bence biraz daha buyududuler ya etrafi izliykrlar artik bos bos gulmek yeine şema gelistiriyorBebeğim 3 ay 12 günlük 2,5 aylıkken bilinçli olarak gülmeye başladı ve auuu diye konuştuklarımıza cevap veriyordu, bu hafta ne Gülüyor ne Konuşuyor çok üzülüyorum sizce neden böyle oldu.
camim ben dikislerimi 5.gunden sonra hic gostermedom bilmiyorum ama cok onemli olsa yakarrlardi arkadasim 4100 dogurmustu oglu o dikisler yuzunden hastaneye 10.gun tekrar yatti 10 gun kaldi ilhtihap polip yatma derken gecti gitti ama onun cok olerlemis senin onemli oldugunu sanmam ama internette ufak biaey yaz kanser xikiyorBende aynı sorun sebebiyle jinekologa göründüm fakat bende dikiş üzerinde polip denen minik et parçaları varmış düzensiz kanama ve akıntıya bunlar sebep oluyormuş önemli del dedi fitil verdi fakst netten araştırdım polip gebeliğe engel ve rahim ağI kanserine kadar birçok şeye sebep olabiliyormuş korktum açıkcası yaktırılıyormuş bu etler doktor ciddi birşey olsa banada yakılmasını tabsiye ederdi sanırım acaba başka bir doktora daha görünmeli miyim zatdn pek güvenmiyorum burdaki doktorlara içinizde bu sorunla karşılaşan var mı
Allah kimsenin minicik yavrusunu hastaneye dusurmesin cok zorminione güzel anne bıngıldakla ilgili sıkıntı olmuş
canım bencede evham yapma bir dr belirle ona git düzenli
sıkıntı olmaz Allah ın zniyle içini ferah tut
bak bizde çocuk yetiştirme konusunda ben rahatım
eşim pimpirikli bu sebepten büyük oğlum
dört aylıkken hastanede yattı ateşi düşmedi diye
telaş yaptı bunu gören dr yatırdı oğlumu
ah üç gün o minicik elinde koca serum iğnesi
antibiyotik alerji yaptı cildine yavrumun yüzü gülmedi
o hastane de yatarken
eşime diyorum şimdiki aklım olsa uymam sana
yatırmazdım yavrumu
dr fobisini hala atamadı üstünden düşün
Cnmmm cok haklisin asiri evham cok fenaaa Allah korusun olmayacagi varsada olur,cok takmiycam hangi konu olursada olsun ,Asiri pipirikli davranip kendimi yipratiyorum bosyereminione güzel anne bıngıldakla ilgili sıkıntı olmuş
canım bencede evham yapma bir dr belirle ona git düzenli
sıkıntı olmaz Allah ın izniyle içini ferah tut
bak bizde çocuk yetiştirme konusunda ben rahatım
eşim pimpirikli bu sebepten büyük oğlum
dört aylıkken hastanede yattı ateşi düşmedi diye
telaş yaptı bunu gören dr yatırdı oğlumu
ah üç gün o minicik elinde koca serum iğnesi
antibiyotik alerji yaptı cildine yavrumun yüzü gülmedi
o hastane de yatarken
eşime diyorum şimdiki aklım olsa uymam sana
yatırmazdım yavrumu
dr fobisini hala atamadı üstünden düşün
Ohhhh afiyetty olsunnnben geldim hanimlar ay ne gulduk bugun ne e arkadasimla aosyete pazarinda kendimi kaybettim silikon kek kaliplarimi dersin atletlerler mi ayneyse aonra urfaliya oturduk ahmet beyn ilk lokanta deneyimi urfa tarafina oldu nasil gulduk sayife aoymanla faik hakiinda konustuk konusyk guldukbikimizinde sinirleri yipranmis cok iyi oldu kizlar tek cocukla grzmek ne rahatmia bebek aranbasinda uyudu lokantadada etrafi izledi icinden neelrr demistir cocuk bu catlak annemle teyzem kitliktan mi cikti siye iki tane emiren anne olunca
Cnmmm cok haklisin asiri evham cok fenaaa Allah korusun olmayacagi varsada olur,cok takmiycam hangi konu olursada olsun ,Asiri pipirikli davranip kendimi yipratiyorum bosyereboyle boyle deneyim kazanicam sanirim
Ohhhh afiyetty olsunnn
Ne gzll degisiklik olmusstur
Bende dun ayni gun icinde oglen ve aksam 2 ayri avm turu yaptik:)) 2,5 aylik oglum resmen sokak kusu oldu :))) eve sokamiycam boyle alistirirsam her yerleri gozetledi insanlari spot isiklari mangodaki giysileri :))erkek bu benle gezmez derkenn benden merakliymis meger
Bu arada bana gecen yazmissin ay alintilayamadim cnmm bnm sen daha tatlisinnn arda taha adimizida unutmamissinn
Cokk opuyoruz seniii
Komşuma aynı sorun oldu palvic bandaj kullanman iyi olmuş, bazıları sadece çift bez takın diyor. Komşum baştan palvic bandaj taksaydım keşke diyordu. Allah yar ve yardımcınız olsunSelam kizlar bizim kalca gelisimi geriligimiz cikti gecen aydan da biliyorduk cift bez kullandik ama hic gelismemis palvic banfaj taktirdik mecburen cok zorlaniyoruz normalde gunduzleri cok usludur simdi bu bandaj yuzunden hic durmuyor surekli kucagimda olmak istiyor var mi baska bole durumu olan
ay gezdiriyoz kotu mu ediyoruz yarin karilariyla gezerler gelecege yatrim bizimkisi
Cnmmm cok haklisin asiri evham cok fenaaa Allah korusun olmayacagi varsada olur,cok takmiycam hangi konu olursada olsun ,Asiri pipirikli davranip kendimi yipratiyorum bosyereboyle boyle deneyim kaanicam sanirim
Ohhhh afiyetty olsunnn
Ne gzll degisiklik olmusstur
Bende dun ayni gun icinde oglen ve aksam 2 ayri avm turu yaptik:)) 2,5 aylik oglum resmen sokak kusu oldu :))) eve sokamiycam boyle alistirirsam her yerleri gozetledi insanlari spot isiklari mangodaki giysileri :))erkek bu benle gezmez derkenn benden merakliymis meger
Bu arada bana gecen yazmissin ay alintilayamadim cnmm bnm sen daha tatlisinnn arda taha adimizida unutmamissinn
Cokk opuyoruz seniii
Bizde daha kucuk diye ilk ole yaptik gelismeyince mecbur taktik amiiin allah razı olsun komsunun ne kadar surede iylesti pekiKomşuma aynı sorun oldu palvic bandaj kullanman iyi olmuş, bazıları sadece çift bez takın diyor. Komşum baştan palvic bandaj taksaydım keşke diyordu. Allah yar ve yardımcınız olsun
cok gelmis olsun cnm ins cabucak gecer.Selam kizlar bizim kalca gelisimi geriligimiz cikti gecen aydan da biliyorduk cift bez kullandik ama hic gelismemis palvic banfaj taktirdik mecburen cok zorlaniyoruz normalde gunduzleri cok usludur simdi bu bandaj yuzunden hic durmuyor surekli kucagimda olmak istiyor var mi baska bole durumu olan
Evhamm ede ede Allah korusun insan harap ediyor kendini,Allaha tevekkul ettim artik heray duzenli kontrol ettircez daha fazla kurcalayip arastirmicam insallah Allahin izniyle sorun olmayacak
Onun baya sürdü canım, inşallah senin sürmez.Bizde daha kucuk diye ilk ole yaptik gelismeyince mecbur taktik amiiin allah razı olsun komsunun ne kadar surede iylesti peki
ay canım biZimki gezerken pek iyiydi de geldiğimizden beri ağızdan gaz çıkmıyor emiyor emiyor homur homur susmadı obakıyor adam olmuş gıbı ayy erkekler söylenmeye küçükken Başlıyor kızların cadılığıda bebekkenhihami cnm yalniz degilsin ben de hicbi isimi yapamiyorum mlsf..
I imspecial cnm ne guzel gezmissin, kafani dagitmissin super olmus. .
Ben de bugun epey yogundum arkadasim geldi aniden ogleden sonra gittiler sonra da bebis mevlutune gittim. .Benim cimcime sagolsun gider gitmez kendini belli Etti orda aglaya aglaya..Sonra uyudu cok sukur donene kadar..Zaten uzun da kalmadik..
Saol canim amin inşallah hemencik gecercok gelmis olsun cnm ins cabucak gecer.
inşallah bi ayda gecenler oluyormus bizimkide gecer inşallahOnun baya sürdü canım, inşallah senin sürmez.
cnm Yorulmustur senin oglan, aksam Iyi uyur insallah..ay canım biZimki gezerken pek iyiydi de geldiğimizden beri ağızdan gaz çıkmıyor emiyor emiyor homur homur susmadı obakıyor adam olmuş gıbı ayy erkekler söylenmeye küçükken Başlıyor kızların cadılığıda bebekkenayy aniden gelen misafiri sevmıyorum ama BI saat önce söylese bari çok sevdıgın bırıyse neyse yorulduğuna değer mevluttekı bebek sana kucuk gelmişti artık kusmaya devam edıyor mu kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?