• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın herkeseeeeee

sonunda güneşli sıcak bir güne kavuştum:)

bugün planım yürümek yürümek ve yürümek:)

nutella severler tabi bende seviyordum

ama malum israil ürünü aldırmıyordum

bim çıkarmış kendi ürünü kavanozda aynı lezzet

sorun şu ki ben alınınca üç günde bitiriyorum:KK43:

kaşık kaşık yiyorum ne olacak halim a dostlarrrr:)))))

bütün dertler böyle olsa:)))
hahahhahhha canımsınnn
bende pis şişko nutella aşığıyım o kdr çk dıkkat ederken aah nasıl atlamışım ben bu nutellanın israil malı olduğunu tühhh,bir ara şeker pancarından yapılıyo dıye daha sağlıklı olur diye torkunun almıştım demek biminde var hmnnn denoyoruzzz o zamannn

benim bebisi de dogdugundan beri annem yikadi ben daha hic yikamadim o kadar korkuyorum ki nasil yikarim bilemiyorum banyo filesinde durmuyor biri tutacak biri de yikayacak..esimle nasil yikarsak düşürürüz elimizden kayar diye ck korkuyorum:KK43:(
Cnm tek ben de denemedim ama esimle yikiyoruz beraber o tutuyor, ben yikiyorum..
hic korkma bi sey olmaz file de var zaten beraber yikayin esinle...

benim bebisi de dogdugundan beri annem yikadi ben daha hic yikamadim o kadar korkuyorum ki nasil yikarim bilemiyorum banyo filesinde durmuyor biri tutacak biri de yikayacak..esimle nasil yikarsak düşürürüz elimizden kayar diye ck korkuyorum:KK43:(
Canim hic korkma, artik buyuduler, kizimi 2-3 kere ebe yikadi sonra hep ben, anneme birakmadim alisayim diye. Simdi agirlasti esim tutuyor ben yikiyorum, cok kolay inan ;)

hahahhahhha canımsınnn
bende pis şişko nutella aşığıyım o kdr çk dıkkat ederken aah nasıl atlamışım ben bu nutellanın israil malı olduğunu tühhh,bir ara şeker pancarından yapılıyo dıye daha sağlıklı olur diye torkunun almıştım demek biminde var hmnnn denoyoruzzz o zamannn
Kizlar sarelle de cok guzel nutellayi aratmadı bana tavsiye ederim..

güzel bir gün olcak gibi ama zaten şuan akşam oldu,sonuçları yazrsın bakalım nasıl geçti ?
Canim gayet iyi gidiyorr, kanguruyla disari cikardim kizimi markete filan ugradik arkadasimla, ay ama misafir geldiginde hic bisey anlamadim, ya mutfakda biseyler yaptim, ya kizla ugrastim iki kelime edemedim :(

Cnm tek ben de denemedim ama esimle yikiyoruz beraber o tutuyor, ben yikiyorum..
hic korkma bi sey olmaz file de var zaten beraber yikayin esinle...
Canim hic korkma, artik buyuduler, kizimi 2-3 kere ebe yikadi sonra hep ben, anneme birakmadim alisayim diye. Simdi agirlasti esim tutuyor ben yikiyorum, cok kolay inan :KK66:
Ayy Inşallah yıkayabilirim

Canım ben mutfakta işim varsa pusetine koyup mutfağa getiriyorum onuda. Öyle bi izleyişi varki :-) tabi sürekli konuşuyorum şarkı söylüyorum dikkatini çekmek için. Hiç bi şey bulamazsam yaptığım yemegiyemegi tarif ediyorum :-) biraz huysuzlanınca oyun halısına bırakıyorum sonrada uyuyo :-)

Ben de olmadi oyle yapim o zaman ana kucagini alim mutfaga yalniz kalmak istemio bidik :)

Kızlar bende is yaparken falan hep yanimda duruyor oyun halisina koyuyorum pusette asla durmuyor tek sorunumuz şu ki lavobaya gittigimde falan oyle bi agliyor ki ben gelene kadar bagira bagira kipkirmizi oluyor nefesi kesiliyor ben gelince susuyor artık kendimi tutabildigim kadar tutup o uyuyunca gitmeye calisiyorum sizin bebekleriniz de öyle mi?

:) cogumuzda ayni sey var galiba yalniz kalmak istemiolar ben de arkadaslarin dedigi gbi puset anakucagi vs yanimda tasicam artik wc olayi ciddi skinti ama oraya goturemicegme gore. Wc gittigimde bagira bagira sarki soyluorum sussun die komsular deli bu kiz diodur eminim :)

:) cogumuzda ayni sey var galiba yalniz kalmak istemiolar ben de arkadaslarin dedigi gbi puset anakucagi vs yanimda tasicam artik wc olayi ciddi skinti ama oraya goturemicegme gore. Wc gittigimde bagira bagira sarki soyluorum sussun die komsular deli bu kiz diodur eminim :)
Ben valla banyoya sokmuyorum ama kapinin agzina kdr getiriyorum akli erene kdr boyle takilcaz wc de bile rahat kalmadi yahu

Aynen cnm cok komigiz bizde tipki dedigin haldeyiz o kdr uyanikki o kdr ilgi alaka istiyoki illa goz goze gelcez tatli tatli konusayim istio elimdwki cep telefonuma baktimi anlayip trip atiyo ya daha dun karnimdaki yaratik ne ara buyudunde anliosun ,son care ikinci bebk arabasini aldim oncekini sevmemistim onu eve cikardim bulasik yikwrken kahvaltimi yaparken onun icinde,utu yaparken yataginin icine koyuyorum hmn yaninda utu yapiyorum resim atmam lazim az evvel yaptim daha toplayamadim bile hee bide oyun halisi aldik tas catlasin en fazla 15 dk duruyo,pazar misafirim var pasta yapayim dedim sacma sapan bisi oldu kimi halida kimi an yataginda orda burda derken o sekilde yaptim onuda zaten,15 dk evde dolasiyoruz camdan bakioruz zaten 1,5 saat ara ile emiyo yarim saat emdigi icin ayni tempo hep devam ediyor cnm,tek sansim 4,5 ile 6,5 arasi uyudugu 2 saaylik uykusu ama o kdr sese hassaski ne mutfakta is yapabiliyorum ne baska bir sey o ara sadexe camasir yikayip kendi ozel islerimle ilgileniyorum yada internette geziniyorum,evi o uyanikken supuruyorum o bebek arabasinda oluyo nedense ev supururken sacima fon cekerken pur dikkat beni izlio
Tamamen bende öyleyim aynı bide kızım bi huy edindi alt dudağını ve cenesini emiyo hemde ne emmek? Böyle bi duruma sahit olan var mı

Tamamen bende öyleyim aynı bide kızım bi huy edindi alt dudağını ve cenesini emiyo hemde ne emmek? Böyle bi duruma sahit olan var mı
Canim.benim 3 yasinda kuzenimin kizi var suanda emiyo ama ne zaman basladi nasil basladi hic bilmiyorum..
ama annesi onun dudagida ne ballidir simdi nasil emmesin :)

Sizinde bildiğiniz siteler modeller varsa ne olur ekleyin fenalık geldi bana resmen:KK43: tabi uygun olmalı:)
sefamerve-elbise-52188-saks-04-241x369.jpg
sefamerve-loreen-1555-03-04-241x369.jpg
sefamerve-tesettur-elbise-3844-yesil-04-241x369.jpg
sefamerve-tesettur-elbise-52188-safran-04-241x369.jpg
sefamerve-tesettur-elbise-3844-bordo-04-241x369.jpg
sefamerve-elbise-aramiss-0446-01-04-241x369.jpg
sefamerve-zrf-0434-mor-04-241x369.jpg
canom bunlar sefa merveden baktıklarım renk seçenekleri de var ayrıca mankenin giydiği elbisenin bedeni, boy ve beden ölçüleri yazıyor ordan bedenine göre alabilirsin inşaallah beğenirsin

Back
X