2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy o konuşmak için konuşan grup canım direk sorana kaç aylık diye benm ki ilk aylar uzay isigi ile gitti çok gurbuz duruyordu şükür normal bebıs moduna geçti ilk zamanlar manyak gibi hoşuma gidiyordu sanki kilo =annenin iyi bakması gibi psikolojik baskı varda benm etrafta kızım zayıf çabuk hastalanan ama şimdi tok olduklarını biliyorum ya almalari gereken ait sinir atıyorm 400 gr sa onu bir bile geçmesi mühim değil onu bulsun yeter zaten ağzına da çok gozunede bu kilo ilerde anası gibi zayıf olmaya cabalamasnlar...
Kolay gelsin.ya maşallah bebis is yaptırıyorsa ne ala.annem bakmasaydi zor bitirirdim ben temizligi.pazsrtesi annem gitti iki gun ara verdim ama dunden beri az bi işim vardi Abdullah bey izin vermiyo cok zor yapıyorum
yap canım şimdi yap herşeyi yap yerinde kalsin yarın benim topladığım arkamı döndüğüm de tekrar dagilan halimi görünce ohh isim bitti dıyemeyecekslnllz aysimason her zaman düzenli kalamayacaksın dağıtacak o abdullahlar ohh yasasin kötülük ben sürekli iş yapıyorum sizde yapin hiç işiniz bitmesin ins tez zamanda ayaklar bebıslerımız dagıtırlar

@Mrssuperfine çok teşekkür ederim,, ben bu kan ilacının içinde parafen olduğunu bilmiyordum,, burada duyunca inanamadım,, gittim ilaca baktım parafen,,,,
sinir oldum ,, sinirimden ağlıcakdım neredeyse,,,
ben parafen olmasın diye tuttum bilmem ne kremleri şampuan ve bebe kremleri aldım,,,saatlerce herşeyin içeriğini okudum,,, aldığım kıyafetlere bile dikkt ederken,,
nasıl oldu da içeriğini okumadan oğluşuma verdim o kan ilacını anlamış değilim,,,,
şimdi floradix i sipariş ettim zaten eskiden bende bu ilacı kullanıyordum,, doğal olduğunu biliyorum,,,,
çook sinir oldum çok gıcık oldum,,, dr a da soracağım nasıl olurda bana böyle bir ialç verebilir?????
sinirimden tepinmek, salaklığımdn kafamı duvarlara vurmak istiyorum,,,,

Kizlar bebegim anne sutu aliyor sadece arada mama veriyorum.
4.5 aylik simdi geceleri cok kalkmaya basladi. Kasik mamasi mi versem gece yatmadan diyorum bir kez.
canm ben veriyorum yatmadan önce ama bize pek faydası olmuyor sanki

uyutuyorm 20dk sonra kalkıyor emzirip tekrar koyuyorum yine uyanıyor tam uykuya geçene kadar biraz vakit geçiyor gece de 2bazen 3kere kalkıyor bazense hiç kalkmıyor

canım yazıcam:)
oyy çok gıcık bir durum batar ev sana o halde

değiştirmen lazım canım
ooo regli dönemi ben çok sinirli oluyorum onun için aslında ilaç varmış araştır istersen
benimkide ağlamıyor offf yazıcam birazdan çok kararsızım

ne bileyim cnaım ben sinirli olunca eşya yeri değişirim temizlik yaparım sakinleşmek için, oo canım çok söyledim milletten banane ben millet değilim biz ayrıyız eğereisteseydin öyleleriyle evlenirdim bile dedim anlayana...
canım ek gıdayı bende dedim 6. aya kadar idare etmez mi sütüm diye ek gıdaya geçsen bile alması gereken süt miktarı var mesele doyması değil yeterli süt alması dedi, ek gıdaya da geçsem sütüm azsa mama vericekmişim
canım sen git bir an önce annenlere emin ol anlar yokluğunu
Nego canım geldin mi ne dedi doktor
geldim:)
Kizlar bebegim anne sutu aliyor sadece arada mama veriyorum.
4.5 aylik simdi geceleri cok kalkmaya basladi. Kasik mamasi mi versem gece yatmadan diyorum bir kez.

canım dr una sorsan en doğrusu bence

Canim bebegimde 1 haftadır çok katı yapıyor rengide koyu yesil mamasının miktarını arttırmıştım dedigin gibi sindiremiyor mu acaba?

Eveeet ben geldim yemek falan yaptım anca girdim:)

400 gr almış bir ayda dr az dedi mama takviyesi dedi, tabi ben sıcak bakmadım ek gıdaya geçene kadar idare etmez mi yeni arttı sütüm dedim, ek gıdaya geçince tadımlık olacak öncelik süt dedi, yani o zaman da sütüm azsa mama takviyesi yapıcakmışım büyük oğlumda olduğu gibi, boyunu ölçmedi bile demir ilacı ver dedi ona da sinir oldum tam dr buldum dedim yok benim kafama uyan dr yok, özelde var bir tane övüyorlar ama özel de para tuzağı gereksiz tahlil yapacaklar kuzuma para için.

Eşim hemen alıyım mama dedi, bende istemiyorum bir hafta daha deniycem sütüm daha bir haftadır arttı bu da bir hafta da 200 gr almış demek bana göre dedim, iki haftada 200 gr görünüyor ama geçen hafta sütüm yoktu ki bir haftadır normalleşti gibi,istemiyorum mama tamam gerekirse vereyimde 400 gr bence normal zaten kilosu iyi maşallah, annelik iç güdüm verme diyor, bir hafta daha denemek istiyorum kızlar.

Demir ilacı kullanmak istemiyorum niye gönlüme göre dr yok ki kafa dengi ilaç yanlısı olmayan çok çok gerekmedikçe mamaya hayır diyen, iki hafta önce baktığında kilosu zaten çok iyi onu idare eder diyen dr şimdi böyle diyor.

Beklemedeyim :) Nego

ek gıdaya geçilince de anne sütü yoksa bile mama vermek gerekiyormuş evet canım bende böyle okudum
Gerekiyormu bilmiyorum ama ben ek gıdaya geçince devam sütüne devam edeceğim hatta bize hastaneden aşı kartına tarifler koymuşlar pirinç unuDan muhallebi ve içine devam sütü ekleyin diye yazıyordu

400 gr bencede iyi eflalim 500 ideali zaten sütünde arttıysa biraz beklenebilir bencede

demir ilacı ben de vermiyorum

Gerekiyormu bilmiyorum ama ben ek gıdaya geçince devam sütüne devam edeceğim hatta bize hastaneden aşı kartına tarifler koymuşlar pirinç unuDan muhallebi ve içine devam sütü ekleyin diye yazıyordu
1yaşa kadar veren var canım

sütünü sağarak verenlerden de içine devam sütü ekleyen var doyuruculuğu artırmak için

Annelik ic gudun herzaman dogruyu söyler sen onu dinle bu dr ların hepsi baska baska seyler diyor gecen hafta buruun tikanikligi icin dr a goturduk kendi dr muz yoktu baska dr bakti gece sık sık uyaniyor mamasini mi arttirayim kasik mamasimi vereyim dedim ikisini de verme muhallebi pişir ver dedi bende dedimki ben daha ek gıdaya gecmedim ki bisey olmaz diyor

Ben olsaydım kilo aldımı almadımı diye düşünüp takmazdım sadece oğlumun açlıktan huysuzlanmadıba ve ağlamasına dayanamayıp verirdim mamayı sen en iyisini bilirsin ama oğluna göre git bence..

eskisi gibi huysuzmu bebiş canım?

Nego canım sen bu aralar eşini çok takıp stres yaptın stres sütü olumsuz etkiliyor..
Ben bu olayın canlı örneğiyim kimseyi takma buna eşinde dahil olsun ben artık böylehareket ediyorum..

Beklemedeyim :) Nego

ek gıdaya geçilince de anne sütü yoksa bile mama vermek gerekiyormuş evet canım bende böyle okudum
ama benim sütüm var miktar olarak yettıgıne eminim şöyle anlatayim hala üstüme aktigi oluyor etmedigi zaman vakit geçince ama içerik yetmedi elimden gelen kaliteyi yaptım dsp kızımdada boyleydi benim onda geçmedi bunda gectm Allah pisman etmesin

C Cucu heyecanla yarım yazmısım şimdi hiç anne sütü almayanlar mi devam sütü almalı yoksa anne sütü alıp ek gıda artı devam sütü mu onu soracaktım

Nego ben emzirme ek gıda ne kadar doldursam da mesela yinede sindirp kilo alamaz bence 400 ideal sen bilirsin

aynen canım anne sütü almayanlar ve anne sütü az olup mama takviyesi alanlar için geçerli

Darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…