2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım senin için sağlık ocağındaki hemşiremize sordum ve normal dedi bazı bebeklerde çabuk kapanır kişiden kişiye değişir dedi

Bende devit 3 ü çook oldu vermedim ama doktorumuz mutlaka ver dedi ben emzirirken başı çok terliyor deyince onu vermelisin d vitamini eksikliğinden başları terler dedi

ben yaptırmadım canım

Evhamm ede ede Allah korusun insan harap ediyor kendini,Allaha tevekkul ettim artik heray duzenli kontrol ettircez daha fazla kurcalayip arastirmicam insallah Allahin izniyle sorun olmayacak

gunaydin kizlar bizim icin oglen sayiir 6.30 kalktik oglum tekrar uydu ama babamiza hafta ivi kahvalti hazirlamiyorum hafta sonu icin poaca yapayim dedim hem kolay pratik dereotlu poaca mutlaka deneyin eger misafirinz falan olursa birde dun aksam kizim istedi hanimeli tatlisi var onuda mutlaka deneyim buskiviler hazir kremsanti hazir ortaya cikan eti puf gibi goruntu sana geliyorum diyen biri eve gelmeden 15 dk yapiliyor canlarm esimi nobete gonderdim giderken kizimida amcasina birakti orda kuzeni var 5 yasinda bi hafta boyunca evden cikmayan 3 yasinda bi cocuk icin en ideali oyun arkadasi biz bile bunaliyoruz yazik anne lutfen dedi kiyamadm eltimde cok iyi bakar saolsun

bende tek cocukla gezmenin tadini cikariyim hava gunesli gibi isinir oglene arkadasima soykerim alir bizi sosyete pazari acilmis avm ye bi tadinici cikarayim size tVsiyem tek coculla gezmenin tadini cikarn iki cocukla gercrkten zor ayy bugun cocuksuz kocasz hissedicem ahmet daha minik ya onun bana bi etkisu olmuyor yedir icir gaz cikar yatr ama buuuynce bazen gezerken sizi uzebiliyorlar sosyeteden bisey isteyen var mi

cnm enfeksiyon olsa çk huzursz olur uyumaz durmaz. Oglumdan biliyorum.
Bilmiyorum ki cnm normalde de oyle sakin bi bebek degil ayirt etmem guc olacak..
Cnm kesik kesik kussa iyi diye biliyorum da diger turlu bicok nedeni olabilir. .
cnm fiskirarak kusuyor oyle sızıntı seklinde degil, emdiginin yarisi gidiyor sanki. .Genelde aksam ustu başlıyor, gunduz pek olmuyor..Gunde 4-5 kez ama epey cok..Bikac gun gozlemliyim bakalım, tarti da almiyo sanki pek bundan olabilir gibime gelmeye basladi..
Ben yaptirdim cnm..
Bende devit 3 ü çook oldu vermedim ama doktorumuz mutlaka ver dedi ben emzirirken başı çok terliyor deyince onu vermelisin d vitamini eksikliğinden başları terler dedi
Benim kizin da cok terliyor ondan olabilecegi aklimin ucundan geçmezdI..

Ayyy maşallah canım çok mutlu oluyorum eşler ilgilenince çok tatlı oluyorlar

Canım bizde de böyle oluyor bazen emmek istiyor ama sütün gelmesini istemiyor

Canlar kusmanın şeklide hastalıktan mı yoksa yanlış emzirme tekniğinden mi olduğunu anlamak biraz güç normal ağız kenarından sütün akması gibi kusma yada gazını çıkarırken hafif onunla gelen kusma bunlar normaldir fakat ağzından burnundan fışkırtarak kusuyorsa sebepleri çok ama en çok olan sebepler emzirme tekniğindeki sorun ve bunun sonucunda sütün ciğerlere kaçması cerrahımız söyledi yahut reflü kusmasıdır idrar yolu enfeksiyonunda da bu şekil kusmalar çok sık görülür kızlar benim bebeğim kadar kusan bir çocuk yok her emzirdiğimde yanımda leğen bulunduruyordum artık siz düşünün reflüden diye biliyoruz ama ben daha çok enfeksiyon ve ciğerlere sütün kaçmasından şüphelenerek cerrahımızla bunu konuştum tahliller yapıldı ve yine idrarda enfeksiyon görüldü zaten vardı da bir müdahalede bulunmuyorlardı :/ en sonunda trip attım kızdım her seferinde yapıyoruz tahlillerini enfeksiyon görülüyor kaka karışmış olabilir deyip müdahale etmiyorsunuz her seferinde mi karışıyor bu dışkısı :/ deyince doktor suprax yazdı onu kullandıktan sonra epeeeyyy bi azalma oldu kusmalarında bence araştırın bi insan durduk yere kusmaz[/QUOTE]

sagol cnm bilgiler için . Bnm oglmda son bir haftadr kusmaya basladı kesik degil normal sıvı şeklinde . Ahh bu doktorlr herseyi bilmiolar kndinin doktru olcn yoksa zor . Benm buyuk oglumu çk kustugu için gotrmştuk oda çok iyi bi doktrdu ne tahlil ne bişey istedi norml dyp gonderdi sanki norml de die gotrdm . Çocm çk çekti hala vijdanm szlr kaç doktra gosterdk bilemedilr enfeksyna bi antibiotik hadii baska bşy yok erkk bbklerde idrarda enfeksyn durduk yere olmaz halbuki , kız bbkler gbi olmz . Ama işte.. En sonunda devletteki doktr bilmişti . Neyse sunnet olduda duzeldi yavrum . Bu oyle olmz inşllh . Kendi doktrunamı gostersem acaba . Saglık ocagı dr anlarmıki ya aşiya gdnce gostersem.

Ben internetten arastirdim ya gazi vardir ya sut azdir diyo,,ama ben boyle ite kaka o cikarip ben sokarak aglayarak savasarak surekli yilmadan emzirdim bu ay 1400 gr almis oglum..anlamadimki sut olmasa kilo alirmi boyle..2-3 Gunde 1 kere 60 cc mama yiyor(bazi gunler aksam sutum kalmiyor uzerine okadar mama yapiyorun mecburen)biberonami alistiki diyorum (kasikla vermek olum hem mama soguyor,hem yer gok mama oluyor)nebileyim anlamadim gitti..her emzirmemiz savas gibi..inan her aksam cok sukur bugunude oyle boyle emerek gecirdik diye dua ediyorum..

Merhaba kızlar , ben hic bi is yapamiyorum nerdeyse ya 3 gündür yemekleri bile eşime yaptiriyorum siz nasıl yapıyorsunuz hayret ediyorum ben bu kadar beceriksiz değildim noldu bana anlamadım.her gün sabah diyorum tamam bugün düzene giriyoruz sunu sunu yapcam hic bi is yapamadan aksam oluyor. Bebeğim gündüzleri hic uyumuyor nerdeyse uyanık olunca da kucakta duruyor çünkü ystirunca veya pusetine koyunca kusuyor. Yazik hep oglumu suclar gibi oldum uyuyunca ben de hemen pc basina oturuyorum dinlenmeye ihtiyac duyuyorum ,ameliyattan sonra toparlayanadim herhalde ben kendimi cok halsizim .Evimi çok dağınık görüyorum düzen hastası biri olarak boyle oldukça iyice tepem atıyor .Ayy içimi boşaltım buraya rahatladim. Bunları yazarken de müşteri aradı projeyi bi görebilir miyim diye ya sabir daha dun gonderdin isi eski performansı bekliyor herkes neyse en kısa zamanda toparlanirim insallah .Allah bebislerimize sağlık versin gerisi bos

kızlar bugünlerde sütüm Akşama doğru kalmıyor, sanki bebeğim aç kalıyor, eskiden gece dolardı bezi şimdi bezi daha az doluyor, ve huysuzlugu çoğaldı, sizce ne yapsam..

kızlar bugünlerde sütüm Akşama doğru kalmıyor, sanki bebeğim aç kalıyor, eskiden gece dolardı bezi şimdi bezi daha az doluyor, ve huysuzlugu çoğaldı, sizce ne yapsam..
Ben azalınca incir kaynatıp suyunu iciyorum incirlerle de muhallebi yapıyorum,benim sütümü o artırıyor sanki

Rotayi geciktirmisiz demissin 3. Ayda oluyo diye biliyorum,karma asilarda 2.ayda oluyordu siz kac haftaliksiniz? 2.ay vurulan karmalardan sonra tam 8 gun husursuzdu sonra duzeldi cnm

Ben kadın doğum uzmanına göründüm aynen fitil verdi kullanıyorum bakalım geçecek mi

Cnm benm cook
Saolll sende cok tatlisin

canım coçuklar lık tattığı BI Seyi sevmeyebılır yoğurda karıstırıp ver BI yoğurt BI kabak ver ama o kadar katı vermezdim degıl mı kabağı zaten pısınce eriyorda eğer cekırdeklı bısry olursa kevgırden gecır pire olsun ıyıce

deme kız öyle benım sana bakınca içim Açılıyor maşallah sana verdirsin kıloyu annesın sen cırkın olur musun hamde Arda Taha nın

paraben mi varmış ıcerıgıne bakmamstm ben kızımda duzenlı kullanmamıştım nice kemıklı barı bunda Düzenle kullanırım derdim ona bağlamayım degıl mı oda anneannesıne cekmıstır annelık herşey vıcdan azabı işte nolcak kullanmadıysam sanki

ay çok güldüm Buda başka BI bakış acısı

Bende 58 le hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şu an 60 ım. Ama hiç dikkat etmiyorum öZellikle gece leri profitörelleri sütlaçları götürüyorum valla böyle giderse biraz zor veririm :/[/QUOTE] ay 2 kolon kalmış onu mu dert edıyor almıyorsan ye gıtsın bayılırım profıterole

canım belkı dünden Beri gazı çoktur ondan ıtıyordur farklı pozisyonda vermeyi dene sağ bence sütun bıtmez merak etme almazsa ve saymazsan cekılır onu yatağa yatr bıberon gıbı üstüne geç ver memeyı yone mı aynı olacak[/QUOTE]

Kizlar bebegim bu ara tukurugunden bogulacak gibi oluyor memede zaten onceden de yapıyordu bunu, salyasi artti ondan mi acaba gece bile oksurerek uyaniyor korkutuyor beni.
Ayyy bnde korkuyorum aklima hep o olay geliyor
Su reklamdaki mami power emziren anne iceceginden icen var mi işe yaradimi bi o kaldida denemedigim sut yapsin diye
Cnm sut konusuna bir cesit yiyecekde benden gelsin denemek isterseniz hem kolay hem degisik bir lezzet ben hergun yesem bayilirim ama herkesin agiz tadina uymayabilir simdiiii bizim memleketimiz denizli denizlinin carsisinda gezerken hemen hmn iki dukkandan biri tahinli pide dukkanidir olaki denizliye giderseniz mutlaka tadin derim bizler istda yasadigimiz icin pideyi ozledigimizde onun yerine haftada bir kahvaltilarimizda ozellikle bimin posetteki kepekli ekmegi ile cok gzl oluyor ekmeklerin uzerine yemek kasigiyla tahin sureriz ister firinda ister elektrikli ocakta ust pisiren kisimda ortalama 3-5 dk uzeri hafif kizarana kdr pisirilir cayla yaninda bal recel yada uzerine hafif toz seker serperee sahane oluyor ustune 3 bardak su ohhhhhh bol boll sut leriniz olsunnn tescilli onayli valla :)

Bebeğim 3 ay 12 günlük 2,5 aylıkken bilinçli olarak gülmeye başladı ve auuu diye konuştuklarımıza cevap veriyordu, bu hafta ne Gülüyor ne Konuşuyor çok üzülüyorum sizce neden böyle oldu.

Ben kadın doğum uzmanına göründüm aynen fitil verdi kullanıyorum bakalım geçecek mi
Bende aynı sorun sebebiyle jinekologa göründüm fakat bende dikiş üzerinde polip denen minik et parçaları varmış düzensiz kanama ve akıntıya bunlar sebep oluyormuş önemli del dedi fitil verdi fakst netten araştırdım polip gebeliğe engel ve rahim ağI kanserine kadar birçok şeye sebep olabiliyormuş korktum açıkcası yaktırılıyormuş bu etler doktor ciddi birşey olsa banada yakılmasını tabsiye ederdi sanırım acaba başka bir doktora daha görünmeli miyim zatdn pek güvenmiyorum burdaki doktorlara içinizde bu sorunla karşılaşan var mı

selam hanımlar pc açamıyorum

miniğim büyüme atağında sanırım

üç gündür çok huzursuz

kucağımda uyumayan yavrum kucağımda biraz mayışıyor

sonra beşiğinde sallıyorum

direk koyunca yaygarayı basıyor

rota aşısı biz 3. ayda yaptırdık ilk dozu

2 marka var üç dozluk olan rotateq aldık

rotarixde domuz dna sı şüphesi varmış

şaibeli bir şeyi kullanmak istemedik

diğer dozlar 5. ve 7. ayda yapılacak inşaallah

2. ya da 3. ayda başlanıyor bu aşıya

2. ayda olmadıysa 3. ayda verem aşısının üstünden

tam 30 gün geçmiş olması lazım bilginiz olsun

minione güzel anne bıngıldakla ilgili sıkıntı olmuş

canım bencede evham yapma bir dr belirle ona git düzenli

sıkıntı olmaz Allah ın izniyle içini ferah tut

bak bizde çocuk yetiştirme konusunda ben rahatım

eşim pimpirikli bu sebepten büyük oğlum

dört aylıkken hastanede yattı ateşi düşmedi diye

telaş yaptı bunu gören dr yatırdı oğlumu

ah üç gün o minicik elinde koca serum iğnesi

antibiyotik alerji yaptı cildine yavrumun yüzü gülmedi

o hastane de yatarken

eşime diyorum şimdiki aklım olsa uymam sana

yatırmazdım yavrumu

dr fobisini hala atamadı üstünden düşün

ben geldim hanimlar ay ne gulduk bugun ne e arkadasimla aosyete pazarinda kendimi kaybettim silikon kek kaliplarimi dersin atletlerler mi ay neyse aonra urfaliya oturduk ahmet beyn ilk lokanta deneyimi urfa tarafina oldu nasil gulduk sayife aoymanla faik hakiinda konustuk konusyk guldukbikimizinde sinirleri yipranmis cok iyi oldu kizlar tek cocukla grzmek ne rahatmia bebek aranbasinda uyudu lokantadada etrafi izledi icinden neelrr demistir cocuk bu catlak annemle teyzem kitliktan mi cikti siye iki tane emiren anne olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…