Canım katı mama vereceksen wee baby gaz önleyici biberonlar var benimki cam ben onda veriyorum devam sütünüde medela anne göğsü var onu kullanıyom keşke biberonu atmasaydın onun başları satılıyor..Bebeği hem anne sütü hem mama ile beslenen arkadaşlar hangi biberonu kullanıyorsunuz
benim nukun ucu anne göğsü gb olandan vardı görümcemin enfeksiyonlu oğlunu su içerken gördüm bizim biberonla ve çöpe atmıştık
Başbaşa geceden sabaha gezmeyi sinemaya gitmeyi özledik:) bebek meme istemezse bırakacağımızı sanıyor bir de tüm yabancı arkadaşlarımız Bebeğini bırakıp geziyor o da onları örnek alıyor:))) ama ben bırakamam(
Masanıza bayıldım bu arada pis plastiklerden bin kat güzel el emeği.. Güle güle kullansın bebişler
İnş her şey gönlünce olur, bizde de öyle, tv yok vs ama cep telleri işimiz Gereği elimizden düşmüyor, gerçi Bebeğin yanında elimize almıyoruz, benim tek korkum İpadler vs, sonra çocuklar hiperaktif oluyor
Canım anne sütü diğer sütlerin aksine kansızlık yapmaz diğer sütler yapar.. Ilk aylarda da kansız olmaları normal bir yıl içinde kendilerini toplaması beklenir dünya sağlık örtüyü böyle diyor ama Türkiye ye her şey geç geliyor.. Daha yeni yeni kordonu geç kesme ve bebeği doğar doğmaz yıkamama geldi mesela.. Yıllardır bilinen bir gerçekti oysa... Sen emziriyorsun kan üzümüne pekmeze vs dadan Bebeğini de öyle besledin mi en baba Demir ilacı iştr daha ne olsun :)
Canım tablo ekleyeceğim bir sonraki mesaja bebek Kitabı'ndan ona bakarsın
Demek ki bu kız çok geziyoo
Canım medela çalma güzel içmesi zor memeyi bırakmaması için bir de Dr browns kolik bebekler için bu ikisi en çok tavsiye edilen..
şimdi geldim canm dr browns hep büyük boy vardı medela çalma yoktu avent en yavaş akışı aldım
Ay ben de uzatmayayım diye anlatmadım ama gün yağacakmışız rüyamda e diyorum ben dönücem yakında beni dolandırıcı sanmasınlar:))) falan filan Gamze de yok yok diyordu:))
devam sütü vericem canım avent aldım bir öğün vericem beni unutmaz inşallahCanım katı mama vereceksen wee baby gaz önleyici biberonlar var benimki cam ben onda veriyorum devam sütünüde medela anne göğsü var onu kullanıyom keşke biberonu atmasaydın onun başları satılıyor..
benimde üst komşum doğum yaptı 1haftalık şu an bende ona gittim bugün Bi tuhaf oldum ilk günler geldi aklımaIyi aksamlar
dun kv ydik oraya gidince kp in telinin sarjina takiyrum sarj oluyo esim tamam sana bu sarj cihazından alalım bir de ben sana yazılım indireyim süper olur dedi ve tel im ne olduysa çöktü.IM yi mi herneyse onu alacakmis su an da yeni yapti kimseyi arayamiyorum neyseki kk ya girebiliyorum....sabahtan esime bi kk keyfi yaptırmadin diyorum sabah ilk işim kk ya girmek de.
bugun de arkadasa gittim.dun lohusa görmeye ayy yenidoğan i görünce oğlumun büyüdüğü bariz belli. Ama küçücük mis kokulu ne güzel bi bebekti.
yarin da temizliğin kalanina devam ins.
Vlla sacların mavı ve yesıl renkteydı rockcular gıbı ben ıcımden dıyorum yahu ben bu kadını gordum hanımhanımcıktı nıye boyle olmus oooyle ugrastım senle@asliayet sen geziyorsun gezmeye başlamadm daha demiştin ya bilinçte altıdr canım hayırdır inşallah eşim yoğun çalışıyor ev işi çocuklar kitap okuma harici siz varsınız hayatimda bu bi uyarımı acaba
Canim bende önce nuk anne gogsu gibi olandan kullaniyordum ama kizim sonraları onu almamaya başladı simdi avent kullanıyorum onunla gayet iyi içiyor.Bebeği hem anne sütü hem mama ile beslenen arkadaşlar hangi biberonu kullanıyorsunuz
benim nukun ucu anne göğsü gb olandan vardı görümcemin enfeksiyonlu oğlunu su içerken gördüm bizim biberonla ve çöpe atmıştık
Başbaşa geceden sabaha gezmeyi sinemaya gitmeyi özledik:) bebek meme istemezse bırakacağımızı sanıyor bir de tüm yabancı arkadaşlarımız Bebeğini bırakıp geziyor o da onları örnek alıyor:))) ama ben bırakamam(
Masanıza bayıldım bu arada pis plastiklerden bin kat güzel el emeği.. Güle güle kullansın bebişler
İnş her şey gönlünce olur, bizde de öyle, tv yok vs ama cep telleri işimiz Gereği elimizden düşmüyor, gerçi Bebeğin yanında elimize almıyoruz, benim tek korkum İpadler vs, sonra çocuklar hiperaktif oluyor
Canım anne sütü diğer sütlerin aksine kansızlık yapmaz diğer sütler yapar.. Ilk aylarda da kansız olmaları normal bir yıl içinde kendilerini toplaması beklenir dünya sağlık örtüyü böyle diyor ama Türkiye ye her şey geç geliyor.. Daha yeni yeni kordonu geç kesme ve bebeği doğar doğmaz yıkamama geldi mesela.. Yıllardır bilinen bir gerçekti oysa... Sen emziriyorsun kan üzümüne pekmeze vs dadan Bebeğini de öyle besledin mi en baba Demir ilacı iştr daha ne olsun :)
Canım tablo ekleyeceğim bir sonraki mesaja bebek Kitabı'ndan ona bakarsın
Demek ki bu kız çok geziyoo
masallah enerjıye valla bahceye cıktım bugun tavukları kovalayasım geldı can sıkıntısından dusun sonar baktım bızım adAm dısarda sınırım bozuldu gırdım ıcerıtabı gezmek ıcın ımkanlar olacak ben dagın basında nereye cıkıyım anacım kırıyım dızımı tavuklarımı ızleyım
Canım medela çalma güzel içmesi zor memeyi bırakmaması için bir de Dr browns kolik bebekler için bu ikisi en çok tavsiye edilen..
Ay ben de uzatmayayım diye anlatmadım ama gün yağacakmışız rüyamda e diyorum ben dönücem yakında beni dolandırıcı sanmasınlar:))) falan filan Gamze de yok yok diyordu:))
aaa oluyomu oyle bende koylulerden sut alıyorum masallah bı kaymak oluyor bı parmak kaymak sevmıyorum ozellıkle yogurtunkını bende bı denıyeyımecepelin29 canim tereyağını kendim yapıyorum
yogurt yapinca uzerinin kaymaklarını aliyrm birikyiriyorum.sonra bidonda ılık suyla calkalaya calkalaya yüzüne yagi birikiyo top top yapıyorum yıkıyorum iyice buzluga atıyorum taze taze çıkarıp kahvaltıda yiyoruz. Hazır yemiycem ins canim cok zararlı haklisin.bugun kendi tereyagimi yedim
Güle güle kullan hem de evde çamaşır serilmesi Alerjik bebekler için sakıncalı büyük kolaylık güle güle kullan..bugün kurutma makinam geldi,,, çamaşır kurutmak benim için bir sorundu birde oğluşumun çamaşırları tozlu geliyordu bana,,, evin içinde çamaşırlarla evcilik oynuyordum resmen,,,,
çamaşır sorunu olanlara tevsiye ederim,,, gerçekten hayat kurtarıyor ve zamandan tasarruf,,,
misafir heleki yatili cok zor canim....iyi keilyifler sana:)Canim bence nuk anne gog olandan kullaniyordum ama sonraları onu almamaya başladı simdi avent kullanıyorum onunla gayet iyi içiyor.
Yatılı misafirim vardı, dün gece gittiler, bugün temizlik, carsafları yıkama falan derken cook yoruldum. Şimdide süt sagip dirilisi izleyerek yorgunluk atmaya çalışıyorum.
@Girlboymom çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.
oluyor canim tabi dene sen.cam ksvanozda kaymaklar birikene kadar bekliyo bisey olmuyo uzun süre.aaa oluyomu oyle bende koylulerden sut alıyorum masallah bı kaymak oluyor bı parmak kaymak sevmıyorum ozellıkle yogurtunkını bende bı denıyeyım
guzelmıs. benım oglan oncelerı 1 2 ıdı sonra 12 sonra 11 sukur 10 a bugunlerde gectım darısı 9 un basınaBu da olması gereken uyku tablosu
canım tesekkrleeer hemen denıyceeem bıde bısey soracam 2 gun once yogurt mayaladım bugun actm baktm kı oda ne yesıl su var tadıda sut gıbı neden acabaamisafir heleki yatili cok zor canim....iyi keilyifler sana:)
oluyor canim tabi dene sen.cam ksvanozda kaymaklar birikene kadar bekliyo bisey olmuyo uzun süre.
Tesekkur ederimhadi kolay gelsin:) bencede basketbolcular:)
sevindim canım eşinin anlamasına hep böyle olur inşaallah
aynen canım düzen önemli bende malum 25 gün sağdım hiç aksatmadım kesinlikle istikrar şart
canım sana tavsiye sağlık ocağında ki ebeleri dinleme, elektrikliyle sağ canım sık sık
canım sağol aklıma getirdin ben niye sağmıyorum ki sağmaya başlıycam artsın diye:)
canım sen sağ boş olsada sağ sağdıkça artar içini rahat tut
ayy siz sağolun hemen başlıyorum sağmaya benim kafa niye durduysa aklıma gelmedi sağmak:)
canım çok çok geçmiş olsun eğer hırıltısı göğüsteyse ihmal etme
çok geçmiş olsun
canım sana da diyeyim dinlemeyin ebeleri ben ilk oğlumda ebeye uydum 5. ayda ek gıdaya başladım az kilo aldı diye sütüm azaldı diye çok çok pişmanım o zaman iyi araştırmadığım için bugün ki bilgilere sahip olmadığım için, ek gıdaya geçem derim çok gerekirse mamayla idare et bir ay, bu cuma bizde kontrole götürecez bakalım dr ne diyecek
aaaa nasıl gördün merak ettim:)
canım lohusalık 40 günde geçmiyor bir sene bile sürüyor hem o hem kapalı havada oluyor, çok güldüm sana da eşinede:)
canım bir şey yapamazsın ki geçmiş olsun
benimkide 1,5 da başladı pepeyle:) her çizgi filimi izletmiyorum önce ben izliyorum asla tv karşısında yemek yedirmem, konuşması falan iyidir erken konuştu zaten bıdığım:)
amaaan canım arada salacaksın boş ver:)
canım sana tavsiye tamam bebeklerimize en iyi biz bakarız ama arada bırakmalısınız bir saat iki saat hem sana hem bebeğine iyi gelir her şeyine koşturunca bir bakarsınız çok yıpranmışsınız ben o hatayı yaptım şimdi hala toparlanamıyorum şu 4 senede
ben başlamadım kullanmayı düşünmüyorum
canım ben büyük oğluma kullanmadım sorun olmadı
hey maşallah:)
canım ben ilktede ikincidede gitmedim
kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?