2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ay ne harika maasallah size. Ben banyo pijama ve emzirme rutinini yapiorum ama gogsumde uyutuyorum hala :) .aslında ikimizde memnunuz halimizden :) ama ilerisi icin yapmam sart..

Ay ne harika maasallah size. Ben banyo pijama ve emzirme rutinini yapiorum ama gogsumde uyutuyorum hala :) .aslında ikimizde memnunuz halimizden :) ama ilerisi icin yapmam sart..
bende ayni sekilde yapiyorum banyo pijama klasik muzik acip emziriyorum oyle uyuyo biyerde okumustum bebegi aglatmadan uyutmak gerekiyormus ilerideki kisiligi icin uyku egitimi hakkinda her kafadan ses cikiyo ben gogsumde uyumasini seviyorum bazen yatagina koydugumda parmagini emerek uyuyo

iyi gecelet kızlar misafirim gitti benda abdullahı yatırıyorum oğluma çeyrek getirmişlerdi güzel geçti sohbetimiz ..
bu arada ben en sonunda astım kestim biçtim şeytanında bacağını kırdım momfortbaby kanguruyu aldım
huyum kurusun birşeyi beğenmiyim almıyorum almıyorum sonra bana bir esiyor tekrar alıyorum neyse oğlumun canı sağolsun ben o olsun diye dünya kadar para haecadım momfortbaby ler ona kurban olsun mama sandalyesinide en güzelinden alıcam allaaah bana gaz geldi gece gece şidi internette ne beğenirsem alacam sonrada eşimle ikinci dünya savaşını çıkarırız sabah bizi gazetelerden okursunuz (internetten alışverişin dozunu kaçıran eş vahşeti diye) neyse ya gece gece yine çenem düştü ben birde mama sandalyelerine bakayım....

hepiniz öpüldünz bebişlerinizide ısırdım:)) ben bebekleri ısırarak sreviyorum

bu arada uyku eğitimi onuşulmuş.. gerçekten bir uyku düzeni kurulmalı çok faydalı oluyor ben oğlumu yıkamıyorum annem geceleri yıkamak iyi değil diyor ama uyku zamanı gelince önce doyuruyorum biraz gazını çıkarıyorum sonra altını açıp poposunu elini yüzünü yıkıyorum pijamalarını giydirip bu arada nekdar gazı varsa çıkarıyor sonrada sallıyorum artık oda anlıyor gece olduğunu ve yatıyor

Meraklii merhaba canım gerçekten stresten dolayı süt azalıyor bende kv yüzünden çok stres yaptım ve sütüm yetmdi mama vermek zorunda kaldım çok zor bir durum seni anlıyorum ama olsun oğlum için toparlandım o şimdi bana muhtaç..4
ve bir karar aldım hiç bir zaman kimseyi takmayacam ve kimsedende meded ummaycağım dedim yanlızca allahtan yardım istedim

bendede oluştu canım geceleri eşime birşeyler diyormuşum geçenlerde eşim yatağa gelmiş ben birşeyler söylemişim abdullah hakkında oda beni öpmüş yat demiş sabah bana anlatıyor ben şok geçirdim bana sen şimdi dün geceyi hatırlamıyormusun diyor ben yokdiyorum

hayırlısı olsun bu arada ,,,,umarım gönlüne göre bir ev olur,,
walla ben pek düşünmüyorum,,, ben seviniyorum taşınmayı,,,, evde bile eşyaları aynı yerde tutamam iki aydan fazla,,,,
teşekkür eder,m canım bakalım şimdimi ev buluyoruz bir sene sonramı belli değil

sagolasın cnm . Bizde tasıncaz bu sene kiracı çıkınca kendi evimize tasıncaz bu oturdugumz ev kp in diger evi bnde merak edyrm nası olck nası tasıncaz ama bizim şoyle bi avantajımz var bu evde sadece yatak odamz var diger esyalr bzm degil sıfırdan alıncak hersey o yuzden brz rahat olck galiba ama temzligi yerlesmesi sıkıntı

Girlboymomm inşllh arkadsn için hayırlısı olur .. Benm için yaZmamişin ama yazmk istedm bizimki mahalle baskusıyla olan bişey degil cnm eşimle oncesnde tanışarak birbirimizi begenerek ve snrasnndada bir sene nişanlı kaldktn snra evlendik ama çogu zmn buda yeterli olmuyr bnm yasım kuçuktu evlndgmde 18 de evlndm ama eşim 25 ti aramzda yedi yas var o bnden çok olgun ve tecrubeli onunda etkisi var bna halen çocuksnn daha der bilmyrm valla çogu zmnda ailesi içşn kavga ediyrz aynı binadayz surdn bi tasınsaydık hayırlarla..

canım benim eşimle armızdada 7 yaş var benim eşimde hep bana sen haddinden fazla akıllısın ama hala çocuksun diyor bende he deyip geçiyorum halbuki o benden daha çocuk gıcık...

hayırlı olsun cnm iyi yapmişin bide insan burayı okuyunca ucuzunu kotusunu almk hiç istemyr bnde oyleym iyice qrastryrm bişey qlcm zmn . Mama sandalyesi bakıyosan bn hm çok arastrdm hm yakındn gordum en kullnşlısı ve kalitelisi chicco cnm brz pahalı ama o kdr para vermk istemessen pierre cardenin bi modeli var son çıkn degilde bi onceki oda çok guzel diger marklrda hmn hmn aynı ucuz olanların içi çok dar bazıları hariç bu dedklerme buyuk oglum rahatlıkla sıgıyr

canım benim eşimle armızdada 7 yaş var benim eşimde hep bana sen haddinden fazla akıllısın ama hala çocuksun diyor bende he deyip geçiyorum halbuki o benden daha çocuk gıcık...
cnm yas farkı farkedyr gerçkten , akıllıda olsan yinede bi acemilik oluyr yastn dolayı .

hıı anladım canım bir bakayım ya ben aslında değilki ucuzluğuna bakıyorum ben birşeyi almaya karar verdiimde fiyatına bakmadan bu diyorum ve en pahalısı çıkıyor bütün eşyalar konusunda öyleyim biz eşimle eşya aldığımızda ben istikbal veya bellıona dan almak istedim oda yok deyip ucuza kaçtı 1 eşyalar içme sinmedi 2 dandik çıktı

cnm yas farkı farkedyr gerçkten , akıllıda olsan yinede bi acemilik oluyr yastn dolayı .
bence yok canı onlar kendilerini en tepede sanıyorlar dışardan bana herkes olgunsun diyor eşim çocuksun diyor beni kızdırmak hoşuna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…