2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben yurt dışındayim burda kesinlikle yan veya sırt üstü yatırmak yasak kusar boğulur diye allah muhafaza.
Ben çok faydasını gördüm canım ters yatırmanın şimdi dimdik kaldırıyo kafasını.hemde çoook rahat uyuyo. tecrübeyle sabit tavsiye edilir

Kizlar merhaba once derdimi yazayim oglum emmeyi reddediyor. cok agloyo yoruluyo uykusu geliyo anca o zaman emiyo bide gece emiyo aranizda boyle bi sorun yasayip cozum bulan var mi
Canım benim oğlum öyleydi mamayı bile reddediyordu iştahsız bir dönem geçirdik sanırım ama ben ısrarla veriyordum şimdi biraz düzelmiş iniallah seninkide düzelir

Günaydın güzel anneler ve tatlı kuzucukları Ben hala uyumadım minnoşumm yattı ben daha yatmadım yatmakta istemiyom zaten sabah oldu ve ben acıktım keşke şimdi biri bana güzel bir kahvaltı hazırlasaydı Ne güzel olurdu

gel canim bizde hazir beraber yapalim

Günaydın. minis 7 bucukta uyandı uzerini altini değiştirdim. ayagimda sallarken tekrar kaka yapti sırt filan hep batmis tekrar ayni fasila.sindi sallıyorum uyusun da uyuysyim diye gozune bakıyorum

bir de cok kotu oksuyruyo dr yolu yine bugun.
yarin da misafir var of offf...biraz uyuyayim sabahtan pastami yapayim sonra da fırsat buldukca silme süpürme inşallah.

hem de ne guzel olurdu.kalkican sicacik çörek ler börekler kokusu hadi kizim kalk kahvaltı hazır...ah annem ah.

Gunaydin kizlar, benim bugn misafirim var, bi arkadas epeydir gelmek istiyordu bi turlu ayarlayamamistik, gitmeden once cagirdim bende, menum yine buzluktan tembel hatunum ben :)) annecim buzlugumu doldurmustu bende gitmeden bitirmek istiyorum elektrigi kapatacagiz cunku :). Bugun kadayif, su boregi, bide marketten hazir patates salatasi aldim onu bile hazir aldim. kahveylede dondurmali bi tatli almistim onu ikram edicem insallah :) sonra aksama bi arkadasa gecicem, gece esim gelip alir, film filan izleyip keyif gecesi yapmayi dusunuyoruz yaramazlar birakirsa tabi :)

günaydın herkeseeeeee

sonunda güneşli sıcak bir güne kavuştum:)

bugün planım yürümek yürümek ve yürümek:)

nutella severler tabi bende seviyordum

ama malum israil ürünü aldırmıyordum

bim çıkarmış kendi ürünü kavanozda aynı lezzet

sorun şu ki ben alınınca üç günde bitiriyorum

kaşık kaşık yiyorum ne olacak halim a dostlarrrr:)))))

bütün dertler böyle olsa:)))

hanımlar eşim kabul etmezde bende hem ucuz hem hafif

hem rahat sürülen baston puset istiyorum

var mı bildiğiniz:) çok şey istiyorum ama:))))

minione uzun süreli yatmadığı için sıkıntı olmaz

mevlid için sağol inşaallah istediğim gibi olur

en önemlisi huzurlu geçmesi

bende her gün yürümek istiyorum bakalım

iki çocukla olduğu kadar

bastonun markası fiyatı ne canım uygun mu?

eflalim torku banada süper koca kavanoz bi hafta dayanmıyor esim bi daha almıycam cok zararlı diyo benden cok yiyor.
kesinlikle torkuyu denemeni tavsiye ederim.bix torkucu olduk da biraz.

benim minik olduğu yerde daire çizerek dönüyor

oyun halısını tekli koltuğu açıp koydum gördünüz

uzunlamasına yatırıyorum koltuğun

döne döne yanlamasına geliyor sıkışıp kalıyor

yere koymak istiyorum ama abisi halleder ne etsem:))

I imspecial cicileriniz pek güzelmiş güle güle

sağlıkla huzurla giyinin

benim miniğe abisinden var bir sürü

gerçi ayları pek uymuyor ama bakalım olduğu kadar

Girlboymom .!.:
praline ohh sefaniz olsun ins rahat birakirlarda keyif yaparsinz hint filimlerine bayilirim ben tavsiye ederm
Bende severim hint filmlerini arkadasim alt yazili izlemeyi sevmiyor, onun anadili almanca o yuzden turkce altyaziya pek yetisemiyor :)). Baska onerin varsa degerlendirelim, eglenceli romanik bizi mutlu edecek biseyler :)

Canim masallahh yaramaza, bizim hanim pek hareketli degil, otur konus gevezelik istiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…