2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay eflalim ya yazdiklarini gorunce ay afedersin nekadar duyarsiz esin.. .duymamazdan gel napcan ama bukadarda acimasiz olunmazki..off cok zor cnm allah yardimcin olsun,esine merhamet versin..

hanımlar pc açamıyorum miniğimle uğraşıyorum

zor zar uyutmuştum

abisi bağırıp uyandırdı o da çığlık çığlığa ağladı

eşimi taktığımdan yazmadım

yani takıyorumda bu mevzularımızı değil

bencilliğini yazıyım dedim:)

iki oğlumda karılarına böyle yapsınlar

benden çekecekleri var!!!

Canim cok sagol umit verdin insallah benim yavrumda eski haline donecek. Cok sagol canim gercekten. Birde sutum gidecek kesilecek diye cok korktum emmedigi icin stres yaptikca sanki iyice yumusadi goguslerim birbirini kovaladi resmen durumlar.

Slm kizlar
dun kv deydim cok iyi oluyo gidince tek yaptigim kizimi emzirmek onla ilgilenmek, sagolsun yemek önüme geliyo..Bi de bol vitaminli şeyler yapio süt olsun diye.
dun ilk kez minigimi 1 saat birakip dugune gittik eşimle, bi garip hissettim..Kuzenimin de kizi olmuştu 1 hafta arayla masallah pek tatli usluydu kizi, benimki hayatta durmaz oyle masum masum...
aksam hediye bakmaya gidebiliriz,yarin yine kizimla arasi 10 gun olan bi mevlite gidicez cunku..pazar günü de arasi 20 gun olan baska bi bebisi gormeye gidecek gibiyiz. .
D vitamini konusulmus, ben duzenli veriyorum kizlar..Her gittiğimde dr. soruyo veriyo musun diye..
@Mrssuperfine cnm amazondan alsam bi sorun olsa iade filan edebilir miyim cnm, sanalpazar da da gordum..Alışveriş yapan var mi kizlar bu siteden..

Canim cok sagol umit verdin insallah benim yavrumda eski haline donecek. Cok sagol canim gercekten. Birde sutum gidecek kesilecek diye cok korktum emmedigi icin stres yaptikca sanki iyice yumusadi goguslerim birbirini kovaladi resmen durumlar.
Cnm bi arkadaşımın kizi da 3. Ayda birakmaya calismis memeyi hatta beni Uyarmisti cok once başına gelirse telas yapma israrla ver diye..dönemsel olarak olabiliyomus bu aylarda...Karanlıkta emzirmis, bazen de hoplayarak filan yeniden alistirdim demisti..

Maşallah canim hizin basimi döndürüyor

benim esimde kullan sen doktordan cok mu biliyosun zararlı olsa vermezler diyo da ne bileyim iste kullanasim gelmiyorrrr

Insallah canim insallah duzelecek toparlayacagiz yeniden. Birak hoplamayi ziplamayi amuda bile kalkarim yeterki yeniden alissin yavrum.

başkasının evi dağılsın zarar görsün umurlarında olmuyor kimisinin. çok rahatlar. çok sinir oluyorum böyle tiplere.

benim de aldığım 13 kilo hala duruyor. :)

Kizlar bebegim bu ara tukurugunden bogulacak gibi oluyor memede zaten onceden de yapıyordu bunu, salyasi artti ondan mi acaba gece bile oksurerek uyaniyor korkutuyor beni.
Aynı durum bizdede oluyor 2 gece önce tükürüğü genzine kaçmış sanırım bebeğin sesine uyandım kucağıma aldım bir müddet dwvam etti çok korktum ama bizde çok oluyor özellikle emerken süt birden geliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…