Canim bana da demisti 40 inda degilde 2 ay sonra tekrar gel demisti bende gidemedim 4 aylik olduk bende simdi gitsem adam 4 aylik olmussun dermiki diye dusundum ondan gitmiyorum hoş eşim işim yogun diye diye 2 .ay gidemedikki simdi de yogunum der nasilsa gitmeyecegim yaniKızlar bir şey sorcam. Doğumdan sonra Bandaj çıkacağı zaman muayeneye gel demişti gittim doktor şehir dışına gitmişti başka doktora yönlendirdi hastane baktı doktor sorun yok dedi daha gelecek miyim dedim yok artık dedi . Ama bugün öğrendim ki 40 çıktıktan sonra da muayeneye gidiliyormus ben gitmedim(((
Zaten hep iç dıkıslerım in ağrıdıgini hissediyorum karnım çok şişiyor falan acaba doktora giysem mi dedim bir arkadaşıma o da 40 in çıkınca gittiğin muayenede ne demişti doktor dedi nee dedim yaaa ne olacak ne yapayım geç oldu gitsem mi ???? Of yaaaaa
Teşekkür ederim cevap yazdığın için tek gitmeyen ben değilmişim. Ama üzüldüm bilsem mutlaka giderdim ben yaa gıcık doktor daha gelmeyecekmis dedi.Canim bana da demisti 40 inda degilde 2 ay sonra tekrar gel demisti bende gidemedim 4 aylik olduk bende simdi gitsem adam 4 aylik olmussun dermiki diye dusundum ondan gitmiyorum hoş eşim işim yogun diye diye 2 .ay gidemedikki simdi de yogunum der nasilsa gitmeyecegim yani
Teşekkür ederim cevap yazdığın için Tek gitmeyen ben değilmişim. Ama üzüldüm bilsem mutlaka giderdim ben yaa gıcık doktor daha gelmeyeceksin dediCanim bana da demisti 40 inda degilde 2 ay sonra tekrar gel demisti bende gidemedim 4 aylik olduk bende simdi gitsem adam 4 aylik olmussun dermiki diye dusundum ondan gitmiyorum hoş eşim işim yogun diye diye 2 .ay gidemedikki simdi de yogunum der nasilsa gitmeyecegim yani
BISMILLLAAAAHCanım ne alaka rüyamda seni gördüm eşin işe gitmiş siz öçünüz hastasınız ama hep birlikte piknikteyiz :))) ve sen Ahmet i salıncağa koyayım da orada rahat eder Diyordun... Varsa salıncağın dene
Canim uzulme her doktor cagirmiyor zaten benle ayni zamanlarda dogum yapan arkadasima 2 ay sonra gel kontrol edicem dedi doktorum diyince cok sasirdi kiz beni dr cagirmadi niye cagirmadiki falan diye oda uzulmustu doktoruna gore degisiyor demekkiTeşekkür ederim cevap yazdığın için Tek gitmeyen ben değilmişim. Ama üzüldüm bilsem mutlaka giderdim ben yaa gıcık doktor daha gelmeyeceksin dedi
Teşekkür ederim cevap yazdığın için Tek gitmeyen ben değilmişim. Ama üzüldüm bilsem mutlaka giderdim ben yaa gıcık doktor daha gelmeyeceksin dedi
hadi kolay gelsin:) bencede basketbolcular:)Selam kızlar nasılsını geçmişi tam okuyamadım temizliğe giriştim dün bütün halılarımı topladım gönderdim bugünde mutfağın üst dolapların içindeki bezleri yıkayıp içini falan temizlemeyi düşünüyorum bana kolaylık dileyin..
Bu arada burun damlalarından bahsedilmiş bizim doktor serum fizyolojik diyor başka birşey demiyor biraz pahalı isteyen normal serum alıp şırınga ile çekipte kullanabilir.
Nego @sarfansari I imspecial canlarım şimdi iyiyim şülür atlattım hastalığımı ramazan gelmedende temizliğimi bitirip birazdaha gezebilseydim daha iyi olacam
I imspecial canım mama sandalyesi süper olmuş oğluşun bol bol vitaminli yemekler yer o aandlyede inşallah.
Nego canım o bebekler demekki basketbolcu olarak doğmuşlar maşallah diyelim eşime gelince bana hakaızlık ettiğini anladı dün yatağın altındaki halıyı çıkarmasını istedim çıkarttı kendini affettirmek için bir gaz gelmişki diğer halılarıda toparlayımmı aşkım' nasılsın aşkım, hasteneye götüreyimmi aşkım Deyip duroyordu
aynen canım düzen önemli bende malum 25 gün sağdım hiç aksatmadım kesinlikle istikrar şartbebegim aylik ve ben 6 aydir sut sagiyorum.burdaki arkadslar biliyo zaten.saat sasmam acayip duzenle yaparm bu isi aksatmam ve sutm masalah yetiyo.buzluga bile atiyorum.kim demis emmeynce azalir diye .dmek istdgm sagan arkadaslara diorum istikrar istikrar istikrar.herkes halime acisada ben vakit sasmam dakika aksatmam .sonuna kadar sagarim tekrar uretm basliyo cunku o zaman.sut sagmak bendn sorulur:)
canım sana tavsiye sağlık ocağında ki ebeleri dinleme, elektrikliyle sağ canım sık sıkCanim saglik ocagindaki ebeye soyledim oglum emmiyor sagip biberonla veriyorum dedim oda emmezse azalir sutun sağmak artirmiyor dedi moralim bozulmustu iyi ki soyledin canli bi örnek oldun benim icinben manuel pompa kullaniyorum elektirikli pompa daha fazla süt çıkarır mı?
canım sağol aklıma getirdin ben niye sağmıyorum ki sağmaya başlıycam artsın diye:)haha:) bizim saglik ocagndaki ebemizde bna aynini dedi.sanki bayiliyorum sagmaya.ne alaka o da cekiyo bu da.sutun uretilmesi icin gogsun bosalmasi gerekiyo ayni mantik.hatta gecen gun tv de artirmak icin bile sagmak gerekir arada dedi.programi hatirlamyorum.sutten kescegm zamanda saatlerini uzaticm .daha az sagcm ve azalck.ben hc el pompasi dnemdm bilemiorum.ama cok yorucu.kuvvet gostermen gerekyo iyi sagilmayblir ve farkedeblr.ya arkadaslar sut olunca oluyo .yoksa ne care.
canım sen sağ boş olsada sağ sağdıkça artar içini rahat tutAslında istiyorum canım sagmak ama birikmeden süt gelmiyo hissine kapılıyorum hep
ayy siz sağolun hemen başlıyorum sağmaya benim kafa niye durduysa aklıma gelmedi sağmak:)Tomrisin emzirme notlarinda okumustum sanirim.. gelen sutu artirmak icin. Diyelim emzirdik ve gogsumuzde sut bitti. Bir 10dk daha hic sut gelmese bile bos gogsu sagiyoruz. Boylece beyne uyari gidiyor "sut yetmiyor daha cok uret"diye. Boyle boyle sinyaller gittikce de memede uretilen sut miktari artiyor. Buyume ataginda bebegin surekli emmek istemesiyle benzer mantik. Bebek buyudukce ihtiyac duydugu sut miktari artiyor. O ataklarda bebek sık sık emdikce de vucut sut miktarini artiriyor. Bos gogsu sagmayi deneyin bence arkadaslar.
canım çok çok geçmiş olsun eğer hırıltısı göğüsteyse ihmal etmeGünaydın kızlar bu arada o kadar hastayım ki gece bitmek bilmedi kızım da hasta ahmette hep beraber hastayız diye halay çeksek yeridireşim ise gitti ve tatbikat var iki gün yok bü halde çocuklara yetmek ne zor Allah yardım etsin bana dün başlangıçtı kızimda çok istedi diye arkadasıma gittik orda sanki iyileşti kızım yalnız eve gelince yine kötü oldu ins hastaligin en zor gecesi dündür ve gecmistir çünkü sabaha kadar çin gibi oturdu uykusu gelmemiş cadının hasta diye bende bişey demedm şimdide uyuyor ve bu hafta eşim yok diye ne planlar yapmıştım ama bi hastalık geldi ve yine eve mahkum olduk bu senenin mevsimsel durumu benim pıskolojımı altust etti Rabbim hayırlısını versin evdede iyice kötü oluyorum sanırım hafif depresyon belirtisi var yada arada lohusalık geri geliyor bana
ahmet in hırıltısı burun akıntısı falan yok distan bakınca sanki lyılesmıs gibi ama arada oksurunce balgamlı oksuruyor kızlar napsam bılemedım sadece emzırıp burnunu aciyorum şimdi bu çocuk tam hasta mi değil mi belli değil atlatıyor mu sizce ondan mi böyle bi akıl verin benim kafa çok karışık bugün gecede uyumadık ya
çok geçmiş olsunHerkeze gunaydin hayatiimin en zorlu gecesini yasadim esim cok hastaydi cok ateslendi 39 dereceyi gorduk cok terledi vede usudu en sonunda gece tek basina acile gitti ilac aldi rahatladi oglum saat basi kalkti emmek istedi.esime cok uzuldum zimdi yazik iste izin al gel dedim ama kendisi iskoliiktir
canım sana da diyeyim dinlemeyin ebeleri ben ilk oğlumda ebeye uydum 5. ayda ek gıdaya başladım az kilo aldı diye sütüm azaldı diye çok çok pişmanım o zaman iyi araştırmadığım için bugün ki bilgilere sahip olmadığım için, ek gıdaya geçem derim çok gerekirse mamayla idare et bir ay, bu cuma bizde kontrole götürecez bakalım dr ne diyecekSelam kızlar
az önce sağlık ocağından geldik rota aşısının 2.dozunu içtik :)
oğluşum bu ay sadece 200gr almış 6800 boyu 66 cm olmuş 4cm uzamış ve 5aylık kontrolümüzdü,
4.ayın sonuna kadar hep 1kg almıştı Bi anda bu düşüş normal değil sanki ebemiz 500almalıydı ek gıda başla dedi,gerçi bu kadar hareketle kilo almaz bu dedi :)
evde Bi kaç kere tartmıştım farkındaydım azaldığının o yüzden Bi şok yaşamadım
yoğurt sebze çorbası meyve önerdi bide tarif olan Bi broşür verdi
tecrübeli annelere sorum şu
5ayı doldurduk 6 ayı doldurana kadar ek gıda mı başlamak mantıklı yoksa mama mı
ablam hemşire mama vermemi öneriyor,sizin fikirleriniz de benim için önemli
aaaa nasıl gördün merak ettim:)bende bu aylarda kilo alımının azalabileceği hatta durabileceğini okudum hep ama ebe beni fena korkuttu
bende bigunNego i görmüştüm rüyamda hayırdır inşallah demiştim olabiliyormuş demen :)
canım lohusalık 40 günde geçmiyor bir sene bile sürüyor hem o hem kapalı havada oluyor, çok güldüm sana da eşinede:)Günaydın canlar valla bu havalardan mi böyle lohusalik mi eşimin sorumsuzluklari mi bebegin huysuzluklari mi nedir tak etti canima hic iyi degilim valla sabah kızdım eşime evden kaçıcam bigün sende oglunla beraber müge anlı ya çıkar ararsınız artik beni dedimdalga geçiyor benimle olurmu tek muge anliya cikmayiz butun ana haber bultenlerine çıkarım aglarim bulun eşimi diye yalvaririm diyor
canım bir şey yapamazsın ki geçmiş olsunSevgili anneler
Bebeğimin dilinin ucuna kan oturmuş
Sanırım dün iğne olurken damağı kesti çünkü ben tam o sıra farkettim.
Yapabileceğimiz birşey var mı ?
benimkide 1,5 da başladı pepeyle:) her çizgi filimi izletmiyorum önce ben izliyorum asla tv karşısında yemek yedirmem, konuşması falan iyidir erken konuştu zaten bıdığım:)benm oglum 2,5 yaşina kadar çizgi film izlemedi . Şimdi izliyr ama egitici olanları var ozellkle konuşması yeni kelimeler ogrenmesi mantıksal cumleler kurması açısından faydali oldugunu duşunuyorum .
amaaan canım arada salacaksın boş ver:)Ev savas alanı gibi heryer heryerde bense burda oturmş hatta yatmiş kk da takılıyorum . Allah verede eve gelen giden olmasa . Nolack bugun bnm bu tembelligim hiç bişey yapasım yok havada kapalı içimi dahada karartıyor .. Neyse kalkıyımda bi yerden baslayım en iyisi
canım sana tavsiye tamam bebeklerimize en iyi biz bakarız ama arada bırakmalısınız bir saat iki saat hem sana hem bebeğine iyi gelir her şeyine koşturunca bir bakarsınız çok yıpranmışsınız ben o hatayı yaptım şimdi hala toparlanamıyorum şu 4 senedeben de kimseye bırakamıyorum canım eşime bile nerdeyse
sanki ben bakmak zorundaymışım hissi var tabii ben bakıcam ama şoyle anlatayım kalabalık aile yemeklerinde biz bakalım sen ye diyorlar amm ben çocuğu başkasına atmış rahat rahat yemek yiyor hissine kapılıyorum
aynen canım bende ek gıdaya uygun olmadığını düşünüyorum
gece uykusu bizim de iyi 10 da yatıyoruz sabah 8 8buçuk gb kalkar gece 2yada 3kez emmeye kalkar uysunda emer eziyet etmez bebem :)
ben başlamadım kullanmayı düşünmüyorumKızlar bana da ebe kan ilacına başlıycaksın dedi. 4 aylık bebeğim. Daha erken mi?
canım ben büyük oğluma kullanmadım sorun olmadıAy kan damlasina bende başlamadım daha ya ne olcak bu kafa karisikligi kızımda kansızlık yaşadım korkuyorum aynısı olur diye ... Ocak anneleri olarak kullanmıyorsaak bende kullanmayım 6.ay dolunca baslarm surda az kaldı zaten 3hafta kadar
hey maşallah:)Selam ben geldim işlerimi bitrdim heralde gaza gelmiş olcmki kuçuk halılar vardı bikaç tane onları bile yıkadım iki uzun halı daha vardı onlarıda yıkıyrdum şimşek çakmaya basladı içeri kaçtım yagmr yagıyr bitmesni beklym bitince çıkıp kalan halıları yıkcm inş
canım ben ilktede ikincidede gitmedimKızlar bir şey sorcam. Doğumdan sonra Bandaj çıkacağı zaman muayeneye gel demişti gittim doktor şehir dışına gitmişti başka doktora yönlendirdi hastane baktı doktor sorun yok dedi daha gelecek miyim dedim yok artık dedi . Ama bugün öğrendim ki 40 çıktıktan sonra da muayeneye gidiliyormus ben gitmedim(((
Zaten hep iç dıkıslerım in ağrıdıgini hissediyorum karnım çok şişiyor falan acaba doktora giysem mi dedim bir arkadaşıma o da 40 in çıkınca gittiğin muayenede ne demişti doktor dedi nee dedim yaaa ne olacak ne yapayım geç oldu gitsem mi ???? Of yaaaaa
Selam kızlar ben geldim oğlumu uyuturken göz atıyorum ama alıntılayamıyorum dün mutfak üst dolaplarını hallettim şükür..
Bugünde geri kalanı halledecem inşallah..
Domestos, cif , yağ çözücü artı mikrofiberli bezlerim ve ben uzun zamandır bir araya gelememiştikanladımki benim huzur kaynaklarım onlarmış kendimi mutlu hissediyorum resmen
Gündüz uykusu sorulmuş bende saat tutmuyorum benim oğlumda ortalama 2 saat uyanık kalıyor bir saate yakında yatıyor ama dün L leble arkadaşın uyurken emzirme olayını uyguladım oğlum bayaa yattı benim oğlumda uyanıkken memeyi rededenlerden. resmen içmesi için savaş ediyorum onunla ama her seferinde o beni yeniyor
şaka maka bir yana bu forum bana çok şey öğretiyor ve öğrendiğim şeyler işe yarıyor hepinize teşekkür ederim..
I imspecial canım hasta olmuşsunuz allah tez zamanda acil şifalar verdin sana ve ahmet paşaya..
yani genel bir muyanenne oluyor birde doğum kontrolü konusunda bilgi alıyorsun,,, ben 2 buçyk ay sonra gitmidim,,, bir sıkıntı yokdu ,,,Kızlar bir şey sorcam. Doğumdan sonra Bandaj çıkacağı zaman muayeneye gel demişti gittim doktor şehir dışına gitmişti başka doktora yönlendirdi hastane baktı doktor sorun yok dedi daha gelecek miyim dedim yok artık dedi . Ama bugün öğrendim ki 40 çıktıktan sonra da muayeneye gidiliyormus ben gitmedim(((
BISMILLLAAAAHınanırmısın gecen gun de ben gordum bana gelıyordu bebıslerıyle hadı hayırlısı
Teşekkür ederim canım. 6. Aydan önce ben de kullanmayı düşünmüyorum canım ama 2.5 aylıkken lan tahlili yapılmıştı tam sinirdaydi değeri demir eksikliği de ciddi problemlere yol acabiliyomus ama ben de kullanmam parabenli ilaclara ülkemizde nasıl izin veriliyor bu kadar normal karşılanıyor anlamış değilim. Hamilelik öncesinde kullandığım tüm parabenli kozmetikleri(kozmetik dediğim de şampuan roller on filan) en dogal bulduklarimla degistirdim paraben siz ürün bulamadiysam kullanmadım şimdi de karşıma ilaçlarda çıktı kullanmamaya tercih ediyorum ama içim rahat değil kötülük yapıyorsam diye.Canım 6. Aya kadar bebeklere Demir verilmiyor. Sağlık ocağındakiler neden her şeye erken Söylüyorlar anlamadım drlardan önce söyleyip bak biz demiştik mi amaçları..
Bebeklerde ilk aylar Demir ORANI düşük olur bu normaldir altı ay kontrolünde kan tahlilinden sonra verilir ihtiyaç varsa..
Ben Türkiye'dekini kullanmayacağım paraben var ve bile bile şocupınu zehirleyenem ne kadar korusam kar.. Almanya dan getiriyorum Demir ilacını.. Daha kullanmadım ama ihtiyaç olursa diye aldım. Adını yazarım. Bir de emziriyorum kendim pekmez kara üzüm vs Demir yapan her şeye dadanıyorum benden alacak diye...
65 le doğumdan çıktım şu an 85 kgyim((( ama sütüm olsun faydalı olsun dert etmiyorum ediyorum da çok etmiyorum :)
Ilacın adını yazarım şimdi..
Aynı his bende de var oğlumla yapışık gibi hissediyorum kendimiben de kimseye bırakamıyorum canım eşime bile nerdeyse
sanki ben bakmak zorundaymışım hissi var tabii ben bakıcam ama şoyle anlatayım kalabalık aile yemeklerinde biz bakalım sen ye diyorlar amm ben çocuğu başkasına atmış rahat rahat yemek yiyor hissine kapılıyorum
aynen canım bende ek gıdaya uygun olmadığını düşünüyorum
gece uykusu bizim de iyi 10 da yatıyoruz sabah 8 8buçuk gb kalkar gece 2yada 3kez emmeye kalkar uysunda emer eziyet etmez bebem :)
Canim çok tatlısın yaaAy kan damlasina bende başlamadım daha ya ne olcak bu kafa karisikligi kızımda kansızlık yaşadım korkuyorum aynısı olur diye ... Ocak anneleri olarak kullanmıyorsaak bende kullanmayım 6.ay dolunca baslarm surda az kaldı zaten 3hafta kadar
Çıkardım pompayi humana yi doğumdan beri hergün içiyorum onu da fazlalastiriyim barihadi kolay gelsin:) bencede basketbolcular:)
sevindim canım eşinin anlamasına hep böyle olur inşaallah
aynen canım düzen önemli bende malum 25 gün sağdım hiç aksatmadım kesinlikle istikrar şart
canım sana tavsiye sağlık ocağında ki ebeleri dinleme, elektrikliyle sağ canım sık sık
canım sağol aklıma getirdin ben niye sağmıyorum ki sağmaya başlıycam artsın diye:)
canım sen sağ boş olsada sağ sağdıkça artar içini rahat tut
ayy siz sağolun hemen başlıyorum sağmaya benim kafa niye durduysa aklıma gelmedi sağmak:)
canım çok çok geçmiş olsun eğer hırıltısı göğüsteyse ihmal etme
çok geçmiş olsun
canım sana da diyeyim dinlemeyin ebeleri ben ilk oğlumda ebeye uydum 5. ayda ek gıdaya başladım az kilo aldı diye sütüm azaldı diye çok çok pişmanım o zaman iyi araştırmadığım için bugün ki bilgilere sahip olmadığım için, ek gıdaya geçem derim çok gerekirse mamayla idare et bir ay, bu cuma bizde kontrole götürecez bakalım dr ne diyecek
aaaa nasıl gördün merak ettim:)
canım lohusalık 40 günde geçmiyor bir sene bile sürüyor hem o hem kapalı havada oluyor, çok güldüm sana da eşinede:)
canım bir şey yapamazsın ki geçmiş olsun
benimkide 1,5 da başladı pepeyle:) her çizgi filimi izletmiyorum önce ben izliyorum asla tv karşısında yemek yedirmem, konuşması falan iyidir erken konuştu zaten bıdığım:)
amaaan canım arada salacaksın boş ver:)
canım sana tavsiye tamam bebeklerimize en iyi biz bakarız ama arada bırakmalısınız bir saat iki saat hem sana hem bebeğine iyi gelir her şeyine koşturunca bir bakarsınız çok yıpranmışsınız ben o hatayı yaptım şimdi hala toparlanamıyorum şu 4 senede
ben başlamadım kullanmayı düşünmüyorum
canım ben büyük oğluma kullanmadım sorun olmadı
hey maşallah:)
canım ben ilktede ikincidede gitmedim
kolay gelsin canım
Başbaşa geceden sabaha gezmeyi sinemaya gitmeyi özledik:) bebek meme istemezse bırakacağımızı sanıyor bir de tüm yabancı arkadaşlarımız Bebeğini bırakıp geziyor o da onları örnek alıyor:))) ama ben bırakamamPinking Tree canım ins bol gezin kızınla tatil yapin eşinin hayallerine de şaşırdım çok güldüm 3yıl normal hayata dönüş yok unutsun bi gün iyiyse bi gün kötü geçecek zaman ama sevgileri herşey bedel olacak
İnş her şey gönlünce olur, bizde de öyle, tv yok vs ama cep telleri işimiz Gereği elimizden düşmüyor, gerçi Bebeğin yanında elimize almıyoruz, benim tek korkum İpadler vs, sonra çocuklar hiperaktif oluyoreşimde baktırmıyordu artık baktırıyor,, eşim biraz fazla korumacı onun için ben biraz daha genişim,,, zararlı olduğunu bilmiyordum,, birde müzikli olunca kandık herhalde ,,,
sanırsam eşim önce izler sonra bz izlettiririz,,,
eşimle hemfikirim olduğum konuda oğluma büyüyünceye kadar laptop veya tablet gibi şeyler almayacağım,,,,
ben yemek yerken bir şeyler izlemem, gerçi evimde daha tv de yok,,, yemek saatleri benim için ailenin bir arada olduğu özel zamanlar,,, sanırsam oğlumada bunu öğreticem,,, sonuçda eşime bile öğrettim 2 yılda
Canım anne sütü diğer sütlerin aksine kansızlık yapmaz diğer sütler yapar.. Ilk aylarda da kansız olmaları normal bir yıl içinde kendilerini toplaması beklenir dünya sağlık örtüyü böyle diyor ama Türkiye ye her şey geç geliyor.. Daha yeni yeni kordonu geç kesme ve bebeği doğar doğmaz yıkamama geldi mesela.. Yıllardır bilinen bir gerçekti oysa... Sen emziriyorsun kan üzümüne pekmeze vs dadan Bebeğini de öyle besledin mi en baba Demir ilacı iştr daha ne olsun :)cnm anne sutuyle beslenen bebeklerde kansızlık olabiliyormuş. anne sutu yapıyrmuş kanszlıgı bi yerde okumuştum zaten o yuzden veriyolar ama dedgin gibi tahlilden sonra verilmesi mantıklı . Bizede verdiler kan ilacı ama henuz kullanmadım çunku paraben varmış içinde . Hala kararszm biraz daha buyusun belki bi kaç hafta kullanırım.
Canım tablo ekleyeceğim bir sonraki mesaja bebek Kitabı'ndan ona bakarsın2 saat uyanik kaldiktan sonra uykusu geliyor uyku suresi degisiyor, yaninda degilsem max. 45 dk, yanindaysam sallarsam falan 1,5 saate cikabiliyor.
BISMILLLAAAAHınanırmısın gecen gun de ben gordum bana gelıyordu bebıslerıyle hadı hayırlısı
Canım medela çalma güzel içmesi zor memeyi bırakmaması için bir de Dr browns kolik bebekler için bu ikisi en çok tavsiye edilen..Bebeği hem anne sütü hem mama ile beslenen arkadaşlar hangi biberonu kullanıyorsunuz
benim nukun ucu anne göğsü gb olandan vardı görümcemin enfeksiyonlu oğlunu su içerken gördüm bizim biberonla ve çöpe atmıştık
Ay ben de uzatmayayım diye anlatmadım ama gün yağacakmışız rüyamda e diyorum ben dönücem yakında beni dolandırıcı sanmasınlar:))) falan filan Gamze de yok yok diyordu:))Bi rüya da benden 3 gün önce filan gördüm sanirsam biz ocak anneleri aynı şehirde olanlar gün yapacakmisiz toplanmaya çalışıyoruz ama ne hikmetse hepimizde varızNego i bekliyorduk filan öyle gördüm ben de baya baya birbirimizin hayatında yer etmeye başladık kızlar ya
Zaten bebekler doğduğunda kansız olur kordonu geç kesip kansızlık kazandırmak ve erken tahlil yaptırmamak onun işin yararlı... Bir damla kan bile onlara önemli... Normalde de beneğin altı aydan önceki kansızlık değerleri dikkate alınmaz eğer bebek prematüre vs değilse.. Yani o dönemde her bebek kansız...Teşekkür ederim canım. 6. Aydan önce ben de kullanmayı düşünmüyorum canım ama 2.5 aylıkken lan tahlili yapılmıştı tam sinirdaydi değeri demir eksikliği de ciddi problemlere yol acabiliyomus ama ben de kullanmam parabenli ilaclara ülkemizde nasıl izin veriliyor bu kadar normal karşılanıyor anlamış değilim. Hamilelik öncesinde kullandığım tüm parabenli kozmetikleri(kozmetik dediğim de şampuan roller on filan) en dogal bulduklarimla degistirdim paraben siz ürün bulamadiysam kullanmadım şimdi de karşıma ilaçlarda çıktı kullanmamaya tercih ediyorum ama içim rahat değil kötülük yapıyorsam diye.
Aynı his bende de var oğlumla yapışık gibi hissediyorum kendimi
Canim çok tatlısın yaaAnca beraber kanca beraber
Çıkardım pompayi humana yi doğumdan beri hergün içiyorum onu da fazlalastiriyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?