2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Malesef pişik alerjik vücutların kaçınılmazı bizde de var doktor deniz suyu deniz suyu deniz suyu dedi ne kadar imkanınız varsa denize gitsin havuza değil dedi.. Ben günde iki kez yıkıyorum ferahlasın diye şampuansız su ile ve tülbentvari washcloths denen bezlerle kuruluyorum mustela pişik kremini kullanıyorym arada zeytinyağına ek ve gazlı şeylerden uzak dürüyorum dün canım çekti diye Palladium sa kahve içtim akşam bebeğimde pişik( Be kadar dikkat Ersek de oluyor çaresi yok sanırım

Benim kızım da Çığlık atıyor ay çığlık armayı öğrendi diyordum meğer yavrum açlıktan Çığlık atıyormuş

Ben bol bol yıkıyorum yıkamadığımdada ıslak mendili duruLayıp siliyorum Hem öyle rahatlıyorda düşün sen elini yüzünü yıkayınca ne kadar rahatlıyorsan oda öyle

Offf bu emmeyi reddetme bizde de var, neden oluyor ya saatlerce ac, emince 5 dkyi bulmuyor, yapmadgm sebeklik kalmadi.

Offf bu emmeyi reddetme bizde de var, neden oluyor ya saatlerce ac, emince 5 dkyi bulmuyor, yapmadgm sebeklik kalmadi.
Kaç gündür araştırıyorum canım artık acıktığını anlayana kadar vermicem hergün bu kararı alıyorum sonra kıyamıyorum ama daha kötü oluyo vermicem bakalım ne olacak

Benim kızımda öyle emmek istemiyor. Ben uykudan uyanır uyanmaz emziriyorum. Bi de öyle dene istersen...

Benim kızımda öyle emmek istemiyor. Ben uykudan uyanır uyanmaz emziriyorum. Bi de öyle dene istersen...
Yapıyorum uykudan uyanınca ve dalarken ama sütüm de yetmediği için mama vermeye çalışıyorum anlıyo itiyo biberonu bi de gündüzleri çok uyumadığı için cebelleşiyoruz yedircem diye sağol canım

Tabı kı elımızden gelenı yapıyoruz ama annelık bırazda yetememe korkusu bugunlerde bunu fazlaca yasıyorum malesef..... aynen benım de oyle oluyor yanlıs yaptıgımı veya yapmadıgımı anlayınca hatırlayınca vıcdan azabından uyuyamıyorum....

Tek tek alıntılayamadım kızlar, çok teşekkürler destekleriniz için.

Emme sorunu bizdede var, ancak çok uykusu gelince birde binbir sebeklikle biraz emzirebiliyorum. Ek gıdaya da başladık bakalım inşallah gelişimleri güzel devam eder. Birde sağlık ocağıyla drun ölçümleri hiç uymuyor bu nasıl iş anlamadım

bu arada yazamadm cok cok gecmıs olsn... allah sıfa versn ınsallah gecer butun bebıslerı allah korusn ınsallah bebegın ıcın dua ettım....

Kızlar sızdede sac dokulmesı var mı.? benım saclarım o kadar cok dokuluyor kı kel kalacam dıye korkuyorum valla....
hemde nasıl dökülüyor anlatamam annem kendi zamanını unutmuş sanırım kızım neyin var stres yapma diyor anne stresten değil normal diyorum artık uzuluyor söylemiyor annem normal diyorum hatta benim birde beyazlama başladı

benım evın halıları parkelerı saclarla dolu oluyor sabahları temızlıyorum ıkı saat sonra yıne aynı ne zaman bıtecek acaba

cam rendede elma rendeleyip vermiştin geçen gün yedi canım iri parça gözüme takılırsa alem içinden
aynen ya sağlık ocağı Bi sefer geçen aydan 10cm fazla ölçtü bide ooo maşallah 10 cm uzamış diyor

bende dedim bu işte Bi yanlışlık var ben evde ölçtüm böyle değildi dedim sonra tekrar ölçtü yanlış olmuş dedi

dr bana 6aya kadar net ölçüm alamaıyoruz aslında kilo alımı daha önemli bizim için demişti

banyodan sonra yağlayıp olçersen daha rahat kendimi kasmaz doğru ölçüm çıkabilir diyorlar

offf bende aşırı beyaz var yaş 26 daha ve 22den beri böyle artık beyazlar için boyuyorum

herkese merhaba bebeğim biraz önce kucağımdayken kendini geri attı ve belinden sırtından katır kütür sesler geldi doktoru arıyorum öğle arasında cevap vermiyor bişey olmuşmudur bu konu hakkında bilginiz varmıdır acil cevap yazarsanız sevinirim

Canım belindenmi gelfi sırtındanmı belinden geldiyse doktora başvur derim ama sırtından gelfiyse biriey olmaz sanırım

canım bebeğin agladi mi peki çok canı yandı mi belli eder çocuk ona göre dr git

Canım belindenmi gelfi sırtındanmı belinden geldiyse doktora başvur derim ama sırtından gelfiyse biriey olmaz sanırım
hem belinden hemde sırtından geldi offff canım cok sıkıldı doktoruda acmıyo telefonu.canı yanmadı eminim ağlamadı şimdide uyuyor inşallah kötü bisey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…