- 14 Ağustos 2011
- 28.536
- 4.388
- 448
Aynen. Bugün oğlum 4. Ay aşısını oldu. Kilosu kontrol edildi. Oğlumun kilosu maşallah iyi ama ek gıda ver dedi. Doktorum ise sütümün iyi olduğunu ek gıdaya gerek olmadığını söyledi. Doktorumuzu dinleyelim bence.ahh şu ebeler hemn ek gıdaya geç diyolar doktrunu dinle çunku hemn hemn tum doktrlar 6 ay anne sutu konusunda hemfikirler.
canım seni hazır burada girmişken sorayım demir damlası veriyor musun sağlık ocağının verdiğinde paraben var ya da kullandığın bi marka var mi
canım seni hazır burada girmişken sorayım demir damlası veriyor musun sağlık ocağının verdiğinde paraben var ya da kullandığın bi marka var mi
ben de kimseye bırakamıyorum canım eşime bile nerdeysebende emziririm herhalde,,, müthiş bir duygu,,,,
bu hafta sonu annem gelicek yanıma arkadaşım oğlunu annene bırak biraz gez dedi ama ben oğlumu kimseye bırakmak istemiyorum çok mutluyum oğlumla,,, ayrılmak istemiyorum hiiç...
birde artık mama sandalyesinde oturuyor, beraber öğlen yemeklerine restoranlara, cafelere gidiyoruz oğlumla,,,
aynen canım bende ek gıdaya uygun olmadığını düşünüyorumcanım bizimde uçuncu ay kontrolunde çok az almişti 300 gram . Bu ayda onbir gunde 350 gram almiş yani bi dengeleri yok degişebiliyr bu ay almadı diye bida almz degil cnm bence sutunu arttıran seyler ye iç bnde çok işe yaradı o az kilo aldıgı donem gece uyumazdı çok sık uyanırdı şimdi dokuzda gece uykusuna geçiyor 12 de emip uyuyr 5 te kalkıyr tekrar emip uyuyr ve 8 de tam uyanıyor . Yani doydugunu ordan anlıyrm . Ama yinede sordugun soruyada cevap vereyim bnce mama ver bir ay çunku bebeklerin vucutları ek gıda için hazır degil 6 ay , agır gelir . Mama bebeklern metabolizmasına uugun hazırlanıyr içindeki sekerde sut sekeri . Bn baslasaydım kaşik mamalarından baslıcaktım .
benm oglum 2,5 yaşina kadar çizgi film izlemedi . Şimdi izliyr ama egitici olanları var ozellkle konuşması yeni kelimeler ogrenmesi mantıksal cumleler kurması açısından faydali oldugunu duşunuyorum .
bu konuda herkes ayrı bi dünyaKızlar bana da ebe kan ilacına başlıycaksın dedi. 4 aylık bebeğim. Daha erken mi?
Kızlar bana da ebe kan ilacına başlıycaksın dedi. 4 aylık bebeğim. Daha erken mi?
eşimde baktırmıyordu artık baktırıyor,, eşim biraz fazla korumacı onun için ben biraz daha genişim,,, zararlı olduğunu bilmiyordum,, birde müzikli olunca kandık herhalde ,,,Herkese merhaba güzel anneler ve bebekleri:)
Sonunda yaz geldi bu mevsime bayılıyorum bir an önce tatile gidesim denize giresin kızımı denizle tanıştırasım var:))
Dün beşinci ayımızı doldurduk:) eşim ek gıda için gün sayıyor.. Ek gıdayı yemek yiyecek anneyi bırakacak o da benimle gezecek zannediyor:))) bozmadım hayallerini :)) son bir ay sık dişini hatun diyor ama ben de kızımsız yapamıyorum ki :))
Ne düşünürsen o olur anne var meme var bebek var süt var bu kadar basit o süt gelecek onun Rızkı o.. Sen yemeğine uykuna dikkat et gerisini Düşünme bir de böyle dene... Ini bol hayırlı stün olur..
bebek kendine yeteni bilir hiç cc Hesabı yapıp Can'ını Sıkma bence...
Evet ben de okuyunca şaşırdım:)) Hayırlısı olsun:)
Ebeler doktorlar Korkutuyor hep mama ek gıda söylüyotrlar hiç takılma emzir bu Zaman'ları özleyeceğiz önümüzde uzun uzun zaman var diğer gıdalar için ama emzirmede yok..
Kolaylıkla gelsin annen inş.. Ben de bırakamıyorum
Ben de birçok müzik açıyorum çok seviyor ama ekrana baktırmoyorum genelde tavsiye etmiyorlar. Evet subliminal msj Yüzünden seyrettirmitorlar ÇOĞU çiZgi filmleri ben de ilk iki YAŞ korumayı düşünüyorum ama senin eşin hiç mi izletmeyecek?
Tv İpad karşısında yemek yiyen uslu duran zaptedilen biri olsun istemiyorum bebişimin
cnm anne sutuyle beslenen bebeklerde kansızlık olabiliyormuş. anne sutu yapıyrmuş kanszlıgı bi yerde okumuştum zaten o yuzden veriyolar ama dedgin gibi tahlilden sonra verilmesi mantıklı . Bizede verdiler kan ilacı ama henuz kullanmadım çunku paraben varmış içinde . Hala kararszm biraz daha buyusun belki bi kaç hafta kullanırım.Canım 6. Aya kadar bebeklere Demir verilmiyor. Sağlık ocağındakiler neden her şeye erken Söylüyorlar anlamadım drlardan önce söyleyip bak biz demiştik mi amaçları..
Bebeklerde ilk aylar Demir ORANI düşük olur bu normaldir altı ay kontrolünde kan tahlilinden sonra verilir ihtiyaç varsa..
Ben Türkiye'dekini kullanmayacağım paraben var ve bile bile şocupınu zehirleyenem ne kadar korusam kar.. Almanya dan getiriyorum Demir ilacını.. Daha kullanmadım ama ihtiyaç olursa diye aldım. Adını yazarım. Bir de emziriyorum kendim pekmez kara üzüm vs Demir yapan her şeye dadanıyorum benden alacak diye...
65 le doğumdan çıktım şu an 85 kgyim((( ama sütüm olsun faydalı olsun dert etmiyorum ediyorum da çok etmiyorum :)
Ilacın adını yazarım şimdi..
hemde business komik bu erkekler yaaHehehe gene kıymetini biliyormuş ben de Amerika ya tek dönerim izimi de bulamazsınız dedim de sana business uçak bileti alayım dedi heheh.. Bir de diyor ki hadi Kızın eziyeti var pnu bıraktın beni niye bırakıyorsun:)
Müge anlı 1 canan karatay 2 idollerimhaha:)alem bunlar ya.muge anli idolum ya bayiliyorum kadina
2 saat uyanik kaldiktan sonra uykusu geliyor uyku suresi degisiyor, yaninda degilsem max. 45 dk, yanindaysam sallarsam falan 1,5 saate cikabiliyor.Kizlar bebekleriniz gunduz kac saat uyuyor? Bir de iki uyku arasinda kac saat uyanik kaliyorlar?
bnde hiç çıkaramazdım buyuk oglumn kıyafetlerinden bu kan damlasını . Kuçuge baslayınca leke olursa oyle yapıyım .Kan damlasi lekesi olmuştu oğlumun kıyafeti üzerine bolca limon sıktım bir gece beklettim leke çıktı :)))
valla degişiyr canım ya hiç vakit tutmadım ama heralde bir bir buçuk saat uyuyosa iki saat uyanık kalıyor.Kizlar bebekleriniz gunduz kac saat uyuyor? Bir de iki uyku arasinda kac saat uyanik kaliyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?