2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

AngelHeart kizimin kafasi fazlasıyla konak olmustu sadece zeytinyagi surdum, ince tarakla taradim geçmedi sonra 1 yemek kaşığı zeytinyağı na 1 tatli kasigi karbonat dokup karıştırdım. Banyo öncesi pamuğa batırıp surdum yarim saat bekletip ince tarakla tersine narin bi sekilde taradim ve tamamen geçti. .

hap kulanmayı unutmam dersen emziren anneler için hap var ben derialtı implantı taktırdım hapı içmeyi unuttum için
Daha once doğum kontrol hapı kullandım yan etkilerinden dolayı bırakmak zorunda kaldım özellikle varis oluşumu başlayınca doktor bırakmamı söyledi O yüzden tekrar kullanmaktan cekiniyorum açıkçası yoksa unutmadan kullanabiliyorum. İmplant taktırmak zor mu ? Yan etkilerinden yaşadığın oldu mu hiç ? Belli oluyor mu ?olumsuz tarafları var mi? Çok etkili bir yöntem olduğu için düşünmeye başladım beni bilgilendirir misin? Esim ne der bilmiyorum bir de benim sol kolum kırık parça falan var sıkıntı olur mu sağ kola da yapılabilir mi?

ayyy canım bir araya gelsek sizinle iş umrumda olmaz hem beraber yaparız iş ne güzel birimiz yemek hazırlarız diğerleri iş bölümü yapıp evi temizler imece usulü her gün birimizinkini yaparız:) tabi bir gönüllü bebeklere bakacak işte ona kim gönüllü olur bilmem

bizimkide çok kıskanç canım işte kreşe gitseler arkadaş vs. kardeşlerine sarmazlar

psikiyatri iptal kadın diye aldım meğer erkekmiş kadına da randevu bulamadım bir güç engel oluyor bana sanırım sen deli değilsin asıl deli kocan demek istiyor

ah o akıllı her şeyi bildiğini sana ama gerçek hayattan bihaber insanlar yok mu
o yöntem nasıl canım? beşiğe yatırınca çılgınlar gibi ağlıyor. gece yatıyor ama gündüz yatmak istemiyor.
canım tracy hogg yöntemi netten bak istersen, uykusu gelince beşiğine bırakıyorsun ağlarsa ki bizim bebeler ağlar tekrar alıyorsun kucağına dik bir şekilde sakinleştirip tekrar yatırıyorsun böyle böyle ne zaman uyursa artık:) ilk günler zor ama bir haftada alışıyorlar genelde, büyük oğluma 21 aylıkken uygulayabildim anca
ALLAH GONLUNE ferahlık versın ıns anlasmaya varırsınız her kulun hatası var ıste napacaksın kapı degısır kader degısmeezz malesef ....
amin canım sağol
aynen canım burda herkesin derdi aynı kocalar bile aynı oduniyi yapmışsınız ablanla afiyet olsun

işte her şeye para bulan adamlar iki günlük tatile bulamıyorlar

Egitim konusundada benim hayalim devam etmek egitimimi tamamlamak ama bnm eşimde okursam bişey olurumda onu bırakırım diye korkuyor onun için izin vermiyor .

Canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun bir yuvada huzursuzluk ne demek çok iyi biliyorum yaşamayan anlamaz inşallah eşin düzelir, sizin taşınma durumu vardı bir an önce ordan taşın bence eşin değişir büyük ihtimalle, birde hava değişimi olur ailenin yanına gitsen tatil amaçlı
ah canım ya niye böyleler anlamak mümkün değil birde kadınları anlamak zor derler tam tersi bence, eşin benziyor benim eşime giyiyimime oturmama kalkmama yürümeme karışır...
keşke dışardan fena bilinse evde kuzu olsa dışardan öyle bilindiği için çokta nazar oluyor
İyi akşamlar kızlar.birşey soracam benim oğlum ara sıra sıçrıyor sizin bebeklerinizdede varrmı böyle bir durum.
evet sıçrıyor
romantik değil, tatile götürmez, hediye almaz, harcadığıma karışır, tek gezemem, ev işine yardım etmez,kıskançtır markette biri değse bana gözünü öfke bürür,bir tek çocuk bakar o da kendi düşkün olduğu için beni düşündüğü için değil, tabi böyle kocayla geçinmek üstün yetenek ister
ne güzel canı yok istediği kadar karışsın okuycam
iyi olmuş canım bende kv lere çıktıgım zaman kv kuçuge bakar bende buyugun peşinde koşarım . Çunku bide kuzenleri var onlarla oynarkn bi yerine zarar vereck diye peşinden hiç ayrılmam .
aynen canım kuzeni varsa inmem bile oğlum çok kıskanıyor
canım sen hep giderim deyip gitmedin mi? Ben onu demiyorum bir gün sessizce haber vermeden yapıcam hatta dedim bir gün geleceksin bulamayacaksın diye, geçenlerde geldi büyük uyumuştu küçüğü aldım salonda emziriyordum coşmuştu, girdi evde ses yok ışık yok nasıl korktu gittim sandı
Gunaydin herkese, kocalardan bahsedilmis o odunlardan bir tane de bizim evde var, cocugu tek buyutuyor gibi hissediyorum bazen, cocuk sakinken ben de sevmeyi bilirim, aglayinca hoop anneye...

günaydın canım ahhh erkekler diyeyim bu konuda yazmıyım daha fazla neyse:)

Günaydın herkese, dün ki mesajlarınız için sağolun destek olan mesajlarınız için, sizlerde olmasanız bunalıma giricem beni anlayan insanlar olması çok güzel gerçekten, derdimi rahatça dökebilmek.

Eşimle konuşmuyorum sadece çocuklarla ilgili konuşuyorum o kadar, dün çok geç geldi ve ben geç gelince çok panik oluyorum hep kötü senaryolar geliyor aklıma dayanamam ararım ama bu sefer aramadım, gelmiş niye aramadın canım merak etmedin mi dedi hiç zoruma gitti dedi cevap vermedim işte şurdaydım diye açıklama yapıyor cevap vermedim vermiycem bu kreş işi olana kadar böyle olacak başka dilden anlamıyor bu adam, çaresizce göz yaşı döktüm defalarca yetemiyorum çocuğumada bana da kötülük ediyorsun beni düşünmüyorsan onu düşün gönder dedim kaç kere ama yok anlamıyor madem bende konuşmuycam sadece çocuklarla ilgili konuşurum her zaman ki gibi o kadar, kendi kaybeder gün içinde merak edip nasılsın diye aramama bile laf söylerdi haketmeyene değer vermeyeceksin

Öğleden sonra kontrol var evde hiç tartmadım cesaret edip bakalım ne diyecek dr, rota aşımız da var

Bu arada beş günde bir kaka yapıyor artık ve sulu yeşil yapıyor çok tuhaf

Canım nasılsın gitti mi ablan?

Gnydn kizlar..
Ablam gitti,2 gündür kayinvalidemdeyim azcik dinleniyim diye geldim esim yogun şu sıralar. .Gec geleceği icin buraya birakti beni gazabimdan fena korkuyor..
ablam burdayken cocuk yapmaktan bi daha vazgecti..
ay kontrolumuze gidemedik henuz 8 haziranda 6 gun gecikmeli gidicem bi sey olmaz heralde esim yogunluktan goturemedi bizi..

ah canım ya niye böyleler anlamak mümkün değil birde kadınları anlamak zor derler tam tersi bence, eşin benziyor benim eşime giyiyimime oturmama kalkmama yürümeme karışır...
Gecen feracenın ustune sımsıyah bı esarp orttum carsının ortasında nası kızıyor neymıs dıkkat cekıyormus hay yarabbım sımsıyah dan bıle kıskanıyor kavga etmemek ıcın sınıp kalıyorum bende....
abowww bı degse mı markette alısverıse gıderız bı adam gelırken reyona yapısırım kenaara cekıl der hemen eslerımız o konuda benzıyor...
bende sakasına yatagın kenarına sklanmıstım geldı hertaraf karanlık tabı bıdık yok o zaman aradı aslıııı aslı dıye cıkıncada gozlerı dolu dolu cok korktum daha yapma dıye kızdııı

Canım nasılsın gitti mi ablan?
Cnm evet gitti ama biraz gucendim aslinda laf aramizda..1 hafta zor dayandı bize
O varken Öğretmen arkadaşlarımı cagirdim hani yalnIz agirlayamiyorum diye ona da bozuldu..Hani ben aylardir yorgunum tek başıma mucadele ediyorum her seyle, kardeşime bi faydam dokunsun diye dusunmesini beklerdim snrm..

Cnm bende var ufurum bebisimde degil .
Bi sey olmuyo cok şükür korkma,2 senede bir tedbir amacli eko cektiriyorum tesadufen bulundu ve bebeklikten bu yana olabileceğini söylemişti dr.

Canım çok geçmiş olsun geçici bir durum diye biliyorum burda Queen_21 in bebeğinde de çıktı

canım ya insanlardan beklentimiz çok oluyor ama işte herkes bizim gibi düşünmüyor maalesef çok haklısın teksin yardım etmesi gerekirdi, Allah bizlere güç kuvvet versinde kimseye muhtaç etmesin, yakın olsak yardım ederim ben sıkma canını

Ablamın kalbinde üfürük var tik-tak sesleri farklı atıyor bu Yüzden ama hastalık değil bir zorluğu yok sadece Kontrolü var. Yine de insan evladını sağsalim görmek ister inş bir şey yoktur çok geçmiş olsun...

konuşma eflalim hatasını anlayana kadar
dr sonucu bizede yaz olur mu bu ay aynı gibiydi sanki kilo alımımız be dr a sormada başladım çünkü mamaya buralar yağmurlu bizimde personel izinli olduğu için eşim mağazayı bırakıp çıkamadı pazartesi götürebbilcem

geçmiş olsun canım bilgim yok ama arkadaşlar yazmış önemli değildir inşallah

Gunaydin hayırlı cumalar
Bi saat once yazıyordum bu mesaji esim yine bi haltlar etti teli me sacma sapan yazi çıkıyordu biraktim yazmayi.duzeltti de yazıyorm.
Saat 9 bucukta kalkiyrm.esim 11 e kadar yatar hic feragat edip erken kalkmaz.bugun cuma 10 bucukta kalktıo kalkmadan ne kahvaltı yapıyorum yapsamda mutfağı ttoplayamyrum.yatagi duzleyemiyrum ha bi de ses cikarma diyo odaya zor giriyorum. Süpürge açamıyorum. Yapamıyorum da yapamıyorum. Ta ogleden sonraya kaliyo işler. Erkek heleki benim koca gibi evde olunca cok zor sıkıcı oy anam oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…