2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar diş kasiyiciyi aldık kullanmadan önce kaynar suda sterilize etmeli miyim ? İçinde jel olduğu için sorun olur mu diye bilemedim. Siz aldınız mı? Nasıl sterilize ettiniz?

Önce kaynar suda beklet sonra çalkalayıp soğuduktan sonra buDolabında buzluktan beklet. Ondan sonra bebeğe ber. Jelliler bu şekilde.

Parmak kaşıyıcılarsa sadece kaynar suda bekletme..

Üzülme canim allah kimseye muhtac etmesin guc versin

Slm kizlar biz dogdugundan beri ayni biberonu kullaniyoruz dr Browns ama 4 aylik olduk degistirmem gerekir dimi emzigi neye gore almaliyim bu dogal akıs falan yaziyo bazi biberonlarda devam sutu kullaniyorum simdi mama icin ayri mi oluyor of hic anlamam ben bu biberon isinden

Canim öncelikle çok geçmiş olsun, benimde bebeğimde var canım, ilk öğrendigimde çok korkmustum ama kardiyoloğa gittikten sonra rahatladım, 2 yaşina kadar yuzde 90 ihtimalle kapanır dedi doktor. Geçen ay gittik, bu ay kontrole gidicez sonrada uzun aralıklarla baktiricaz inşallah kapanıcak. Sizde önlem amaçlı bir çocuk kardiyoloğuna gidin canım, hem ićiniz rahat etsin hemde takiplerini yaptırırsınız.

Bende regli oldum biraz önce bel ağrım var çok fena, en azından agresif halim geçer bir kaç gün kala herseye çabuk sinirleniyorum ama elimde değil, var mi benim gibi olan bilmiyorum ama eşim bu ara patlıyor artık biliyomusunuz yurt disinda bazı ülkelerde regli doneminde suç işleyenler için regli hafifletici sebep sayılıyormuş, dogrumu bilmem ama duyunca çok şaşırmıstım

Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum sanki beni anlatmışsın..

Bende eşimle birçok zaman mesajla sorunumu çözüyorum. Duygusallık bendede var ve hemen ağlarım çok sinir oluyorum bu halime bir çözümü olsada hemen uygulasam

Ay sen çok yaşa emi bizimde her kavgadan sonra halimiz öyle oluyor:))

canım taktırmak zor değil youtube da videosu var izleyebilirsin kolun iç tarafına takılıyor önce iğne yapıyor arkasından onun bi cihaz gibi bişi var onla yerlestiriyor hiç hissetmiyorsun sen söylemezsen kimse fark etmez istediğin koluna taktırabilirsin yan etki bende sadece adet olduktan sonra bi hafta kadar bi lekelenme oldu dru aradım biraz sabret geçer dedi iki gün sonra geçti kanaman az oluyor ben hiç başka bi olumsuzluğunu yaşamadım

Hayırlı cumalar kızlar

mamaya başlamakla ne kadar doğru bişey yaptığımı fark ettim bugün bebeğim açmış resmen

çiş kaka yapıyordu huzursuzluğu yoktu ama
iki gündür yaptığı çiş ve kakayı görünce farkı anladım ilk zamanlardaki gb yapmaya başladı

kakasıda @eflalim in dediği gibi yeşil ve suluydu şimdi sarıya dondu ve pütürlü tıpkı ayda 1kg aldığı zamanlar gb

nasıl fark etmedim çok kızıyorum kendime

bu gizli açlık olayı sanırım,doğru kızlar aç çocuk ağlar diyorlar ama benimki ağlamıyordu gayet huzurluydu

Kızlar diş kasiyiciyi aldık kullanmadan önce kaynar suda sterilize etmeli miyim ? İçinde jel olduğu için sorun olur mu diye bilemedim. Siz aldınız mı? Nasıl sterilize ettiniz?
canım valla ben kaynatmıs bulundum jel patladı tekrar aldım kaynatma sıcak su ile yıka sadece yoksa benim gibi ek masraf

Çook teşekkür ederim. Eşimle konuşayım bakalım

canım valla ben kaynatmıs bulundum jel patladı tekrar aldım kaynatma sıcak su ile yıka sadece yoksa benim gibi ek masraf
su kaynayinca ocagi kapattım birazcık bekleyip içine koydum beklettim az önce de buzluga koydum. Şükür bir şey olmadı. Ben de korkmustum patlar diye. buzdolabında koymadan da kullansa olur mu acaba her zaman dolaba koyma imkanı olmayabilir. Birde buzluga mi buzdolabına mi koymak lazım

Bende aç olduğundan şüpheleniyorum çişi azaldi kakasi da 3 gunde bir yapmaya başladı yapınca bayagi yapiyor ama dediğin gibi huzurlu aglamıyor bilemedim

Kaynatmayaaksın canım kaynamış suda bekleyecekti.. Sağlık olsun..

Ilk sefer için bu geçerli sonradan suyla yıkayıp versen de olur. Bir de diş patlatma Döneminde soğuk isterse o zaman buzdolabına koyar verirsin o sana bağlı..
Sterilize ederken Buzluk diyor jelliler için ben öyle Yaptım ama bebeğim onu sevmiyor :))

Canim 1 numarali emzigi kullanıyorsun sanirim hala, 3-6 ay icin 2 numara kullaniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…