- 21 Kasım 2013
- 497
- 612
- 103
Çok güzeller güle güle giysin kuzucuklarBunlarda kendime oglusuma cankizima aldikalrim lcw dan tisort aldim ne esofman aldim oglusumun hic tisortu yoktu 3tanesi 18 e
Bizde yarın çıkıcaz inş. Hava güzel olsun lütfeeeennben geldim arkadaslarla piknik yaptik guzel bi parkta sonrada alisveris yaptik kizim cok yoruldu uyudu esim nobetci ahmetle basbasayizahmetten bi hafta kucuk arkadasin oglu oda vardi bide songulum kankam cok sicak bigundu 25 Derece olmus bi ara
Canim o bebek arabasi olayi cok iyi oldu bende evde kullaniyorum ayni dedigin kademede duruyor tam oturmuyor sonucta bisey olmaz bence puset gibi oturuyor sonucta..tentesine de oyuncaklarini sallandiriyorun,ama is yapma acisindan super baska turlu durmuyor her odaya tikir tikir gidiyoruzkılzar bebeğim in 3 aylık olmasına 1 hafta var,5 kademeli baston arabamızla dışarı çıkıyoruz yatak pozisyonunda değilde 4 yada 3 ncu kademye alıyorum o şekılde gezmeyı çok sevıyor,omurgası için tehlıke yaratırmı,sonuçta oturma pozisyonu değil yatma ile oturma arası oluyor,birde hedşye gelen arabayı sevmediğim için tekerlerini silip onu eve getirdim onla oda oda gzeıyoruz ben bulaşık yıkarken evı süpürürken oda beni izliyor yine o pozisyonda oturuyor umarım sakıncası yoktur
Canım ben de mycey pembe var ve 45 kiloluk yeğenimin beline bile giremiyor hemşire bana yan tut dedi emzirme için.. Destek olarak bebeğime şu an oturtmadım hiç ama denemedim. Ben daha Pahalı aldım ama çok matah bir şer seğil gerçi senin gösterdiğim fiyatlı değil ama almasan da olur'lardan.. Iyi ki almışım diyemiyorum... Onun boyutu biraz daha büyük bir de mycey şerden ben sonradan gördüm yumuşak yapısı var benimki küçük sert gibi.
Ben emzirme destek.amaçli değilde kanepede yatar pozisyonda tutmak için ve oturmaya alistirdigim için kullanmak için istiyorum.Canım ben kullandığımız yastıklar var ya kendimiz için yan yatırıp onun üstüne koyuyorum rahat oluyo. Görümcemde vardı destek yastığı deneyim dedim ama hiç rahat edemedim sevmedim.
Sorun olacagini zannetmiyirun canim. Bizim bebekte mutfaktayken hep pusettekılzar bebeğim in 3 aylık olmasına 1 hafta var,5 kademeli baston arabamızla dışarı çıkıyoruz yatak pozisyonunda değilde 4 yada 3 ncu kademye alıyorum o şekılde gezmeyı çok sevıyor,omurgası için tehlıke yaratırmı,sonuçta oturma pozisyonu değil yatma ile oturma arası oluyor,birde hedşye gelen arabayı sevmediğim için tekerlerini silip onu eve getirdim onla oda oda gzeıyoruz ben bulaşık yıkarken evı süpürürken oda beni izliyor yine o pozisyonda oturuyor umarım sakıncası yoktur
Ya nasil ozeniyorum bebek arabalarınaşu havalar iyiki ısınıyor çok mutlu oluyorumm yaşasınn çünkü her gün en az 45 dk oğlumla bebek arabımızla dışarı yürüyüşe çıkıyoruz,ne kdr kaldırımlar kötü olsada bir şekılde hafıf baston arabamız sayesinde yeri gelıyo kucağıma aldığım anlar olsada çok keyıflı geçıyor ,böyle giderse inşallah yaza kadr 4-5 kg veririm belki,yalnız o kdr uyanık bir oğlum varki,su içmek için 5 sn durdum hemennn ağlıyoo nye durduk dıye :)) o kdr sevdi gezmeyi maşşallah inşlah böyle devam eder
Güle güle kullan hepsi çok guzellerBunlarda kendime oglusuma cankizima aldikalrim lcw dan tisort aldim ne esofman aldim oglusumun hic tisortu yoktu 3tanesi 18 e
Canım duvarları silemem siline boya yapmamış kp!! Zaten küflü yerler var oraları sile sile boyası gitti! mevlid sonrası boya işi de var
Canım açıkçası herkes gelsin bir zahmet benim kimseyi eğleyecek halim yok, kv me dedim gelmeyen senin taraftan olursa beni ilgilendirmez ayıca kabul etmem senin evine gelir gelen daha sonra dedim:) napıyım duha zamanında çok yaptımda ne oldu ki kesinlikle yapmayan yaranıyor bu devirde, karar aldım kimse için paralamıycam kendimi, bir misafir gelecek olsa evi kırklıyorum ikramlar desen 7-8 çeşit olmazsa rahat edemiyorum, aynı muameleyi göremediğim için yapmama kararı aldım, üstelik birde nankör kocam var amaaaan artık ben önemliyim, kaç kere kv tarafından gelmek isteyenleri reddettim mevlid yapıcam dedim bir daha sorma dedim kv ye:) hatta emrivaki yapıp komşuyu getirdi epey laf söyledim, severim ederim ama hayatıma asla müdahale ettirmem herkes sınırını bilecek o kadar:)
Anne tarafından kimseyle görüşmüyoruz desem yeri bir sürü teyzem dayım var ama bizi dışlamışlar hep nedense bilmem evimiz uzak diye sanırım, o yüzden samimiyet yok, anneme dedim çağırıcam diye nasıl sevindi, çağırması benden gelmezlerse kendileri bilir... Birde küs olduğum abim ve karısı var acı gerçek, annem onu da çağır diyor ama bilemiyorum çağırıcam sanırım aman büyüklük bende kalsın:)
Ben yurt dışındayim burda kesinlikle yan veya sırt üstü yatırmak yasak kusar boğulur diye allah muhafaza.Büyüme atağı olabilir canım.ters yatırma olayına gelince ben sürekli ters yatırıyorum. Önceleri biraz mızmızlanıyordu ama şimdi oda alıştı hatta en uzun süreli uykularını ters yaptırdığımda uyuyo çünkü ters yatınca karnına baskı oluyo buda rahat gaz çıkarmasını ve kaka yapmasını sağlıyor. Hee bide yabancılar hep ters yatırıyormuş çünkü omuz gelişimi güzel olsun dimdik olsunlar diye
Daha cok varmis cnm yaa o zamna kdr cok skilirsiniz soyle 100 kusur liraya idareten bir baston alsan cnm simdilik parkta gezmeye markete gitmelikBen emzirme destek.amaçli değilde kanepede yatar pozisyonda tutmak için ve oturmaya alistirdigim için kullanmak için istiyorum.
Ama boyutu büyük mu küçük mu ondan emin olamamistim. Büyük.boy istiyorum.cunku
Sorun olacagini zannetmiyirun canim. Bizim bebekte mutfaktayken hep pusette
Ya nasil ozeniyorum bebek arabalarına
Ama benim araban yok hala. Halamiz yurt diaindan getirecek onu bekliyoruz. Ve 6. Ayda gelecek
Güle güle kullan hepsi çok guzeller
Bizde aynen oyle garibim gezmege gidecegini sanio anlayinca baslio miklioCanim o bebek arabasi olayi cok iyi oldu bende evde kullaniyorum ayni dedigin kademede duruyor tam oturmuyor sonucta bisey olmaz bence puset gibi oturuyor sonucta..tentesine de oyuncaklarini sallandiriyorun,ama is yapma acisindan super baska turlu durmuyor her odaya tikir tikir gidiyoruz
İnşallah canım ya benim paşada çok seviyo gezmeyi.hiç sesi çıkmıyo dışardayken eskiden hep uyurdu şimdi pür dikkat etrafı inceliyokittybetty insallah guzel olurda gexersinizcok iyi geliyor bu hafta hic evde durmadm
Hoşbuldumm canımmkittybetty hoşgeldin aramıza:)
Kesinlikle katılıyorumhaklisin canım ben de öyleyim cok iy anliyorum seni...misafire yorulmuycam diyorum ama yine kac çeşit ikram ve bi güzel temizlik yapıyorum umursamaym diyorum yapamiyorum
eşimin tarafını severim cok iyi insanlar bir tane teyzem var soğuktur 5 yıldır evime ilk kez gecen geldi dogum yapınca.eşimin iki teyzesi nin de çocukları olmamis eşimi de bizleri de cok severler simdi de abdullahi:)...cok sık görüşünüz kv gelince anne teyzemler de gelsin derim hep...herkese hakettigi değeri vericen yoksa üzülen sen oluyorsun.
Teşekkür ederim canom geçti gitti allah daha beterini. Göstermez inş allah hepimizin beBeklerini bize bağışlasınaysimason canım ne kötü bir şey yaşamışsın
ben hep korkarım o yüzden kv ye yedek anahtar verdim
kardeşinde sorumluluğunu bilmeli bende
aynı tepkiyi verirdim
bunla geçmiş olsun
Valla canım açıkçası bende öyle yapıcam pide ayran salata tatlı. Kaç tane bebekbebek mevlütüne gittim hep öyleydi. Bide yemek yapmaya kalksak güzel olurmu olmasmı derdi var. Ne biliyim daha mantıklı geliyo@eflalim bir de gecen senelerde bi arkadaşın bebek mevlidine gitmiştim hatun bir pide yaptırmış hazır ve ucuzundan da bi tatli tamam.e yaptiysa tabi bir de temizlik....
bi olsak misal sen harap ediyirsun kendini.yine birsürü ikramlik yapacaksın duramazsin biliyorum seni....millet mi akilli biz mi bilemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?