2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar ergo baby kanguruyu kullananlar nerden aldi acaba..
Vakit varken yurtdışından amazondan vs Ağası ver canım ya da burada azıcık paraya kıyıp ebebek joler vs givi dükkanlardan al..
Amerika'dan getiriyorum diyen şahıslardan alma hepsi Çin den sipariş ediyor ve fiyat elliyor..

Bir de sen ya da kocançok göbekli ise benim kocamın maşallahı var gerçi artık benim de var :)) kocama ergo baby bir türlü oşmadı uzatma kemeri de tr de sarılmıyor diye yeni babybjörk mü ne o marka aldık çünkü bebeğim çok seviyor ve babası taşısın da rahat edelim diye..
Anne baba deneyerek alsanız daha iyi kiloluysanız yok değilseniz de ergo nun şapkası vs sırt cebi çok güzel Amazon a bak istersen..

Canım dönem dönem bebekler meme grevine girebilirmiş Sıkma Can'ını önce Bebeğini öp okşa oyna huylu olduğu bi zamanda banyo yaptır sonra su sesiyle emzir hatta başı vs ıslamadan su altında bile emzirin bu durumlarda diyorlar.. Anne karnına geri dönüş gibi hissedermiş. Ve meme ile ağzı yakın tut ama sen tepem Ağzına memeni.. O aranıp yalanıp emme refleksini canlı tutup memeyi kapsın inş alacak bebişin naz yapıyprdur...

Mustela bın şampuanı işe yaradı bizde, birde banyodan önce zeytinyagı

günaydın diyicemde bana hiç aydın değil

gece aşırı uykusuz kaldım sabah sadece yarım saat

eşim bakıyor uyuyordum sessiz ortamda

bu sabah beni dellendirene kadar bekledi

bende sinirlendi kalktım

büyük oğlum sabah altıdam beri mızırdanıyor

onu istiyorum bunu istiyorum diye

küçüğü üçüncü uyutma denemem

on dk uyursa şükür!

birde beşiği sağ kolumla sallıyorum sürekli

dünden beri uyuşuk titriyor ve güçsüz

elimdeki şey pat diye birden düşürüyorum

inşaallah kalıcı bir şey değildir

ayy birde her gün kahvaltı hazırlarım

bu sabah hazırlamadım

beyfendi işe giderken beni aç gönderiyorsun

için sızlamıyor mu diyor!!

bütün gece uykusuz kalan ve bütün gün iki çocukla

başeden karına sabah yarım saat uykuyu çok görünce

senin vicdanın sızlıyor mu dedim

laf saydın ya bir sürü diyor

ayyy ayyyy imdatttt!!!!!

ki çoğu sabah tembelliğinden

hazırladığım kahvaltıyı yapmaz geç kaldığı için

be adam duş alamayan benim

sabah sabah bir saat hamam keyfi yapan sensin

evi toplayan benim dağıtan sensin

çocukların şişirdiği benim yerime şişen sensin

yeter ya yeter pes....

aaaa kar yağmış:) çok güldüm kendime

oturma odasıyla yatak odasının perdesini açmadım

minik uyusun diye

mutfağa yeni girdim bir baktım kar yağmış

Gunaydin kizlar, dun bayagi yoruldum, evi supurdum yemek yaptim, bu aksam 12-13 kisi. Misafir gelcek hepsi erkek, esimin arkadaslari, cogu bekar, evli olanlarin esleri ve ben baska bi evde toplancagiz o evde bize yakin. Bugun islerim var sagolsun annisim buzluguma borek kadayif koymustu, dunden kek yaptim, bide pattes salatasiyla, yogurtlu hamur gibi bisey var onu hazirlicam, islerim az yani :)

Dun carsiya ciktik, hava burda harika kizima ince giydirdim beresinide takmadim, eve geldigimozde saat 8 olmustu, oh dedim kizi yatirip rahat ederim, yatitana kadar saat nerseyse 9 olmustu, 1 saat sonra uyandi evde ses yapiyoruz diye, sese cok hassas ya . Sonra emzirdim uyudu, yatagina koydim 15 dk sonrasesi ggeldi, ay dedim esime karni tok alti temiz sen ilgilen daha ugrasamam, of oda iyiceuykusunu dagitti kizin gitti isihi acmis konusuyor opuyor, bizimki gulucukler atiyor, kizdim.esime tamam git dedim emzirdim yine, of kiz uyudu yataga koyuyom uyaniyor benimde uykum geldi yine cagordim kocacigimi :)), geldi yataginin donencesini acti ben o arada uyudum, bizim kizde o muzikle uyumus. Ben bi suru eziyet cekiyorum babaya verince hanimefendiligi tuttu cadinin, sabah esime dedim nasil oldu diyor, uyu kizim dedim babasini dinledi

Aynen benim oglan da baba da beyefendi oluyor ben de cazgir, sanirim babalarin rahat tavrini hissediyorlar sahsen ben stresli bir insanim.

ben cocuk doktoruna sordum..oyle birsey ilk defa duydum dedi. sen cocuk doktorunami goz doktorunami goturdun. nasil muyane etti ?
Ben goz dr na goturdum canım once resme baktı bıraz suratı degisti sonra muayne etti bi kac isikla baktı odayı karartıp yakından uzaktan sonra normal dedi

Canım aylık bas cevresi takibi yaptır mutlaka benim oglumun da erken kapanabilir demişti dr surekli takip ettik d3 unude bi süre kesmiştik sen ii bi cocuk de bul her ay kontrol.ettir yada aile hrkiminizle görüş ordada her ay ölcerler

Benimde iki gün öyleydi ağlıyordu emmek istiyor memeyi alıyor anımda çıkarıp ağlıyordu yani benim tahminim emmek istiyor ama süt gelsin istemiyordu çünkü emzik verince sakinleşiyordu artık eskisi gibi değil güçlü emiyorlar ve acıkmıyorlar 3 saat hiç verme bakalım sonrasında alacak mı birde sallayarak emzirmeyi dene Ağlarsa kaldır sakinleştir tekrar ver benim nasıl düzeldi diye sorarsan kötü örnek olmsk istemem ama çok az pekmez sürdük mememe sonra cop cop emmeye başladı

Canim onu bazen benimkide yapiyor ama sonra geciyor neden bilmiyorum ama tutup tutup geri birakiyor agliyor sakinlestirip tekrar veriyorum sabirla aliyor sonra ama inan hergun bugunde emdi Allahim sukurler olsun diye uyuyorum..seninkide gecicidir canim canini sikma sabirla devam et..

Bi sorun cikmaz inşallah cnm bu d3 vitaminler bi türlü icime sinmiyor benimde havalar bi isinsaydi hic vermicem guneste tutucam her gun 15 dakika...icinde paraben var bazi bebeklere de kabizlik yapiyor

Bende hala dogum kilolarimi veremedim 63 le dogum yaptim sonraki ay 3 kilo vermistim simdi o verdigim 3 kiloyu da geri aldimyani hala dogum yaptigim kilodayim en kötüsü de benim icin hala hamile pantolonlarimi ve taytlarimi giyiyorum çünkü digerleri olmuyor gobegimde ck az indi ama hala 5 aylik hamile gibi duruyorum

nankör diye kadınların adi cikmis.ama asıl nankör erkekler bir yapma hic yapmadın olur senden kötüsü de olmaz
oh miss gibi gezin canim gezin....eşim de öyle gece karanlıkta güya gazini cikarcak.oğlum napiyorsun sen vs muhabbet ediyo iyice aciyo uykusunu sessiz ol diye uyarıyorum hep.
Bi sorun cikmaz inşallah cnm bu d3 vitaminler bi türlü icime sinmiyor benimde havalar bi isinsaydi hic vermicem guneste tutucam her gun 15 dakika...icinde paraben var bazi bebeklere de kabizlik yapiyor
ben devit hicc vermiyorum dogdugundan beri sayilidir.eşim soguttu verme ben onu yazin güneşlendiririm diye.iyi mi ediyorum kötü mu bilmiyorum.
72 ile gebe kaldim 84 ile doguma gittim.su an 74-75 arasiyim...aksam ark.(bi ay once görmüştü en son) diyir ki toparlanmissin kilo almissin.....kalan 3 kiloyu veremiyorum artik ondan gectim almasam ama öyleeee bi yiyorum ki offf.
bizz birer anneyiz olsun o kadarcik demi yani sıkmayin caninizi

Kizlar bebegim bu ara tukurugunden bogulacak gibi oluyor memede zaten onceden de yapıyordu bunu, salyasi artti ondan mi acaba gece bile oksurerek uyaniyor korkutuyor beni.

aaaa kar yağmış:) çok güldüm kendime

oturma odasıyla yatak odasının perdesini açmadım

minik uyusun diye

mutfağa yeni girdim bir baktım kar yağmış
Sana tek tavsiyem esinin söyledikleri bi kulağından girsin diğerinden cıksın şahsen ben öyle yapıyorum :)

hayırlı cumalar..
bugün de o kadar cok işim var ki yazsam siz de yorulursunuz.annem gelecek minige bakacak ben de is yapcam yarin da misafir var oyyy.
ve kapi caldi anacigim geldi.
aksam ki misafirler de umursuz ki nasil umursuz hoc biri çocuğuna dur demedi.nadil böyle oluyorlar aklim almıyor...sil bastan temizlik yapicam mecburen.

Hayırlı cumalar hanımlar. Bu aksam kaynım gelicek, birkaç gün kalıcakmış bizde, baska bir şehirde okuyor. Kızımı özlemiş. Benim hiç görümcem yok. Keşke bu kaynım görümcem olsaydı
Özellikle yatılı misafir erkek olunca birde örtülü olunca zor oluyor biraz, sürekli örtülü gezmek, en zoruda emzirmek. İdare edicez artik
Yalniz kizimla nasil yemek yapicam bilmiyorum. Zar zor uyuttum, ayağımda sallıyorum, bırakınca hemen uuuyanıyor
Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…