiginda sutum olmayacak diye korkuyorum allah rizasi icin bir akil verin kizlar ya (
Bi sorun cikmaz inşallah cnm bu d3 vitaminler bi türlü icime sinmiyor benimde havalar bi isinsaydi hic vermicem guneste tutucam her gun 15 dakika...icinde paraben var bazi bebeklere de kabizlik yapiyorSlm bayanlar az evvel acile gittim tanimadigim bir dr a bebegimin kollarinda aniden dun ve bugun bisiler cikmisti megerse isilik olmus asiri giydirme iki gunde 1 banyo yaptir faZla ortme dedi dr,ama dedi daha onemli bir konu var 2,5 aylik bebeginizin bingildagi kapanmis cok erken dedi,korkutmak istemiyorum dedi her ay duzenli bas cevresi olculcek dedi,siZlerde boyle bir durum oldumu? D 3 u kesmelimiyim bir fikriniz varmi
nankör diye kadınların adi cikmis.ama asıl nankör erkekler bir yapma hic yapmadın olur senden kötüsü de olmazayy birde her gün kahvaltı hazırlarım
bu sabah hazırlamadım
beyfendi işe giderken beni aç gönderiyorsun
için sızlamıyor mu diyor!!
bütün gece uykusuz kalan ve bütün gün iki çocukla
başeden karına sabah yarım saat uykuyu çok görünce
senin vicdanın sızlıyor mu dedim
laf saydın ya bir sürü diyor
ayyy ayyyy imdatttt!!!!!
ki çoğu sabah tembelliğinden
hazırladığım kahvaltıyı yapmaz geç kaldığı için
be adam duş alamayan benim
sabah sabah bir saat hamam keyfi yapan sensin
evi toplayan benim dağıtan sensin
çocukların şişirdiği benim yerime şişen sensin
yeter ya yeter pes....
oh miss gibi gezin canim gezin....eşim de öyle gece karanlıkta güya gazini cikarcak.oğlum napiyorsun sen vs muhabbet ediyo iyice aciyo uykusunu sessiz ol diye uyarıyorum hep.Gunaydin kizlar, dun bayagi yoruldum, evi supurdum yemek yaptim, bu aksam 12-13 kisi. Misafir gelcek hepsi erkek, esimin arkadaslari, cogu bekar, evli olanlarin esleri ve ben baska bi evde toplancagiz o evde bize yakin. Bugun islerim var sagolsun annisim buzluguma borek kadayif koymustu, dunden kek yaptim, bide pattes salatasiyla, yogurtlu hamur gibi bisey var onu hazirlicam, islerim az yani :)
Dun carsiya ciktik, hava burda harika kizima ince giydirdim beresinide takmadim, eve geldigimozde saat 8 olmustu, oh dedim kizi yatirip rahat ederim, yatitana kadar saat nerseyse 9 olmustu, 1 saat sonra uyandi evde ses yapiyoruz diye, sese cok hassas ya. Sonra emzirdim uyudu, yatagina koydim 15 dk sonrasesi ggeldi, ay dedim esime karni tok alti temiz sen ilgilen daha ugrasamam, of oda iyiceuykusunu dagitti kizin gitti isihi acmis konusuyor opuyor, bizimki gulucukler atiyor, kizdim.esime tamam git dedim emzirdim yine, of kiz uyudu yataga koyuyom uyaniyor benimde uykum geldi yine cagordim kocacigimi :)), geldi yataginin donencesini acti ben o arada uyudum, bizim kizde o muzikle uyumus . Ben bi suru eziyet cekiyorum babaya verince hanimefendiligi tuttu cadinin, sabah esime dedim nasil oldu diyor, uyu kizim dedim babasini dinledi
ben devit hicc vermiyorum dogdugundan beri sayilidir.eşim soguttu verme ben onu yazin güneşlendiririm diye.iyi mi ediyorum kötü mu bilmiyorum.Bi sorun cikmaz inşallah cnm bu d3 vitaminler bi türlü icime sinmiyor benimde havalar bi isinsaydi hic vermicem guneste tutucam her gun 15 dakika...icinde paraben var bazi bebeklere de kabizlik yapiyor
72 ile gebe kaldim 84 ile doguma gittim.su an 74-75 arasiyim...aksam ark.(bi ay once görmüştü en son) diyir ki toparlanmissin kilo almissin.....kalan 3 kiloyu veremiyorum artik ondan gectim almasam ama öyleeee bi yiyorum ki offf.Bende hala dogum kilolarimi veremedim 63 le dogum yaptim sonraki ay 3 kilo vermistim simdi o verdigim 3 kiloyu da geri aldimyani hala dogum yaptigim kilodayim en kötüsü de benim icin hala hamile pantolonlarimi ve taytlarimi giyiyorum çünkü digerleri olmuyor gobegimde ck az indi ama hala 5 aylik hamile gibi duruyorum
günaydın diyicemde bana hiç aydın değil
gece aşırı uykusuz kaldım sabah sadece yarım saat
eşim bakıyor uyuyordum sessiz ortamda
bu sabah beni dellendirene kadar bekledi
bende sinirlendi kalktım
büyük oğlum sabah altıdam beri mızırdanıyor
onu istiyorum bunu istiyorum diye
küçüğü üçüncü uyutma denemem
on dk uyursa şükür!
birde beşiği sağ kolumla sallıyorum sürekli
dünden beri uyuşuk titriyor ve güçsüz
elimdeki şey pat diye birden düşürüyorum
inşaallah kalıcı bir şey değildir
ayy birde her gün kahvaltı hazırlarım
bu sabah hazırlamadım
beyfendi işe giderken beni aç gönderiyorsun
için sızlamıyor mu diyor!!
bütün gece uykusuz kalan ve bütün gün iki çocukla
başeden karına sabah yarım saat uykuyu çok görünce
senin vicdanın sızlıyor mu dedim
laf saydın ya bir sürü diyor
ayyy ayyyy imdatttt!!!!!
ki çoğu sabah tembelliğinden
hazırladığım kahvaltıyı yapmaz geç kaldığı için
be adam duş alamayan benim
sabah sabah bir saat hamam keyfi yapan sensin
evi toplayan benim dağıtan sensin
çocukların şişirdiği benim yerime şişen sensin
yeter ya yeter pes....
Sana tek tavsiyem esinin söyledikleri bi kulağından girsin diğerinden cıksın şahsen ben öyle yapıyorum :)aaaa kar yağmış:) çok güldüm kendime
oturma odasıyla yatak odasının perdesini açmadım
minik uyusun diye
mutfağa yeni girdim bir baktım kar yağmış
salyadandır canım o yapısıyodurKizlar bebegim bu ara tukurugunden bogulacak gibi oluyor memede zaten onceden de yapıyordu bunu, salyasi artti ondan mi acaba gece bile oksurerek uyaniyor korkutuyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?