2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bendeeeeeeeeee bebeğe baktım uyudum baktım uyudum baktım uyudum baktım uyudum kahvaltı bile yapmadım baktım da baktım

Bakmayın bişey yapamadığım için piskolojim iyice tırlattı
gördünüz o kutucuktakileri günde bir kere değil 3 kere uyguluyorum her bakımı 1 saatimi alıyor çünkü çok ağlıyor arada sakinleştirmek için emziriyorum evime bakım yapmayı süslemeyi değişiklik yapmayı öyle özledim ki

canim taneli vermeyi deniyormudun mesela elmayi tanesiyle suyuyla yada armutu sadece su vermeen ilk basta bioksuruyor falan ama yutmayi ogreniyor bosver biberon almasin hic onermiyorlar ek gidada biraz ugrastrr kasik ama ilerde buyuk kolaylik

Canim ya oluyor oyle arada onsana gelenler geliyor birde hassasiyetin fazla senin dikkat ettiyse 2 cocuklular is yapiyor ilk cocuklular daha xocuklu yasamaya adapte olma asamasinda kendini hic uzme zamanla sende toparlarsin bir cocuklu olan arkadaslarda bos oturmuyor tabi ki ama basina ne geleegini bilmenin rahatligi var arada bizde tek cocuklu gunlerimze donmuyor muyuz relax ol

kolay grlsin canim ya benimde bu ara sukur gelenim uok sadee pazartesi geldi arkadas ama 23 nisanda butun okul gelecek bayanlar en az 20-30 kisi olacak annemi yardima cagirdim artik o kadar kisiye yetisemem birde 19 nisanda istanbulda dugun varmis esimin arkadasi oraya gitmeyi dusunuyorum insallah havalar isinir o zamana esimin kuyruguna hemen takildim tamam gidelim dedi ilk yolculugu grzmeye ayircam annemler 3 saat daha gitmedim yuh bana

ersagin bebek şampuanini kullaniyrum memnunum şimdilik.
Teşekkür cvplar icin mis kokulu güzel bi sabun bulayımda oğluş mis gibi koksunsebamed hic kokmuyor çünkü

Dün eczaneden rota virüsü asisi aldirdim ama bugun saglik ocagina gidip yaptiramadim yarin gidip yaptiricam bisey olmaz dimi aşıya bozulma falan

Cnm yok elini soktugundan diil snrm, sürekli kucakta duruyo ondan mi Anlamadım, nerdeyse her emzirme sonrasi kusuyor epey cok..Kilo alimi normal olursa fazlasi diycem ama oyle olmazsa bi sıkıntı oldugunu düşünucem..
Oncedrn var miydi yeni bDladiyd usutmus olabilirsin cok emiyor olabilir karnina bastirildigindan olur ilk 40 gun bizdede oldu yazmistm simdiidesi bulaninca bide karnina bastrnca oluyor

doğru söylüyorsun cnm bende öyle düşünmüştüm 2.ci çocuğu olanlar çocuklu yaşamaya alışık ve tecrübeliler tabi bende önceki hayatıma dönebilmek istiyorum ama olmuyor bebeğim hasta bakımı zor olduğu için onu ihmal edip eve bakamam bebeğim herşeyden önemli o biraz toparlasın kendini inşallah eve de sıra gelir zaten eşim yapıyor ama benim yapmam benim evim olduğu hissini getiriyor bana bi nevi terapi oluyor

canim taneli vermeyi deniyormudun mesela elmayi tanesiyle suyuyla yada armutu sadece su vermeen ilk basta bioksuruyor falan ama yutmayi ogreniyor bosver biberon almasin hic onermiyorlar ek gidada biraz ugrastrr kasik ama ilerde buyuk kolaylik
Dun ilk defa suyunu verdim bugün püre şeklinde kabak vericem yoğurt ve muhallebi katı kıvamda zaten yutmasında bi sorun olmadı şimdiye kadar bide ben doğdugundan beri toz kimyon veriyodum o yuzden alışmış olabilir

aynen yaparsinz bebis toparlansin hatta ana kiz yaparsiniz esim kizim kucukken. Dalga gecerdi o yapiyor isleri degil mi kizimi yoruyorsun diye ah ah kiz annesi olmak ne guzel sey simdide bulasik makinesini bosaltirken yardim ediyor o veritoe ben diziyorum camasrlari katlarken dagitiyor falan is hic yapiliyor bi sekilde mukemmel olmasada bende hergun ev toplayip yemek yapip bi suru is yapiyorum ama bi bakiyorum hop basa donuyor bunlar bi defada yapilip biten seyler degil en iyisi olabildigince yapmak temizlik huzel sey bebislerin vaktinden calmadan oluyorsa ne ala kimse bebegini aglatarak is yapmasn zaten

Kizimin alerjik astimi var nebulazor makinemiz var bu ay alerjen bi mevsim olunca koruyucu ilacimizi vermeye basladim iki gundur makineyu acip salincakta salliyorum o sesle aspirator sesi ahmette ipek kubrada uyuyor bende simdi ohh dinleniyorum sefam olsun yaaa

Kizimin alerjik astimi var nebulazor makinemiz var bu ay alerjen bi mevsim olunca koruyucu ilacimizi vermeye basladim iki gundur makineyu acip salincakta salliyorum o sesle aspirator sesi ahmette ipek kubrada uyuyor bende simdi ohh dinleniyorum sefam olsun yaaa

Supersin masallah eline saglik annesi

Ayn öyle ... Evlat ne güzel şeymiş ona baktıkça aşık oluyorum minik yavrum benim onlar için herşey değer

I imspecial sagol canim.cok zor kalabalik...ben de annemi cagirdim cumartesi icin yarin geliyor çünkü kp tarafi gelinler torunlar haliyle kalabalık. ..daha bikac misafir daha var kalabalık öğrencilerim gelcekler yani hanımlar.bakalim sağlık olsun da bugünler de gecer ins...

iyi gezmeker sana canim istanbul a bikac sene once gitmiştim özledim valla ins birgün yolumuz düşer. ..cocukluyum diye kismamak gerek gez dolas ohh miss gibi:)

speachact canim dert etme az daha sabır sonra bol bol yaparsin.bende inanılmaz rahatlıyorum temizlik yapınca...ablam uc cocuklu.bana duha ben ilk te daha cok yoruluyordum diyo.donrabtecrube oluyor pratiklesiyorsun diyor.biz de alisicaz ragatliycaz ins

benimdi cnm. hayir goturmedim doktora..ne bileyim gecrn gun bende foto cekildim benimde gozum beyaz cikti. kafamin bi kosesinde ama goturmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…