2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim oğlumda koynumda uyumayı çok seviyor koynumda uyuyunca daha uzun süreli yatıyor

Leblecim şu kolyeler joker mağazalarında kasanın üstünde satılıyor.. sordum yüz tl dedi bana öok geldi uyduruk kolyeler için bileğime kehribar bilekliği ve Yüzük vs takıyorum ben iş görüyor.. Benim de sol bileğimde kolumda aynı sıkıntı var, geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun canım kaza bela gider inş ve adet için de gözün aydın darısı Başıma :)

Geçmiş olsun canım bebişine... Ben de yürüteç kullanmamayı planlıyorum ama Yeğenimden kalan yürüteç evde hazır duruyor:)
Canım bu bnmkinin aynısı ayırt edici farkı bilsek keşke bakardım bir de genelde oradaki öğrenciler ucuza getirip burada Satıyor yer kaplaması diye de kutuyu atıyorlar..
Bebeğime iki puset iki oto koltuğu malesef her şeyi ikişer içer aldık ama bir tek etgoyu kullanıyoruz hatta eşime olmuyor diyr ona da babybjörn aldık :) Bebiş duruyor ergo da şapkasını da örtüyorum olur da Yanlışlıkla uyursa :)

Canim benimki de oyleydi. Dikkat et sutun azalmasin emmedigi icin. Sutunu sagmaya calis. Benim gogusler yumus yumus oldu sıkıyorum cok az geliyo. Dereotu incir humana. Dut... Ne bulduysam yapiyorum simdi tekrar artsin diye
Rezene yi tavsiye ederim ve uyku ve mutlu bir gün :))
Cok mantikli gercekten. Ben de alayim oyle bir sey.
Joker de gördüm...

canım çok geçmiş olsun şükür eşine bir şey olmamış

bebeğininde fazla bir gıdaya alerjisi yoktur inşaallah

ay hepsi bir çeşit gerçekten...

sinirim kolay kolay geçmiyecek..

canım yürütece zararlı diyen var demeyen var

uzun süre kullanılmamalı mesela akşama kadar koyanlar var

yedi yeğenim kullandı ben oğluma kullandım çevremde kullanmayan yok, bir sıkıntı görmedim ama tercih meselesi tabi:)

emeklemeye başlayınca iş yapmak çok zorlaşıyor ben iş yaparken kullanıyordum:)

Cnm slingi sevmedim ben karışık geldi bana. .
benim kizim da 10 dk icinde uyanirdi ben de uyutamadim derdim Sonra baktim ki hic konuşmadan yine uyumayi deniyorum benimki goguste uyudugu icin hemen oraya aliyorum bikac dk sonra devam ediyo kaldığı yerden..
Cnm bi şey yapmasa evde gezdirse o bile iyi bi is yapamiyorum yoksa. .yarim saat bile oyalasa insan dinleniyor. .sanslisin ne gusel. .
Canım aynı durumdayız ama benimkinin sebebi uyumaması gündüz hiç uyumaz uykuyu alamayınca ağlar ben çabalarım ama sonuç alamam 10 dk gözler kapanıp açılır tekrar ağlama...
Kizlar uyumayinca aglar benim kizim da..
2 saati gecirmeden yine uyutmaya calisiyorum bi muddet sonra aşırı uyarıldiklari icin hepten uyuyamiyorlar..
bi yerde okumustum bebeginiz ikinci kez esnediyse gec kalmissiniz uyutmaya diye. .
Uyanik kaldığı zamanlarda benim kızım da öyle cnm ev gezmesi yapiyoruz..
Canim benimki de oyleydi. Dikkat et sutun azalmasin emmedigi icin. Sutunu sagmaya calis. Benim gogusler yumus yumus oldu sıkıyorum cok az geliyo. Dereotu incir humana. Dut... Ne bulduysam yapiyorum simdi tekrar artsin diye
Cnm biriktirmem lzm zaten o yuzden sagiyorum bikac kez..emme durumuna gore bakiyorum..
Canım fiyatı ne kadar
cnm 184 tl..

Sagol leblecim deniycem zaten pek umudum yok ilk seferde sevecegini pek sanmıyorum. .
Aynen benim cimcime de o kadar uyuyor saatler ayni ogleden sonra uykusunda..
sagol cnm alicam pztsi gunu iyidir insallah. .

keşke koynumda uyusa hiç çıkarmam koynumdan:) büyük oğlumda uyumazdı şimdi miniğimde uyumuyor,çok heves ettiğim bir şey:)
Allah gönlüne göre versin canım:)) benim oğlumda koynumda yatıyordu diye herkes kızdı bana alışacak bilmem ne bende onu beşiğine alıştırdım ama arada koynumada alıyorum

Benim oğlumda koynumda uyumayı çok seviyor koynumda uyuyunca daha uzun süreli yatıyor
evet resmen bayılıyor benimki,,,, ben eşim işe gitmeden önce uyandırıyorum altını falan açıyorum,, biraz oynaşıyorlar baba-oğul,,, babamız evden çıkıyor hooop biz ana-oğul yatakdayız,,,, öğlen - 12-1 kadar uyuyoruz,,,,
ama ben kalkarsam saat 10 da uyanıyor,,,,ama çok huzursuz oluyor,,, onun için bende kalkmıyorum,,, yatıyoruz,,allahtan çat kapı gelen insanım yok yani,,,,bazen bir tabak kaldırmamış oluyorum akşam 6 ya kadar,,, akşamları banyo yaptırdıkdan sonra eşimle oynuyır o arada da ben evi süpürüp temizliyorum,,,,

bilmiyordum jokerde olduğunu,,, ben başka takı satan mağazalardan bebeğe zararlı olmayacal bir şeyler alırım diye düşünmüştüm,,,,
zaten takı uyumu falan kalmadı artık,,,,daha doğrusu kıyafet uyumu kalmadı,,,, acayip paspaye bir insan oldum,,,,

bu arada bayanlar,, benim oğlumun ilk pişikleri oldu,,, aman boyun altlarına dikkat edin,,, benimkisi sanırsam önlük yüzünden kötü olmuş,,, hergün yıkıyorum ama öğlenleride suyla boynunu yüzünü ayaklarını siliyorum,,, dr da dikkatli ol dedi çünkü mantar olabilirmiş, boyun bölgesinde,,,, ama eğer yıkanmayla geçiyorsa bir sorun yokdur dedi,,,
birde benim oğlanın kafasında konak oluşmaya başlamışdı,, zeytinyağı damlattın 1-2 damla, taradım,yarım saat sonra yıkadım, geçti,bitti,gitti,,,,

babybjorn u bende mi alsam diye düşünüyorum,,, yüzü dışarıya dönük olsun diye,,, nasıl rahat mı???

Ergobabyde yüzü disa dönük kullanılmıyor mu benim kizim hayatta durmaz oyle kullanilmazsa..
hayır kullanılmıyor, ergo baby 360 diye yeni bir ürün çıkarıldı onunla yüzü dışarıya dönük oluyor ama, onu da kullanlan insanların yorumlarını okudum kullanması biraz zormuş,,,
ben çok memnun kaldım hatta çok pişman oldum keşke ilk doğduğunda yeni doğan aparatı ile almadığıma,,,,

Aynen canım sanki benî anlattın biz dahada ileriye gidiyoruz bazen babamızı oturma odasına kovuyoruz öğlene kadar koyniş koyniş yatıyoruz ve gerçekten uykusunu alınca oğlum huysuzlanmıyor

Geçmiş olsun..
Konak pişik Alerjik bünye hassasiyet faranjit bronşit Allah korusun astım diye gidiyor bu bazı Bünyeler böyle Dr ul açıklamasını yapmıştı da bebişin sakin anında yazarım..
Herkese günaydın..

Günaydın herkese şekerler ... Pinking Tree kızımda hiçbir alerji belirtisi yoktu ilk altı ay hiç ek gıda vermedim hatta sutten 19 aylıkken kestim o zamana kadar antibiyotik başlamadk çocuğu anne sutunun koruduğu kesinlikle doğru ama alerjik bünyeye sahip olduğu sonradan çıktı ve bu alerji hastalığı yani alerjik astım L leble nin dediği gibi ilk altı ay sadece anne sütü sayesinde korunan bişey olsaydı benimki niye korunmadi ek gidaya erken geçişin etkisi olduğunu düşünmüyorm alerjik astım gibi hastaliklarin sebebinin hava kirliligi kullanılan deterjan parfüm sigara ... Belki vurdurdugumuz bi aşının yan etkisi ... Calpol çok tetıklıyor diyorlar o ... Yani bir sürü bileşen var benim cildim de hassas kiziminda oğlumun da oglusumun hafif pısıgı olustu bez değiştirdim ... Çağımızıin hastalığı alerjik astım bunu tetıkleyen bişey olmalı ins kızımda az kaldı geçti diyeyim oğlum da olmaz olmamsı için tecrübeliyım daha az ilaç vs ile atlatacagım ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…