2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bana da ebe 1 tatlı kaşığı zeytinyağına bir çay kaşığı karbonat ekle ve sür dedi. bir daha gelişte görmek istemiyorum dedi. dediğin gibi biraz daha deniyim canım.

o yöntem nasıl canım? beşiğe yatırınca çılgınlar gibi ağlıyor. gece yatıyor ama gündüz yatmak istemiyor.

ALLAH GONLUNE ferahlık versın ıns anlasmaya varırsınız her kulun hatası var ıste napacaksın kapı degısır kader degısmeezz malesef ....

bende hemen aglarım ıstemsız su ne olursa olsun aglamayan guclu ınsanlara bayılıyorum

Güle güle kirlet canim.ben de istiyorum hava değişikliği babinda tatil ama esim cok para lazım diyo.odun kocalar işte.

ben de bugun oglusu uyttum ogleden mutfak ve koridor yerleri ozonladim oglus solumasin deterjani diye koştur koştur mahvpldum .sonra ablam geldi işler kaldi cay keyfi yaptim.

burda deşarj oluyorum yalniz değilim benim gibi anne olup yorulan var diyorum teselli ediyrum kendimi.
galiba hepimiz de hamilelikte rahat is yapamıyorduk ya özlemişiz kendi adima özlemişim. simdi acisini çıkarıyorum:))

yazdıklarında kendimi buldum bir an eflalim bnde hep bunu duşunuyorum boşanırsam nasıl olur çocuklarım için nasıl olur tek başima için içinden çıkabilirmiyim diye . Annmelern yanına gitsem iki çocukla birde kardeşlerm var onlarla zannetmiyorum olacagını aynı evde . Kalsam kafayı bozmak uzereyim . Senin durumun bana bakarak çok daha iyi goruyorum . Bizim her sey kp ğn elinde yani maddi olarak o canı isterse verir canı istemesse vermez . Halbuki kendi paramız orda akşama kadar kimin için çalışıyor sanki kp e kazanıyor parayı oyle sanıyor kazanılan parayı kndine kazanılıyr sanıyr oyle muamele yapıyor . Kp le ortak çalışıyolar eşimle kaynım aslında kndi işimiz ama yanında işçi gbi muamele yapıyor kp bnde buna dayanamıyorum hele şu sıralar bırakıp gtmeyi çok duşunuyorum . Çunku hepsi sorunlu eşim zaten ilgisz sorumsz babasından korkan agzını açamayan biri kp desem ole kv daha beter ellerinde kaldım çok doluyum şu gunlerde bkrakıp gtsem kv sevinir ki gidemem çocuklarımı gotursem eşim vermez kalsam boyle hiç çıkış yolum yok yani .

Egitim konusundada benim hayalim devam etmek egitimimi tamamlamak ama bnm eşimde okursam bişey olurumda onu bırakırım diye korkuyor onun için izin vermiyor .

Kp kendileri gezmeye giderken para olur çocugu doktora goturecegmiz zaman devlete goturmeye kalkar para gidecek diye . Ama yok oyle o para ona kazanılmıyor çok doldum bisuru laf hazırladım denk getireyim hepsini diyecm . Kimin parasını kimden kaçirmaya çalişiyor . Allahından bulsunlar .

Nego canim seni oyle iyi anlarım ki ah ahhh.
esim kiz kardesi yok teyze hala dayi kızlarla filan hic görüşmezler mahremiyetten dolayi cok dikkat ederler.hala oyle biz kayinlarin yanina cikmayiz bi hoşgeldin bayramlarda bayramini kutlariz bu kadar. ve esim cemaat ortaminda büyümüş bayanlarin dilinden anlamiyor.e tamam dedim
5 yıldır hanimin var artik anla kadinlardan söyleye söyleye tüy bitti dilimde. hic incelik yok ne olur hediye alsan süpriz yapsan ufak seylerden mutlu etsen derim yok aman cok bos çocuk işleri der.yemege giderdik önceden.simdi de gezeriz dag bayir ama yok yetmiyor anacim kadinim ve istiyorum diyorum.hep benim dedigim oksun kukla gibi giy dediğimi giy git dedigim yere git tamam kocalik haklarin var elimden geldiğince mutlu etmeye çalışıyorum ama hala yaramadım memnun olmuyo e zoruma gidiyor benim de.ben ondan isyeyince senin ger dediğini mi yapicam diyor.kendi herseyi biliyor mükemmel cok yakisiklidir ne derse dogrudur hiçbişey kabul ettiremezsin.cok acik sözlü herşeyimi yüzüme söyler ama her doğru da her yerde soylenmez ki.cok üzülüyorum dile getiriyorum... ha şu ki ozur diler yapmaya çalışır sadece dilinde. birseyi bi eksiği gidermek icin ömrümden ömür gider ancak yapar ya yapmaz. zor güzelim böyle insanlarla.
etrafta cok sevilir sayılır cok beyfendidir.kimseyi inandiramazsin

Egitim konusundada benim hayalim devam etmek egitimimi tamamlamak ama bnm eşimde okursam bişey olurumda onu bırakırım diye korkuyor onun için izin vermiyor .
canım ne mezunusun ınan dışardan açık lise açık ogretm üniversite falan okumak şart sen bişey olucam falan değil çocukların dersine ilerde yardım ederim diye okumak istiyorum dersin eşine ya boşanmak değil ama dediğim gibi insanın başına bişey geldiğinde her zaman bi güvencesi olmalı
zaten şunu anlamiyorum dışarıda kuzu gibi beyefendi diye bılınırler bi dünyayı mutlu etmek için çaba sarfederler bi karlarının sözüne gelemezler ... Benimki gerçi dıstan daha fena bilinir evi içinde daha kuzu masallah annesi istemeye gelince bana çok etti sinirli bu oğlan demişti bana ben ınanmamıstım şimdi o kadar sinirli olması mümkün değil tabi de az gıcık olsun ben gıcıgı özledim kaç gündür yok ya bana kocamı getirin yahu

Herkesin kendine gore derdi var iste benimkide iyidir romantikdir tatil desem aninda olur iyi babadir ev isine yardim eder yemek yapar bir dedigimi iki yapmaz amma onunda kotu huyu kiskanclik biseyi yanlis anlayacak diye odum kopar ne derse tamam derim eee gecim zor kadinin cihadi kocasiyla iyi gecinmesi... annelerimiz boyle dusunmeseydi hepimiz anasiz babasiz buyurduk sabirrrr

olur mu öyle canım. okumaktan zarar mi gelir...ben ön lisans mezunuyum ve evlendikten sonra okudum hatta meslek sahibi bile evlendikten sonra oldum...esim su edebiyat i bitirsin.beraber dikey geçiş yapıp ilahiyat i tamamliycaz nasip olursa....esini ikna et oku canim okumak güzeldir:))

Selamlar evde az daha dursam çıldıracaktim kv ye indim minigimi onlar tuttu bende büyüğün peşinde koştum, iyi geldi, tabletten yazmak işkence yarın inşallah yazıcam, beyi bekliyorum duş alıp yatmak için, çocukları uyuttum ama minigim uyanıyor onu beklemem lazım duş için, iyi akşamlar size

kolay gelsin canim iyi etmişsin...iyi akşamlar

lise mezunuyum canım . Çocukların dersi için okumk istiyorum desem mumkun degil inanmaz çunku beni çok bilgili akıllı goruyor o kadarına aklımın yeteceni bilir.

iyi olmuş canım bende kv lere çıktıgım zaman kv kuçuge bakar bende buyugun peşinde koşarım . Çunku bide kuzenleri var onlarla oynarkn bi yerine zarar vereck diye peşinden hiç ayrılmam .

yazdıkların çok dogru benim eşim aslında biliyor ailemin bana destek çıkıp gerekirse arkamda duracagımı ailemin maddi durumuda çok iyi ama benim buna cesaretim olmycanı biliyor çunku biliyorki ben çocukları bırakıp gidemem goturmeye kalksam beni gitmesin diye kesinlikle vermez . O yuzden herseyi yapıyr nasılsa bişey olmaz gidemez diye . Bnde duşunuyorum onun bu duşuncesini nasıl kırabilirim diye . Biraz kaybetme korkusu olmalı ama şunuda çok iyi biliyorum surekli giderim diye tehdit edipte gitmeyince artık onuda umursamıyr çok sıradanlaşiyr onun için çunku sadece sozde kalıyr .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…