2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben geldim arkadaslarla piknik yaptik guzel bi parkta sonrada alisveris yaptik kizim cok yoruldu uyudu esim nobetci ahmetle basbasayiz ahmetten bi hafta kucuk arkadasin oglu oda vardi bide songulum kankam cok sicak bigundu 25 Derece olmus bi ara
Bizde yarın çıkıcaz inş. Hava güzel olsun lütfeeeenn

Canim o bebek arabasi olayi cok iyi oldu bende evde kullaniyorum ayni dedigin kademede duruyor tam oturmuyor sonucta bisey olmaz bence puset gibi oturuyor sonucta..tentesine de oyuncaklarini sallandiriyorun,ama is yapma acisindan super baska turlu durmuyor her odaya tikir tikir gidiyoruz

Canım ben kullandığımız yastıklar var ya kendimiz için yan yatırıp onun üstüne koyuyorum rahat oluyo. Görümcemde vardı destek yastığı deneyim dedim ama hiç rahat edemedim sevmedim.
Ben emzirme destek.amaçli değilde kanepede yatar pozisyonda tutmak için ve oturmaya alistirdigim için kullanmak için istiyorum.
Ama boyutu büyük mu küçük mu ondan emin olamamistim. Büyük.boy istiyorum.cunku

Sorun olacagini zannetmiyirun canim. Bizim bebekte mutfaktayken hep pusette
Ya nasil ozeniyorum bebek arabalarına
Ama benim araban yok hala. Halamiz yurt diaindan getirecek onu bekliyoruz. Ve 6. Ayda gelecek
Bunlarda kendime oglusuma cankizima aldikalrim lcw dan tisort aldim ne esofman aldim oglusumun hic tisortu yoktu 3tanesi 18 e
Güle güle kullan hepsi çok guzeller

haklisin canım ben de öyleyim cok iy anliyorum seni...misafire yorulmuycam diyorum ama yine kac çeşit ikram ve bi güzel temizlik yapıyorum umursamaym diyorum yapamiyorum
eşimin tarafını severim cok iyi insanlar bir tane teyzem var soğuktur 5 yıldır evime ilk kez gecen geldi dogum yapınca.eşimin iki teyzesi nin de çocukları olmamis eşimi de bizleri de cok severler simdi de abdullahi:)...cok sık görüşünüz kv gelince anne teyzemler de gelsin derim hep...herkese hakettigi değeri vericen yoksa üzülen sen oluyorsun.

@eflalim bir de gecen senelerde bi arkadaşın bebek mevlidine gitmiştim hatun bir pide yaptırmış hazır ve ucuzundan da bi tatli tamam.e yaptiysa tabi bir de temizlik....
bi olsak misal sen harap ediyirsun kendini.yine birsürü ikramlik yapacaksın duramazsin biliyorum seni....millet mi akilli biz mi bilemiyorum:)

Ben yurt dışındayim burda kesinlikle yan veya sırt üstü yatırmak yasak kusar boğulur diye allah muhafaza.

Selam kızlar bu gün oğlumla annemlere gittik benim minnoş gezmeyi çok seviyor şimdideuyuyor inşallah uyur biraz bzim eN büyük sorunumuz uyku hiç uyumuyor oğlum ne yapacsm bilmiyorum.
Kızlar albüme son resimlerimi koyacam demiştim koydum öpüldünüZ

Peki kaç saatte bir verilmeli? Benimki geceleri emmek istemiyor da 3 saat normal geldi bana. Daha fazlauzatılabilir mi arası? rTE="sabuntozu, post: 40511026, member: 219592"]Canim bizim doktor emzirme araligimi uzatmami soyledi artik buyuduler her 3 saatte bir beslenmesine gerek yok artik dedi. Azicik aciksin insallah yeniden sarilacak memene allahin izniyle.[/QUOTE]
Peli

Daha cok varmis cnm yaa o zamna kdr cok skilirsiniz soyle 100 kusur liraya idareten bir baston alsan cnm simdilik parkta gezmeye markete gitmelik
Kdr

Bizde aynen oyle garibim gezmege gidecegini sanio anlayinca baslio miklio

Kesinlikle katılıyorum

aysimason canım ne kötü bir şey yaşamışsın

ben hep korkarım o yüzden kv ye yedek anahtar verdim

kardeşinde sorumluluğunu bilmeli bende

aynı tepkiyi verirdim

bunla geçmiş olsun
Teşekkür ederim canom geçti gitti allah daha beterini. Göstermez inş allah hepimizin beBeklerini bize bağışlasın

Valla canım açıkçası bende öyle yapıcam pide ayran salata tatlı. Kaç tane bebekbebek mevlütüne gittim hep öyleydi. Bide yemek yapmaya kalksak güzel olurmu olmasmı derdi var. Ne biliyim daha mantıklı geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…