doğal kaynanam gonderdi ise inek sütü ile yoksa günlük sütle 3güne bir yapıyorum çünkü hemen tadı eksımıyorAnneler yoğurdu ne ile yapıyorsunuz?
Birde her gün taze mi yapıyorsunuz
- Anne sütü
- İnek sütü
- Keçi sütü
- Günlük süt
- Devam sütü
Bizimde asimiz vardi bugun 4. Ay yaptirdik.Selam kızlar bugun oglumun 4.ay aşısı vardı fakat saglık ocagndaki hemsire p.tesiye kadar calısmıyorum dedi tvde gormusunzdur eylem falan biseyden bahsetti ama anlamadm p.tesi gelin dedi sinir oldum bendesimdi oteki aşıları ayını doldurdugnda mı vurcaz acaba yoksa aşı vuruldugu tarihe gore mi gitcez
Bende tek basima yaptirmak iatiyorum ama cesaret edemedim henuz.Bu arada ben oglumu iki banyodur kucağıma oturtup yıkıyorm iç çamaşırlarımla tabureye oturup onu alıyorum dusakabin içi zaten sıcak oluyor kızımda cesaretmm yoktu bunda çok cesaretli davranr oldum
Ben daha dun mayaladim bebegim icin ilk defaAnneler yoğurdu ne ile yapıyorsunuz?
Birde her gün taze mi yapıyorsunuz
- Anne sütü
- İnek sütü
- Keçi sütü
- Günlük süt
- Devam sütü
Bebek agladikca esin niye sinirleniyor anlamadimMerhaba hamilelik arkadaşlarım Nasılsıniz sizleri cok özledim. Ben iyiyim bebeğim 4,5 aylik oldu.şükürler olsun.dünden beri sol göğsümün etrafı kızardı ve çok acıyo.pişik kremi sürdüm ve bepanten umarım gecer.oğlum da emerken sıkıyor sinirle emiyor bazen neden öyle yapıyor anlamıyorum.geçen cumada 4 aylık aşılarını oldu iki bacaktan sol bacaktaki iğne yeri dağılmamış erik gibi top geçermi acaba o günden beride çok huzursuz sürekli ağlıyor ne yapıcagimi şaşırdım emzige alısti allahtan.eşimde evde 10 gündür o agladikca sinirleniyo bense hep ayaktabi iceri bi disari cikariyorum.susturmak icin sabır diliyorum hepimize bu donemlerin gecici oldugunu biliyorum selametle kalin hepinizi optum
Bebek agladikca esin niye sinirleniyor anlamadim
Kim ister bebegimiz aglasin
Rabbim savir guc kuvvet versin canim
benım esım sakın bı ınsan ama bazen oda sınırlenıp soylenıyor sonrada vıcdan yapıp uzuluyorAmin cnm esim Sinirli yapiya sahip malesef
Bizimde asimiz vardi bugun 4. Ay yaptirdik.
Pazartesi sorarsin canim
Bende tek basima yaptirmak iatiyorum ama cesaret edemedim henuz.
Ben daha dun mayaladim bebegim icin ilk defa
İnek sutunden mayaladim ve minik kavanozlara mayaladim.
Konserve etkisi oldugu icin kapagini ne zaman acarsan taze oluyor
Ya kizlar yazmistim cevap alamadim tekrar yazayim.
Oruc tutmak istiyorum ramazanda. Bebegim 5 aylik oluyor. Oglene kadar sutum olur sanirim. Sonrasinda nasil beslemeliyim ?
Yok canim hani bu meyve puresi olan miniknkavanozlar var ya kaynattigim sutu onlara alip bir cay kasigi yogurtla mayaladim kapattim.canm bende tutmak istiyorum ama bilemedim zaten geçen yıl tutmadım o borcum var daha öğleden sonra mama fikrini sende okumuştum sanırım mantıklı geldi bana
yoğurdu büyük kapta mayaladıktan sonra mı kavanozlara alıyorsun
benim oglumda bazen tum gun yapnayinca karnina zeytinyagiyla masaj yapiyorum makatada kulak çubuğuyla suruyorum hemen yapmiyo ama yapiyo bir dene istersen bide makata parmagimla pompa gibi yapiyorum (ayiptir solemesi)hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız bugun mısafırım vardı yıne kendımı telef ettım bıtırdım mısafır gelecegı zaman cok telas yapıyorum nedense :) oglum uc gundur kaka yapmıyor huzursuz gıbı derdındende anlamıyorum kıne yapmam gerekıyor bana bı akıl verın bezı de pek dolu degıl mama vermıyorum sadece anne sutu alıyor.... ama sutum var sıkınca gelıyor yanı doyuyorda anlamadım bu ısı şu garıban anneye yardım lutfennn
sağol canım ben de öyle yapayım. Koca tencere yapıyodumYok canim hani bu meyve puresi olan miniknkavanozlar var ya kaynattigim sutu onlara alip bir cay kasigi yogurtla mayaladim kapattim.
Evde normalde de 1 lt lik kavanozlara yaparim. 1 ay sonra bile acsam kavanozu miss gibi durur yogurt.
Cnm karni agriyor mu bilmiyorum ama genel bi iştahsızlık var 4.ay kontrolunden bu yana. .Eskisi gibi degil..M miss_curious canım karnı ağrıyorsa ondan da emmiyordur bence götür canım doktora
bende kuru erik kaynattım üç dört kaşık zor içirdim biberonla hiç almadı kabızlığı için yaptım
sütüm yetmesiği için kabız bence saat başı emiyor hala ve sinirleniyor emerkencanım sıkıldı ek gıdaya geçicez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?