- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Ben bebekken cok kulak agrısı cekmısım sureklı aglarmışım annem kulagımı ıcıne hafıf bastırarak oval hareketler yapınca susarmışım ordan anlamış kulagımın agrıdıgını benım oglan uykusu gelınce kafasını gozunu kaşır kulagını cekerKızlar bikac sorum olacak..
kizim kulağıni kasiyor bikac gundur benzer durumda olan var mi, uykusu geldiği için mi yoksa agriyor mu bilemedim pztsi sorucam zaten kontrolde ama sizlere de danışmak istedim..
bebek bezinde 4 numaraya gecenler memnun mu denemek amaçlı aldim yine prima yalnız sanki sivi kakayı emer mi bilemedim yuzeyi farklı cunku bunun..
bi de kv yurutec aldi kizima yere yakın epey gelişimsel olarak bi zarari olur mu su an arada koysam icine .
Canım bez. Konusunda ben çoktan geçtiöm 4 numaraya diğerleri taşırıyordu ve çok rahatız..Kızlar bikac sorum olacak..
kizim kulağıni kasiyor bikac gundur benzer durumda olan var mi, uykusu geldiği için mi yoksa agriyor mu bilemedim pztsi sorucam zaten kontrolde ama sizlere de danışmak istedim..
bebek bezinde 4 numaraya gecenler memnun mu denemek amaçlı aldim yine prima yalnız sanki sivi kakayı emer mi bilemedim yuzeyi farklı cunku bunun..
bi de kv yurutec aldi kizima yere yakın epey gelişimsel olarak bi zarari olur mu su an arada koysam icine .
Canim kulagini bilemiycem de.molfix 4 nu ya geceli cok oldu 5 e gecicez kucuk gelmeye başladı. Prima yi kullanmıyorum canimKızlar bikac sorum olacak..
evet humana resmen çemen gibi kokutuyor teri:) hatta hamileyken burda sormuşlardı yok kokmuyor demiştim ilk oğlumda anlamamışım koktuğunu:) lactamil kremşanti gibi:) ama çok kaloriliolabilir canım human a ve laktamil ıcıyordum ilk ay numuneler coktu sonra paketle almayım dedim ilk kızımda humana oylece kalmıştı çünkü alayım en iyisi humana yine alaşım yok çok kokuyo bana ya ... Ama laktamıl güzeldi
evet kalorisi çok onunhumanayı seviyorum ben canım
lactamil zaten çok güzel ama kilo yapıyormuş
bencede öyle gerçi benim sütümde azaldıbnde alıcm laktamil canım . Humanada sutun kalitesini arttırıyor . Bide soyle bişey var sut ne kadar bol olsada kalitesi duşuk oldugu zaman kilo aldırmıyor . Bnm bir ara sutum çok iyi dedigimde az almştı .
canım mama versemde alacağını sanmıyorum emmeyi kendi bırakıyor tekrar veriyorum almıyor memeyi aranmıyordaEflalim cnm aslında iyi almış bnce . 5. ayda az alıyolar genelde . İstersen emzirdikten sonra mama ver bi dene içecekmi boylece aç olup olmadıgını anlarsın . Bn bugun denedim içmedi . Aç oldugu zamn tıkır tıkır içer.
canım inşallah hep böyle olur devamı gelir pozitif düşünSelam kızlar bugun eşime uzuuun bi messj yazdım . Duşunduklerimi hissettiklerimi yazdım. Sorumsuzlugunu ilgisizliginin beni çok uzdugunu çocukların onun ilgisine sevgisine ihtiyacı oldugunu ve ozellkle parayı kendisi kazanmasına ragmen kp in kendine kazanılıyormuş gbi muamele etmesini yaZdım . Dedim bna bida akşma kadar çalişiyrum diye soylenme dedim sen bize kazanmıyosun o parayı kusura bkma dedim sen kazanki onlara gezecek yiyeck içeck para çıksın dedim onların gezme parası bzm haftalık harcadıgımız para dedim .. dedim.. Sonra ben çocukları alıp babamın yanına gidecm o baksın dedim (babamn maddi durumu çok iyi) . Olmaz dedi çocukları goturemessn dedi beni gitmesn diye . Bende o zmn bbm para gondersin bna dedim onuda kabul etmedi . Bn szn her istediginizi alırım dedi . Akşam geldi buyuk oglumu gezmeye goturdu banada para bırakmiş giderken snra bugun dışarı çıkmadı . Bana yaranmaya çalişiyor bakalım nereye kdr yapacak . Bigunluk degil hergun boyle ilgili olsa bize sahip çıksa keske ama zor umudum pk yok.
en iyisi eltine gitmen sıkılmasın gelinim:) oy yerim o kurbağayı benimkide tırtıl gibi şimdilik:)Günaydın hava yine kapalı ben yürümek hava almak istiyorum yine olmayacak sanrm çünkü eşim yarın da yok tek günümüz de böyle gecemez en azından eltıme giderm heralde kızım çok bunaldı tekrar kış gelmiş gibi hissediyor yavrum bari kuzenleri ile oynasın ahmette ozlemıstıtr eminim bu arada kızlar ahmet tırtıl gibi gidiyor demiştim bi ara hiç onu yapmadı korkmustum nye geriledi diye aksine dün babasına gosterecekmıs marifetini kurbağalama yaparak öne doğru gidiyor hiç bırakamamıstmm yalnız olunca bi kaç kere wc dönüşü çok farklı yerlerde olduğunda dönerek gitti sanmistim
soramadım canım kilo telaşındanGünaydınbol yağmurlu bulutlu bir günden. Galiba hic yaz gelmeyecek
Nego canim icinden ne geliyorsa onu yap anneyiz çünkü. Bu aylarda az kilo alabilir bebekler bunu biliyruz önemlisi sağlıklı sıhhatli olmaları.Doyuyorsa tamamdır. Kafayi sola eğimli tutuyor demiştim eymen bey de oyle sorucam demiştin dr a sordun mu canim?
@PINAR45 ne iyi etmissin kararlı ol ama tavrinda ins cekiduzen verir esin kendine.
bencede normal işte kakayıda 5 günde bir yapıyorya ondan dedi sanırım dr, ek gıdaya bekliycem canım ben 6. aya kadarNego cnm 400 gr fena degil bence bulundukları aya gore..Bu ay 400 gr.almasi yeterli demisti doktorumuz korkumdan tartmadim ben de 20 gundur ishaldi zaten..
Dun. Kayinvalidemin komşusu epey buyuk bi parca nektarin verdi Cimcimeme ve sok oldum yuttu onu odum koptu takilacak bogazina diye. .Hala ek gidaya gecmedim onumuzdeki günlerde yavastan basliycam kismetse..
@Girlboymom masallah cnm oglusuna..
Kızlar bikac sorum olacak..
http://www.anneysen.com/uzman-makaleleri/detay/yurutec-kullanmak-zararli-mi-30599Kızlar bikac sorum olacak..
Canım sakin ol öfkeyle hareket etme şu an çok kötü hissediyorsun anlayabiliyorum, arkadaşları için bir şey yapamazsın canım görüşme dedikçe inada görüşür erkek milleti, ani karar verme ne olur hala lohusa psikolojisindesin 40 günde bitmiyor o dönem ruhsal olarak çok daha uzun, dışarı çıkıp hava alsan biraz ya da bir duş al ortam değiştir o ortamda durma şimdi, sakinleştikten sonra kararını ver, bu sinirle gidersen tamiri mümkün olmayan durumlar olabilir.Sakin ol lütfen tamam mı bebeğin ve kendin için sakin olKizlar o kadar kotuyum ki aglayarak yaziyorum dun aksam esimle tartistik konu ise gorusmesini istemedigim arkadaslari var israrla onlarla gorusmesi küslerdi arkadadiyla geri baristilar bizimkide hala gormuyor onun kotu yanlarini aksam yemegi yemeden gittim yattim umrunda olmadi kendisi yemis biseyler sabah kalktik tabiki surat yapicam dimi barışmaya calısıyor bende soyledim ben ac yattim umrunda olmadi gorusme diyorum hala gorusuyosun falan dememe kalmadi bagirmaya basladi bende ona karsilik verdim bu arada ben oglani salliyorum nasil korktu minicik gozleri bi bana bakiyor bi babasina yavrum benim cok kotuyum ya su bebegin yaninda beni boyle aglatiyosun tartisiyosun ya yaziklar olsun sana dedim istemiyorum bitsin bu evlilik dedim simdi defoldu gitti evden ailemi arasammi kizlar gelsin gotursunler mi beni o kadar ofkeliyimki su kapidan cikarsam asla donmem kafam allak bullak
biz 3kullanıyoruz iki gün önce büyük paket3 aldım yani 4e geçmeme var dahaKızlar bikac sorum olacak..
Kızlar bikac sorum olacak..
Selam kızlar bugun eşime uzuuun bi messj yazdım . Duşunduklerimi hissettiklerimi yazdım. Sorumsuzlugunu ilgisizliginin beni çok uzdugunu çocukların onun ilgisine sevgisine ihtiyacı oldugunu ve ozellkle parayı kendisi kazanmasına ragmen kp in kendine kazanılıyormuş gbi muamele etmesini yaZdım . Dedim bna bida akşma kadar çalişiyrum diye soylenme dedim sen bize kazanmıyosun o parayı kusura bkma dedim sen kazanki onlara gezecek yiyeck içeck para çıksın dedim onların gezme parası bzm haftalık harcadıgımız para dedim .. dedim.. Sonra ben çocukları alıp babamın yanına gidecm o baksın dedim (babamn maddi durumu çok iyi) . Olmaz dedi çocukları goturemessn dedi beni gitmesn diye . Bende o zmn bbm para gondersin bna dedim onuda kabul etmedi . Bn szn her istediginizi alırım dedi . Akşam geldi buyuk oglumu gezmeye goturdu banada para bırakmiş giderken snra bugun dışarı çıkmadı . Bana yaranmaya çalişiyor bakalım nereye kdr yapacak . Bigunluk degil hergun boyle ilgili olsa bize sahip çıksa keske ama zor umudum pk yok.
Canım sakin ol öfkeyle kalkma aileni aramayıda ikinci plana at sorununuz çözülmeyecek durumda değil..Kizlar o kadar kotuyum ki aglayarak yaziyorum dun aksam esimle tartistik konu ise gorusmesini istemedigim arkadaslari var israrla onlarla gorusmesi küslerdi arkadadiyla geri baristilar bizimkide hala gormuyor onun kotu yanlarini aksam yemegi yemeden gittim yattim umrunda olmadi kendisi yemis biseyler sabah kalktik tabiki surat yapicam dimi barışmaya calısıyor bende soyledim ben ac yattim umrunda olmadi gorusme diyorum hala gorusuyosun falan dememe kalmadi bagirmaya basladi bende ona karsilik verdim bu arada ben oglani salliyorum nasil korktu minicik gozleri bi bana bakiyor bi babasina yavrum benim cok kotuyum ya su bebegin yaninda beni boyle aglatiyosun tartisiyosun ya yaziklar olsun sana dedim istemiyorum bitsin bu evlilik dedim simdi defoldu gitti evden ailemi arasammi kizlar gelsin gotursunler mi beni o kadar ofkeliyimki su kapidan cikarsam asla donmem kafam allak bullak
Vallahi canım benim sütüm az olduğundan sana cevap veremeyeceğim beni sanki göğüsümde süt yokmuş gibiKızlar emzirdikten ne kadar sonra gogsunuz tekrar doluyor benim bikaç gündür acayip yumuşak ama oğlum emmeye başlayınca geliyor hemen arada çıkarıp bakıyorum çeşmeden akar gb fışkırıyor :)
mesela dun gece 11.30 da emzirdim kaşık maması yemeden uyumuştu 60cc de mama verdim sabah 6.30 da uyandı emmek için ve göğsüm baya taş gibiydi sut akmıştı
her emzirme arasında öyle mi olması gerekiyor 3saate bir emzirdiğimiz düşünürsek
yazdığımı okudum pek Bi karışık geldi :) umarım anlatabilmişimdir
Vallahi canım benim sütüm az olduğundan sana cevap veremeyeceğim beni sanki göğüsümde süt yokmuş gibi(
Öfkeli oldugun icin yanlis hareket yapma canim.rahatlamaya düşünmemeye çalış. Cok hassas donemdeyiz.biraz anlayisli olsalar ne oluyorsa sanki.bebisini düşün canim.ins hatasini anlar da ozur diler ve vazgeçer arkadas cevresinden.Kizlar o kadar kotuyum ki aglayarak yaziyorum dun aksam esimle tartistik konu ise gorusmesini istemedigim arkadaslari var israrla onlarla gorusmesi küslerdi arkadadiyla geri baristilar bizimkide hala gormuyor onun kotu yanlarini aksam yemegi yemeden gittim yattim umrunda olmadi kendisi yemis biseyler sabah kalktik tabiki surat yapicam dimi barışmaya calısıyor bende soyledim ben ac yattim umrunda olmadi gorusme diyorum hala gorusuyosun falan dememe kalmadi bagirmaya basladi bende ona karsilik verdim bu arada ben oglani salliyorum nasil korktu minicik gozleri bi bana bakiyor bi babasina yavrum benim cok kotuyum ya su bebegin yaninda beni boyle aglatiyosun tartisiyosun ya yaziklar olsun sana dedim istemiyorum bitsin bu evlilik dedim simdi defoldu gitti evden ailemi arasammi kizlar gelsin gotursunler mi beni o kadar ofkeliyimki su kapidan cikarsam asla donmem kafam allak bullak
Bol bol yararli sütün olsun canim.yarasin eymenimizeSelamlar, dün o kadar stres yaptım ki sütüm var mı yok mu, yok göğsüm boş dedim durdum en iyisi dr a gitmemek daha çok geriliyor insan, bu hafta deniycem yoksa dediğim gibi sma alıp mama takviyesi yapıcam inşallah, ne yapayım elimden geleni yapıyorum dünyanın sonu değil büyük oğlumda da 5. aydan sonra takviye yapmıştım, endişem emmeyi bırakması mamadan ziyade
İlk ay yediğimi içtiğimi düşündüm, o ay güzel kilo almıştı, onların hiçbirini yapmaz olmuşum sütümün azalması çok normal sanırım tabi bildiğiniz gibi stres faktörümde var
Humana günde 3-4 bardak, kuru erik+incir+kayısı+hurma kaynatıp blendırdan geçirip 3-4 bardakta ondan içiyordum, tahin helvası her gün yiyordum, tavuk çorbası her gün yiyordum, tereyağlı yumurta her gün yiyordum, lokum, bunların içinde tek bırakmadığım yumurta olmuş hata bende yani
Dün incir ve hurma aldırdım, karpuzda iyi süt yapıyor denedim bir kaç gündür am işte sütüm artsada kaliteli değilse yapacak bir şeyim yok artık napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?