ben bir internet sitesinden aldım daha sonra ergo baby e email attım sahte dediler ama sahteye de benzemiyor, emin olamadım,,,, ama kullanmış da oldum,,,Kizlar slm ergobaby kanguru alicam da sahibinden.com güvenilir mi gittigidiyor gibi mi çalışma şekli bilen var mi..
bende bir kaç hafta içinde kendi sütümden yaptığım yoğurt ile başlayayım diyordum ama dr kesinlikle anne sütünden başka bir şey verme ilk altı ay dedi,,,,Kızlar ek gidayi ben bu ay rafa kaldirdim, kayinvalidem istiyor saniyodum seminer donemi bakacagi icin o da bi sure daha emzir dedi kafam rahatladi..
Kilo alimlari azaldı zaten kizlar sütünüz varsa acele etmeyin derim. Kizim hazirki sütü bitiremiyor su sira iştahsız diye snrm o yuzden baslamiycam..
Cnm bulunduğum ilde yok mlsf..güvenilir bü site paraya bi sıkıntı olmuyor ama alacağın malzeme mağaza cikisli değilde eldense pek guvenme yani gonderirler ama resimdeki gibi çıkmayabiliyor satıcı kim çok önemli aynı şehirde isen görerek al derim farklı şehirde ise farklı acılardan foto istiyorum ürünün de yoksa netten foto koyuyor bazıları çakma geliyor
ooo güzel düşünce
Oy masallah cnm senin oglan hizli..Ayy kızlar benim bu oğlanla isim var yaaa masallah sağlıklı olsun da oğlum tırtıl gibi gidiyor ileri fazla gıtmesede geriye doğru emeklıyor tırtıl gı8ı bi aya kalmaz kedi pozisyonundada giderben bu kadar çabuk düşünmemiştim ya annem her fırsatta diyor inşallah kınadıgım öğrenciler gibi olmazz
bu arada bugün şişme oyun alanı kaydırak var dev gibi abim bizi oraya götürdü annem ahmetle ilgilendi bizde gelınımız ben ipek yeğenim orda kaydık zıpladık o kadar eğlendim ki anlatamam kendimi lısedekı bekar halim gibi falan hissettim cook mutlu oldum stres falan gitti ben ankaraya gitmek istemiyorum sanırım ailemden uzakta evlendıgıme bi kez daha pisman oldum desem
Hangi site acaba mahsuru yoksa soyler misin bi de ergobaby neye istinaden orjinal değil dedi sana..ben bir internet sitesinden aldım daha sonra ergo baby e email attım sahte dediler ama sahteye de benzemiyor, emin olamadım,,,, ama kullanmış da oldum,,,
internet yerine mağazadan almanı tavsiye ederim,,,
Ya benim de canım sıkkın dün kizimin kakasinda kahverengi mukus vardı acaba kan miydi..bende bir kaç hafta içinde kendi sütümden yaptığım yoğurt ile başlayayım diyordum ama dr kesinlikle anne sütünden başka bir şey verme ilk altı ay dedi,,,,
ileride olabilecek alerjileri için ve hatta hatta alerjik astım olamsını bile önlüyormuş,,,,
birde benim oğlum biraz alerjik, kakasından kan geiyor ben çok fazla kalsiyum alamiyorum,,, misal bu alerjisi bile hatta yok olabiliyormuş ,,,,
Ahh cnm benim esim de öyle bi yere gidecekse annemi getireyim diyo hemen sus payi gibi. .Günaydın herkese eşim yok ilk defa şu yaşımda gece yalnız kaldım, eşime çok sinirliydim annesine söylemiş kimse kalmasın istemiyorum dedim!! Çok bozuldu beyefendi annesi duyduya, hiç umrumda değil o kadar sinirliyim ki geçmez kolay kolay!!
canm çok istiyorum aslında ama eşim orda yalnız ablası abisigil falan vardar gitmez yani o bizsiz pek kalamaz yapışık ikizler gibiyiz yılda bi kaç kez ailemin yanına böyle geliyorum boynu bükük kalıyor kızım babasına çok duskun şimdiden telefonda konuşurken babacım seni çok özledim diye ağlıyor birde 20mayısta iznim bitiyor 19 unda gitsem iyi olacak... Esinle ne oldu özel değilse adamı resmen evden kovmussun ya olsun bi gece yalnizlik iyidir ben genelde gece yalnız kalıyorum iyi oluyor
yürûteçe ne zaman koyabilir eflalimI imspecial büyük altı aylıkken emekledi Ahmette öyle görünüyor:) dokuz aylıkken sıraladı ama yürümesi onbeş aylıkken oldu yürüteçten olabilir gerçi günde yarım saatten fazla koymuyordum ev süpürürken yemek yaparken koyuyordum.
M miss_curious benim oğlumda iki gündür yeşil yapıyor koyu yeşil, iki gündür hafif oturtuyorum eskilerin dediğine inanıcam nerdeyse geğreği battı da yeşil yapıyor diye:) benimkide üşüttü ev serin yere koyuyorum
aynen bende bu durumdayım SUREKLI GEZMEK KUCAK ıstıyorEmzirirken hep ek gidaya bi geçsem de kafam rahatlasa diyodum simdi de gecmek zor geliyor tam emzirmeye alismistim oysa..
tek basimayim su an kendime zor yemek yapiyorum cimcime ile ek gidada nasil olcak bilmiyorum..
dakka bası gezdırmekten kollarım uyustu bende netten arastırdım evde slıng yaptım carsaftan caprazlamasına resımde atarım cok rahatladım gercı hıntlı kadınlara benzedım ama olsunCnm alicam ama hic Kullanamama ihtimalim de var benim kiz aldigim hicbi şeyi kullandirtmadi mlsf..Bi deneyeyim son umut.olmadi nasip olursa kardesi kullanir ilerde..
bu yogurdu nası yapacaksın yanı mayalamayıbende bir kaç hafta içinde kendi sütümden yaptığım yoğurt ile başlayayım diyordum ama dr kesinlikle anne sütünden başka bir şey verme ilk altı ay dedi,,,,
ileride olabilecek alerjileri için ve hatta hatta alerjik astım olamsını bile önlüyormuş,,,,
birde benim oğlum biraz alerjik, kakasından kan geiyor ben çok fazla kalsiyum alamiyorum,,, misal bu alerjisi bile hatta yok olabiliyormuş ,,,,
gecmıs olsunMerhaba kızlar, bayadır giremedim nete, eşimin memleketine gitmiştik en son, eşim arabamızla kaza yaptı araba pert oldu neyseki ona bişey olmadı. Bebeğimin alerjisine yoğunlaştım bu ara , yumurtayı buldum bakalım başka neye çıkcak, adet oldum bu arada, şimdilik benden haberler böyle...
ahada buCnm bulunduğum ilde yok mlsf..
Satan kisi mağaza mi bilmiyorum ama farkli renkleri de mevcut kendisinde..
Alirsam msj atayim orjinal resmini gondersin elinde olan..Uyarin icin cok sagol dikkate alicam..
Oy masallah cnm senin oglan hizli..
Sen öyle diyosun ben ailemle ayni sehirdeyim ama baska sehirde olmak isterdim sanki annem olmayinca hicbi anlami yok burda olmanin..Benim pismanligim da esimin isi ile ilgili oldu bebek olduktan sonra. .Keşke memurla filan mi evlenseydim diyorum daha erken gelirdi eve..
Hangi site acaba mahsuru yoksa soyler misin bi de ergobaby neye istinaden orjinal değil dedi sana..
Ya benim de canım sıkkın dün kizimin kakasinda kahverengi mukus vardı acaba kan miydi..
Kakasinin rengi yesil oldu bi onceki gun disaridaydik ve hava serindi usuttu snrm..
Yavrum yaparken çok ikiniyor..
Napiim kizlar beklesem mi gecer mi acaba yoksa gotursem mi dr.a..
Ahh cnm benim esim de öyle bi yere gidecekse annemi getireyim diyo hemen sus payi gibi. .
Gecen Öğretmen arkadas geldi sehir disina cikinca oyle idare ettim artik..
hepinizin kandili mubarek olsun..
ama bacakları bu sekıl oluyor anlatamadım ama vıdeolar varCnm bulunduğum ilde yok mlsf..
Alirsam msj atayim orjinal resmini gondersin elinde olan..Uyarin icin cok sagol dikkate alicam..
Sen öyle diyosun ben ailemle ayni sehirdeyim ama baska sehirde olmak isterdim sanki annem olmayinca hicbi anlami yok burda olmanin..Benim pismanligim da esimin isi ile ilgili oldu bebek olduktan sonra. .Keşke memurla filan mi evlenseydim diyorum daha erken gelirdi eve..
Hangi site acaba mahsuru yoksa soyler misin bi de ergobaby neye istinaden orjinal değil dedi sana..
Ya benim de canım sıkkın dün kizimin kakasinda kahverengi mukus vardı acaba kan miydi..
Kakasinin rengi yesil oldu bi onceki gun disaridaydik ve hava serindi usuttu snrm..
Ahh cnm benim esim de öyle bi yere gidecekse annemi getireyim diyo hemen sus payi gibi. .
Günaydın canim.Günaydın herkese eşim yok ilk defa şu yaşımda gece yalnız kaldım, eşime çok sinirliydim annesine söylemiş kimse kalmasın istemiyorum dedim!! Çok bozuldu beyefendi annesi duyduya, hiç umrumda değil o kadar sinirliyim ki geçmez kolay kolay!!
ilahi canim.hayırlı kandille.cumamiz mübarek olsunBugün kandil birde tövbe....
Hayırlı kandiller.
aminn.hayirli cumalar kandiller canimGünaydın hayirli cumalar hayirli kandiller rabbim dua ile acilan her eli kabul eylesin inşallah
ahh benimki de memur ama hic evden gitnez.onceden sıkılıyordum da oglustan sonra bi yere gitse gondermiyorum hemen tel le çağırıyorum iyi oluyor ama bugune dek hiçbir ev isinde yardim etmez.üstelik sabah ben gidiyordum o evde gelip ona kahvaltı hazirliyordum çalışırken.simdi sadece bebişe sevgisinden sefkatinden bakiyoCnm bulunduğum ilde yok mlsf..
eflalim huylu huyundan gecmez.bizde tam tersi kv kp hala en ufak seyde para gerek mi diye sorarlar. esim kotu alisti biz de onlara veririz ama tekrar verirler. biz onlardan alsak istemezler. minnet altında kalmak da iyi degil.esime diyorum annenlere guvenme basinin çaresine bak diyeI imspecial yerim kızını, biz dayansakta çocuklar dayanamıyor özlüyor.
Eşimi kovmadım canım kendisi araba almak için başka şehire gitti, alıp satacağım dedi ama beyefendi şimdiki arabamızı babasına satmuş güya sabah bir baktım kardeşi bindi bizim arabaya babasıda kardeşinin arabaya, kimin malı kimin belli değil bizim arabayı karına satmamıştır parasını aldığından bile şüpheliyim, alacağı araba bizim bütçeye çok, ben ev almak istedikçe yatırım bahanesiyle araba değişiyor. Aile apartmanına para biriktirelim diye geldim ama nerde daha da borçlandık insan babasının evine kira verir mi eşim veriyor bıktım artık üstelik bir sene daha verecek evin içi yapıldı onun borcu ödeniyor, babası sorumsuzun teki, eşimle defalarca tartıştım anlamıyor. Dün artık çıldırdım küs çıktı yola o derece
Kullanılıyor farkında değil farkında da önemsemiyor ben tükniyorum.
Ben napıyım siz söyleyin babam anlayışlı olsaydı giderdim bugün eşim geldiğinde evde bulamayınca anlardı belki.
Annesi akşam kapıya gelmişti eşim benden habersiz çağırmış uyuyordum koltukta, bende kalktım kimsenin kalmasına gerek yok istemiyorum dedim yattım, eşimde o nasıl tavırdı gibi bir laf etti bakmadım bile yüzüne.
Biz bunun kafasıyla ev sahibi olamayız, dünya malı için değmez diyorum olmuyor.
aynen canim anneler aranıyor ama biryere kadar.Allah evlatlarimiza sağlıklı uzun ömürler versinGünaydın M miss_curious seni o kadar iyi anlıyorum ki annem olsun aynı şehirde yeter diyordum yada ablam falan yada kaynanam bana da destek olacak biri olsun yeter sonra baktım ki amann zaman çabuk geçiyor ve herkes önüne gelen hayatı yaşıyor kızım büyüyor ve bana arkadaş oldu senınde kızın büyüsün kimseye ihtiyaç duymayacaksın tabiki herkesin yeri ayrı ... Bende bazen eşim yoğun çalışıyor diye üzülüyorum seninki ne iş yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?