kahvalti yaptik .ortaligi topladim .iki cesit yemek yaptim bugüne haxir olsun misafir gelicek diye...
10 kilo süt pişirip 5 kilosunu yogurt yaptim diger kalani kesilmis sabah kalktim ki.ev süpürdüm. yad pasta yaptim bi gun önceden yapinca daha iyi oluyo zaten de ayni gun hem temizlik hem ikramlik yetismiyor malesef...çamaşır astim kurulari katladım....ama genelde mutfakta gecti günüm...bir de kıymetli kocam grip olmuş rapor aldı onunla ilgilendim o da ilgi bekliyor.ama ilgim minik 12 bucukta uyudu ondan sonra bi bitkisel birseyler kaynattim hepsu bu
kaynatilmis su cam sisye dolduuyorum her cay yaptigimda ekliyorum bitmiyorPeki hazır su mu? Yoksa kaynatılmış su mu?
canim taneli vermeyi deniyormudun mesela elmayi tanesiyle suyuyla yada armutu sadece su vermeen ilk basta bioksuruyor falan ama yutmayi ogreniyor bosver biberon almasin hic onermiyorlar ek gidada biraz ugrastrr kasik ama ilerde buyuk kolaylikRendeleyip elimle suyunu sıktım ama dikkat et tane düşmesin.
Canım benimki biberonu hiç almıyorkaşıkla verdim bi tane daha versem onu da icerdi cok sevdi neyse şu anda gayet iyi durumda sabah bikac kasık pekmezli yoğurt verdim aksam da kabak püresi vercem gece yatarken de milupanın pirinçli mamasından veriyorum onu cok seviyo ama az veriyorum hepsinden birer kasık üstü bası berbat oluyo ama o kadar tatlı yiyoki anlatamam
Ünibaby kullanıyorum
Canim ya oluyor oyle arada onsana gelenler geliyor birde hassasiyetin fazla senin dikkat ettiyse 2 cocuklular is yapiyor ilk cocuklular daha xocuklu yasamaya adapte olma asamasinda kendini hic uzme zamanla sende toparlarsin bir cocuklu olan arkadaslarda bos oturmuyor tabi ki ama basina ne geleegini bilmenin rahatligi var arada bizde tek cocuklu gunlerimze donmuyor muyuz relax olBakmayın bişey yapamadığım için piskolojim iyice tırlattı
gördünüz o kutucuktakileri günde bir kere değil 3 kere uyguluyorum her bakımı 1 saatimi alıyor çünkü çok ağlıyor arada sakinleştirmek için emziriyorum evime bakım yapmayı süslemeyi değişiklik yapmayı öyle özledim ki
kolay grlsin canim ya benimde bu ara sukur gelenim uok sadee pazartesi geldi arkadas ama 23 nisanda butun okul gelecek bayanlar en az 20-30 kisi olacak annemi yardima cagirdim artik o kadar kisiye yetisemem birde 19 nisanda istanbulda dugun varmis esimin arkadasi oraya gitmeyi dusunuyorum insallah havalar isinir o zamana esimin kuyruguna hemen takildim tamam gidelim dedi ilk yolculugu grzmeye ayircam annemler 3 saat daha gitmedim yuh banaGünaydın.
akşama misafir var.oğluş öyle bi kaka yapmış ki tum vucut kaka olmus.banyo yaptırdık.su telaşım arasında ins güzelce uyur..emxiriyrum sonra tırnaklarını kesicem ve evi toplayıp nasil cikacaksam icinden süpürüp silicem..o kadar da yorgunum ki cumartesiyi de atlataydim misafirler üst üste denk geldi malesef
Burt bees enfes kokuyor canım ablam onu kullanıyor Bebeğini yiyesim geliyor :) benekler için köpürerek en Güzeli doğalı ditorlar ben zeytinyağlı saf sabun kullanıyorum arada arada da su ile yıkıyorum özellikle Güneşli günler sonrası şampuan sabun kullanmayın dışındaki d vitaminini emevilain ditorlar.. O Yüzden..
Canim yurtdisindayim weleda diye bitkisel bi marka kullaniyorum, tr de mustrla iyimis sanirim. Ben bakim yagindan su dolu kuvete dokuyorum bebisi icine sokup o suyla yikiyorum ardindan temiz baska bi suyla durulama yapiyirum. Saci icin sampuan. Ebe boyle yaptirmisti, ilk ikibanyoyu ebeyle yaptirsik
Teşekkür cvplar icin mis kokulu güzel bi sabun bulayımda oğluş mis gibi koksunersagin bebek şampuanini kullaniyrum memnunum şimdilik.
Canim ben bubchen kullaniyorum sampuani, dus jeli ve losyonu kuzum missler gibi kokuyorr tavsiye ederim hele sampuani cok guzel kokuyoTeşekkür cvplar icin mis kokulu güzel bi sabun bulayımda oğluş mis gibi koksunsebamed hic kokmuyor çünkü
Canim onun hemen yapilmasi gerekiyor bildigim kadariyla buz kalibiyla veriyolar zaten bi sor istersen eczaneye..Dün eczaneden rota virüsü asisi aldirdim ama bugun saglik ocagina gidip yaptiramadim yarin gidip yaptiricam bisey olmaz dimi aşıya bozulma falan
Oncedrn var miydi yeni bDladiyd usutmus olabilirsin cok emiyor olabilir karnina bastirildigindan olur ilk 40 gun bizdede oldu yazmistm simdiidesi bulaninca bide karnina bastrnca oluyorCnm yok elini soktugundan diil snrm, sürekli kucakta duruyo ondan mi Anlamadım, nerdeyse her emzirme sonrasi kusuyor epey cok..Kilo alimi normal olursa fazlasi diycem ama oyle olmazsa bi sıkıntı oldugunu düşünucem..
doğru söylüyorsun cnm bende öyle düşünmüştüm 2.ci çocuğu olanlar çocuklu yaşamaya alışık ve tecrübeliler tabi bende önceki hayatıma dönebilmek istiyorum ama olmuyor bebeğim hasta bakımı zor olduğu için onu ihmal edip eve bakamam bebeğim herşeyden önemli o biraz toparlasın kendini inşallah eve de sıra gelir zaten eşim yapıyor ama benim yapmam benim evim olduğu hissini getiriyor bana bi nevi terapi oluyorCanim ya oluyor oyle arada onsana gelenler geliyor birde hassasiyetin fazla senin dikkat ettiyse 2 cocuklular is yapiyor ilk cocuklular daha xocuklu yasamaya adapte olma asamasinda kendini hic uzme zamanla sende toparlarsin bir cocuklu olan arkadaslarda bos oturmuyor tabi ki ama basina ne geleegini bilmenin rahatligi var arada bizde tek cocuklu gunlerimze donmuyor muyuz relax ol
Dun ilk defa suyunu verdim bugün püre şeklinde kabak vericem yoğurt ve muhallebi katı kıvamda zaten yutmasında bi sorun olmadı şimdiye kadar bide ben doğdugundan beri toz kimyon veriyodum o yuzden alışmış olabilircanim taneli vermeyi deniyormudun mesela elmayi tanesiyle suyuyla yada armutu sadece su vermeen ilk basta bioksuruyor falan ama yutmayi ogreniyor bosver biberon almasin hic onermiyorlar ek gidada biraz ugrastrr kasik ama ilerde buyuk kolaylik
aynen yaparsinz bebis toparlansin hatta ana kiz yaparsinizdoğru söylüyorsun cnm bende öyle düşünmüştüm 2.ci çocuğu olanlar çocuklu yaşamaya alışık ve tecrübeliler tabi bende önceki hayatıma dönebilmek istiyorum ama olmuyor bebeğim hasta bakımı zor olduğu için onu ihmal edip eve bakamam bebeğim herşeyden önemli o biraz toparlasın kendini inşallah eve de sıra gelir zaten eşim yapıyor ama benim yapmam benim evim olduğu hissini getiriyor bana bi nevi terapi oluyor
Supersin masallah eline saglik annesiDun ilk defa suyunu verdim bugün püre şeklinde kabak vericem yoğurt ve muhallebi katı kıvamda zaten yutmasında bi sorun olmadı şimdiye kadar bide ben doğdugundan beri toz kimyon veriyodum o yuzden alışmış olabilir
aynen yaparsinz bebis toparlansin hatta ana kiz yaparsinizesim kizim kucukken. Dalga gecerdi o yapiyor isleri degil mi kizimi yoruyorsun diye ah ah kiz annesi olmak ne guzel sey simdide bulasik makinesini bosaltirken yardim ediyor o veritoe ben diziyorum camasrlari katlarken dagitiyor falan is hic yapiliyor bi sekilde mukemmel olmasada bende hergun ev toplayip yemek yapip bi suru is yapiyorum ama bi bakiyorum hop basa donuyor bunlar bi defada yapilip biten seyler degil en iyisi olabildigince yapmak temizlik huzel sey bebislerin vaktinden calmadan oluyorsa ne ala kimse bebegini aglatarak is yapmasn zaten
benimdi cnm. hayir goturmedim doktora..ne bileyim gecrn gun bende foto cekildim benimde gozum beyaz cikti. kafamin bi kosesinde ama goturmedimKızlar kimin bebeginin fotoda gozleri beyaz cıkıyordu ayy bugun foto cekildik sonra bakim dedim kızımın gozleri beyaz beyaz elim ayagım titredi burda okudum bugun aksamı basıma geldi sonra yine cektim normal cıktı kırmızı cıktı hepsi oluyo anlamadım o arkadas dr gittimi acaba Allahım sorun yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?