2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benım esımde dın gorevlısı onceden hep evdeydı sımdı bebek oldu adam eve gelmıyor bahce ıslerı varmıs koydeyız malum zorunlu gorevde koy hayatı farklı yenı alıstım

Iblis Allah'a der ki; "varligina yemin ederim ki insanlari mahsere kadar kandirmaktan vazgecmeyecegim " bunun üzerine Rabbim der ki; "varligima yemin olsun ki kandirdigin her kulum benden af diledikce bende onlari affedecegim" Affolunabilmek duasi ile... MİRAç KANDİLİMİZ ve CUMAMIZ
MUBAREK OLSUN ...

agladıgınde bende oynamaya calısıyorum fakat hıc bır sekılde oyalayamıyorum ben mı beceremıyorum acabaa

Canım oyalayamayacak kadar ağlıyorsa uyku vakti geciktiğinden olabilir.uyandıktan sonra ne kadar süre uyanık kalıyor dikkat et bakalım en fazla 2 saat olmalı.birde artık büyüdüler kucakta uyutmak senin için zor olur alışkanlığa dönüşmeden yöntemini değiştirmeyi dene canım

yok 3 4 saatte bı yarım saat bı saat uyur ama uyanık oldugu zaman burnumdan getırıyor. kucagımda gezdırıyrm yoruluyor ayagıma ya da hamagına koyuyorum sallıyorm mık mık sureklı huysuzlanıyor yarım saat sallarım bagıra bagıra dandını dadını nınnısını soylerım dısardan bırı gorse napıyo bu der emınım ama o nınnıye susuyor sıddetlı aglamıyosa

Canım aynı durumdayız ama benimkinin sebebi uyumaması gündüz hiç uyumaz uykuyu alamayınca ağlar ben çabalarım ama sonuç alamam 10 dk gözler kapanıp açılır tekrar ağlama...

ben ergobaby abd ye email attım onlarda beni avrupa bölgesine yönlendirdiler, ben kanguru burada.com adresinden aldım ve bana o satıcının kayıtlı olmadığını büyük ihtimalle sahte olabileceğini söylediler,,,
ama lakin intenette bir sürü websites, var, sahte orj,nal ergobaby nasıl ayırd edebilirim diye oraya baktıımda orjinal gibi görünüyor,,,
bende gözümü kapadım kullanıyorum ama tabii 259 tl de para verdim,,,,
bu arada kakasından kan gelmesinin sebebi belli bir şeylere alerji olması olabilir,,,
benim oğlumda oldu,,, dr um bana diyet verdi,,,,bir süre çikolata, süt, yumurta, yogurt gibi şeyleri yemedim daha sonra çikolata yedim baktım kakasında kan var mı? soonra yumurta yedim kan yok, daha sonra yogurt yedim oldu biraz onun için çok az yogurt tüketiyorum birde bakla yemiyorum,,,
tabii doktoruna da sor,,,
özelikle eğer kızında benim oğlum gibi alerjik ise doktorlar kesinlikle ilk 6 ay ek gıdaya geçmeyin diyorlar, çünkü büyük bu ihtşmal bu alerjiler kaybolucak ama ek gıdaya geçersen hem alerjiler kalıcak, evlerden uzak alerjiye bağlı alerjik astımı olabilir yetişkinliğinde,,,,(benim ailemde alerjik insan çok fazla, alerjik astımı olan da çok fazla),,,,
geçmiş olsun yeniden,,, ama sürekli kızının kakasını kontrol et,,, ben hep bakıyorum bazende k..sında boncuk bulma deyimi buradan geldi herhalde diyorum,,, :)))))

normal yogurdu mayalar gibi yapacağım, fakat internette baktımlarım yoğurdu mayaladıkdan sonra, sıcak su dolu bir kaba koyup üstünü örtüyorlardı, çünkü çok tutan bir yoğurt değil biraz cıvık oluyor,,,

Esimin kendi işi kizlar bilgisayar dükkanı var, ama bunun yanında isi geregi secim oncesi Çalışmalari oluyor buna da cok kiziyorum. .

yürûteçe ne zaman koyabilir eflalim

Kizlar yurutec kesinlikle kullanmayin yazıyordu geçenlerde bırakın uzun sure emeklesin gibi bi sey okumustum. Uzmanlar böyle diyormus gerci kv cok hevesli bi an once yürümesi icin koyucam kesinlikle diyor. .
@eflalim fena üşütmüş benim cimcime yesil gecti gibi ama ishal oldu by seferde atesi yok sukur..Bol bol emziriyorum baska yapabileceğim bi sey yok snrm..

Saydiklarini dogdugundan beri her gün tuketiyorum sonradan olmamıştır umarim
Gerci duzeldi rengi şükür ama ishal su anda. .
ben de sahibinden comdan alicam gibi israrla orjinal mi diye sordum resimlerini atti guzel görünüyor, sahte bile olsa iyidir heralde..umarım aldigima deger hic kullanmama ihtimalim var ama olsun..

L leble @Mrssuperfine kizlar ynt olarak satıcı bana bunu yazmis resimleri de göndermiş, napsam alsam mi samimiyetine inandim gibi saticinin bir de ayirt etmenin bir yolu var mi kizlar sahtesi ile orjinalini..

Eklentiler

• IMG-20150515-WA0013.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-20150515-WA0012.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20150515-WA0009.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG-20150515-WA0010.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 104
Canim benimki de oyleydi. Dikkat et sutun azalmasin emmedigi icin. Sutunu sagmaya calis. Benim gogusler yumus yumus oldu sıkıyorum cok az geliyo. Dereotu incir humana. Dut... Ne bulduysam yapiyorum simdi tekrar artsin diye

Cok mantikli gercekten. Ben de alayim oyle bir sey.

Sagol paylasimin icin:)

Benim de cok azaldi. Az emiyor diye oldugunu dusunuyordum ama simdi gecmisi okuyunca hepinizin bebekleri emme sikligini azaltmis. Ben de beraber yatayim bari. Umarim ise yarar..

Ayy ne cok sey ogreniyorum sizden. Iyi ki varsiniz kizlar

ben , tam 3 aylıkken kullanmaya başladım, ilk başlarda biraz ağlıyordu ama şimdi alışdı hatta çok seviyor,,, yemeğe falan gittik mi takıyorum birde benim sol kolumda zorlamadn şişme olmuşdu o falan da geçti,,,,
ilk başlarda sevmezse sen genede dene alışıyor belli bir zaman sonra,,, ilk başlarda takmak biraz zor gibi oluyor ama alışıyorsun,,,

Arkadaşlar aranızda aptamil pregomin as mama kullanan var mı? Bebeğimi 4 ay dolumuna kadar anne sütüyle besledim sadece. Bgn kontrolü vardı bir ayda 250gr almış mama takviyesi yapacağız fakat inek sütü alerjisi var. Sadece bu mamayı kullanabilirmiş. Tadının çok kötü olduğunu söyledi dr. Kullanan yedirebilen oldu mu?

Onu kullanmadım canım ama aptamil conformil kullanmıştım ben gaz için ve tadı iğrençti oğlumda içmedi zaten

Benim de cok azaldi. Az emiyor diye oldugunu dusunuyordum ama simdi gecmisi okuyunca hepinizin bebekleri emme sikligini azaltmis. Ben de beraber yatayim bari. Umarim ise yarar..
yarıyor ama bir günde hemen bir değişim olmuyor aşagı yukarı bir hafta alıyor,,,,
eşimde söyleniyor madem yanında yatırıcakdın neden ilk başdan ayırdın diye ama , herşey bebişlerimiz için,,,,
bugünde mesela bütün gün benim koynumda uyudu,,,, uyanıyor emiyor küt uyuyor haftada 1-2 defada böyle bir huyumuz oldu,,,, öğlen 2 den akşam 5-6 ya kadar koynumda uyuyor,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…