2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın canlar valla bu havalardan mi böyle lohusalik mi eşimin sorumsuzluklari mi bebegin huysuzluklari mi nedir tak etti canima hic iyi degilim valla sabah kızdım eşime evden kaçıcam bigün sende oglunla beraber müge anlı ya çıkar ararsınız artik beni dedimdalga geçiyor benimle olurmu tek muge anliya cikmayiz butun ana haber bultenlerine çıkarım aglarim bulun eşimi diye yalvaririm diyor

Cok cok gecmis olsun canim duzelirsiniz insallah biran once

sen bilirsin tabiki de ama ilk 6 ay kesinlikle anne sütü, tabi insanlık hali anne sütü olmayabilir yada yetersiz olabilir o zaman da mama,,,
bebeklerin sindirim sistemi ilk 6 ay ek besin için dizayn edilmemiş, bağırsaklarını yorar , birde işin alerji kısmı var,,,
ben senin yerinde olsaydım bir ay daha dişimi sıkardım, emzirirdim bebeğimi,, sonuçda kilo vermemiş yalnızca az kilo almış,,,
ama genede içim rahat etmiyor dersen de,,
geceleri az bir mama takviyesi ile 1 ay idare edebilirsin,,,,
benim oğlumda da kilo alımı yavaşlamışdı ben yanıma aldım geceleri şu iki aydır siyam ikizi gibi olduk,,, emmeyi sevmiyor ama uyurken emiyor, sabaha kadar emziriyorum,, sabah kalktı mı külçe gibi oluyor bezi :)))
(bu arada yatağımıda duvar dibine iktirdim,, aradaki az bir boşluğuda yorganla besledim,, sabaha kadar bir sağıma alıyorum bir soluma,,, )
birde sağlık ocaklarında ki hemşireler bana bilgili gelmiyor,,sağlık ocaklarında ki doktorlar da onakeza ( çünkü köreliyorlar sağlık ocaklarında)

sütüm iyi aslında çiş ve kakasından anlıyorum doymamadan kaynaklı huzursuzluğu ağlaması yok aç olsa ağlar diye düşünüyorum
ozel bir durum yoksa bende 6ay anne sütü verilmesi gerektiğini savunuyorum
şu an ek bir şey verilecekse de bu sanırım mama olacak dediğin gb gece takviyesi olabilir
sebze için küçük sanki daha bilemedim

sağlık ocağı için seninle aynı fikirdeyim

Sevgili anneler
Bebeğimin dilinin ucuna kan oturmuş
Sanırım dün iğne olurken damağı kesti çünkü ben tam o sıra farkettim.
Yapabileceğimiz birşey var mı ?

L leble ben senin yerinde olsaydım bir ay daha dişimi sıkardım, emzirirdim bebeğimi,, sonuçda kilo vermemiş yalnızca az kilo almış,,,

bana kalsa 5yaşına kadar emziririm :) (psikolojik olarak uygun değil biliyorum)

sütün yetiyorsa, ve çişli bezleride varsa ben senin yerinde olsam anne sütü verirdim sadece,,,
been haftada bir kere oğlumu evdeki tartıda tartıyorum, oradan kilo alımını takip ediyorum,,,kilo verdiğini düşündüğünde mama takviyesi yaparsın,, zaten bir ay kaldı,,,
bencede ek gıda için daha erken,,,

cAnım atesi huzurszlugu yoksa çok hafiftr bu durumda doktr ilaç yazmıyr yani bize yazmadı xlear damlayı her burnu tıkandıgında damlat dedi oksurukte vardı senin anllattgn gbiydi . Bir hafta akıt geçmesse vetr demişti ve gerek kalmadan atlattı sukur .

bende emziririm herhalde,,, müthiş bir duygu,,,,
bu hafta sonu annem gelicek yanıma arkadaşım oğlunu annene bırak biraz gez dedi ama ben oğlumu kimseye bırakmak istemiyorum çok mutluyum oğlumla,,, ayrılmak istemiyorum hiiç...
birde artık mama sandalyesinde oturuyor, beraber öğlen yemeklerine restoranlara, cafelere gidiyoruz oğlumla,,,

Hehehe gene kıymetini biliyormuş ben de Amerika ya tek dönerim izimi de bulamazsınız dedim de sana business uçak bileti alayım dedi heheh.. Bir de diyor ki hadi Kızın eziyeti var pnu bıraktın beni niye bırakıyorsun:)))

Kesinlikle sana Katılıyorum ve ÇOĞU şeyi benzer yapıyoruz.. Ama aklıma takılan bebeğine animasyon seyrertiyor musun dinletiyor musun? Daha çok erken değil mi?"'

haha:)alem bunlar ya.muge anli idolum ya bayiliyorum kadina

eşim çizgi film konusunda çok tutucu, hiçbir şey izlettirmiyor ve izlettirmeyecek,, saklı mesajlar falan varmış diye,,
akşamları banyodan sonra eşim ilgeniyor linkini gönderdiğm o müziği açıyor animasyonlara da bakıyor bunun dışında da bir şey izletmiyorum,,,müziklerde klasik müzik,,
bende gündüzleri dinletiyorum bazen,,,

canım bizimde uçuncu ay kontrolunde çok az almişti 300 gram . Bu ayda onbir gunde 350 gram almiş yani bi dengeleri yok degişebiliyr bu ay almadı diye bida almz degil cnm bence sutunu arttıran seyler ye iç bnde çok işe yaradı o az kilo aldıgı donem gece uyumazdı çok sık uyanırdı şimdi dokuzda gece uykusuna geçiyor 12 de emip uyuyr 5 te kalkıyr tekrar emip uyuyr ve 8 de tam uyanıyor . Yani doydugunu ordan anlıyrm . Ama yinede sordugun soruyada cevap vereyim bnce mama ver bir ay çunku bebeklerin vucutları ek gıda için hazır degil 6 ay , agır gelir . Mama bebeklern metabolizmasına uugun hazırlanıyr içindeki sekerde sut sekeri . Bn baslasaydım kaşik mamalarından baslıcaktım .

bende bu aylarda kilo alımının azalabileceği hatta durabileceğini okudum hep ama ebe beni fena korkuttu

bende bigun @eflalim i görmüştüm rüyamda hayırdır inşallah demiştim olabiliyormuş demen :)
ahh şu ebeler hemn ek gıdaya geç diyolar doktrunu dinle çunku hemn hemn tum doktrlar 6 ay anne sutu konusunda hemfikirler.

:))) ay sen çok yasa şu zombi halimle guldurdun benii :)

canım seni hazır burada girmişken sorayım demir damlası veriyor musun sağlık ocağının verdiğinde paraben var ya da kullandığın bi marka var mi

Herkese merhaba güzel anneler ve bebekleri:)

Sonunda yaz geldi bu mevsime bayılıyorum bir an önce tatile gidesim denize giresin kızımı denizle tanıştırasım var:))

Dün beşinci ayımızı doldurduk:) eşim ek gıda için gün sayıyor.. Ek gıdayı yemek yiyecek anneyi bırakacak o da benimle gezecek zannediyor:))) bozmadım hayallerini :)) son bir ay sık dişini hatun diyor ama ben de kızımsız yapamıyorum ki :))

Aslında istiyorum canım sagmak ama birikmeden süt gelmiyo hissine kapılıyorum hep
Ne düşünürsen o olur anne var meme var bebek var süt var bu kadar basit o süt gelecek onun Rızkı o.. Sen yemeğine uykuna dikkat et gerisini Düşünme bir de böyle dene... Ini bol hayırlı stün olur..

bebek kendine yeteni bilir hiç cc Hesabı yapıp Can'ını Sıkma bence...

hayırdır ins korktum cano herşeyi gormusun salıncak var ben bi deneyim çok öptüm

S Sevdeangel havalardan genel bi bunalim hali herkeste var ins hrn beraber atlatacagız
Evet ben de okuyunca şaşırdım:)) Hayırlısı olsun:)

bende bu aylarda kilo alımının azalabileceği hatta durabileceğini okudum hep ama ebe beni fena korkuttu

bende bigun @eflalim i görmüştüm rüyamda hayırdır inşallah demiştim olabiliyormuş demen :)
Ebeler doktorlar Korkutuyor hep mama ek gıda söylüyotrlar hiç takılma emzir bu Zaman'ları özleyeceğiz önümüzde uzun uzun zaman var diğer gıdalar için ama emzirmede yok..

Kolaylıkla gelsin annen inş.. Ben de bırakamıyorum

Ben de birçok müzik açıyorum çok seviyor ama ekrana baktırmoyorum genelde tavsiye etmiyorlar. Evet subliminal msj Yüzünden seyrettirmitorlar ÇOĞU çiZgi filmleri ben de ilk iki YAŞ korumayı düşünüyorum ama senin eşin hiç mi izletmeyecek?
Tv İpad karşısında yemek yiyen uslu duran zaptedilen biri olsun istemiyorum bebişimin

benm oglum 2,5 yaşina kadar çizgi film izlemedi . Şimdi izliyr ama egitici olanları var ozellkle konuşması yeni kelimeler ogrenmesi mantıksal cumleler kurması açısından faydali oldugunu duşunuyorum .

Ev savas alanı gibi heryer heryerde bense burda oturmş hatta yatmiş kk da takılıyorum . Allah verede eve gelen giden olmasa . Nolack bugun bnm bu tembelligim hiç bişey yapasım yok havada kapalı içimi dahada karartıyor .. Neyse kalkıyımda bi yerden baslayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…