2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
@t_gba canım bende soğuk su içiyorum dayanamıyorum şimdi bile içmeyi füşünüyorum
bebeğin kusmasına sebep olur dediler ama bizde olmadı sende oluyor mu canm

Allah kolaylık versin canım.
ben de temizlik yapıcam hic gözüm kesmiyor.cokk yorgun ve isteksizim
napicam şaştım

annem gelecek bide kadın buldum yeni evi temizlemesi için Bi an önce hallederiz inşallah sağ olun canolar
ayy doymadın mı süslemeye ben süslemek için bile yapmam gari
Bi arkadaşım kız olacağını bilsem bu gece yaparım derdi aklıma o geldi Bi an :)
bende aynen kız olacağını bilsem 1dk durmam gözlerim açık gidecem yoksa :)

benim oğlumda aynı,, bezini kontrol ediyorum günde 3-4 dolu bezi olması gerekiyor, (idrarlı) ,,,

Canım ilk torunuysa heves ediyodur ya da ona alışmayacak gibi bi korkusu vardır, kendi işim olduğu halde bizmkiler de bana ofisine git artık demeye başladılar
Benimki de almıyor bu aralar uykuluyken de iki emip birakiyor

I imspecial @mrymtlh kizlar ben gecemedim bi türlü yazlik kiyafete ya..tek kat uzun kolluya devam ediyorum, disarisi ruzgarli gibi geliyor o kadar dikkat ettim usuttum cimcimeyi biraz rahat olmak lzm snrm..
Canim bende alt iki kat ust bir kat giydiriyorum. Ve yelegi de hep ustunde. Evimi serin hala cunku

Bugun eşimle kavga ettik o yuzden çok cnm sıkkın ve uyku tutmadı ondan bu saatte buralardayım off valla bigun boşayacam ben bunu ya bildigin odun .
Canini sikma.canim bebege de yansiyacak sutun kesilecek.
İnsallah sorununuzu halledersiniz en kisa zamanda

Günaydın herkese bu arada ankara aydın değil yine ağlamak üzere hava
Kahramanmarasta da ayni durum

Allah kolaylik versin canim tasinmak cok zor zaten birde bebekle.daha zor olacak.
Hergun bir odayi topla yavas yavas

Kızlar bebeği kaka yaparken ıkınan var mı ?? Benımkı doğduğundan beri ıkınarak yapıyo . Bide ek gıdaya basladık kakası katılastı iyice zorlanıyo garibim ama dılkıda kan falan yok
b
Canim ek gidada muz ve armudu sik verme.
Kabak ver bagirsaklarini calistirir

Slm herkese ben geldim 10 güne yakindir giremedim foruma hoş kimsede merak etmemis beni once sitemimi edeyim de
sonra meramımı yazayımilk defa oglusla sehir dışına gittik annemlere 5 gun kaldik döndük ama ne dönüş oldu 4 aydir bebegim boyle gaz sancisi cekmedi su son 5 gundur cektigi kadar sabaha kadar kucagimizda oda oda dolastirdik aglama krizleri tutuyordu o gecmeden gecen gece bi öksürükle uyandi yine sabaha kadar uyumadi kuru bi öksürük bogazi giciklaniyor gibi uyutmadi cocugu simdide ustune burun akintisi eklendiher hava degisiminde boyle mi olacak bu bebisler cok moralim bozuk

Merhaba kızlar takip etmeye çalışıyorum ama oglusum 3 gündür feci gazlı yine uyanık olduğu zamanlarda onu oyalamaya çalışıyorum. Dun asimizi olduk bugün biraz sıcak gibi geliyor teni ama olcuyorum normal gözüküyor nefret ediyorum su asilardan. Eşlerden bahsedilmiş benimki çok düşkündür oğluna ama zaman zaman onlar da yorgun oluyor sanırım bazen sürekli ilgilenmek istemiyor gibi geliyo , aslında ilgilenmemekte değil de sadece sevip bakımını bana bırakmak istiyodu. Geçenlerde gorumceme bebegime günlük tuttugumdan bahsetmistim eşim de duydu o günden beri daha da farklı. Artik günlüğe onu şikayet ettiğimi mi saniyo neyse

geçmiş olsun canım meraklanma yaz geld çabuk atlatır

benim eşimde çok düşkün oğluma onu yere bırakmama bile müsade etmiyor..

ayy yok canım Allah isteyenlere bolca versin bizimkileride bize bağışlasın:) senin daha tek düşünebilirsin:)
Nego I imspecial bide üst komşum dun doğum yaptı kızı oldu şimdi geldiler eve aşka geldim resmen
hah haahay:)
canım en düzenli giremiyorum artık o yüzden kim nerde diye sorgu sual edemiyorum:)

geçmiş olsun bebeğine alışacak canım büyüdükçe o da
ay ne güzel olmuş belkide öyle sandı eşin:) benimkide çok gazlı kabız bu aralar
http://www.n11.com/baby-max-loco-mama-sandalyesi-2015-P19408603
kızlar bir bakarmısınız bu mama sandalyesine nasıl gözüküyor 160 tl yorumların abaktım herkes memnun

canım alma derim görümcemin var çok dar oturma yeri, suny baby bak benimkinin model çok memnunum ben

Okuyorum canım yazacaktim zeytinyağını söyleyenler olmuş diye yazmadım çok geçmiş olsun 3 aydan sonra rahatlayacagiz diye beklerken daha fena oldu yaa ben de oturup ağlıyorum bebisle o derece

canım ben yazcaktm artık kimsecıkler yok bile yazmıyorsun beste diyecektim ama geldin zaten tanığı düzenli takip eden bikaç kişi bende tv kapattıgımdan sizden başka kimse yok ondan buralardaym... Her Zaman öyle olmaz canım benimki hasta olmadı sizin başka etken olur mu kllma falan mi çarptı... Bizde kuru öksürük arada oldu ama salyadan kaynaklı

http://www.n11.com/baby-max-loco-mama-sandalyesi-2015-P19408603
kızlar bir bakarmısınız bu mama sandalyesine nasıl gözüküyor 160 tl yorumların abaktım herkes memnun
canım tutumlu anneye baktım bende sanırım chıcco nun falan 2. Elini alacagim eşim kilabilir ikinci ele o zamanda mamamia alirim buda fena değil ama eflalım beğenmedigını söylüyor

Okuyorum canım yazacaktim zeytinyağını söyleyenler olmuş diye yazmadım çok geçmiş olsun 3 aydan sonra rahatlayacagiz diye beklerken daha fena oldu yaa ben de oturup ağlıyorum bebisle o derece
yapma yavrum ya niye aglıyon geçecek bizimkide çok gazlı bu ara dorukta ama yaz geldi ferah ol

C Cucu dur gaza gelme sakin ol canım hamilelik doğum lohusalıkta zorlıkları unutma daha erken

bizde eşimle dün gece taşınmaya karar verdik,,,,
eşim hep sitede oturmak istiyordu bense istemiyordum,, dün gece gene taşınalım dedi ve sanırsam oğlum için en hayırlısı site içerisinde yaşamak,,,,
neyse haziran ayı sonu tatile gideceğim, ağustos başı gibi geleceğim o ara taşınırız herhalde,,,,
bugün bir iki eve baktım,,,emlakçılarla konuşdum,,,
çocuklar insanın hayatını gerçekden çok değiştiriyor,,,,

Çok fena agliyo canım yaa dayanamiyom çaresizlik stres hepsi bi arada gidiyor valla bu kadar zayıf olduğumu bilmiyodum

Çok fena agliyo canım yaa dayanamiyom çaresizlik stres hepsi bi arada gidiyor valla bu kadar zayıf olduğumu bilmiyodum
canım annelık böyle birşey en ufak olayda dünya başına yikilir hasta olsun hep kendini suclarsın bol bol kucağında dans et yanağını yanağına koy canım ise basladin ondan da olur huzursuzluk

canım annelık böyle birşey en ufak olayda dünya başına yikilir hasta olsun hep kendini suclarsın bol bol kucağında dans et yanağını yanağına koy canım ise basladin ondan da olur huzursuzluk
Uzun zamandır ofise de gitmiyorum canım, aynen öyle oluyorum bebekten önce annelik zor diyenlere bakmak zor geliyor herhalde gözüyle bakardım su an bu dusuncemden utanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…