- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Malesef pişik alerjik vücutların kaçınılmazı bizde de var doktor deniz suyu deniz suyu deniz suyu dedi ne kadar imkanınız varsa denize gitsin havuza değil dedi.. Ben günde iki kez yıkıyorum ferahlasın diye şampuansız su ile ve tülbentvari washcloths denen bezlerle kuruluyorum mustela pişik kremini kullanıyorym arada zeytinyağına ek ve gazlı şeylerden uzak dürüyorum dün canım çekti diye Palladium sa kahve içtim akşam bebeğimde pişikmasaj her yönden bebeği çok rahatlıyor, ben artık banyodan sonra yapıyorum, birde boyun altına ve bacaklarında ki katlanma yerlerine losyon sürüyorum çünkü hafif pişikler başladı,,,,
bu arada pişik oluşmaması neler yapıyorsunuz ? ben sabah bir kalkıyorum boynu kıpkırmızı oğlumun,,, daha yaz başlamadı bile,,,,, deliricemmm
Benim kızım da Çığlık atıyor ay çığlık armayı öğrendi diyordum meğer yavrum açlıktan Çığlık atıyormuşsuçlu hissetme, sonuçta öğreniyoruz hepimiz elimizden gelenin en iyisi için çabalıyoruz,,,
benimde oğlum ilk başlarda esnediğinde ağlardı,,, sonradan anladım ki gazı çok olduğundan esnediğinde karnı gerildiğ için ağlarmış,,, tabi ben bunu 2-3 hafta sonra farkettim,,, içim cızzz etti,,,
Ben bol bol yıkıyorum yıkamadığımdada ıslak mendili duruLayıp siliyorum Hem öyle rahatlıyorda düşün sen elini yüzünü yıkayınca ne kadar rahatlıyorsan oda öylemasaj her yönden bebeği çok rahatlıyor, ben artık banyodan sonra yapıyorum, birde boyun altına ve bacaklarında ki katlanma yerlerine losyon sürüyorum çünkü hafif pişikler başladı,,,,
bu arada pişik oluşmaması neler yapıyorsunuz ? ben sabah bir kalkıyorum boynu kıpkırmızı oğlumun,,, daha yaz başlamadı bile,,,,, deliricemmm
Offf bu emmeyi reddetme bizde de var, neden oluyor ya saatlerce ac, emince 5 dkyi bulmuyor, yapmadgm sebeklik kalmadi.Ananem bu memnunum taşımaktan desem taşı gâvur eşeği gibi derTarttırdım canım 3 haftada 600 almış ama biliyorum 1 hafta sonrasında yine aynı kalacak bezleri filan boş çıkıyo deli olcam iki emip bırakıyo saatlerce aç geçiyo mama veriyorum yüzünü ekşitiyo ittiriyo diliyle öğürüyo filan çok üzgünüm çook
Kaç gündür araştırıyorum canım artık acıktığını anlayana kadar vermicem hergün bu kararı alıyorum sonra kıyamıyorum ama daha kötü oluyo vermicem bakalım ne olacakOfff bu emmeyi reddetme bizde de var, neden oluyor ya saatlerce ac, emince 5 dkyi bulmuyor, yapmadgm sebeklik kalmadi.
Benim kızımda öyle emmek istemiyor. Ben uykudan uyanır uyanmaz emziriyorum. Bi de öyle dene istersen...Ananem bu memnunum taşımaktan desem taşı gâvur eşeği gibi derTarttırdım canım 3 haftada 600 almış ama biliyorum 1 hafta sonrasında yine aynı kalacak bezleri filan boş çıkıyo deli olcam iki emip bırakıyo saatlerce aç geçiyo mama veriyorum yüzünü ekşitiyo ittiriyo diliyle öğürüyo filan çok üzgünüm çook
Yapıyorum uykudan uyanınca ve dalarken ama sütüm de yetmediği için mama vermeye çalışıyorum anlıyo itiyo biberonu bi de gündüzleri çok uyumadığı için cebelleşiyoruz yedircem diye sağol canımBenim kızımda öyle emmek istemiyor. Ben uykudan uyanır uyanmaz emziriyorum. Bi de öyle dene istersen...
Tabı kı elımızden gelenı yapıyoruz ama annelık bırazda yetememe korkusu bugunlerde bunu fazlaca yasıyorum malesef..... aynen benım de oyle oluyor yanlıs yaptıgımı veya yapmadıgımı anlayınca hatırlayınca vıcdan azabından uyuyamıyorum....suçlu hissetme, sonuçta öğreniyoruz hepimiz elimizden gelenin en iyisi için çabalıyoruz,,,
benimde oğlum ilk başlarda esnediğinde ağlardı,,, sonradan anladım ki gazı çok olduğundan esnediğinde karnı gerildiğ için ağlarmış,,, tabi ben bunu 2-3 hafta sonra farkettim,,, içim cızzz etti,,,
bu arada yazamadm cok cok gecmıs olsn... allah sıfa versn ınsallah gecer butun bebıslerı allah korusn ınsallah bebegın ıcın dua ettım....Tek tek alıntılayamadım kızlar, çok teşekkürler destekleriniz için.
Emme sorunu bizdede var, ancak çok uykusu gelince birde binbir sebeklikle biraz emzirebiliyorum. Ek gıdaya da başladık bakalım inşallah gelişimleri güzel devam eder. Birde sağlık ocağıyla drun ölçümleri hiç uymuyor bu nasıl iş anlamadım
hemde nasıl dökülüyor anlatamam annem kendi zamanını unutmuş sanırım kızım neyin var stres yapma diyor anne stresten değil normal diyorum artık uzuluyor söylemiyor annem normal diyorum hatta benim birde beyazlama başladıKızlar sızdede sac dokulmesı var mı.? benım saclarım o kadar cok dokuluyor kı kel kalacam dıye korkuyorum valla....
benım evın halıları parkelerı saclarla dolu oluyor sabahları temızlıyorum ıkı saat sonra yıne aynı ne zaman bıtecek acabahemde nasıl dökülüyor anlatamam annem kendi zamanını unutmuş sanırım kızım neyin var stres yapma diyor anne stresten değil normal diyorum artık uzuluyor söylemiyor annem normal diyorum hatta benim birde beyazlama başladı
cam rendede elma rendeleyip vermiştin geçen gün yedi canım iri parça gözüme takılırsa alem içindenCnm karni agriyor mu bilmiyorum ama genel bi iştahsızlık var 4.ay kontrolunden bu yana. .Eskisi gibi degil..
ek gida icin tariflerinizi bekliyorum cnm, benim kiz nasil yiyeceğini bilmiyor daha dili emiyor gibi disarda garibimin..
elma rendesinin puturlerini yiyebilir mi kizlar cam rendede yapinca yoksa suyunu mu icecek..
corbayi dr. Blenderdan gecir dedi küçük diye mi dedi acaba normalde tel suzgecte yapmak daha iyiymis yutabilir mi böyle kizlar puresini..
I imspecial cnm sana da Allah kolaylik versin benim dedigin gibi o tarz detay islerim yok en azindan..
aynen ya sağlık ocağı Bi sefer geçen aydan 10cm fazla ölçtü bide ooo maşallah 10 cm uzamış diyorTek tek alıntılayamadım kızlar, çok teşekkürler destekleriniz için.
Emme sorunu bizdede var, ancak çok uykusu gelince birde binbir sebeklikle biraz emzirebiliyorum. Ek gıdaya da başladık bakalım inşallah gelişimleri güzel devam eder. Birde sağlık ocağıyla drun ölçümleri hiç uymuyor bu nasıl iş anlamadım
hemde nasıl dökülüyor anlatamam annem kendi zamanını unutmuş sanırım kızım neyin var stres yapma diyor anne stresten değil normal diyorum artık uzuluyor söylemiyor annem normal diyorum hatta benim birde beyazlama başladı
bilmiyorum canım ama bi an önce bitse iyi olur halilari fırcalamaktan bi hal oldum eşim de fırcalıyorbenım evın halıları parkelerı saclarla dolu oluyor sabahları temızlıyorum ıkı saat sonra yıne aynı ne zaman bıtecek acaba
Bendede var canım eskiden yetde 1 tel saç bulunmszdı şimfi kendimi çeviriyom saçKızlar sızdede sac dokulmesı var mı.? benım saclarım o kadar cok dokuluyor kı kel kalacam dıye korkuyorum valla....
Canım belindenmi gelfi sırtındanmı belinden geldiyse doktora başvur derim ama sırtından gelfiyse biriey olmaz sanırımherkese merhaba bebeğim biraz önce kucağımdayken kendini geri attı ve belinden sırtından katır kütür sesler geldi doktoru arıyorum öğle arasında cevap vermiyor bişey olmuşmudur bu konu hakkında bilginiz varmıdır acil cevap yazarsanız sevinirim
canım bebeğin agladi mi peki çok canı yandı mi belli eder çocuk ona göre dr githerkese merhaba bebeğim biraz önce kucağımdayken kendini geri attı ve belinden sırtından katır kütür sesler geldi doktoru arıyorum öğle arasında cevap vermiyor bişey olmuşmudur bu konu hakkında bilginiz varmıdır acil cevap yazarsanız sevinirim
hem belinden hemde sırtından geldi offff canım cok sıkıldı doktoruda acmıyo telefonu.canı yanmadı eminim ağlamadı şimdide uyuyor inşallah kötü bisey değildirCanım belindenmi gelfi sırtındanmı belinden geldiyse doktora başvur derim ama sırtından gelfiyse biriey olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?