2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kesinlikle cnm katılıyorum ozellkle evde kullanılan kimyasal temizlik urunleri ve sigara çok etkiliyor . Ama anne sutunun faydaları zaten tartışmasız ama etken olabileckseylerde oluyor malesef . Benim oglum ilk altı ay sadece anne sutu almasına ragmen sık hastalardı oda sunnet derisi darlıgı oldugu için vucuda enfeksiyon yayıldıgı içinmiş . Sunnet ettirdikten sonra çok nadir hastalar oldu . Eltimin çocukları biri iki ay biri bes aya kdar anne sutu aldılar ve bıraktılar çokta sık hastalıyolar.

benimki ayaklarına bayılıyor,,, hatta ayaklarına oyuncak doluyom arada,,, çekip çıkartıyor,, her çorabı görünce farklı geliyor ondan ürekli çorap değiştiriyorum,,,
geçen haftadan itibaren desteksiz oturmaya başladı , ama elleriyle destek alıyor, farklı bakış açısı olduğundan çok hoşuna gidiyor herhalde ))tabiii bir kaç saniye sonra patt yuvarlanıyor,,,
kucağıma oturtup beraber kitap okuyoruz, resimlere saldırıyor elleriyle tutmaya çalışıyor,,, bu arada bebek kitabı bulmak gerçekten çok zor,, ben tombik ayının arkadaşları ve rengarenk tavşanlar istiyorum kitaplarını aldım tavsiye ederim,,,
bezden kitabımızda var tabii artık onu da açıp bakıyor,,,
birde burun tutmayı öğrettim, herkesin burnuna saldırıyor,,,,

bana biraz pahalı geldi,, birde evinde blendır ın vardır sanırım,, tencerenin üstüne tel süzgeç koyup buharda da pişirebilirsin,,,,
ben bu kadar para vereceğime üstüne biraz daha koyup stokke nin mama sandalyesini alırdım bence daha iyi bir yatırım,,,

Günaydın sevgili anneler artık kocaman abi abla olan ocak bebekleri

@Mrssuperfine benim oglus önüne gelen malzemeye dokunup çekme eline alma derdinde ... Birde hiç umudum yok aslında ama çözemedim kızım 11aylıkken dış çıkardı oğlum sanki damarlarını kasıyor gibi damakları acıyor gibi bakalım...
Sonra acayip komik hareketler yapıyor mesela diliyle purp diye ses çıkarıyor nasılsın diyorum benle dalga geçer gibi purp yapıyor :) çok tehlikeli oldu kucagımda yemek yiyorum çayımı çekti Allahtan soğuktu ... Ayaklarini yakalayıp emiyor açıksa... Emerken yuzumle oynuyor memeyi ağzından çıkarıp bana laf atıyor... Birde uyanık olduğu zamanlar hiç susmuyor hep sesleniyor çok geveze sussun diye emzık tıkıyorıum düşün
praline nerelerde acaba ozledık ya

Ya kızlar maşallah bebişlerinize dönüyolar tutuyolar fln
Benim kız tembel çıktı heralde ağzı hiç durmuyo sürekli laf yarıştırıyo el emme derdinde bi de diş çıkarcak gibi dedi dr ama ayaklarının farkında bile diil
Oynatırken sürekli ayaklarını tutturuyrm fln ama yok daha keşfetmedi
Sırt üstüyken yan dönüyo ama yüz üstü dönemiyo hala geç mi kalıo acaba ? 14 ocak doğumlu
Oyuncakları tutturmaya çalışıyrm ama elleri açmıyo yumruk yapıp tuttuğunu zannefdiyo tabi hemen düşürüyo
Sizce normal mi ya da ne yapmamı önerirsiniz ?

Benimkide 8ocakk. Doğumlu hala dönemiyor ama ellerinî ayaklarını kullanıyor bence bebeklerîn yapısı fakLı

cqnım her bebek farklıdır mesela bnm buyuk oglum iki buçuk aylıkken yuzustu donuyodu ve kayarak gidiyordu abartmıyorum . Kuçuk oglum dort aylık oldu ama yuzustu daha donemiyor ama ugrasıyor :) . Buyuk oglum kırk gunlukken gulmeye baslamıştı kuçugum biraz daha geç vs vs kardesler arasında bile farklılık oluyr onun için bnce endişe etme zamanla hepsini kendi yapmaya baslıck ve sasıracaksın . İlk defa yaptıgı bişey gerçekten çok heycanlandırıyr ve çok tatlılar bunlar yaa Allahım bagışlasın hepimizinkini .

canım benimki 23 aralık arada 3 hafta var nerden baksan çok onemli zaman bebısler için ayrıca bizimkiler bi anda yapmadi canım o sen farketmesende kendini sürekli deniyor bi bakmıssın bi anda tutmus konuşmuş yürümüş emeklemıs

cnm bayada pahalıymış bence gerek yok bir tencerenin içine su koyarak uzerinede suzgece haslıcan seyleri koyup yapabilirsin aynıya denk gelir . Blendrında vardır sanırım.
tencere suzgec blendar ugrasmak istemiyorum acikcasi mutfakta neyse bakalim almam belki

Cnm her cocugun gelişimi farkli benim kizim henuz dönmüyor mesela dert etmiyorum eninde sonunda dönecek çünkü. Daha iki gün önce kendi kendine konuşmaya basladi keyfi iyiyse o da..
Kolay Kolay gulmez keyfi catacak da öyle. .
Zaten zor bi Kizim var, saglikli olsunlar da olur olur gider. .

boşasam ben boşardım canım :) benm oglumda surekli ishal gbi kaka yapıyordu ikidir goturuyrz tahlilleri temiz çıkıyr. Doktr norml dedi ama ek gıda vereli duzeldi . Bizimde uçuncu ayından snra basladı bu şekilde yapmaya ama bikaç gundr normale dondu inşallah bişeysi yoktr cnm

inşallah canım kızım çok sık kaka yapıyor ben oradan anladım ishal olduğunukaka tahlili nasıl oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…