2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim cok sagol umit verdin insallah benim yavrumda eski haline donecek. Cok sagol canim gercekten. Birde sutum gidecek kesilecek diye cok korktum emmedigi icin stres yaptikca sanki iyice yumusadi goguslerim birbirini kovaladi resmen durumlar.
Ne demek cnm birbirimize destek için burdayız umarım düzelir süt olayınıda hiç stres yapma

Ne demek cnm birbirimize destek için burdayız umarım düzelir süt olayınıda hiç stres yapma
Canm gwcen gun vajinada kokudan acidan sen bahsettin sanirim bende normal dogum yaptim dedigin bendede oluyirdu dr ma gidemesim ama aile hekimine anlattim gnycemax diye bi haftalik fitil verdi simdi ne koku kaldi ne akinti cok iyi geldi Pinking Tree de kullanmisti buna benzer bisy sende aile hekiminle gorus istersen

Evet malt icecegi alkolsuz bira ama tadini bi sevemedim burnumu tikayip ictim ama fayda gormedim,,bu yeni cikanda malt icecegi yaziyor tadi aynimidir acaba..
Isvecte icmesi icin. Emziren annelere dagitiliyirmus diye duymuatum bende e bebekte vardi bilmedigim icin almadim bence aynidir bira mayasi icerigi genel olarak ama bunlarin tableti satiliyirmua hap gibi o daha kolay kullanilabilir ben ilk ay laktamil ve humana icmistim laktamil iae yariyor gibiydi

ay 2 kolon kalmış onu mu dert edıyor almıyorsan ye gıtsın bayılırım profıterole

canım belkı dünden Beri gazı çoktur ondan ıtıyordur farklı pozisyonda vermeyi dene sağ bence sütun bıtmez merak etme almazsa ve saymazsan cekılır onu yatağa yatr bıberon gıbı üstüne geç ver memeyı yone mı aynı olacak[/QUOTE] nette okudum canım daha içeriğine bakmaya vaktim olmadı ama birkaç yerde gördüm o yüzden hic içime sinmiyor vermek, ben hamileyken çoğu çatlak kremi parabenli diye onu bile kullanmadim şampuan düş jeli filan hep parabensiz simdi çocuğa direkt iciriyomusum. Annelik hep vicdan azabı simdi vitamini versem bi dert vermesem başka dert,maalesef doktorlarımız da yetersiz bu konuda direkt oneriyorlar ilaçların içerikleriyle ilgili yetersiz kalıyorlar

canım benim oğlunu da bıngıldağı kapanmış gb geldi ama çooook pipirikli olduğum için yine dalga konusu olucam diye eşime ablama anneme hiçbirine söylemedim en son dr a gitmeden bir gün önce eşime söyledim ve dr da kapanmamış ama kapanmak üzere dedi arkadaşların dediği gb önemli olan baş çevresinin düzenli büyümesiymiş

pipirikli ben de hanım röntgen çeksek mi dedim kadın güldü ve gerek yok deviti 2 güne bir ver dedi ama ben hiç vermiyorum artık

ablamın ve eltimin bebeklerinde de aynı durum oldu ve şükür baş çevreleri düzenli büyüdüğü için sorun olmadı

İyi geceler kızlar bu çocuk hiç uyumaz oldu ya kuş uykusu gbi iki dk kestirip uyanıyor . Sese alıştırayım tv odada uyutym dedim hç alişmadı . Az bi sese hemn uyanıyor . Belkide buyudugu için gundz uyku sureleri azalıyr o yuzdendr . Şimdi gezdrilmeyide ister oldu çk seviyo bende gezdrp iyice yorup yatrym basında bekler az bi mıkılamasında beşigi ığralarsam ole uyuyo yoksa oda yk .

Ben hala laktamil ve humana iciyorum hergun ama bebegimle memede savasiyoruz bi guzelce emse,,surekli tutup tutp birakiyor gazimi var anlamadim ama sagip verince likir likir iciyo, cok moralim bozuluyo sik sik olmaya basladi..bigun hic emmicek diye cok korkuyorum....

kizlar benim Minik nerdeyse her emzirme sonrasi kusuyor anlamadim neden..Sadece gece kusmuyor..
FAzlasi Mi Yoksa baska bi sey mi tedirgin olmaya basladim..Emzirme araligini uzatmali miyim bilemedim..
Canım suresını azaltmayı dene bide hani 20 dk emiyosa 15 dk emzir 2 saat dolmadanda verme bunlar bana doktorumun tavsiyesi

Canım amazondan iadesi yok şans işi risk alacaksın. Sanalpazar Çin'den getiriyor muadillerini ama Bebeğin omuriliği için oradan alma bence hassaslar yazık günah keşke ben Amerika dayken konuşulsaydı sana alır kargolardım, nerden alınır hiç bilmiyorum ama ben babybjörk mü ne onu joker den aldım riske atamadım

benim esimde kullan sen doktordan cok mu biliyosun zararlı olsa vermezler diyo da ne bileyim iste kullanasim gelmiyorrrr
Canım doktorlar ÇOĞU zaman içeriğini bile bilmiyor bence hamileler be Zararlı ilaç yazıp iptal etiket topicte gördük işte.

Carlson mu ne ve baby d drops var yüzde yüz doğal hindistancebşzi Yağı içerikli onu olabilirsin Yurtdışındaki ecAnelerde satılıyor ama birçok kişi getiriyor..

Canim malt icwcegi mi dwdigin e bebekte gormustum ama terddut etmistim ananas auyu da iyi geliyormus sute
Ananas ödem söktürücü olduğu için emzirme Döneminde bir iki dilimden fazla yenmez diye biliyordum ben:/

nette okudum canım daha içeriğine bakmaya vaktim olmadı ama birkaç yerde gördüm o yüzden hic içime sinmiyor vermek, ben hamileyken çoğu çatlak kremi parabenli diye onu bile kullanmadim şampuan düş jeli filan hep parabensiz simdi çocuğa direkt iciriyomusum. Annelik hep vicdan azabı simdi vitamini versem bi dert vermesem başka dert,maalesef doktorlarımız da yetersiz bu konuda direkt oneriyorlar ilaçların içerikleriyle ilgili yetersiz kalıyorlar[/QUOTE]

Canım Carlson d vit veya baby d drops marka doğal Olanları onları kullanabilirsin../

kizlar benim Minik nerdeyse her emzirme sonrasi kusuyor anlamadim neden..Sadece gece kusmuyor..
FAzlasi Mi Yoksa baska bi sey mi tedirgin olmaya basladim..Emzirme araligini uzatmali miyim bilemedim..
Ay kızlarımız copy paste maşallah benimki Doğduğu günden beri aşırı kusuyor eğer sende yeni olduysa ilk olarak idrar enfeksiyonundan şüpheleniyorlar, bir de aşırı derecede mi? Benimki öyle mesela belki fazlasını kusuyordur

B bir_melek
Canım bende tam bu konuyu dile getirecektim memeyi cok cekiştirip bırakıyo cok huysuzlanıyo memedeyken gazınıda cıkarıyo sorun o olsa kucakta da susuyo saskın saskın etrafa bakıyo ama gogsumu sıkıyorum sutte fazla gelmiyo bu ayda 200 gram almıl.sizce sutummu yetmıyo ıkı gundur mama veriyorum yanlıs mı yapıyorum acaba

aa kusma idrar enfeksiyonundan olabilirmi bnm oglumda kusuyor bir haftadır filan . Sunnet derisi dar oldugu için idrarda enfeksiyon yapabiliyo buyuk oglumunki gibi oda çok kusardı. Belkide tahmn ettgm gbi bi darlık var ve enfeksiyon yapıyo . Zaten bir haftadr filanda uymamaya basladı. Uç aylık asısı içşn saglık ocagına gotrcem ordaki pratisyen dr gostersem anlarmıki . Anlar anlamaz normal diyip gonderirmiki .

Pinking Tree cnm onceden bu kadar kusmuyordu,bikac gun gozlemlycem olmadi bi gotururum..idrarda enfeksiyon olsa baska bi belirti de olmaz miydi acaba..
kanguru icin sagol cnm Bileydim inan isterdim sen Amerikada iken,amazondan mi alsam risk alıp Diyorum.
kiirmiizii cnm sagol tavsiyen için dikkate alicam..

cnm enfeksiyon olsa çk huzursz olur uyumaz durmaz. Oglumdan biliyorum.

benimki de ayni hep kuruyor. Allahtan gece kusmuyor cok şükür...bir bilsem neden kystugunu....ama kadınlar heo kusan çocuk iyi olur tabi cok cok kusan degil..iyisini alıyor gerisini atıyor yok midesi genişliyor vs iyi şeyler söylüyorlar
Canım suresını azaltmayı dene bide hani 20 dk emiyosa 15 dk emzir 2 saat dolmadanda verme bunlar bana doktorumun tavsiyesi
bunlari yapınca kusmayacak mi. ama emmek istediğinde vermeme ihtimalim yok çünkü ortalığı ayağa kaldırıyor....6 ya da 9 ay da biter diyorlar kusmasi hayırlısı inş

Canım Carlson d vit veya baby d drops marka doğal Olanları onları kullanabilirsin../

Ay kızlarımız copy paste maşallah benimki Doğduğu günden beri aşırı kusuyor eğer sende yeni olduysa ilk olarak idrar enfeksiyonundan şüpheleniyorlar, bir de aşırı derecede mi? Benimki öyle mesela belki fazlasını kusuyordur[/QUOTE] canım o vitaminleri yurtdışından temin edebiliyoruz dimi, onların içeriğine güvenebilir miyiz sen kullanıyomusun, nasıl bulurum ki

Dun carsiya ciktik, hava burda harika kizima ince giydirdim beresinide takmadim, eve geldigimozde saat 8 olmustu, oh dedim kizi yatirip rahat ederim, yatitana kadar saat nerseyse 9 olmustu, 1 saat sonra uyandi evde ses yapiyoruz diye, sese cok hassas ya . Sonra emzirdim uyudu, yatagina koydim 15 dk sonrasesi ggeldi, ay dedim esime karni tok alti temiz sen ilgilen daha ugrasamam, of oda iyiceuykusunu dagitti kizin gitti isihi acmis konusuyor opuyor, bizimki gulucukler atiyor, kizdim.esime tamam git dedim emzirdim yine, of kiz uyudu yataga koyuyom uyaniyor benimde uykum geldi yine cagordim kocacigimi :)), geldi yataginin donencesini acti ben o arada uyudum, bizim kizde o muzikle uyumus. Ben bi suru eziyet cekiyorum babaya verince hanimefendiligi tuttu cadinin, sabah esime dedim nasil oldu diyor, uyu kizim dedim babasini dinledi[/QUOTE]
Ayyy maşallah canım çok mutlu oluyorum eşler ilgilenince çok tatlı oluyorlar
Canım bizde de böyle oluyor bazen emmek istiyor ama sütün gelmesini istemiyor
Canlar kusmanın şeklide hastalıktan mı yoksa yanlış emzirme tekniğinden mi olduğunu anlamak biraz güç normal ağız kenarından sütün akması gibi kusma yada gazını çıkarırken hafif onunla gelen kusma bunlar normaldir fakat ağzından burnundan fışkırtarak kusuyorsa sebepleri çok ama en çok olan sebepler emzirme tekniğindeki sorun ve bunun sonucunda sütün ciğerlere kaçması cerrahımız söyledi yahut reflü kusmasıdır idrar yolu enfeksiyonunda da bu şekil kusmalar çok sık görülür kızlar benim bebeğim kadar kusan bir çocuk yok her emzirdiğimde yanımda leğen bulunduruyordum artık siz düşünün reflüden diye biliyoruz ama ben daha çok enfeksiyon ve ciğerlere sütün kaçmasından şüphelenerek cerrahımızla bunu konuştum tahliller yapıldı ve yine idrarda enfeksiyon görüldü zaten vardı da bir müdahalede bulunmuyorlardı :/ en sonunda trip attım kızdım her seferinde yapıyoruz tahlillerini enfeksiyon görülüyor kaka karışmış olabilir deyip müdahale etmiyorsunuz her seferinde mi karışıyor bu dışkısı :/ deyince doktor suprax yazdı onu kullandıktan sonra epeeeyyy bi azalma oldu kusmalarında bence araştırın bi insan durduk yere kusmaz

Kızlar bugün karma aşılarımız yapıldı son gününe yetiştik çok şükür.. bebeğim çook huysuzlaştı habire ağlıyor aç ama meme emmek istemiyor sizin bu huysuzluklar ne kadar sürdü inşallah çabucak geçer ve rota virüsü aşısı için gecikmişiz heralde siz yaptırdınız mı çook gerekli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…