2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnşallah cnm zaten sizi görünce daha çok Motive oluyorum iyiki varsınız

Kızlaar dün akşam benle tontonum bi kaç sokak ötemizdeki caddeye çıktık kanguruya aldım bizim bıdığı yola koyulduk a101 takipçisiyim orda göz gezdirdik bizim bıdık ilk defa dünyayı ve iş halindeki insanları yakından görüyor şimdiye kadar bebek çantası ve pusetiyleydik ve yüzünü örtüyordum ... Dışarı adım attığım andan itibaren fena halde uykusu olan tontonumun gözler fırıldak oldu çıktı nasıl hayretle şaşkınlıkla etrafı seyrediyor gülmekten öldümgittiğim her yeri herşeyi tek tek inceliyor anlamaya çalışıyor acayip şaşkınlık içindemarkete gidip bir sürü abur cuburumu aldım baklavacıya gidip kadayıf ve baklavamı aldım yemeğimi de aldım ve biraz kafa dağıttık döndük gözlerinden uyku akıyor ama uyumamaya direniyor şaşkınlık içinde etrafı seyrediyor eve geldim yatağına bıraktım sakin sakin durdu şok olmuştu sanki ayyy bunlar melekkk tam bir melek masum yavrummmm

benimdi cnm. hayir goturmedim doktora..ne bileyim gecrn gun bende foto cekildim benimde gozum beyaz cikti. kafamin bi kosesinde ama goturmedim

Canım çocuk doktorunu arayıp sor istersen buraya bir resim eklemiştim eğer öyleyse doktorunuza danışın diyor beyz benek gibi çıkıyorsa fotoğrafta doktorunuza sorun diyor. Istersen birkaç fotosuna daha bak Parlaklık değil beyazlımda tehlikeli bir durum olabilirmiş. Bir dahaki ay kontrolüne not al ya da sormak için ..

benimdi cnm. hayir goturmedim doktora..ne bileyim gecrn gun bende foto cekildim benimde gozum beyaz cikti. kafamin bi kosesinde ama goturmedim
Ben bugun göturdum canım muayne oldu cok sukur bişey cıkmadı cevap yazdıgın icin tesekkür ederim dunden beri çok kotuydum.sukur rahatladım

Kızlar bu kilolar nolcak yaa . Millet emzirirkn kilo verir bn alırım yaa . Bugun eşimde dedi kilo aldın diye bnde dedim sut olsun diye yiyoz heralde. Bu kadar yeme içmeyle sut anca yetiyr bide bebek buyudukçe dahada sute ihtiyacı oluyr . Yemeyi azaltsam hç olmıcak . Bi ara denedim yemeyi azalttım sutumde azaldı bıraktım . Ama en azından ekmegi kesebilirim ne biliyim az az sık sık yerim bol su baskada gelmio aklıma belki veririm bu şekilde olursa . Bide dedim anca bebek bes aylık oldugu zmn zayıflarm dedim ama o zamanda tam yaza denk gelio yaza kadar zayıflayabilseydim iyiydim . Biraz once aynaya baktımda nefret ettm kndimden ..

Cnm rezene çayı iç humanayı kullanıyorum o süt yapıyor normal ye besin değeri yüksek olan gıdalar tüket bol su iç ve süt yapıcı çaylar iç hem kilo almazsın hem sütün olur

doktora sormustum.cok icin rahat etmiyorsa bir cocuk doktoruna gotur dedi. senin yolladigin fotorafi gormedim :s

Slm bayanlar az evvel acile gittim tanimadigim bir dr a bebegimin kollarinda aniden dun ve bugun bisiler cikmisti megerse isilik olmus asiri giydirme iki gunde 1 banyo yaptir faZla ortme dedi dr,ama dedi daha onemli bir konu var 2,5 aylik bebeginizin bingildagi kapanmis cok erken dedi,korkutmak istemiyorum dedi her ay duzenli bas cevresi olculcek dedi,siZlerde boyle bir durum oldumu? D 3 u kesmelimiyim bir fikriniz varmi

ben cocuk doktoruna sordum..oyle birsey ilk defa duydum dedi. sen cocuk doktorunami goz doktorunami goturdun. nasil muyane etti ?

doktora sormustum.cok icin rahat etmiyorsa bir cocuk doktoruna gotur dedi. senin yolladigin fotorafi gormedim :s
kızlar benim bebeğimde de öyle bende çok pimpirikliyim ama bebeklerimiz henüz daha ufak ilk doğduklarında 15 20 cm ileriyi görebilirler ve yavaş yavaş görme yetileri gelişir o gözlerdeki flashtan olan beyazlık gelen ışığı beyine iletme sorunundan kaynaklanır bebeklerimiz daha ufak olup görme yetileri tam olarak gelişmediğinden dolayı kaynaklanıyor olabilir mi?

Cnm geçmiş olsun benim ablamın oğluşlarının da bıngıldağı erken kapanıyordu 3 oğlu da böyle maşallah hepside çok sağlıklı tosuncuk oldular

Ben devıt 3 vermiyorum ne zamandır o kadar ilacı var ki onu kullanmayı unutmuşum bile

Mrb canım geçmiş olsun.. bence bebeği bi cocuk doktoruna daha göster tek bununla kalma.

Canim bizdede tam tersi doktor bingildagi baya acik daha dedi,bize multitabs 12 damla vermisti gunde, devit kullanmiyoduk,ondanda 1 damla kat yeter dedi ama ben devit vermiyorum cok onemli degil falan dedi sonrada, bi doktora daha gostericem...

Kızlar kızıma kabak püresi vercem ama kabagın cekirdekleri bi türlü ezilmedi bu şekil versem bişey olur mu ki

Canim bizdede tam tersi doktor bingildagi baya acik daha dedi,bize multitabs 12 damla vermisti gunde, devit kullanmiyoduk,ondanda 1 damla kat yeter dedi ama ben devit vermiyorum cok onemli degil falan dedi sonrada, bi doktora daha gostericem...
Yaa varya insani pimpirikli yapiolar bu dr lar eve geldigimdwn beribarastiriyorym bakmadigim site kalmadi onenli olan kapanip kapanmamasi degil ay ay olcum takibiymis aslinda,allahim saglik sihhat ver evlatlarimiza,saglikla buyusunler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…