2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın güzel anneler:):))
dun nesaj yazdim devami gelmedi sarjim bitti.sonrada kv cagirdi misafiri gelcekti
gecmise bakayim ins.

Güle güle eskitsin canim cicilerini ahmet bey.yolculik iyi geçmiştir ins.
cok gecmis olsun canim miniğine.
ek gıdaya başla canim ya zaten zamanı geldi.ben de başlamayı düşünüyorum ins.ramazana kadar
canim tam tersi bebeginiz kucak istediğinde almamazlik etmeyin diyenler de var.içinin sesini dinle canim.ben dayanamayıp alıyorum kucağıma

Gnydn kizlar. ..
dun regl oldum, kizim hala iyileşmedi..
olmadi baska bi doktora daha goturucem
hos kendince normal su an kizim..
SU sıralar pek keyfim yok giremiyorum, duzelince girerim yine insallah..
Canım özel hastaneyemi gidiyorsun ben özelee tonlarca para döktüm ama oğlumu iyileştiremediler bir türlü eğitim ve qraştırma hastanesine gittim inanırmısın cumadan pazartesiye oğlum iyileşti üstelik çok basit bir tedavi ile özel hastane yüzünden nerdeyse oğlum bronşit olacaktı

ah canim.hepimizde var inan.benim de kv cok pimpirikli herseye ne oldu bu oglana diyor yıldim artik ama idare ediyorum mecbur....
benim oglan da doymuyormus gibi geliyo napicam bilmiyorum
ben de tedaviyle hamile kaldım. esim ilac kullanıyordu. artan ilaclari kullsnayim mi diyo simditarhi gecmedn
hayir diye çıkıştim hemen
Hey allahım yaa oğlumu yıkayayım dedim sıya girer girmez balık gîbi kıvranıp yüzüyor nasıl yıkadığımı anlamadım artık tek başıma yıkayamaz oldum siz nasıl yıkıyorsunuz
yalnız yiksyamiyorum ki ben hala.babasıyla yikiyoruz.file bhic kullanmadim.babasi tutuyor ben yıkıyorum
oyy cokk geçmiş olsun canım benim.cok
zor olsa gerek.Allaha şükür ki geçici bişeymıs canim.

Ben de fileyle yikiyorum tek basima. Eskiden babasiyla yikiyorduk. Birkac seferdir tek yikiyorum kizim yikanirken gulucuk sacmaya basladi. Onceden stres oluyormus meger. Esim biraz paniktir, hissediyodu galiba cimcimem:)

ben de tutayim diyorum ama cok acikiyorum.Allah sabrini verir sütümuz de bol bol olur da tutarız ins.gecen yaz hamileliğimde tutmuştum.
ins düzelir canim.bakalim biz napicaz pazartesi de bizim aşımız var.
hoş geldin canım. bizde sen özledik.... oh sefan olsun canim gez bol bol.evinize gidince kısa sürede düzeninizi oturtursunuz ins.
benim minikte oturuyor engel olamıyoruz

Gnydn kizlar. ..
dun regl oldum, kizim hala iyileşmedi..
olmadi baska bi doktora daha goturucem
hos kendince normal su an kizim..
SU sıralar pek keyfim yok giremiyorum, duzelince girerim yine insallah..
canım benim Allah sifasini versin.başka dr a gidin
Allah in sıkıntıni gidersin ins

canım geçmiş olsun neyseki duzelebılr bişey canım Allah tüm çocuklarımiza şifa versin çok öptüm cımcımeyi
Tracy teyzenin kaldir yatir yontemini deneyeyim dedim benim neyimeyse. Bebegim 2 saat boyunca bir agladi bir sustu. Uykusuzluktan gozleri kizardi. Hemen pes ettim:) emzirdim hoop uyudu. Simdi de horluyo yavrum kiyamam:)

Bu arada ben oglumu iki banyodur kucağıma oturtup yıkıyorm iç çamaşırlarımla tabureye oturup onu alıyorum dusakabin içi zaten sıcak oluyor kızımda cesaretmm yoktu bunda çok cesaretli davranr oldum
ben de duydum öyle yıkayani.biraz büyüsün ben de yikarim ins.
önümuz yaz malum gunde iki kez duş aldığımı bilirim. e ufaklukla simdi yapamıyorum yazin bu teknigi deniycem:))

Sorucam canım. Mimik yapınca çıkıyor. Alında Gamze olurmu ki?

Duha22 cnm bakalim dun biraz arastirdim nette Corba Tarifi bakayım dedim. .Ek gıda icin iki site onerdi bi arkadasim:guncelanne ve gurmebebek..
Kayinvalidem cok cocuk bakmis ama tabi ozaman okumadigi icin kendince bişeyler uretmis mlsf cogu su anki bilgilerden farkli..Yemeklerin suyunu veririz dedi, bi de normal corba yapicak tereyagli kendi yedigimiz gibi..O sekilde Olmadigini söyledim yalnız cocuk oyle yemez tatsız tuzsuz diyor..Tesellim su ki 8-9 aylikken o bakmaya başlayacak ve o zaman istedigi Gibi besleyebilir masallah yemekleri cok lezzetlidir, kizim benimkileri begenmeyebilir hatta...
I imspecial cnm hosgeldin evine, uzaklasmak cok iyi gelmiştir eminim sana biraz da dinlenmissindir ne guzel..Hediyeleri de Güle güle giysin ahmet bey..
@eflalim ishali durmus demek ki cnm, kizim da bi gun yapmasa keske ama hala sık sık yapiyo. .Su veriyorum ara ara ve bol bol emzirmeye çalışıyorum. .Minigime nazar degdi snrm ne guzel emerdi önceden.
aysimason cnm evet özele gidiyoruz, aslinda doktorumuzun ilac vermemesi iyi bi anlamda Ama Tabii sikayetler gecmezse cuma günü baska Doktora gidicem kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…