2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ahh şu ebeler hemn ek gıdaya geç diyolar doktrunu dinle çunku hemn hemn tum doktrlar 6 ay anne sutu konusunda hemfikirler.
Aynen. Bugün oğlum 4. Ay aşısını oldu. Kilosu kontrol edildi. Oğlumun kilosu maşallah iyi ama ek gıda ver dedi. Doktorum ise sütümün iyi olduğunu ek gıdaya gerek olmadığını söyledi. Doktorumuzu dinleyelim bence.

canım seni hazır burada girmişken sorayım demir damlası veriyor musun sağlık ocağının verdiğinde paraben var ya da kullandığın bi marka var mi

Canım 6. Aya kadar bebeklere Demir verilmiyor. Sağlık ocağındakiler neden her şeye erken Söylüyorlar anlamadım drlardan önce söyleyip bak biz demiştik mi amaçları..

Bebeklerde ilk aylar Demir ORANI düşük olur bu normaldir altı ay kontrolünde kan tahlilinden sonra verilir ihtiyaç varsa..

Ben Türkiye'dekini kullanmayacağım paraben var ve bile bile şocupınu zehirleyenem ne kadar korusam kar.. Almanya dan getiriyorum Demir ilacını.. Daha kullanmadım ama ihtiyaç olursa diye aldım. Adını yazarım. Bir de emziriyorum kendim pekmez kara üzüm vs Demir yapan her şeye dadanıyorum benden alacak diye...

65 le doğumdan çıktım şu an 85 kgyim ((( ama sütüm olsun faydalı olsun dert etmiyorum ediyorum da çok etmiyorum :)

Ilacın adını yazarım şimdi..

ben de kimseye bırakamıyorum canım eşime bile nerdeyse
sanki ben bakmak zorundaymışım hissi var tabii ben bakıcam ama şoyle anlatayım kalabalık aile yemeklerinde biz bakalım sen ye diyorlar amm ben çocuğu başkasına atmış rahat rahat yemek yiyor hissine kapılıyorum
aynen canım bende ek gıdaya uygun olmadığını düşünüyorum
gece uykusu bizim de iyi 10 da yatıyoruz sabah 8 8buçuk gb kalkar gece 2yada 3kez emmeye kalkar uysunda emer eziyet etmez bebem :)

benm oglum 2,5 yaşina kadar çizgi film izlemedi . Şimdi izliyr ama egitici olanları var ozellkle konuşması yeni kelimeler ogrenmesi mantıksal cumleler kurması açısından faydali oldugunu duşunuyorum .

Ever bu konuda Haklısın eğitim öğretici olanlar da var ama benim yeğen sadece İpad karşısında yemek yiyor Bağımlı gibi öyle olsun da istemiyorum 2 YAŞ güzel bir zaman bence..

Kızlar bana da ebe kan ilacına başlıycaksın dedi. 4 aylık bebeğim. Daha erken mi?
bu konuda herkes ayrı bi dünya drna bi danış istersen ben sordum riski gözetmeyelim ver dedi sağlık ocağının verdiğinde paraben var dedim o zararlı değil dedi ama ben kullanmıyorum gıcıklandım bi kere

Kızlar bana da ebe kan ilacına başlıycaksın dedi. 4 aylık bebeğim. Daha erken mi?

Neye göre başlayacaksın tahlil mi yaptı bu ebe? Artık okuduklarıma şaşırıyorum ne cahiller kan tahlili 6. Ayda yapılıp ona göre veriliyor kaldı ki bebeklerin ORANI düşük oluyor ilk bir yıl.

Bence erken Başlama tahlil kontrol zamanı içim bile ilk altı ay bekleniyor...

Bebeklerle ne Alıp veremedikleri var anlamıyorum ebelerin!!!

Burada doğurmuş olsaydım eminim benim güzel bebeğime de bu çocuk aç sarılık olur diye korkutarak mamayı tıkarlardı Ağzına, beni de sütün geliyor öu diye strese sokarlardı.
Oradayda sütün gelecek diyip durdular beni ve bebeğimi hep desteklediler..

Verme canım doktorunu bekle.. Öok erken..

Ay kan damlasina bende başlamadım daha ya ne olcak bu kafa karisikligi kızımda kansızlık yaşadım korkuyorum aynısı olur diye ... Ocak anneleri olarak kullanmıyorsaak bende kullanmayım 6.ay dolunca baslarm surda az kaldı zaten 3hafta kadar

Pinking Tree canım ins bol gezin kızınla tatil yapin eşinin hayallerine de şaşırdım çok güldüm 3yıl normal hayata dönüş yok unutsun bi gün iyiyse bi gün kötü geçecek zaman ama sevgileri herşey bedel olacak

eşimde baktırmıyordu artık baktırıyor,, eşim biraz fazla korumacı onun için ben biraz daha genişim,,, zararlı olduğunu bilmiyordum,, birde müzikli olunca kandık herhalde ,,,
sanırsam eşim önce izler sonra bz izlettiririz,,,
eşimle hemfikirim olduğum konuda oğluma büyüyünceye kadar laptop veya tablet gibi şeyler almayacağım,,,,
ben yemek yerken bir şeyler izlemem, gerçi evimde daha tv de yok,,, yemek saatleri benim için ailenin bir arada olduğu özel zamanlar,,, sanırsam oğlumada bunu öğreticem,,, sonuçda eşime bile öğrettim 2 yılda

cnm anne sutuyle beslenen bebeklerde kansızlık olabiliyormuş. anne sutu yapıyrmuş kanszlıgı bi yerde okumuştum zaten o yuzden veriyolar ama dedgin gibi tahlilden sonra verilmesi mantıklı . Bizede verdiler kan ilacı ama henuz kullanmadım çunku paraben varmış içinde . Hala kararszm biraz daha buyusun belki bi kaç hafta kullanırım.

hemde business komik bu erkekler yaa
haha:)alem bunlar ya.muge anli idolum ya bayiliyorum kadina
Müge anlı 1 canan karatay 2 idollerim

Selam ben geldim işlerimi bitrdim heralde gaza gelmiş olcmki kuçuk halılar vardı bikaç tane onları bile yıkadım iki uzun halı daha vardı onlarıda yıkıyrdum şimşek çakmaya basladı içeri kaçtım yagmr yagıyr bitmesni beklym bitince çıkıp kalan halıları yıkcm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…