2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Insaallah dogrudur canim iyi dr bulmakda zor

Canim ilk uc ay klo icin onemliydi ama bu ay bende almayabilir bile normal diyorum, kilodan yana degil endisem susuz kalirsa diye, oglum ayni huysuz degil gecen hafta mesela surekli emiyordu sutum yoktu, bu hafta eskisi gibi kendi birakiyor emmeyi, ac oldugunu dusunsem veririm hemen bende

Nego canım sen bu aralar eşini çok takıp stres yaptın stres sütü olumsuz etkiliyor..
Ben bu olayın canlı örneğiyim kimseyi takma buna eşinde dahil olsun ben artık böylehareket ediyorum..
Oyle canim zaten iki hafta once cok ciddi tartistik ondan sonra azaldi, evin icinden biri olmasa zerre umursamiycam ama esim her gun gordugum hayati paylastigim insan nasil umursamiycam zaten gamsiz olsaydim bu kadar incinmezdim
Canim senle tersini yasiyoruz bende oglumda 5. ayda ek gidaya gectim panikle o zaman aynen oglum 400 gr almisti ebe gec demisti bende cok acemiydim gecmistim tabi ma ma takviyeside yapmistim ben ama benim sutum azalmisti akmiyordu artik, simdi o yuzden ek gidaya gecmek istemiyorum sende tam tersi kizimda gec kaldim simdi kalmiyim diyorsun ikimizde icimizden geleni yapiyoruz:)

Sut azsa ek gida+anne sutu+devam sutu seklinde oluyor

Canim bilmiyorum bir yanim iyi diyor bir yanim acaba

I imspecial bende mamayı veriyorum o ara sütüm akıyor üstüme ama doyurmuyor maalesef
sut kalitemiz benzer demek ki
lactamil mi içsek o sut arttırmaktan ziyade sutun kalitesini artırıyor aslında
kalitemiz benzer demek ki[/QUOTE]

I imspecial bende mamayı veriyorum o ara sütüm akıyor üstüme ama doyurmuyor maalesef
olabilir canım human a ve laktamil ıcıyordum ilk ay numuneler coktu sonra paketle almayım dedim ilk kızımda humana oylece kalmıştı çünkü alayım en iyisi humana yine alaşım yok çok kokuyo bana ya ... Ama laktamıl güzeldi

Sagol canim insallah oyle olur..kardiyolaga gittik zaten ama eko icin gun verdiler orda belli olacakmis beklicez mecburen ozel hastanelerdede yok burda cocuk kard.,bebeklerde olabiliyo dedi doktor ama ins. Onemli bisey cikmaz..

humanayı seviyorum ben canım
lactamil zaten çok güzel ama kilo yapıyormuş

Sagol canim insallah oyle olur..kardiyolaga gittik zaten ama eko icin gun verdiler orda belli olacakmis beklicez mecburen ozel hastanelerdede yok burda cocuk kard.,bebeklerde olabiliyo dedi doktor ama ins. Onemli bisey cikmaz..
canım soyleyemedım çok geçmiş olsun ins hiç korkulacak bişey değildir

Gecmis olsun canim insallah onemsizdir, cevreden cok duydugum bir sey korkma bence.

bnde alıcm laktamil canım . Humanada sutun kalitesini arttırıyor . Bide soyle bişey var sut ne kadar bol olsada kalitesi duşuk oldugu zaman kilo aldırmıyor . Bnm bir ara sutum çok iyi dedigimde az almştı .

Eflalim cnm aslında iyi almış bnce . 5. ayda az alıyolar genelde . İstersen emzirdikten sonra mama ver bi dene içecekmi boylece aç olup olmadıgını anlarsın . Bn bugun denedim içmedi . Aç oldugu zamn tıkır tıkır içer.

bişey olmaz inşallah canım Allahın izniyle içini ferah tut .

Bestemeste canım sindiremedigi için degildir mamayı koyu yaptıgın içindr . Ne kdr koyu olursa o kadar koyu yapar .

Selam kızlar bugun eşime uzuuun bi messj yazdım . Duşunduklerimi hissettiklerimi yazdım. Sorumsuzlugunu ilgisizliginin beni çok uzdugunu çocukların onun ilgisine sevgisine ihtiyacı oldugunu ve ozellkle parayı kendisi kazanmasına ragmen kp in kendine kazanılıyormuş gbi muamele etmesini yaZdım . Dedim bna bida akşma kadar çalişiyrum diye soylenme dedim sen bize kazanmıyosun o parayı kusura bkma dedim sen kazanki onlara gezecek yiyeck içeck para çıksın dedim onların gezme parası bzm haftalık harcadıgımız para dedim .. dedim.. Sonra ben çocukları alıp babamın yanına gidecm o baksın dedim (babamn maddi durumu çok iyi) . Olmaz dedi çocukları goturemessn dedi beni gitmesn diye . Bende o zmn bbm para gondersin bna dedim onuda kabul etmedi . Bn szn her istediginizi alırım dedi . Akşam geldi buyuk oglumu gezmeye goturdu banada para bırakmiş giderken snra bugun dışarı çıkmadı . Bana yaranmaya çalişiyor bakalım nereye kdr yapacak . Bigunluk degil hergun boyle ilgili olsa bize sahip çıksa keske ama zor umudum pk yok.

Allahım uyuyamıyorum bugun sabahladım . Akşamleyin 9 dan 12 ye kadar uyumuştum . Snrada bi daha uyku girmedi gozumee . Birazdanda yigit uyanır uykm gelsede uyuyamam . Bir gun boyunca zombi gbi dolaşırım artık .

öyle deme canım sende eşine destek ver pekıstırsın bu davranışı olumsuz düşünme ins iyi olur

Günaydın hava yine kapalı ben yürümek hava almak istiyorum yine olmayacak sanrm çünkü eşim yarın da yok tek günümüz de böyle gecemez en azından eltıme giderm heralde kızım çok bunaldı tekrar kış gelmiş gibi hissediyor yavrum bari kuzenleri ile oynasın ahmette ozlemıstıtr eminim bu arada kızlar ahmet tırtıl gibi gidiyor demiştim bi ara hiç onu yapmadı korkmustum nye geriledi diye aksine dün babasına gosterecekmıs marifetini kurbağalama yaparak öne doğru gidiyor hiç bırakamamıstmm yalnız olunca bi kaç kere wc dönüşü çok farklı yerlerde olduğunda dönerek gitti sanmistim

Teşekkür ederim bana da bir fikir oldu.
Düzenini güzel olmuş

Günaydınbol yağmurlu bulutlu bir günden. Galiba hic yaz gelmeyecek

Nego canim icinden ne geliyorsa onu yap anneyiz çünkü. Bu aylarda az kilo alabilir bebekler bunu biliyruz önemlisi sağlıklı sıhhatli olmaları.Doyuyorsa tamamdır. Kafayi sola eğimli tutuyor demiştim eymen bey de oyle sorucam demiştin dr a sordun mu canim?

PINAR45 ne iyi etmissin kararlı ol ama tavrinda ins cekiduzen verir esin kendine.

Nego cnm 400 gr fena degil bence bulundukları aya gore..Bu ay 400 gr.almasi yeterli demisti doktorumuz korkumdan tartmadim ben de 20 gundur ishaldi zaten..
Dun. Kayinvalidemin komşusu epey buyuk bi parca nektarin verdi Cimcimeme ve sok oldum yuttu onu odum koptu takilacak bogazina diye. .Hala ek gidaya gecmedim onumuzdeki günlerde yavastan basliycam kismetse..
I imspecial masallah cnm oglusuna..

bnde alıcm laktamil canım . Humanada sutun kalitesini arttırıyor . Bide soyle bişey var sut ne kadar bol olsada kalitesi duşuk oldugu zaman kilo aldırmıyor . Bnm bir ara sutum çok iyi dedigimde az almştı .
benm durumum o geralde canm
evet ya Konya da aynı bende dışarıya çıkmak istiyorum üşür diye korkuyorum
yerim o tırtılı ben
Bende Arhanı dun yüzüstü bırakmıştım geri geri gidiyor benm tırtılda
Teşekkür ederim bana da bir fikir oldu.
Düzenini güzel olmuş
faydası olduysa ne mutlu canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…