- 27 Mart 2015
- 303
- 381
- 103
Ne demek cnm birbirimize destek için burdayız umarım düzelir süt olayınıda hiç stres yapmaCanim cok sagol umit verdin insallah benim yavrumda eski haline donecek. Cok sagol canim gercekten. Birde sutum gidecek kesilecek diye cok korktum emmedigi icin stres yaptikca sanki iyice yumusadi goguslerim birbirini kovaladi resmen durumlar.
Canm gwcen gun vajinada kokudan acidan sen bahsettin sanirim bende normal dogum yaptim dedigin bendede oluyirdu dr ma gidemesim ama aile hekimine anlattim gnycemax diye bi haftalik fitil verdi simdi ne koku kaldi ne akinti cok iyi geldiNe demek cnm birbirimize destek için burdayız umarım düzelir süt olayınıda hiç stres yapma
Isvecte icmesi icin. Emziren annelere dagitiliyirmus diye duymuatum bende e bebekte vardi bilmedigim icin almadim bence aynidir bira mayasi icerigi genel olarak ama bunlarin tableti satiliyirmua hap gibi o daha kolay kullanilabilir ben ilk ay laktamil ve humana icmistim laktamil iae yariyor gibiydiEvet malt icecegi alkolsuz bira ama tadini bi sevemedim burnumu tikayip ictim ama fayda gormedim,,bu yeni cikanda malt icecegi yaziyor tadi aynimidir acaba..
ay 2 kolon kalmış onu mu dert edıyor almıyorsan ye gıtsın bayılırım profıteroleverırsın dert etme ama Börek çörek yıyınce emzırırken aldığın kılolar emzırmeyı bırakınca alışkanlıkla devam edıyor.. aksam 8 DEN sonra hıcbısey yeme yüne verırsın
canım bence korkma Arkadaşımın çocuğuna demıslerdı d3 BI verme bakalım
canım coçuklar lık tattığı BI Seyi sevmeyebılır yoğurda karıstırıp ver BI yoğurt BI kabak ver ama o kadar katı vermezdim degıl mı kabağı zaten pısınce eriyorda eğer cekırdeklı bısry olursa kevgırden gecır pire olsun ıyıce
deme kız öyle benım sana bakınca içim Açılıyor maşallah sana verdirsin kıloyu annesın sen cırkın olur musun hamde Arda Taha nın
paraben mi varmışıcerıgıne bakmamstm ben kızımda duzenlı kullanmamıştım nice kemıklı barı bunda Düzenle kullanırım derdim ona bağlamayım degıl mı oda anneannesıne cekmıstır annelık herşey vıcdan azabı işte nolcak kullanmadıysam sanki
ay çok güldüm Buda başka BI bakış acısı
Bende 58 le hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şu an 60 ım. Ama hiç dikkat etmiyorum öZellikle gece leri profitörelleri sütlaçları götürüyorum valla böyle giderse biraz zor veririm :/
Slm bayanlar az evvel acile gittim tanimadigim bir dr a bebegimin kollarinda aniden dun ve bugun bisiler cikmisti megerse isilik olmus asiri giydirme iki gunde 1 banyo yaptir faZla ortme dedi dr,ama dedi daha onemli bir konu var 2,5 aylik bebeginizin bingildagi kapanmis cok erken dedi,korkutmak istemiyorum dedi her ay duzenli bas cevresi olculcek dedi,siZlerde boyle bir durum oldumu? D 3 u kesmelimiyim bir fikriniz varmi
Ben hala laktamil ve humana iciyorum hergun ama bebegimle memede savasiyoruz bi guzelce emse,,surekli tutup tutp birakiyor gazimi var anlamadim ama sagip verince likir likir iciyo, cok moralim bozuluyo sik sik olmaya basladi..bigun hic emmicek diye cok korkuyorum....Isvecte icmesi icin. Emziren annelere dagitiliyirmus diye duymuatum bende e bebekte vardi bilmedigim icin almadim bence aynidir bira mayasi icerigi genel olarak ama bunlarin tableti satiliyirmua hap gibi o daha kolay kullanilabilir ben ilk ay laktamil ve humana icmistim laktamil iae yariyor gibiydi
Canım suresını azaltmayı dene bide hani 20 dk emiyosa 15 dk emzir 2 saat dolmadanda verme bunlar bana doktorumun tavsiyesikizlar benim Minik nerdeyse her emzirme sonrasi kusuyor anlamadim neden..Sadece gece kusmuyor..
FAzlasi Mi Yoksa baska bi sey mi tedirgin olmaya basladim..Emzirme araligini uzatmali miyim bilemedim..
Canım amazondan iadesi yok şans işi risk alacaksın. Sanalpazar Çin'den getiriyor muadillerini ama Bebeğin omuriliği için oradan alma bence hassaslar yazık günahSlm kizlar
dun kv deydim cok iyi oluyo gidince tek yaptigim kizimi emzirmek onla ilgilenmek, sagolsun yemek önüme geliyo..Bi de bol vitaminli şeyler yapio süt olsun diye.
dun ilk kez minigimi 1 saat birakip dugune gittik eşimle, bi garip hissettim..Kuzenimin de kizi olmuştu 1 hafta arayla masallah pek tatli usluydu kizi, benimki hayatta durmaz oyle masum masum...
aksam hediye bakmaya gidebiliriz,yarin yine kizimla arasi 10 gun olan bi mevlite gidicez cunku..pazar günü de arasi 20 gun olan baska bi bebisi gormeye gidecek gibiyiz. .
D vitamini konusulmus, ben duzenli veriyorum kizlar..Her gittiğimde dr. soruyo veriyo musun diye..
Pinking Tree cnm amazondan alsam bi sorun olsa iade filan edebilir miyim cnm, sanalpazar da da gordum..Alışveriş yapan var mi kizlar bu siteden..
Canım doktorlar ÇOĞU zaman içeriğini bile bilmiyor bence hamileler be Zararlı ilaç yazıp iptal etiket topicte gördük işte.benim esimde kullan sen doktordan cok mu biliyosun zararlı olsa vermezler diyo da ne bileyim iste kullanasim gelmiyorrrr
Ananas ödem söktürücü olduğu için emzirme Döneminde bir iki dilimden fazla yenmez diye biliyordum ben:/Canim malt icwcegi mi dwdigin e bebekte gormustum ama terddut etmistim ananas auyu da iyi geliyormus sute
nette okudum canım daha içeriğine bakmaya vaktim olmadı ama birkaç yerde gördüm o yüzden hic içime sinmiyor vermek, ben hamileyken çoğu çatlak kremi parabenli diye onu bile kullanmadim şampuan düş jeli filan hep parabensiz simdi çocuğa direkt iciriyomusum. Annelik hep vicdan azabı simdi vitamini versem bi dert vermesem başka dert,maalesef doktorlarımız da yetersiz bu konuda direkt oneriyorlar ilaçların içerikleriyle ilgili yetersiz kalıyorlar[/QUOTE]ay 2 kolon kalmış onu mu dert edıyor almıyorsan ye gıtsın bayılırım profıterole
canım belkı dünden Beri gazı çoktur ondan ıtıyordur farklı pozisyonda vermeyi dene sağ bence sütun bıtmez merak etme almazsa ve saymazsan cekılır onu yatağa yatr bıberon gıbı üstüne geç ver memeyı yone mı aynı olacak
Ay kızlarımız copy paste maşallahkizlar benim Minik nerdeyse her emzirme sonrasi kusuyor anlamadim neden..Sadece gece kusmuyor..
FAzlasi Mi Yoksa baska bi sey mi tedirgin olmaya basladim..Emzirme araligini uzatmali miyim bilemedim..
cnm enfeksiyon olsa çk huzursz olur uyumaz durmaz. Oglumdan biliyorum.Pinking Tree cnm onceden bu kadar kusmuyordu,bikac gun gozlemlycem olmadi bi gotururum..idrarda enfeksiyon olsa baska bi belirti de olmaz miydi acaba..
kanguru icin sagol cnm Bileydim inan isterdim sen Amerikada iken,amazondan mi alsam risk alıp Diyorum.
kiirmiizii cnm sagol tavsiyen için dikkate alicam..
benimki de ayni hep kuruyor. Allahtan gece kusmuyor cok şükür...bir bilsem neden kystugunu....ama kadınlar heo kusan çocuk iyi olur tabi cok cok kusan degil..iyisini alıyor gerisini atıyor yok midesi genişliyor vs iyi şeyler söylüyorlarkizlar benim Minik nerdeyse her emzirme sonrasi kusuyor anlamadim neden..Sadece gece kusmuyor..
bunlari yapınca kusmayacak mi. ama emmek istediğinde vermeme ihtimalim yok çünkü ortalığı ayağa kaldırıyor....6 ya da 9 ay da biter diyorlar kusmasi hayırlısı inşCanım suresını azaltmayı dene bide hani 20 dk emiyosa 15 dk emzir 2 saat dolmadanda verme bunlar bana doktorumun tavsiyesi
Canım amazondan iadesi yok şans işi risk alacaksın. Sanalpazar Çin'den getiriyor muadillerini ama Bebeğin omuriliği için oradan alma bence hassaslar yazık günahkeşke ben Amerika dayken konuşulsaydı sana alır kargolardım, nerden alınır hiç bilmiyorum ama ben babybjörk mü ne onu joker den aldım riske atamadım
Canım doktorlar ÇOĞU zaman içeriğini bile bilmiyor bence hamileler be Zararlı ilaç yazıp iptal etiket topicte gördük işte.
Carlson mu ne ve baby d drops var yüzde yüz doğal hindistancebşzi Yağı içerikli onu olabilirsin Yurtdışındaki ecAnelerde satılıyor ama birçok kişi getiriyor..
Ananas ödem söktürücü olduğu için emzirme Döneminde bir iki dilimden fazla yenmez diye biliyordum ben:/
nette okudum canım daha içeriğine bakmaya vaktim olmadı ama birkaç yerde gördüm o yüzden hic içime sinmiyor vermek, ben hamileyken çoğu çatlak kremi parabenli diye onu bile kullanmadim şampuan düş jeli filan hep parabensiz simdi çocuğa direkt iciriyomusum. Annelik hep vicdan azabı simdi vitamini versem bi dert vermesem başka dert,maalesef doktorlarımız da yetersiz bu konuda direkt oneriyorlar ilaçların içerikleriyle ilgili yetersiz kalıyorlar
Canım bizde de böyle oluyor bazen emmek istiyor ama sütün gelmesini istemiyorBenimde iki gün öyleydi ağlıyordu emmek istiyor memeyi alıyor anımda çıkarıp ağlıyordu yani benim tahminim emmek istiyor ama süt gelsin istemiyordu çünkü emzik verince sakinleşiyordu artık eskisi gibi değil güçlü emiyorlar ve acıkmıyorlar 3 saat hiç verme bakalım sonrasında alacak mı birde sallayarak emzirmeyi dene Ağlarsa kaldır sakinleştir tekrar ver benim nasıl düzeldi diye sorarsan kötü örnek olmsk istemem ama çok az pekmez sürdük mememe sonra cop cop emmeye başladı
Canlar kusmanın şeklide hastalıktan mı yoksa yanlış emzirme tekniğinden mi olduğunu anlamak biraz güç normal ağız kenarından sütün akması gibi kusma yada gazını çıkarırken hafif onunla gelen kusma bunlar normaldir fakat ağzından burnundan fışkırtarak kusuyorsa sebepleri çok ama en çok olan sebepler emzirme tekniğindeki sorun ve bunun sonucunda sütün ciğerlere kaçması cerrahımız söyledi yahut reflü kusmasıdır idrar yolu enfeksiyonunda da bu şekil kusmalar çok sık görülür kızlar benim bebeğim kadar kusan bir çocuk yok her emzirdiğimde yanımda leğen bulunduruyordum artık siz düşünün reflüden diye biliyoruz ama ben daha çok enfeksiyon ve ciğerlere sütün kaçmasından şüphelenerek cerrahımızla bunu konuştum tahliller yapıldı ve yine idrarda enfeksiyon görüldü zaten vardı da bir müdahalede bulunmuyorlardı :/ en sonunda trip attım kızdım her seferinde yapıyoruz tahlillerini enfeksiyon görülüyor kaka karışmış olabilir deyip müdahale etmiyorsunuz her seferinde mi karışıyor bu dışkısı :/ deyince doktor suprax yazdı onu kullandıktan sonra epeeeyyy bi azalma oldu kusmalarında bence araştırın bi insan durduk yere kusmazbenimki de ayni hep kuruyor. Allahtan gece kusmuyor cok şükür...bir bilsem neden kystugunu....ama kadınlar heo kusan çocuk iyi olur tabi cok cok kusan degil..iyisini alıyor gerisini atıyor yok midesi genişliyor vs iyi şeyler söylüyorlar
bunlari yapınca kusmayacak mi. ama emmek istediğinde vermeme ihtimalim yok çünkü ortalığı ayağa kaldırıyor....6 ya da 9 ay da biter diyorlar kusmasi hayırlısı inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?