Epey gec ogrenmissin cnm nasil bekledin o kadar öğrenmeden. .
canım sürpriz bebekti bizim ki az önce paylaştım doğum hikayemiBenim minik daha yeni donuyo en cok da uyurken heralde yuzustune de daha var epey..
eflalim 9dan 16ya kadar emzirmicez mi hiç anlayamadım ben
canım ecanım sürpriz bebekti bizim ki az önce paylaştım doğum hikayemi
eflalim 9dan 16ya kadar emzirmicez mi hiç anlayamadım ben
valla guzel bılgıler hemn kaydedıyorum yalnız bu bılgıyı benım gorumce curutuyorİnek sütü 1 yaşına kadar kesinlikle kullanılmamaktadır. Bu yüzden muhallebi hazırlarken hazır formül mamalar kullanılacaktır.
ayyyy cnm benııımmmmKızlar sizin bebeklerinizde uyurken içini çeke çeke ağlıyormu dün gece abdullah yine öyle ağlıyordu normalde ağlayınca bile içini çekmiyor
Nego bilgiler için teşekkürler, demek nazlı eymen yerim o findik burnu annemde 9 ay diyor ama bakalım sağlıklı olsun ne zaman olursa olsun herşey zamanında olsunda gittiler annemler.. C Cucu göremedim doğum hikayeni ins süpriz haberlerin hep böyle güzel olur
yarın iş başı kuzularla gideceğim bakalım inşallah bana iyi gelir biraz sabah 8.30 başlıyorum
Ben de cuma gunu okula gidip bir goruncem, rapor almaktan gina geldi, pazartesi de oglusla okul yollarindayiz ins kolaylikla gecer seminer donemi.Nego bilgiler için teşekkürler, demek nazlı eymen yerim o findik burnu annemde 9 ay diyor ama bakalım sağlıklı olsun ne zaman olursa olsun herşey zamanında olsunda gittiler annemler.. C Cucu göremedim doğum hikayeni ins süpriz haberlerin hep böyle güzel olur
yarın iş başı kuzularla gideceğim bakalım inşallah bana iyi gelir biraz sabah 8.30 başlıyorum
Geçmiş olsun canım.. Antibiyotikler çok kötü ya allah bebeklerimizi korusunda antibiyotik kullanmayalım..10 gün antibiyotik şurup, üstüne 6 gün antibiyotik iğne...
Hala geçmemiş enfeksiyon...
Tabi bizim şikayetlerimizde geçmedi...
Bende vermeden tadına bakıyorum hep tadı güzel fena değil de sanırım vücut direnç gösteriyormuş. Bi tahlil daha verdik bakalım. Allaha emanet bütün kuzucuklar...Geçmiş olsun canım.. Antibiyotikler çok kötü ya allah bebeklerimizi korusunda antibiyotik kullanmayalım..
Geçen oğluma verirken az birşey parmağımda kalmıştı ağzıma geldi ve felaket acıydı bende oğluma vermedim artık şükür iyileşti..
en kısa zamanda atlatır inşallah canm geçmiş olsun10 gün antibiyotik şurup, üstüne 6 gün antibiyotik iğne...
kayısı ver canım suyu az verince kabızlık oluyorlar birde ilk bi hafta hepsi kabızlık çekiyorKızlar bebeğim ek gıdaya Başladıktan sonra kabız oldu kakasını yapamıyor çok zorlanıyor ne yapayım?
canım şimdi bakıcı bakmayacak çok aday var sırayla deneyeceğiz öncelik halamız istiyor kızımda iki haftada pes etmiştikonu açmıştım canım
telden ekleyemedim
hayırlı mesailer canım bakıcı işi nasıl oldu yazdın da ben mi kaçırdım acaba
aynen rapor falan yetti artık bende yarın bakalım napcaz ins dediğin gibi tüm anne bebekler kolay geçirir bu dönemiBen de cuma gunu okula gidip bir goruncem, rapor almaktan gina geldi, pazartesi de oglusla okul yollarindayiz ins kolaylikla gecer seminer donemi.
çok geçmiş olsun canm en kısa zamanda atlatmanız dileğiyle10 gün antibiyotik şurup, üstüne 6 gün antibiyotik iğne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?