Ay eflalim ya yazdiklarini gorunce ay afedersin nekadar duyarsiz esin.. .duymamazdan gel napcan ama bukadarda acimasiz olunmazki..off cok zor cnm allah yardimcin olsun,esine merhamet versin..ayy birde her gün kahvaltı hazırlarım
bu sabah hazırlamadım
beyfendi işe giderken beni aç gönderiyorsun
için sızlamıyor mu diyor!!
bütün gece uykusuz kalan ve bütün gün iki çocukla
başeden karına sabah yarım saat uykuyu çok görünce
senin vicdanın sızlıyor mu dedim
laf saydın ya bir sürü diyor
ayyy ayyyy imdatttt!!!!!
ki çoğu sabah tembelliğinden
hazırladığım kahvaltıyı yapmaz geç kaldığı için
be adam duş alamayan benim
sabah sabah bir saat hamam keyfi yapan sensin
evi toplayan benim dağıtan sensin
çocukların şişirdiği benim yerime şişen sensin
yeter ya yeter pes....
Canim cok sagol umit verdin insallah benim yavrumda eski haline donecek. Cok sagol canim gercekten. Birde sutum gidecek kesilecek diye cok korktum emmedigi icin stres yaptikca sanki iyice yumusadi goguslerim birbirini kovaladi resmen durumlar.Benimde iki gün öyleydi ağlıyordu emmek istiyor memeyi alıyor anımda çıkarıp ağlıyordu yani benim tahminim emmek istiyor ama süt gelsin istemiyordu çünkü emzik verince sakinleşiyordu artık eskisi gibi değil güçlü emiyorlar ve acıkmıyorlar 3 saat hiç verme bakalım sonrasında alacak mı birde sallayarak emzirmeyi dene Ağlarsa kaldır sakinleştir tekrar ver benim nasıl düzeldi diye sorarsan kötü örnek olmsk istemem ama çok az pekmez sürdük mememe sonra cop cop emmeye başladı
Cnm bi arkadaşımın kizi da 3. Ayda birakmaya calismis memeyi hatta beni Uyarmisti cok once başına gelirse telas yapma israrla ver diye..dönemsel olarak olabiliyomus bu aylarda...Karanlıkta emzirmis, bazen de hoplayarak filan yeniden alistirdim demisti..Canim cok sagol umit verdin insallah benim yavrumda eski haline donecek. Cok sagol canim gercekten. Birde sutum gidecek kesilecek diye cok korktum emmedigi icin stres yaptikca sanki iyice yumusadi goguslerim birbirini kovaladi resmen durumlar.
Bende sebamed kullanıyorum ama az kopuruyprKizlar bebeklerinizin vücudunu temislemek icin banyo yaparken ne kullaniyorsunuz sabun mu dus jeli mi onerebileceginiz bi marka var mi ben sebamedin sabununu kullaniyorum ama memnun kalmadim
Maşallah canim hizin basimi döndürüyorkolay grlsin canim ya benimde bu ara sukur gelenim uok sadee pazartesi geldi arkadas ama 23 nisanda butun okul gelecek bayanlar en az 20-30 kisi olacak annemi yardima cagirdim artik o kadar kisiye yetisemem birde 19 nisanda istanbulda dugun varmis esimin arkadasi oraya gitmeyi dusunuyorum insallah havalar isinir o zamana esimin kuyruguna hemen takildim tamam gidelim dedi ilk yolculugu grzmeye ayircam annemler 3 saat daha gitmedim yuh bana
benim esimde kullan sen doktordan cok mu biliyosun zararlı olsa vermezler diyo da ne bileyim iste kullanasim gelmiyorrrrben devit hicc vermiyorum dogdugundan beri sayilidir.eşim soguttu verme ben onu yazin güneşlendiririm diye.iyi mi ediyorum kötü mu bilmiyorum.
72 ile gebe kaldim 84 ile doguma gittim.su an 74-75 arasiyim...aksam ark.(bi ay once görmüştü en son) diyir ki toparlanmissin kilo almissin.....kalan 3 kiloyu veremiyorum artik ondan gectim almasam ama öyleeee bi yiyorum ki offf.
bizz birer anneyiz olsun o kadarcik demi yani sıkmayin caninizi
Aynen canim hemde hic kokmuyor o sebepten degistiricemBende sebamed kullanıyorum ama az kopuruypr
Özelliği öyle sanirim
Insallah canim insallah duzelecek toparlayacagiz yeniden. Birak hoplamayi ziplamayi amuda bile kalkarim yeterki yeniden alissin yavrum.Cnm bi arkadaşımın kizi da 3. Ayda birakmaya calismis memeyi hatta beni Uyarmisti cok once başına gelirse telas yapma israrla ver diye..dönemsel olarak olabiliyomus bu aylarda...Karanlıkta emzirmis, bazen de hoplayarak filan yeniden alistirdim demisti..
Bende merakediyorum onu canim ben promalt denemistim bende ise yaramadi tadinida hic sevemedim bu nasil acaba..Su reklamdaki mami power emziren anne iceceginden icen var mi işe yaradimi bi o kaldida denemedigim sut yapsin diye
Canim malt icwcegi mi dwdigin e bebekte gormustum ama terddut etmistim ananas auyu da iyi geliyormus suteBende merakediyorum onu canim ben promalt denemistim bende ise yaramadi tadinida hic sevemedim bu nasil acaba..
ben sebamedin duş jelini kullanıyorum canım.Bende sebamed kullanıyorum ama az kopuruypr
Özelliği öyle sanirim
benimkinde de oluyor arada canım.Kizlar bebegim bu ara tukurugunden bogulacak gibi oluyor memede zaten onceden de yapıyordu bunu, salyasi artti ondan mi acaba gece bile oksurerek uyaniyor korkutuyor beni.
başkasının evi dağılsın zarar görsün umurlarında olmuyor kimisinin. çok rahatlar. çok sinir oluyorum böyle tiplere.hayırlı cumalar..
bugün de o kadar cok işim var ki yazsam siz de yorulursunuz.annem gelecek minige bakacak ben de is yapcam yarin da misafir var oyyy.
ve kapi caldi anacigim geldi.
aksam ki misafirler de umursuz ki nasil umursuz hoc biri çocuğuna dur demedi.nadil böyle oluyorlar aklim almıyor...sil bastan temizlik yapicam mecburen.
benim de aldığım 13 kilo hala duruyor. :)Bende hala dogum kilolarimi veremedim 63 le dogum yaptim sonraki ay 3 kilo vermistim simdi o verdigim 3 kiloyu da geri aldimyani hala dogum yaptigim kilodayim en kötüsü de benim icin hala hamile pantolonlarimi ve taytlarimi giyiyorum çünkü digerleri olmuyor gobegimde ck az indi ama hala 5 aylik hamile gibi duruyorum
Evet malt icecegi alkolsuz bira ama tadini bi sevemedim burnumu tikayip ictim ama fayda gormedim,,bu yeni cikanda malt icecegi yaziyor tadi aynimidir acaba..Canim malt icwcegi mi dwdigin e bebekte gormustum ama terddut etmistim ananas auyu da iyi geliyormus sute
Aynı durum bizdede oluyor 2 gece önce tükürüğü genzine kaçmış sanırım bebeğin sesine uyandım kucağıma aldım bir müddet dwvam etti çok korktum ama bizde çok oluyor özellikle emerken süt birden geliyor sanırımKizlar bebegim bu ara tukurugunden bogulacak gibi oluyor memede zaten onceden de yapıyordu bunu, salyasi artti ondan mi acaba gece bile oksurerek uyaniyor korkutuyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?