Benim oğlumda koynumda uyumayı çok seviyor koynumda uyuyunca daha uzun süreli yatıyoryarıyor ama bir günde hemen bir değişim olmuyor aşagı yukarı bir hafta alıyor,,,,
eşimde söyleniyor madem yanında yatırıcakdın neden ilk başdan ayırdın diye ama , herşey bebişlerimiz için,,,,
bugünde mesela bütün gün benim koynumda uyudu,,,, uyanıyor emiyor küt uyuyor haftada 1-2 defada böyle bir huyumuz oldu,,,, öğlen 2 den akşam 5-6 ya kadar koynumda uyuyor,,,
ben ergobaby abd ye email attım onlarda beni avrupa bölgesine yönlendirdiler, ben kanguru burada.com adresinden aldım ve bana o satıcının kayıtlı olmadığını büyük ihtimalle sahte olabileceğini söylediler,,,
ama lakin intenette bir sürü websites, var, sahte orj,nal ergobaby nasıl ayırd edebilirim diye oraya baktıımda orjinal gibi görünüyor,,,
bende gözümü kapadım kullanıyorum ama tabii 259 tl de para verdim,,,,
bu arada kakasından kan gelmesinin sebebi belli bir şeylere alerji olması olabilir,,,
benim oğlumda oldu,,, dr um bana diyet verdi,,,,bir süre çikolata, süt, yumurta, yogurt gibi şeyleri yemedim daha sonra çikolata yedim baktım kakasında kan var mı? soonra yumurta yedim kan yok, daha sonra yogurt yedim oldu biraz onun için çok az yogurt tüketiyorum birde bakla yemiyorum,,,
tabii doktoruna da sor,,,
özelikle eğer kızında benim oğlum gibi alerjik ise doktorlar kesinlikle ilk 6 ay ek gıdaya geçmeyin diyorlar, çünkü büyük bu ihtşmal bu alerjiler kaybolucak ama ek gıdaya geçersen hem alerjiler kalıcak, evlerden uzak alerjiye bağlı alerjik astımı olabilir yetişkinliğinde,,,,(benim ailemde alerjik insan çok fazla, alerjik astımı olan da çok fazla),,,,
geçmiş olsun yeniden,,, ama sürekli kızının kakasını kontrol et,,, ben hep bakıyorum bazende k..sında boncuk bulma deyimi buradan geldi herhalde diyorum,,, :)))))
Çok geçmiş olsun canım kaza bela gider inş ve adet için de gözün aydın darısı Başıma :)Merhaba kızlar, bayadır giremedim nete, eşimin memleketine gitmiştik en son, eşim arabamızla kaza yaptı araba pert oldu neyseki ona bişey olmadı. Bebeğimin alerjisine yoğunlaştım bu ara , yumurtayı buldum bakalım başka neye çıkcak, adet oldum bu arada, şimdilik benden haberler böyle...
Geçmiş olsun canım bebişine... Ben de yürüteç kullanmamayı planlıyorum ama Yeğenimden kalan yürüteç evde hazır duruyor:)Esimin kendi işi kizlar bilgisayar dükkanı var, ama bunun yanında isi geregi secim oncesi Çalışmalari oluyor buna da cok kiziyorum. .
Kizlar yurutec kesinlikle kullanmayin yazıyordu geçenlerde bırakın uzun sure emeklesin gibi bi sey okumustum. Uzmanlar böyle diyormus gerci kv cok hevesli bi an once yürümesi icin koyucam kesinlikle diyor. .
Nego fena üşütmüş benim cimcime yesil gecti gibi ama ishal oldu by seferde atesi yok sukur..Bol bol emziriyorum baska yapabileceğim bi sey yok snrm..
Canım bu bnmkinin aynısı ayırt edici farkı bilsek keşke bakardım bir de genelde oradaki öğrenciler ucuza getirip burada Satıyor yer kaplaması diye de kutuyu atıyorlar..L leblePinking Tree kizlar ynt olarak satıcı bana bunu yazmis resimleri de göndermiş, napsam alsam mi samimiyetine inandim gibi saticinin bir de ayirt etmenin bir yolu var mi kizlar sahtesi ile orjinalini..
Eki Görüntüle 1528442
Rezene yi tavsiye ederim ve uyku ve mutlu bir gün :))Canim benimki de oyleydi. Dikkat et sutun azalmasin emmedigi icin. Sutunu sagmaya calis. Benim gogusler yumus yumus oldu sıkıyorum cok az geliyo. Dereotu incir humana. Dut... Ne bulduysam yapiyorum simdi tekrar artsin diye
Joker de gördüm...Cok mantikli gercekten. Ben de alayim oyle bir sey.
canım 7-8 aylıkken başlamıştım çok uzun tutmuyordum, ev süpürürken yemek yaparken koyuyordumyürûteçe ne zaman koyabilir eflalim
canım çok geçmiş olsun şükür eşine bir şey olmamışMerhaba kızlar, bayadır giremedim nete, eşimin memleketine gitmiştik en son, eşim arabamızla kaza yaptı araba pert oldu neyseki ona bişey olmadı. Bebeğimin alerjisine yoğunlaştım bu ara , yumurtayı buldum bakalım başka neye çıkcak, adet oldum bu arada, şimdilik benden haberler böyle...
ay hepsi bir çeşit gerçekten...Günaydın canim.
geçer gecer canim sabah sabah ben de öyle atarlandi eşim geri gecti ama.yoksa hayat gecer mi.
ilahi canim.hayırlı kandille.cumamiz mübarek olsun
aminn.hayirli cumalar kandiller canim
ahh benimki de memur ama hic evden gitnez.onceden sıkılıyordum da oglustan sonra bi yere gitse gondermiyorum hemen tel le çağırıyorum iyi oluyor ama bugune dek hiçbir ev isinde yardim etmez.üstelik sabah ben gidiyordum o evde gelip ona kahvaltı hazirliyordum çalışırken.simdi sadece bebişe sevgisinden sefkatinden bakiyo
eflalim huylu huyundan gecmez.bizde tam tersi kv kp hala en ufak seyde para gerek mi diye sorarlar. esim kotu alisti biz de onlara veririz ama tekrar verirler. biz onlardan alsak istemezler. minnet altında kalmak da iyi degil.esime diyorum annenlere guvenme basinin çaresine bak diye
cok şükür gecen ay sıkıştı.benim maasi tekrar odemek gerejince e bir de araba taksidi derken.
annesigilden istemedi söyleme dedim.oğlusun takılarını filan bozdurduk malesef. hallettik bisekilde
canım yürütece zararlı diyen var demeyen varEsimin kendi işi kizlar bilgisayar dükkanı var, ama bunun yanında isi geregi secim oncesi Çalışmalari oluyor buna da cok kiziyorum. .
Kizlar yurutec kesinlikle kullanmayin yazıyordu geçenlerde bırakın uzun sure emeklesin gibi bi sey okumustum. Uzmanlar böyle diyormus gerci kv cok hevesli bi an once yürümesi icin koyucam kesinlikle diyor. .
Nego fena üşütmüş benim cimcime yesil gecti gibi ama ishal oldu by seferde atesi yok sukur..Bol bol emziriyorum baska yapabileceğim bi sey yok snrm..
keşke koynumda uyusa hiç çıkarmam koynumdan:) büyük oğlumda uyumazdı şimdi miniğimde uyumuyor,çok heves ettiğim bir şey:)Benim oğlumda koynumda uyumayı çok seviyor koynumda uyuyunca daha uzun süreli yatıyor
Cnm slingi sevmedim ben karışık geldi bana. .
aynen bende bu durumdayım SUREKLI GEZMEK KUCAK ıstıyorne yedırecem nasıl olacak dusunup duruyorum
dakka bası gezdırmekten kollarım uyustu bende netten arastırdım evde slıng yaptım carsaftan caprazlamasına resımde atarım cok rahatladım gercı hıntlı kadınlara benzedım ama olsun
bu yogurdu nası yapacaksın yanı mayalamayı
gecmıs olsun
Cnm bi şey yapmasa evde gezdirse o bile iyi bi is yapamiyorum yoksa. .yarim saat bile oyalasa insan dinleniyor. .sanslisin ne gusel. .Günaydın canim.
geçer gecer canim sabah sabah ben de öyle atarlandi eşim geri gecti ama.yoksa hayat gecer mi.
ilahi canim.hayırlı kandille.cumamiz mübarek olsun
aminn.hayirli cumalar kandiller canim
ahh benimki de memur ama hic evden gitnez.onceden sıkılıyordum da oglustan sonra bi yere gitse gondermiyorum hemen tel le çağırıyorum iyi oluyor ama bugune dek hiçbir ev isinde yardim etmez.üstelik sabah ben gidiyordum o evde gelip ona kahvaltı hazirliyordum çalışırken.simdi sadece bebişe sevgisinden sefkatinden bakiyo
eflalim huylu huyundan gecmez.bizde tam tersi kv kp hala en ufak seyde para gerek mi diye sorarlar. esim kotu alisti biz de onlara veririz ama tekrar verirler. biz onlardan alsak istemezler. minnet altında kalmak da iyi degil.esime diyorum annenlere guvenme basinin çaresine bak diye
cok şükür gecen ay sıkıştı.benim maasi tekrar odemek gerejince e bir de araba taksidi derken.
annesigilden istemedi söyleme dedim.oğlusun takılarını filan bozdurduk malesef. hallettik bisekilde
Kizlar uyumayinca aglar benim kizim da..Canım aynı durumdayız ama benimkinin sebebi uyumamasıgündüz hiç uyumaz uykuyu alamayınca ağlar ben çabalarım ama sonuç alamam 10 dk gözler kapanıp açılır tekrar ağlama...
Uyanik kaldığı zamanlarda benim kızım da öyle cnm ev gezmesi yapiyoruz..yok 3 4 saatte bı yarım saat bı saat uyur ama uyanık oldugu zaman burnumdan getırıyor. kucagımda gezdırıyrm yoruluyor ayagıma ya da hamagına koyuyorum sallıyorm mık mık sureklı huysuzlanıyor yarım saat sallarım bagıra bagıra dandını dadını nınnısını soylerım dısardan bırı gorse napıyo bu der emınım ama o nınnıye susuyor sıddetlı aglamıyosa
Cnm biriktirmem lzm zaten o yuzden sagiyorum bikac kez..emme durumuna gore bakiyorum..Canim benimki de oyleydi. Dikkat et sutun azalmasin emmedigi icin. Sutunu sagmaya calis. Benim gogusler yumus yumus oldu sıkıyorum cok az geliyo. Dereotu incir humana. Dut... Ne bulduysam yapiyorum simdi tekrar artsin diye
cnm 184 tl..Canım fiyatı ne kadar
Sagol leblecim deniycem zaten pek umudum yok ilk seferde sevecegini pek sanmıyorum. .ben , tam 3 aylıkken kullanmaya başladım, ilk başlarda biraz ağlıyordu ama şimdi alışdı hatta çok seviyor,,, yemeğe falan gittik mi takıyorum birde benim sol kolumda zorlamadn şişme olmuşdu o falan da geçti,,,,
ilk başlarda sevmezse sen genede dene alışıyor belli bir zaman sonra,,, ilk başlarda takmak biraz zor gibi oluyor ama alışıyorsun,,,
Aynen benim cimcime de o kadar uyuyor saatler ayni ogleden sonra uykusunda..yarıyor ama bir günde hemen bir değişim olmuyor aşagı yukarı bir hafta alıyor,,,,
eşimde söyleniyor madem yanında yatırıcakdın neden ilk başdan ayırdın diye ama , herşey bebişlerimiz için,,,,
bugünde mesela bütün gün benim koynumda uyudu,,,, uyanıyor emiyor küt uyuyor haftada 1-2 defada böyle bir huyumuz oldu,,,, öğlen 2 den akşam 5-6 ya kadar koynumda uyuyor,,,
sagol cnm alicam pztsi gunu iyidir insallah. .Çok geçmiş olsun canım kaza bela gider inş ve adet için de gözün aydın darısı Başıma :)
Geçmiş olsun canım bebişine... Ben de yürüteç kullanmamayı planlıyorum ama Yeğenimden kalan yürüteç evde hazır duruyor:)
Canım bu bnmkinin aynısı ayırt edici farkı bilsek keşke bakardım bir de genelde oradaki öğrenciler ucuza getirip burada Satıyor yer kaplaması diye de kutuyu atıyorlar..
Bebeğime iki puset iki oto koltuğu malesef her şeyi ikişer içer aldık ama bir tek etgoyu kullanıyoruz hatta eşime olmuyor diyr ona da babybjörn aldık :) Bebiş duruyor ergo da şapkasını da örtüyorum olur da Yanlışlıkla uyursa :)
Rezene yi tavsiye ederim ve uyku ve mutlu bir gün :))
Joker de gördüm...
Allah gönlüne göre versin canım:)) benim oğlumda koynumda yatıyordu diye herkes kızdı bana alışacak bilmem ne bende onu beşiğine alıştırdım ama arada koynumada alıyorumkeşke koynumda uyusa hiç çıkarmam koynumdan:) büyük oğlumda uyumazdı şimdi miniğimde uyumuyor,çok heves ettiğim bir şey:)
evet resmen bayılıyor benimki,,,, ben eşim işe gitmeden önce uyandırıyorum altını falan açıyorum,, biraz oynaşıyorlar baba-oğul,,, babamız evden çıkıyor hooop biz ana-oğul yatakdayız,,,, öğlen - 12-1 kadar uyuyoruz,,,,Benim oğlumda koynumda uyumayı çok seviyor koynumda uyuyunca daha uzun süreli yatıyor
bilmiyordum jokerde olduğunu,,, ben başka takı satan mağazalardan bebeğe zararlı olmayacal bir şeyler alırım diye düşünmüştüm,,,,Leblecim şu kolyeler joker mağazalarında kasanın üstünde satılıyor.. sordum yüz tl dedi bana öok geldi uyduruk kolyeler için bileğime kehribar bilekliği ve Yüzük vs takıyorum ben iş görüyor.. Benim de sol bileğimde kolumda aynı sıkıntı var, geçmiş olsun...
babybjorn u bende mi alsam diye düşünüyorum,,, yüzü dışarıya dönük olsun diye,,, nasıl rahat mı???Çok geçmiş olsun canım kaza bela gider inş ve adet için de gözün aydın darısı Başıma :)
Geçmiş olsun canım bebişine... Ben de yürüteç kullanmamayı planlıyorum ama Yeğenimden kalan yürüteç evde hazır duruyor:)
Canım bu bnmkinin aynısı ayırt edici farkı bilsek keşke bakardım bir de genelde oradaki öğrenciler ucuza getirip burada Satıyor yer kaplaması diye de kutuyu atıyorlar..
Bebeğime iki puset iki oto koltuğu malesef her şeyi ikişer içer aldık ama bir tek etgoyu kullanıyoruz hatta eşime olmuyor diyr ona da babybjörn aldık :) Bebiş duruyor ergo da şapkasını da örtüyorum olur da Yanlışlıkla uyursa :)
Rezene yi tavsiye ederim ve uyku ve mutlu bir gün :))
Joker de gördüm...
Ergobabyde yüzü disa dönük kullanılmıyor mu benim kizim hayatta durmaz oyle kullanilmazsa..babybjorn u bende mi alsam diye düşünüyorum,,, yüzü dışarıya dönük olsun diye,,, nasıl rahat mı???
hayır kullanılmıyor, ergo baby 360 diye yeni bir ürün çıkarıldı onunla yüzü dışarıya dönük oluyor ama, onu da kullanlan insanların yorumlarını okudum kullanması biraz zormuş,,,Ergobabyde yüzü disa dönük kullanılmıyor mu benim kizim hayatta durmaz oyle kullanilmazsa..
Aynen canım sanki benî anlattın biz dahada ileriye gidiyoruz bazen babamızı oturma odasına kovuyoruzevet resmen bayılıyor benimki,,,, ben eşim işe gitmeden önce uyandırıyorum altını falan açıyorum,, biraz oynaşıyorlar baba-oğul,,, babamız evden çıkıyor hooop biz ana-oğul yatakdayız,,,, öğlen - 12-1 kadar uyuyoruz,,,,
ama ben kalkarsam saat 10 da uyanıyor,,,,ama çok huzursuz oluyor,,, onun için bende kalkmıyorum,,, yatıyoruz,,allahtan çat kapı gelen insanım yok yani,,,,bazen bir tabak kaldırmamış oluyorum akşam 6 ya kadar,,, akşamları banyo yaptırdıkdan sonra eşimle oynuyır o arada da ben evi süpürüp temizliyorum,,,,
Geçmiş olsun..bu arada bayanlar,, benim oğlumun ilk pişikleri oldu,,, aman boyun altlarına dikkat edin,,, benimkisi sanırsam önlük yüzünden kötü olmuş,,, hergün yıkıyorum ama öğlenleride suyla boynunu yüzünü ayaklarını siliyorum,,, dr da dikkatli ol dedi çünkü mantar olabilirmiş, boyun bölgesinde,,,, ama eğer yıkanmayla geçiyorsa bir sorun yokdur dedi,,,
birde benim oğlanın kafasında konak oluşmaya başlamışdı,, zeytinyağı damlattın 1-2 damla, taradım,yarım saat sonra yıkadım, geçti,bitti,gitti,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?