bebeğin kusmasına sebep olur dediler ama bizde olmadı sende oluyor mu canm@t_gba canım bende soğuk su içiyorum dayanamıyorum şimdi bile içmeyi füşünüyorum
kendini hiç yıpratmadan toplan canım yavastan kolilere herşeyi özellikle kıyafetleri yıka koy hurclara valızlere üstüne kağıt yapıstır yazlik kislik diye taşının yerleştirmesi kolay olur salondan başla toplanmaya kullanmadığın tabak canak ne varsa planlı toplarsan yerlesmen kolay olur ben sürekli tasınacagım hiç uzmen tatlı canını tebdili mekanda ferahlik vardır
tüm yurttan aldığımız haberlere göre @mrymtlh de verdi bilgi sanırım tüm yurt yağışlı bugün
Allah kolaylık versin canım.
ben de temizlik yapıcam hic gözüm kesmiyor.cokk yorgun ve isteksizim
napicam şaştım
Canım az önce çektim albüm yaptım:)
canım erteledikçe kalıyor daha çok biriküyor dün başladım bir yerlerden:) gelmek isteyenler olmasa asla yapma o derece saldım yani:)
canım her odaya onu da götürerek sürekli konuşarak yapıyorum:)
haklısın canım her zaman ki gibi:) dün senden enerji aldım başladım bende gezmeye bile gittim üstüne:)
kesinlikle rahatsız olurum almam canım bende
canım senin o yaptıklarını yaparken giriyorum depresyona
eşin neden öyle bir şey söyledi çok ilginç canım, ben anlamıyorum ortası ayarı yok bu erkeklerin gerçekten de, benimkide aşırı ama aşırı düşkünlüğünden beni tüketiyor desem tuhaf gelir heralde
inşallah güzel zaman geçirirsiniz canım ablanla
canım hevesleniyordun ilk torunumu?
inşallah sıkıntın diner canım
canım büyük oğlum 6 aylıkken tam iki günde bütün evi toplayıp memlekete taşındık desem:) ve tek ben yaptım eşim kp im sadece eşyaları kamyona yüklemeye yardım etmişlerdi:) kasma kendini bir başla gerisi geliyor
Bi arkadaşım kız olacağını bilsem bu gece yaparım derdi aklıma o geldi Bi an :)ayy doymadın mı süslemeyeben süslemek için bile yapmam gari
benim oğlumda aynı,, bezini kontrol ediyorum günde 3-4 dolu bezi olması gerekiyor, (idrarlı) ,,,Gunaydin arkadaşlar bebeğim yaklaşık bir haftadir gündüzleri çok az emiyor. Memeyi aliyor iki uç çekiyor sonra birakiyor. Bunu her emzirme de 5-6 kez tekrarladiktan sonrada suratima bakip gülüyor ve bir daha da almiyor memeyi. Gece memeleri iyi uykulu olduğu için rahatiz çok şükür. Sizin bebeklerinizde durum nazil
Canım ilk torunuysa heves ediyodur ya da ona alışmayacak gibi bi korkusu vardır, kendi işim olduğu halde bizmkiler de bana ofisine git artık demeye başladılar@Mrssuperfine cnm sikma canini esler sonradan öğreniyor babalik duygusunu, ayni durumdayim yalniz olmak zor cocuk bakarken.
Bugün heyecanla kayinvalidem aradı bi tanıdığı seminer donemi baslanmaz filan Demis cok korkmus ben de baslamayacagim diye..Tamam bi an once bakmak istiyo da fazla israr niye anlamis degilim..Izinlerim duruyo baslamasam hicbi sorun olmayacak söylüyorum ama başla bi an once diyip duruyo..
Benimki de almıyor bu aralar uykuluyken de iki emip birakiyorGunaydin arkadaşlar bebeğim yaklaşık bir haftadir gündüzleri çok az emiyor. Memeyi aliyor iki uç çekiyor sonra birakiyor. Bunu her emzirme de 5-6 kez tekrarladiktan sonrada suratima bakip gülüyor ve bir daha da almiyor memeyi. Gece memeleri iyi uykulu olduğu için rahatiz çok şükür. Sizin bebeklerinizde durum nazil
Canim bende alt iki kat ust bir kat giydiriyorum. Ve yelegi de hep ustunde. Evimi serin hala cunku
Canini sikma.canim bebege de yansiyacak sutun kesilecek.Bugun eşimle kavga ettik o yuzden çok cnm sıkkın ve uyku tutmadı ondan bu saatte buralardayım off valla bigun boşayacam ben bunu ya bildigin odun .
Kahramanmarasta da ayni durumGünaydın herkese bu arada ankara aydın değil yine ağlamak üzere hava
Allah kolaylik versin canim tasinmak cok zor zaten birde bebekle.daha zor olacak.Kızlar ramazandan önce taşınmış olucam inşallah ama çok taktım ya nasıl olacak bilmiyorum toplanmak Bi dert yerleşmek Bi,dert
temizlik için Bi abla buldum annem de gelecek artık birimiz oğluma bakıcaz birimiz temizleyen ablaya yardım edicez
beni hepsinden çok zorlayan toplamak sanırım bunalımdayım
bKızlar bebeği kaka yaparken ıkınan var mı ?? Benımkı doğduğundan beri ıkınarak yapıyo . Bide ek gıdaya basladık kakası katılastı iyice zorlanıyo garibim ama dılkıda kan falan yok
geçmiş olsun canım meraklanma yaz geld çabuk atlatırSlm herkese ben geldim 10 güne yakindir giremedim foruma hoş kimsede merak etmemis beni once sitemimi edeyim de
sonra meramımı yazayımilk defa oglusla sehir dışına gittik annemlere 5 gun kaldik döndük ama ne dönüş oldu 4 aydir bebegim boyle gaz sancisi cekmedi su son 5 gundur cektigi kadar sabaha kadar kucagimizda oda oda dolastirdik aglama krizleri tutuyordu o gecmeden gecen gece bi öksürükle uyandi yine sabaha kadar uyumadi kuru bi öksürük bogazi giciklaniyor gibi uyutmadi cocugu simdide ustune burun akintisi eklendi her hava degisiminde boyle mi olacak bu bebisler cok moralim bozuk
Merhaba kızlar takip etmeye çalışıyorum ama oglusum 3 gündür feci gazlı yine uyanık olduğu zamanlarda onu oyalamaya çalışıyorum. Dun asimizi olduk bugün biraz sıcak gibi geliyor teni ama olcuyorum normal gözüküyor nefret ediyorum su asilardan. Eşlerden bahsedilmiş benimki çok düşkündür oğluna ama zaman zaman onlar da yorgun oluyor sanırım bazen sürekli ilgilenmek istemiyor gibi geliyo , aslında ilgilenmemekte değil de sadece sevip bakımını bana bırakmak istiyodu. Geçenlerde gorumceme bebegime günlük tuttugumdan bahsetmistim eşim de duydu o günden beri daha da farklı. Artik günlüğe onu şikayet ettiğimi mi saniyo neyse
ayy yok canım Allah isteyenlere bolca versin bizimkileride bize bağışlasın:) senin daha tek düşünebilirsin:)bebeğin kusmasına sebep olur dediler ama bizde olmadı sende oluyor mu canm
annem gelecek bide kadın buldum yeni evi temizlemesi için Bi an önce hallederiz inşallah sağ olun canolar
Bi arkadaşım kız olacağını bilsem bu gece yaparım derdi aklıma o geldi Bi an :)
bende aynen kız olacağını bilsem 1dk durmam gözlerim açık gidecem yoksa :)
hah haahay:)
canım en düzenli giremiyorum artık o yüzden kim nerde diye sorgu sual edemiyorum:)Slm herkese ben geldim 10 güne yakindir giremedim foruma hoş kimsede merak etmemis beni once sitemimi edeyim de
sonra meramımı yazayımilk defa oglusla sehir dışına gittik annemlere 5 gun kaldik döndük ama ne dönüş oldu 4 aydir bebegim boyle gaz sancisi cekmedi su son 5 gundur cektigi kadar sabaha kadar kucagimizda oda oda dolastirdik aglama krizleri tutuyordu o gecmeden gecen gece bi öksürükle uyandi yine sabaha kadar uyumadi kuru bi öksürük bogazi giciklaniyor gibi uyutmadi cocugu simdide ustune burun akintisi eklendi her hava degisiminde boyle mi olacak bu bebisler cok moralim bozuk
ay ne güzel olmuş belkide öyle sandı eşin:) benimkide çok gazlı kabız bu aralarMerhaba kızlar takip etmeye çalışıyorum ama oglusum 3 gündür feci gazlı yine uyanık olduğu zamanlarda onu oyalamaya çalışıyorum. Dun asimizi olduk bugün biraz sıcak gibi geliyor teni ama olcuyorum normal gözüküyor nefret ediyorum su asilardan. Eşlerden bahsedilmiş benimki çok düşkündür oğluna ama zaman zaman onlar da yorgun oluyor sanırım bazen sürekli ilgilenmek istemiyor gibi geliyo , aslında ilgilenmemekte değil de sadece sevip bakımını bana bırakmak istiyodu. Geçenlerde gorumceme bebegime günlük tuttugumdan bahsetmistim eşim de duydu o günden beri daha da farklı. Artik günlüğe onu şikayet ettiğimi mi saniyo neyse
http://www.n11.com/baby-max-loco-mama-sandalyesi-2015-P19408603
kızlar bir bakarmısınız bu mama sandalyesine nasıl gözüküyor 160 tl yorumların abaktım herkes memnun
Okuyorum canım yazacaktim zeytinyağını söyleyenler olmuş diye yazmadım çok geçmiş olsun 3 aydan sonra rahatlayacagiz diye beklerken daha fena oldu yaa ben de oturup ağlıyorum bebisle o dereceayy yok canım Allah isteyenlere bolca versin bizimkileride bize bağışlasın:) senin daha tek düşünebilirsin:)
hah haahay:)
canım en düzenli giremiyorum artık o yüzden kim nerde diye sorgu sual edemiyorum:)
geçmiş olsun bebeğine alışacak canım büyüdükçe o da
ay ne güzel olmuş belkide öyle sandı eşin:) benimkide çok gazlı kabız bu aralar
canım alma derim görümcemin var çok dar oturma yeri, suny baby bak benimkinin model çok memnunum ben
canım ben yazcaktm artık kimsecıkler yok bile yazmıyorsun beste diyecektim ama geldinSlm herkese ben geldim 10 güne yakindir giremedim foruma hoş kimsede merak etmemis beni once sitemimi edeyim de
Merhaba kızlar takip etmeye çalışıyorum ama oglusum 3 gündür feci gazlı yine uyanık olduğu zamanlarda onu oyalamaya çalışıyorum. Dun asimizi olduk bugün biraz sıcak gibi geliyor teni ama olcuyorum normal gözüküyor nefret ediyorum su asilardan. Eşlerden bahsedilmiş benimki çok düşkündür oğluna ama zaman zaman onlar da yorgun oluyor sanırım bazen sürekli ilgilenmek istemiyor gibi geliyo , aslında ilgilenmemekte değil de sadece sevip bakımını bana bırakmak istiyodu. Geçenlerde gorumceme bebegime günlük tuttugumdan bahsetmistim eşim de duydu o günden beri daha da farklı. Artik günlüğe onu şikayet ettiğimi mi saniyo neyse
canım tutumlu anneye baktım bende sanırım chıcco nun falan 2. Elini alacagim eşim kilabilir ikinci ele o zamanda mamamia alirim buda fena değil ama eflalım beğenmedigını söylüyorhttp://www.n11.com/baby-max-loco-mama-sandalyesi-2015-P19408603
kızlar bir bakarmısınız bu mama sandalyesine nasıl gözüküyor 160 tl yorumların abaktım herkes memnun
yapma yavrum ya niye aglıyon geçecek bizimkide çok gazlı bu ara dorukta ama yaz geldi ferah olOkuyorum canım yazacaktim zeytinyağını söyleyenler olmuş diye yazmadım çok geçmiş olsun 3 aydan sonra rahatlayacagiz diye beklerken daha fena oldu yaa ben de oturup ağlıyorum bebisle o derece
Çok fena agliyo canım yaa dayanamiyom çaresizlik stres hepsi bi arada gidiyor valla bu kadar zayıf olduğumu bilmiyodumcanım ben yazcaktm artık kimsecıkler yok bile yazmıyorsun beste diyecektim ama geldinzaten tanığı düzenli takip eden bikaç kişi bende tv kapattıgımdan sizden başka kimse yok ondan buralardaym... Her Zaman öyle olmaz canım benimki hasta olmadı sizin başka etken olur mu kllma falan mi çarptı... Bizde kuru öksürük arada oldu ama salyadan kaynaklı
canım tutumlu anneye baktım bende sanırım chıcco nun falan 2. Elini alacagim eşim kilabilir ikinci ele o zamanda mamamia alirim buda fena değil ama eflalım beğenmedigını söylüyor
yapma yavrum ya niye aglıyon geçecek bizimkide çok gazlı bu ara dorukta ama yaz geldi ferah ol
C Cucu dur gaza gelme sakin ol canım hamilelik doğum lohusalıkta zorlıkları unutmadaha erken
Çok etkili canım deneyin bence kotu şeyler yazarsam da ileride oğlu okursa diye odu kopuyo yazık
canım annelık böyle birşey en ufak olayda dünya başına yikilir hasta olsun hep kendini suclarsın bol bol kucağında dans et yanağını yanağına koy canım ise basladin ondan da olur huzursuzlukÇok fena agliyo canım yaa dayanamiyom çaresizlik stres hepsi bi arada gidiyor valla bu kadar zayıf olduğumu bilmiyodum
Uzun zamandır ofise de gitmiyorum canım, aynen öyle oluyorum bebekten önce annelik zor diyenlere bakmak zor geliyor herhalde gözüyle bakardım su an bu dusuncemden utanıyorum.canım annelık böyle birşey en ufak olayda dünya başına yikilir hasta olsun hep kendini suclarsın bol bol kucağında dans et yanağını yanağına koy canım ise basladin ondan da olur huzursuzluk
Benim.bundan canim. Oturma yeri arkaya dogru ayarlaniyor cok memnunum.http://www.n11.com/baby-max-loco-mama-sandalyesi-2015-P19408603
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?