2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ya bizde de aynı sorun var. neden böyle oluyor acaba ? bu arada ek gıdaya geçenler olmuş erken değil mi?
canım biz erken geçtik alması gerek gram dan az alinca mama falan mi versek deyince dr eşimde mama vermeyelim çocuk hevesli dedi bende hafif başladım 3ogun az az veriyorum çoğu geçmedi iki üç kişi ancak başladık sutun yetiyorsa bekle
ohh gule gule kullansın abdullah bey kangurusunda bol bol gezsın
canım ins taşınır başbaşa kalırsınız o zaman herşey daha güzel olur aile apartmanı zordur elbet güzel yanları da var ama annemler amcamlarla altlı ustlu oturdu hep beraber büyüdük ama annem çok yıprandı elti kaynana çok yakın olmayacak zor oluyor

Dün akşam yemeğini hazirladim eşim gelince çocukları bırakıp yuruyuse ciktim 50 dk yürüdüm Allahim benim neyıme yürüyüş evde paslanmısım bacakların ağrıdı gece agrıdan uyuyamadım erkenden uyandım neymis efendim artlsllk yapmak yok ben yürüyüş yaparım sen bebelere bak diye

canım boş ver erkekler hep der bunu hatta kendi annene falan gidince hasta olsun abartırlar
Anladım canım zaten seçeneklerimin içinde suny baby var eşimde bekle alışveriş merkezinden alalım diyor bi bakayım
canım bencede avm ye bakıp al gör nasıl olduğunu
canım çok yorulmuşsun demek ki arada eşin yardım etsin yazık yorgunluktan oluyor böyle konuşmalar unutkanlıklar

bak şimdi bende numaradn yapsam mı bizimkine
ah canım ya ne düşüncesiz insanlarmış iyi ki gitmişsin annenin yanına bol bol dinlenirsin sütün artar merak etme, eşimde beni çok kötü üzmüştü bir hafta resmen sütüm azalmıştı,moral çok çok önemli, bizi düşünmeyen insanları takmamayı öğrensek hayat çok daha güzel olacak
ben uyku eğitimi verdim. 3 ayından itibaren kendi odasında yatağında uyuyor. saat 8 de yatıyor(bazen 7,30 da olabiliyor) sabah 7 de uyanıyor. gece emziriyorum tabi , ama o uyuyor emerken.

canım ben de doğduğundan beri sekizde yatırıyorum ışıkları kapatıyorum ama ben sallıyorum, gazı bitsin başlıyım dedim bu yönteme ama gazı hortladı yine, büyük oğlumda işe yaramamıştı 21 aylıkken kendi kendine uyutmaya başladım düşün, inşallah bu sefer işe yarar
bereketli olsun altınınız:) imkanın varsa al canım her şey imkan meselesi:)
canım ne doğrusu o beklenti oldukça çok üzülüyoruz ben beceremiyorum hep beklenti içindeyim kendi annemden vs. hep üzülüyorum niye böyle insanlar niye zor günde yardı etmezler diye
canım ev alında taşınmak çok kolay:)
canım senin mama sandalyesinin tam olarak modelini yazarmısın sen memnunsan bir bakayım
canım ya markayı yanlış yazmışım:) crystal baby benimki ekliyorum link ve foto oğlum 4 yaşında hala sığıyor içine

http://www.ilkebebe.com/Urun/crystal-baby-cb-202-mama-sandalyesi-pembe-478471

eee hızlı başlamışsın 20 dk la başlaman lazımdı

ya bizde de aynı sorun var. neden böyle oluyor acaba ? bu arada ek gıdaya geçenler olmuş erken değil mi?
sanırsam artık çabuk emiyorlar ve doyuyorlar,,, ve miğdeleri de büyüdü, onun için hemen acıkmıyorlar,, birde benşm oğlum eskiden çok kusardı, çünkü doyduğunu anlamıyordu, şamandırasız diye seviyordum, miğde kapakçıklarıda yavaş yavaş işlevini görmeye başladı sanırım,,,
ben bezini kontrol ediyorum haftada bir kere evdeki tartıda kendimle tartıyorum,,,
bütün bunları kendime söylememe rağmen aceb oğlum aç mı diye düşünüyorum annelik böyle bir şey sanırsam,,,
ek gıda için benim doktorum kesinlikle altı ayı doldurmadan geçme dedi,,, bu arada benim oğlum alerjik biraz ve ilk altı ay sadece anne sütü alırsa alerjileri azalabilir ve hattta yok olabilirmiş, doktorun dediği tabiki de,,,

çok üzüldüm,,, bu kv görümceler böylr ne yazık ki,,,, benimkilerde rüzgar gibi geçtiler,,,:))))
şimdi annenle bersber olmak çok iyi gelir sana,,, bu zamanların tadını çıkar,,, o insanları aklına getirip de sinirini bozma....

uyku eğitimnden bahsediilmiş,,,
ben hastaneden geldim oğluşumun yatağını odasını ayırdım,,,
2 haftalık oldukdan sonra hergün banyo yaptırdım pijamarını giydirdim uyku rutinimz oldu,,
4-5 haftalıkken bütün gece uyumaya başladı,,, 9-10 arası yatıp 6-7 gibi kalkıyordu,,,gece emziriyordum
ama 3. aydan sonra büyümesi yavaşladı ve benim sütüm azalmaya başladı,, annemin zorlaması ile yatağıma aldım,,,( o dönemde ailemin yanına gitmişdim) ,,, gene uyku rutinimiz var ama beraber yatıyoruz,,, aslında pek iyi bir şey değil ama sütüm arttı,, oğlum serpildi,,,
kesin doğrular yok sanırsam,,her bebek farklı,,, önemli olan senin ve bebeğin rahat ve mutlu olması,,,

Masallah canim resimleriniz cok guzel.
Bana gorumcem yurt disindan hediye gonderdi. Burada fiyata baktim 400 civari
saol canm bizde resim isteriz sen cekmiyor musun aylık ? Pahalıymıs biraz ben daha uygun 250 civari arıyorm bakalım canm diyet olayını naptın

selam kizlar ne yorucu bi sabahti bu boyle 8 de heyet raporu icin hastaneye gittik birakacak kimse olmayinca hasta halinde bebisi de goturduk bi asagi bi yukari o kalabalikta enfeksiyon kapmaz inşallah yasli teyzeler kucucuk bebegi niye getirdin buraya diye soylendiler bana napiyim mecbur kaldim dedim ordan isimiz bitti aşıya goturduk nasıl agladı kuzum igne birden girincedaha yeni eve gelebildik
ebe kan damlası verdi sizlerede vermistir muhakkak kullaniyor musunuz? D vitamini de duzenli kullanmiyorum simdi bi de bu cıktı

Sevgili anneler
Demir takviyesi olan damladan (ferrum) hemen sonra su versem birşey olur mu?

Ben de ek gida konusunda aynisini düşünüyorum alerjik oldugu icin benimki de anne sutu cok onemli, gel gor ki mahalle baskisindan yildim resmen, inatla baslamicam.

Ben henuz kullanmiyorum canim demiri, zaten memlekette asi yaptirdim orda misafire vermiyorlardi, 5. Ayda rota icin gittigimde alirim artik.

Demir takviyesine basladinmi canim? Seninkinun de alerjisi olunca merak ettim, basladiysan ne kullaniyorsun?

Ev alacaklara tasınacaklara benden bi tavsiye asla yola yakin evde oturmayin tam cocugu uyutuyorum bi korna sesi hopp uyaniyoruz bi asker dugun konvoyu oluyor konvoy bitene kadar agliyor uyaniyor simdi bide su secim arabalari oyyyy oyyy öldürdüler beni gümbür gümbür gecip duruyolar ogluşla yakında halay cekicez evin icinde

Nego canım teşekkür ederim imkan konosuna gelince ben ilk baktığımda bana çok pahalı geldiler sonra düşündüm benim eşim o Parayı arkadaşlarıyla bir yemekte yiyiyor Birde ben dünya kadar para tüp bebeğe harcadım onlar göxüme gelmiyorda oğluma alacağım şeylermi gözüme geyiyor dedim kendi kendime herşey oğlumun rahatlığı için

I imspecial teşeklür ederim canım ben biriey soracaktım sen ahmet ara ara kuru öksürüyor demiştin şimdi benim oğlumda öyle öksürüyor burun akıntısı falanda yok hasta olmuyordur dimi birde ben öksürüyorum acabq bendenmi kaptı

Kizlar doktorumuza 4.ay kontrolunde sordugumuzda altinci aydan once demir ilaci verdirmiyorum ben hastalarima dedi. O yuzden ben vermiyorum henuz.
Uyku rutini konusuluyor. Ben sallamadan uyutmayi denemistim ama beceremedim. Benimki emmeden inkani yok uyumuyor. Aksamlari 8-9 arasibuyuyor. 6 bucuk gibi kalkiyor. Gece de uyuklayarak emiyor birkac sefer. Tabii bazen de saat basi emmek ya da 4 bucukta uyanip bir daha uyumamak gibi anlamsiz davranislar da sergiyeyebiliyor.

Canim benim oglanda once kuru bi oksurukle basladi simdide burnu akiyor insallah ilerlemez saglik ocaginin dr bisey olmaz dedi sabah sordum ama babamizin isleri bitince kendi dr na goturecem

Canim sanki benim oglani tarif ettintek fark biz mama iciyoruz emmiyoruzgece dedigin gibi bazen 4 gibi uyaniyor gülücükler atıyor falan oğlum sabah olmadı yanlışın var yat hadi diyorum nasil gülüyor sonra sallaya sallaya zorla geri uyutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…