2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
M miss_curious canım karnı ağrıyorsa ondan da emmiyordur bence götür canım doktora

bende kuru erik kaynattım üç dört kaşık zor içirdim biberonla hiç almadı kabızlığı için yaptım

sütüm yetmesiği için kabız bence saat başı emiyor hala ve sinirleniyor emerken canım sıkıldı ek gıdaya geçicez sanırım

M miss_curious canım geçmiş olsun ins bi an önce düzelir benimkide meme düşkünüydu ama artık etrafı izlemekten doğru düzgün emmiyor yeni birşeyler öğreneceğim diye de uyuyamıyor bazen uyurken bile elleriyle falan birşeyler tutmaya çalışıyor oturmaya çalışıyor yattığı uyuduğu halde gün geçtikçe zorlaşıyorlar senin evinde en azından ağzına alacağı malzeme yoktur bizim küçük oyuncaklar secilecek kizimin tokaları bile risk sen ek gidaya alıştırırsn senın yemeklerini herkesten çok sever merak etme sen herseyden ozelsın onun için

M miss_curious canım karnı ağrıyorsa ondan da emmiyordur bence götür canım doktora

bende kuru erik kaynattım üç dört kaşık zor içirdim biberonla hiç almadı kabızlığı için yaptım

sütüm yetmesiği için kabız bence saat başı emiyor hala ve sinirleniyor emerken canım sıkıldı ek gıdaya geçicez sanırım

Anneler yoğurdu ne ile yapıyorsunuz?
  • Anne sütü
  • İnek sütü
  • Keçi sütü
  • Günlük süt
  • Devam sütü
Birde her gün taze mi yapıyorsunuz

• Anne sütü
  • İnek sütü
  • Keçi sütü
  • Günlük süt
  • Devam sütü
doğal kaynanam gonderdi ise inek sütü ile yoksa günlük sütle 3güne bir yapıyorum çünkü hemen tadı eksımıyor

Hanimlar bebegimi avutayim derken yapmadigim saklabanlik kalmiyor. Tabii bir yerde tikanip kaliyorum. Bu konuda pek de yaratici degilim zira. Internette gezinirken soyle bir blog buldum:
http://bebeklericinoyunlar.blogspot.sk/search/label/3-6 ay oyunları?m=1
Benim gibi bu konuda sikinti yasayan varsa bir goz atabilir. Benim epey hosuma gitti. Sirayla uygulamayi dusunuyorum. Bir de bir suru masal kitabi siparis ettim .henuz gelmediler. Insallah kizim daha birinci sayfada sıkılıp aglamaz:))

Bizimde asimiz vardi bugun 4. Ay yaptirdik.
Pazartesi sorarsin canim
Bu arada ben oglumu iki banyodur kucağıma oturtup yıkıyorm iç çamaşırlarımla tabureye oturup onu alıyorum dusakabin içi zaten sıcak oluyor kızımda cesaretmm yoktu bunda çok cesaretli davranr oldum
Bende tek basima yaptirmak iatiyorum ama cesaret edemedim henuz.

• Anne sütü
  • İnek sütü
  • Keçi sütü
  • Günlük süt
  • Devam sütü
Ben daha dun mayaladim bebegim icin ilk defa
İnek sutunden mayaladim ve minik kavanozlara mayaladim.
Konserve etkisi oldugu icin kapagini ne zaman acarsan taze oluyor

Merhaba hamilelik arkadaşlarım Nasılsıniz sizleri cok özledim. Ben iyiyim bebeğim 4,5 aylik oldu.şükürler olsun.dünden beri sol göğsümün etrafı kızardı ve çok acıyo.pişik kremi sürdüm ve bepanten umarım gecer.oğlum da emerken sıkıyor sinirle emiyor bazen neden öyle yapıyor anlamıyorum.geçen cumada 4 aylık aşılarını oldu iki bacaktan sol bacaktaki iğne yeri dağılmamış erik gibi top geçermi acaba o günden beride çok huzursuz sürekli ağlıyor ne yapıcagimi şaşırdım emzige alısti allahtan.eşimde evde 10 gündür o agladikca sinirleniyo bense hep ayaktabi iceri bi disari cikariyorum.susturmak icin sabır diliyorum hepimize bu donemlerin gecici oldugunu biliyorum selametle kalin hepinizi optum

Ya kizlar yazmistim cevap alamadim tekrar yazayim.
Oruc tutmak istiyorum ramazanda. Bebegim 5 aylik oluyor. Oglene kadar sutum olur sanirim. Sonrasinda nasil beslemeliyim ?

Bebek agladikca esin niye sinirleniyor anlamadim
Kim ister bebegimiz aglasin
Rabbim savir guc kuvvet versin canim

hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız bugun mısafırım vardı yıne kendımı telef ettım bıtırdım mısafır gelecegı zaman cok telas yapıyorum nedense :) oglum uc gundur kaka yapmıyor huzursuz gıbı derdındende anlamıyorum kı ne yapmam gerekıyor bana bı akıl verın bezı de pek dolu degıl mama vermıyorum sadece anne sutu alıyor.... ama sutum var sıkınca gelıyor yanı doyuyorda anlamadım bu ısı şu garıban anneye yardım lutfennn

Ya kizlar yazmistim cevap alamadim tekrar yazayim.
Oruc tutmak istiyorum ramazanda. Bebegim 5 aylik oluyor. Oglene kadar sutum olur sanirim. Sonrasinda nasil beslemeliyim ?

canm bende tutmak istiyorum ama bilemedim zaten geçen yıl tutmadım o borcum var daha öğleden sonra mama fikrini sende okumuştum sanırım mantıklı geldi bana

yoğurdu büyük kapta mayaladıktan sonra mı kavanozlara alıyorsun

Yok canim hani bu meyve puresi olan miniknkavanozlar var ya kaynattigim sutu onlara alip bir cay kasigi yogurtla mayaladim kapattim.
Evde normalde de 1 lt lik kavanozlara yaparim. 1 ay sonra bile acsam kavanozu miss gibi durur yogurt.

benim oglumda bazen tum gun yapnayinca karnina zeytinyagiyla masaj yapiyorum makatada kulak çubuğuyla suruyorum hemen yapmiyo ama yapiyo bir dene istersen bide makata parmagimla pompa gibi yapiyorum (ayiptir solemesi)

Safransari yogurt konusunda cok harika fikir verdigin icin tesekurler hemen meyvepuresi kavonozlardan alıcam anlatirmisin nerede mayalandiriyorsun kac saat sokakta satilan sutlerdenmi mayaliyorsun

merhaba kızlar:)

benim kızımdA hergün kaka yapmıyor 2 3 güne bir yapıyor bir huzursuzluğu yok çok şükür

bu aralar kafasını omuzlarıyla birlikte hırsla kalkıyor oturtunca çok mutlu oluyor ama ben korkuyorum ama herkes oturtuyor galiba birşey olmaz değil mi :)

benim kızım da tam dönmedi yana dönüyor amA TAM TUR YAPMADI DAHA BU DA NORMAL SANIRIM dönmeyen çok var yazılanları full okuyorum ama yazamıyorum çoğu zaman :)

mama sandalyesi ike antilop mu alsam acaba karar veremedim ya da joie mimzy diye bir marka o da çok güzel fiyat farkı çok karar veremedim :S 4

neyse tüm mesajlar için sağolun çok yardımcı oluyorsunuz :)

bu arada 2 ocak doğumluyuz ek gıdaya başlamadım 5. ay dolunca yavaştan başlıcam

oruç tutmak istiyorum ama aç kalınca sütüm azalıyor napsam bilemedim geçen seneden de borçluyum bakalım ne olacak :S

öptüm hepiniziiii

Yok canim hani bu meyve puresi olan miniknkavanozlar var ya kaynattigim sutu onlara alip bir cay kasigi yogurtla mayaladim kapattim.
Evde normalde de 1 lt lik kavanozlara yaparim. 1 ay sonra bile acsam kavanozu miss gibi durur yogurt.
sağol canım ben de öyle yapayım. Koca tencere yapıyodum

Cnm karni agriyor mu bilmiyorum ama genel bi iştahsızlık var 4.ay kontrolunden bu yana. .Eskisi gibi degil..
ek gida icin tariflerinizi bekliyorum cnm, benim kiz nasil yiyeceğini bilmiyor daha dili emiyor gibi disarda garibimin..
elma rendesinin puturlerini yiyebilir mi kizlar cam rendede yapinca yoksa suyunu mu icecek..
corbayi dr. Blenderdan gecir dedi küçük diye mi dedi acaba normalde tel suzgecte yapmak daha iyiymis yutabilir mi böyle kizlar puresini..
I imspecial cnm sana da Allah kolaylik versin benim dedigin gibi o tarz detay islerim yok en azindan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…