2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hemde cok kiskaniyor neyse temizligim bitti sayilir bide yemek olayini netlestirirsem kafam cok rahatliycak

Coook Teşekkürler emeğine sağlık

Benim minik daha yeni donuyo en cok da uyurken heralde yuzustune de daha var epey..
bende soğuk diye hiç yere koymuyordum canım
bigun arkadaşa gittim 3,5 aylık falandı arkadaşım yere koysana dedi koyduk benimki sağa sola dönmeye başladı Bi anda o günden beri hep yere koyuyorum çok sevdi hem de iş yapıyorum o arada

yere bırakmanın çok faydası oluyor canım

Kızlar sizin bebeklerinizde uyurken içini çeke çeke ağlıyormu dün gece abdullah yine öyle ağlıyordu normalde ağlayınca bile içini çekmiyor

Evet canım oluyor öyle okuyorum hemen
valla guzel bılgıler hemn kaydedıyorum yalnız bu bılgıyı benım gorumce curutuyor kızlarına 3. aydn ıtıbaren vermıs haha kızlar tas gıbı masallah allah koruyor herhalde

canim bende kullanicam inek sutu bazi seylerde ic gudumuze guvenmek lazim

Kızlar oğlumu böcek sokmuş 2 gün önce. Sabah gördüm. Şişip kızardı. Bugün sarı kabuk düştü. Ben de fenistil jel sürüyorum. Siz de böyle bir durum oldu mu hiç? Sinek, böcek v.s?

ok canim olmadi hic gecmis olsun
amin canim ayy yarin is basi deyince sanki ayriliyormusuz gibi oldum delimiyim ne

10 gün antibiyotik şurup, üstüne 6 gün antibiyotik iğne...
Hala geçmemiş enfeksiyon...
Tabi bizim şikayetlerimizde geçmedi...
Rabbim sifa versin
aman canim aklinda olsun antibiyotik yarim birakilmaz direnc kazanir vucut ve Allah korusun basit bir antibiyotikle gececek hastalik daha agir antibiyotikle gecer, buyuk oglumda bu sebepten 14 tane igne kullandik
[QUolsun"prenses1805, post: 41335183, member: 593923"]Coook Teşekkürler emeğine sağlık[/QUOTE]
rica ederim:)

Eskiler bazen dogru soyluyor bebekler yerden kuvvet alir

Kızım ve ben teşekkür ediyoruz...

Oncelikle hayirli dogumlar diliyorum, tulumlar cok cici oluyor ama alt ust takimlar daha kullanisli, ben citcitli badi ile alt ust takimlar giydirdim.
Peki uzun kollu citcitlinin ustune uzun kollu ust de giyirfin mi canim. Korkuyorum cok giydirip isilik yaparsam bir de cocugu diye.
Ben en cok tulum giydirdim rahat geldi bana..
Tulum beli tutugu ivin bnimde cok aklima yatiyor. Ama slt deistirirken cok sikin oluyo diorlar aklim kaisti
bu bebk pazenini mefrusatcilarda blbilirim dimi canim. Kapionluyu da bir tane penye bir tanede ince polar alsam yeter mi simdilik scaba?

Bizim bebekler tam kış çocuğu sizinki sonbahar çocuğu olacak...ilk aylarinda bize göre daha ince giyinecek... Doktorumuz bize kendi giyindiginizden 2 kat fazla giydirin demişti ocak ayı için...
Benim de favorim tulum... Sırtı karnı hiç açılmıyor...

Nego canım bilmiyordum doğru dürüst vermedim bile inşallah hastalığı tekrarlamaz ablamda hep diyordu iyileşti diye ilaçları kesme tekrarlıyor dedi..

Canım çıtçıtlı badilerde beli tutuyor ben kış olduğu için atlet çıtçıtlı uzun kollu badi üstünede zıbın takımını giydiriyordum altınıda iki kat Giydiriyordum

rica ederim:)

Eskiler bazen dogru soyluyor bebekler yerden kuvvet alir[/QUOTE]
Teşekkürler canım.

Uzun kollu citcitlinin ustune alt ust takim giydirdim,altta da kulotlu corap vardi, sonbaharda o kadar kalin giydirmezsin canim.

Sabah eşim beyefendiye bizi gezmeye götür dedim işim var hava kapalı deyip geçti..
Şimdi beyfendiyi arıyorum arkadaşlarla mangala gitmiş hemen yarın sizi gezmeye götürecem dedi
Kızlar şimdi siz söyleyin akşam gelince onu ne yapayım şiş mangalmı yoksa biftek mangalmı..

Nsil ya sana sormadan arkadaslariyla gexmeye mi gitmis ohhhh benim ki hayatta yapmaz oyle birsey helede ben bebegiml evde olacagim o gezecek dusunemiyorum bile. Cok sukur arkadaslarimiz ortak her yere beraber gideroiz canim sn aksama direkt kiyma yap o adami asagii kesmezzzzzzż

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…