Nego şöyle ki dersten kastım boşanma degıl tabi canım iki yavrun var bunun lafı bile olmasa keşke şöyle ki seni kaybetme korkusu yaşamayan bi adam sanki esin senin söylediklerinin uygulayamacagını ve sonunda onun dediginin olacağını düşündüğü için sen sınırlensen de gidecek sahip çıkan kimse yok diye düşünüyor bunu acaba sen mi böyle düşündürdün yada aılenin yapısını bildiği için mi rahat çünkü işin yok e ailede bosanmasına izin vermez heyet benim dediğim olur diye düşünüyor ... Ama sen aciktanda olsa bi univ falan okumaya baslasan o bile ayağını denk almasina sebep olur aılenle çok iyi olmaya calıssan tavlasan babanı mesela onun yanında sana çok iyi davranmalarını sağlayan yada ne bilim ailem kızım kendini bü zamana kadar yıprasttıgna degmez esin hiç seni anlamaya calismiyor dedi bugün bana annem dedi desen daha mi kötü olur annene sahip çıkıyor diye cephe mi alır acaba ... Ama bi çözümü olmalı hemen hayır olamaz ben böyle biliyorum diyen erkek tayfasının bile bi tavlanma bi dili bi yöntemi olmalı[/
Teşekkür ederim emzirirken kullanılabilen hap olduğunu bilmiyordum bakayım bendeben cerazette diye doğum kontrol hapı kullanıyorum emzirirkende kullanılabiliyor,,, çok rahat ettim,,, 28 tane ara vermeden kullanılıyor,,,
Teşekkür ederim unutmam sanırım.hap kulanmayı unutmam dersen emziren anneler için hap var ben derialtı implantı taktırdım hapı içmeyi unuttum için
Daha once doğum kontrol hapı kullandım yan etkilerinden dolayı bırakmak zorunda kaldım özellikle varis oluşumu başlayınca doktor bırakmamı söyledi O yüzden tekrar kullanmaktan cekiniyorum açıkçası yoksa unutmadan kullanabiliyorum. İmplant taktırmak zor mu ? Yan etkilerinden yaşadığın oldu mu hiç ? Belli oluyor mu ?olumsuz tarafları var mi? Çok etkili bir yöntem olduğu için düşünmeye başladım beni bilgilendirir misin? Esim ne der bilmiyorum bir de benim sol kolum kırık parça falan var sıkıntı olur mu sağ kola da yapılabilir mi?hap kulanmayı unutmam dersen emziren anneler için hap var ben derialtı implantı taktırdım hapı içmeyi unuttum için
ayyy canım bir araya gelsek sizinle iş umrumda olmaz hem beraber yaparız iş ne güzel birimiz yemek hazırlarız diğerleri iş bölümü yapıp evi temizler imece usulü her gün birimizinkini yaparız:) tabi bir gönüllü bebeklere bakacak işte ona kim gönüllü olur bilmemcanım kahve gibi evet ya ne güzel gider di şimdi o kadar yazacaz diye uğraş dur bi bebelerle uğraş bi çamaşır katla karşılıklı içerdik kızlarda olurdu bütün kızlar toplandık toplandık iyi yapmışsın pıskıyatrı ye herkesin ihtiyacı var günümüzde stres çağ hastalığı deli insanlar iyidir bende hafif sıyrık olduğumu düşünüyorum yoksa hayat geçer mi yahu en iyisi deli olmak esas çok akıllı herşeyi bilen insanlardan korkarım ben mazallah
burada öyle çocukların dolapların doktm uğraşıyorum sabahtan beri kalk otur bitiremedim ablamızda kıskançlık tavan daha doğrusu severken sikistiriyor hiç gözümü ayıramıyorum bu ara ahmet uyanıkken ki bu ara az uyuyor tel elimde onların oynamasını izlemek zorundayim önceden ahmet uyur iş yapardım kızımda oynardı ahmet uyumayınca herşey aksadı zorunlu tatil deyim
canım tracy hogg yöntemi netten bak istersen, uykusu gelince beşiğine bırakıyorsun ağlarsa ki bizim bebeler ağlaro yöntem nasıl canım? beşiğe yatırınca çılgınlar gibi ağlıyor. gece yatıyor ama gündüz yatmak istemiyor.
amin canım sağolALLAH GONLUNE ferahlık versın ıns anlasmaya varırsınız her kulun hatası var ıste napacaksın kapı degısır kader degısmeezz malesef ....
aynen canım burda herkesin derdi aynı kocalar bile aynı odunGüle güle kirlet canim.ben de istiyorum hava değişikliği babinda tatil ama esim cok para lazım diyo.odun kocalar işte.
ben de bugun oglusu uyttum ogleden mutfak ve koridor yerleri ozonladim oglus solumasin deterjani diye koştur koştur mahvpldum .sonra ablam geldi işler kaldi cay keyfi yaptim.
burda deşarj oluyorum yalniz değilim benim gibi anne olup yorulan var diyorum teselli ediyrum kendimi.
galiba hepimiz de hamilelikte rahat is yapamıyorduk ya özlemişiz kendi adima özlemişim. simdi acisini çıkarıyorum:))
yazdıklarında kendimi buldum bir an eflalim bnde hep bunu duşunuyorum boşanırsam nasıl olur çocuklarım için nasıl olur tek başima için içinden çıkabilirmiyim diye . Annmelern yanına gitsem iki çocukla birde kardeşlerm var onlarla zannetmiyorum olacagını aynı evde . Kalsam kafayı bozmak uzereyim . Senin durumun bana bakarak çok daha iyi goruyorum . Bizim her sey kp ğn elinde yani maddi olarak o canı isterse verir canı istemesse vermez . Halbuki kendi paramız orda akşama kadar kimin için çalışıyor sanki kp e kazanıyor parayı oyle sanıyor kazanılan parayı kndine kazanılıyr sanıyr oyle muamele yapıyor . Kp le ortak çalışıyolar eşimle kaynım aslında kndi işimiz ama yanında işçi gbi muamele yapıyor kp bnde buna dayanamıyorum hele şu sıralar bırakıp gtmeyi çok duşunuyorum . Çunku hepsi sorunlu eşim zaten ilgisz sorumsz babasından korkan agzını açamayan biri kp desem ole kv daha beter ellerinde kaldım çok doluyum şu gunlerde bkrakıp gtsem kv sevinir ki gidemem çocuklarımı gotursem eşim vermez kalsam boyle hiç çıkış yolum yok yani .
Egitim konusundada benim hayalim devam etmek egitimimi tamamlamak ama bnm eşimde okursam bişey olurumda onu bırakırım diye korkuyor onun için izin vermiyor .
Canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun bir yuvada huzursuzluk ne demek çok iyi biliyorum yaşamayan anlamaz inşallah eşin düzelir, sizin taşınma durumu vardı bir an önce ordan taşın bence eşin değişir büyük ihtimalle, birde hava değişimi olur ailenin yanına gitsen tatil amaçlıKp kendileri gezmeye giderken para olur çocugu doktora goturecegmiz zaman devlete goturmeye kalkar para gidecek diye . Ama yok oyle o para ona kazanılmıyor çok doldum bisuru laf hazırladım denk getireyim hepsini diyecm . Kimin parasını kimden kaçirmaya çalişiyor . Allahından bulsunlar .
ah canım ya niye böyleler anlamak mümkün değil birde kadınları anlamak zor derler tam tersi bence, eşin benziyor benim eşime giyiyimime oturmama kalkmama yürümeme karışır...Nego canim seni oyle iyi anlarım ki ah ahhh.
esim kiz kardesi yok teyze hala dayi kızlarla filan hic görüşmezler mahremiyetten dolayi cok dikkat ederler.hala oyle biz kayinlarin yanina cikmayiz bi hoşgeldin bayramlarda bayramini kutlariz bu kadar. ve esim cemaat ortaminda büyümüş bayanlarin dilinden anlamiyor.e tamam dedim
5 yıldır hanimin var artik anla kadinlardan söyleye söyleye tüy bitti dilimde. hic incelik yok ne olur hediye alsan süpriz yapsan ufak seylerden mutlu etsen derim yok aman cok bos çocuk işleri der.yemege giderdik önceden.simdi de gezeriz dag bayir ama yok yetmiyor anacim kadinim ve istiyorum diyorum.hep benim dedigim oksun kukla gibi giy dediğimi giy git dedigim yere git tamam kocalik haklarin var elimden geldiğince mutlu etmeye çalışıyorum ama hala yaramadım memnun olmuyo e zoruma gidiyor benim de.ben ondan isyeyince senin ger dediğini mi yapicam diyor.kendi herseyi biliyor mükemmel cok yakisiklidir ne derse dogrudur hiçbişey kabul ettiremezsin.cok acik sözlü herşeyimi yüzüme söyler ama her doğru da her yerde soylenmez ki.cok üzülüyorum dile getiriyorum... ha şu ki ozur diler yapmaya çalışır sadece dilinde. birseyi bi eksiği gidermek icin ömrümden ömür gider ancak yapar ya yapmaz. zor güzelim böyle insanlarla.
etrafta cok sevilir sayılır cok beyfendidir.kimseyi inandiramazsin
keşke dışardan fena bilinse evde kuzu olsacanım ne mezunusun ınan dışardan açık lise açık ogretm üniversite falan okumak şart sen bişey olucam falan değil çocukların dersine ilerde yardım ederim diye okumak istiyorum dersin eşine ya boşanmak değil ama dediğim gibi insanın başına bişey geldiğinde her zaman bi güvencesi olmalı
zaten şunu anlamiyorum dışarıda kuzu gibi beyefendi diye bılınırler bi dünyayı mutlu etmek için çaba sarfederler bi karlarının sözüne gelemezler ... Benimki gerçi dıstan daha fena bilinir evi içinde daha kuzu masallah annesi istemeye gelince bana çok etti sinirli bu oğlan demişti bana ben ınanmamıstım şimdi o kadar sinirli olması mümkün değil tabi de az gıcık olsun ben gıcıgı özledim kaç gündür yok ya bana kocamı getirin yahu
evet sıçrıyorİyi akşamlar kızlar.birşey soracam benim oğlum ara sıra sıçrıyor sizin bebeklerinizdede varrmı böyle bir durum.
romantik değil, tatile götürmez, hediye almaz, harcadığıma karışır, tek gezemem, ev işine yardım etmez,kıskançtır markette biri değse bana gözünü öfke bürür,bir tek çocuk bakar o da kendi düşkün olduğu için beni düşündüğü için değil, tabi böyle kocayla geçinmek üstün yetenek isterHerkesin kendine gore derdi var iste benimkide iyidir romantikdir tatil desem aninda olur iyi babadir ev isine yardim eder yemek yapar bir dedigimi iki yapmaz amma onunda kotu huyu kiskanclik biseyi yanlis anlayacak diye odum kopar ne derse tamam derim eee gecim zor kadinin cihadi kocasiyla iyi gecinmesi... annelerimiz boyle dusunmeseydi hepimiz anasiz babasiz buyurduk sabirrrr
ne güzel canı yok istediği kadar karışsın okuycamolur mu öyle canım. okumaktan zarar mi gelir...ben ön lisans mezunuyum ve evlendikten sonra okudum hatta meslek sahibi bile evlendikten sonra oldum...esim su edebiyat i bitirsin.beraber dikey geçiş yapıp ilahiyat i tamamliycaz nasip olursa....esini ikna et oku canim okumak güzeldir:))
aynen canım kuzeni varsa inmem bile oğlum çok kıskanıyoriyi olmuş canım bende kv lere çıktıgım zaman kv kuçuge bakar bende buyugun peşinde koşarım . Çunku bide kuzenleri var onlarla oynarkn bi yerine zarar vereck diye peşinden hiç ayrılmam .
canım sen hep giderim deyip gitmedin mi? Ben onu demiyorum bir gün sessizce haber vermeden yapıcam hatta dedim bir gün geleceksin bulamayacaksın diye, geçenlerde geldi büyük uyumuştu küçüğü aldım salonda emziriyordum coşmuştu, girdi evde ses yok ışık yok nasıl korktu gittim sandıyazdıkların çok dogru benim eşim aslında biliyor ailemin bana destek çıkıp gerekirse arkamda duracagımı ailemin maddi durumuda çok iyi ama benim buna cesaretim olmycanı biliyor çunku biliyorki ben çocukları bırakıp gidemem goturmeye kalksam beni gitmesin diye kesinlikle vermez . O yuzden herseyi yapıyr nasılsa bişey olmaz gidemez diye . Bnde duşunuyorum onun bu duşuncesini nasıl kırabilirim diye . Biraz kaybetme korkusu olmalı ama şunuda çok iyi biliyorum surekli giderim diye tehdit edipte gitmeyince artık onuda umursamıyr çok sıradanlaşiyr onun için çunku sadece sozde kalıyr .
Gunaydin herkese, kocalardan bahsedilmis o odunlardan bir tane de bizim evde var, cocugu tek buyutuyor gibi hissediyorum bazen, cocuk sakinken ben de sevmeyi bilirim, aglayinca hoop anneye...
Canım nasılsın gitti mi ablan?AngelHeart kizimin kafasi fazlasıyla konak olmustu sadece zeytinyagi surdum, ince tarakla taradim geçmedi sonra 1 yemek kaşığı zeytinyağı na 1 tatli kasigi karbonat dokup karıştırdım. Banyo öncesi pamuğa batırıp surdum yarim saat bekletip ince tarakla tersine narin bi sekilde taradim ve tamamen geçti. .
Gecen feracenın ustune sımsıyah bı esarp orttum carsının ortasında nası kızıyor neymıs dıkkat cekıyormus hay yarabbım sımsıyah dan bıle kıskanıyor kavga etmemek ıcın sınıp kalıyorum bende....ah canım ya niye böyleler anlamak mümkün değil birde kadınları anlamak zor derler tam tersi bence, eşin benziyor benim eşime giyiyimime oturmama kalkmama yürümeme karışır...
abowww bı degse mı markette alısverıse gıderız bı adam gelırken reyona yapısırım kenaara cekıl der hemen eslerımız o konuda benzıyor...romantik değil, tatile götürmez, hediye almaz, harcadığıma karışır, tek gezemem, ev işine yardım etmez,kıskançtır markette biri değse bana gözünü öfke bürür,bir tek çocuk bakar o da kendi düşkün olduğu için beni düşündüğü için değil, tabi böyle kocayla geçinmek üstün yetenek ister
bende sakasına yatagın kenarına sklanmıstım geldı hertaraf karanlık tabı bıdık yok o zaman aradı aslıııı aslı dıye cıkıncada gozlerı dolu dolu cok korktum daha yapma dıye kızdıııcanım sen hep giderim deyip gitmedin mi? Ben onu demiyorum bir gün sessizce haber vermeden yapıcam hatta dedim bir gün geleceksin bulamayacaksın diye, geçenlerde geldi büyük uyumuştu küçüğü aldım salonda emziriyordum coşmuştu, girdi evde ses yok ışık yok nasıl korktu gittim sandı
Cnm evet gitti ama biraz gucendim aslinda laf aramizda..1 hafta zor dayandı bizeCanım nasılsın gitti mi ablan?
Cnm bende var ufurum bebisimde degil .Kizlar gunaydin..simdi hastaneden geldik oglumun kalbinde ufurum varmis ekg ve eko cekilsin dediler randevu verdiler,doktor onemli bsy oldugunu sanmiyorum dedi ama insan yinede tedirgin oluyor..boyle biseyle karsilasan varmi..Allahim bebeklerimizi korusun..
Kizlar gunaydin..simdi hastaneden geldik oglumun kalbinde ufurum varmis ekg ve eko cekilsin dediler randevu verdiler,doktor onemli bsy oldugunu sanmiyorum dedi ama insan yinede tedirgin oluyor..boyle biseyle karsilasan varmi..Allahim bebeklerimizi korusun..
Cnm evet gitti ama biraz gucendim aslinda laf aramizda..1 hafta zor dayandı bize
O varken Öğretmen arkadaşlarımı cagirdim hani yalnIz agirlayamiyorum diye ona da bozuldu..Hani ben aylardir yorgunum tek başıma mucadele ediyorum her seyle, kardeşime bi faydam dokunsun diye dusunmesini beklerdim snrm..
Ablamın kalbinde üfürük var tik-tak sesleri farklı atıyor bu Yüzden ama hastalık değil bir zorluğu yok sadece Kontrolü var. Yine de insan evladını sağsalim görmek ister inş bir şey yoktur çok geçmiş olsun...Kizlar gunaydin..simdi hastaneden geldik oglumun kalbinde ufurum varmis ekg ve eko cekilsin dediler randevu verdiler,doktor onemli bsy oldugunu sanmiyorum dedi ama insan yinede tedirgin oluyor..boyle biseyle karsilasan varmi..Allahim bebeklerimizi korusun..
Günaydın herkese, dün ki mesajlarınız için sağolun destek olan mesajlarınız için, sizlerde olmasanız bunalıma giricem beni anlayan insanlar olması çok güzel gerçekten, derdimi rahatça dökebilmek.
Eşimle konuşmuyorum sadece çocuklarla ilgili konuşuyorum o kadar, dün çok geç geldi ve ben geç gelince çok panik oluyorum hep kötü senaryolar geliyor aklıma dayanamam ararım ama bu sefer aramadım, gelmiş niye aramadın canım merak etmedin mi dedi hiç zoruma gitti dedi cevap vermedim işte şurdaydım diye açıklama yapıyor cevap vermedim vermiycem bu kreş işi olana kadar böyle olacak başka dilden anlamıyor bu adam, çaresizce göz yaşı döktüm defalarca yetemiyorum çocuğumada bana da kötülük ediyorsun beni düşünmüyorsan onu düşün gönder dedim kaç kere ama yok anlamıyor madem bende konuşmuycam sadece çocuklarla ilgili konuşurum her zaman ki gibi o kadar, kendi kaybeder gün içinde merak edip nasılsın diye aramama bile laf söylerdi haketmeyene değer vermeyeceksin
Öğleden sonra kontrol var evde hiç tartmadım cesaret edip bakalım ne diyecek dr, rota aşımız da var
Bu arada beş günde bir kaka yapıyor artık ve sulu yeşil yapıyor çok tuhaf
Kizlar gunaydin..simdi hastaneden geldik oglumun kalbinde ufurum varmis ekg ve eko cekilsin dediler randevu verdiler,doktor onemli bsy oldugunu sanmiyorum dedi ama insan yinede tedirgin oluyor..boyle biseyle karsilasan varmi..Allahim bebeklerimizi korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?