Doğru kıyma yapayım..Nsil ya sana sormadan arkadaslariyla gexmeye mi gitmis ohhhh benim ki hayatta yapmaz oyle birsey helede ben bebegiml evde olacagim o gezecek dusunemiyorum bile. Cok sukur arkadaslarimiz ortak her yere beraber gideroiz canim sn aksama direkt kiyma yap o adami asagii kesmezzzzzzż
İyiyiz şükür canım sizi sormalı..Selam kızlar nasilsiniz bebisler nasil biz dun kontrole gittik rotanin ikinci dozunu olduk
ocak bebeleri pek fırtına çıktı canım :)8 ocak canım çok hareketli çok frna ama dönmeyi beceremedi hala
arada bir yaptıysa sıkıntı etme canım :)Sabah eşim beyefendiye bizi gezmeye götür dedim işim var hava kapalı deyip geçti..
Şimdi beyfendiyi arıyorum arkadaşlarla mangala gitmiş hemen yarın sizi gezmeye götürecem dedi
Kızlar şimdi siz söyleyin akşam gelince onu ne yapayım şiş mangalmı yoksa biftek mangalmı..
aa evet haber verin kızlarPINAR45 @bestemeste kızlar yoksunuz son mesajlarınızdan sonra merak ettim..
Ne yaptınız inşallah eşlerinizle aranaızda birşey olmamıştır..
aleykümselam canım iyi geçmiştir inşallah kontrolünüzSelam kızlar nasilsiniz bebisler nasil biz dun kontrole gittik rotanin ikinci dozunu olduk
Iiyiz bizde sukur bizim babamiz hasta bel fitigi var simdi hastaneye gitti igne olmaya haftasonu annemlerin yanina gitcez onun icin sabirsizlaniyorumİyiyiz şükür canım sizi sormalı..
Cok sukur iyi gecti bu arada ek gidaya alistirmaya basladik dun yogurt karpuz verdik yedi meyve emzigi almistim ona bugun baya alisti kiraz vermisaleykümselam canım iyi geçmiştir inşallah kontrolünüz
Geçmiş olsun canım bel fıtığı kötüIiyiz bizde sukur bizim babamiz hasta bel fitigi var simdi hastaneye gitti igne olmaya haftasonu annemlerin yanina gitcez onun icin sabirsizlaniyorum
Canim drumuz öyle söyledi, belkide benim sütüm az ya o yüzden böyle söylemiştir bilmiyorum, ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim dr ne derse onu yapıyorum.canım kolay gelsin panik olma lütfen ne kadar hazırlanırsan hazırla kusur arayana yaranmazsın
iyi yapmışsın canım temizleyici almakla bende alıcam artık
canım bende cuma ağlık ocağına götürücem ama dr un tartıyla sağlık ocağını tartısı arasında 400 gr fark var şaka gibi
canım sağlıklı olsun inan kilo sonra geliyor tabi ki önemli anneyiz işte ama gelişimi iyiyse sıkma canını
veririz inşallah canım
katılıyorum canım
hayırlısı olsun canım dua ediyorum ne yapalım Rabbim bilir en iyisini
ayyy bu ne içim bir tuhaf oldubunları yapmaya uğraşacağıma temizlemeye uğraşırım
canım sana demiştim Ahmet erken emekler diye tarif ettiğine göre büyük oğluma benziyor hareketleri 9 aylıkken de tutunup yürüyordu:) eymen dönüyor ama abisine göre hantal ve çok narin hemen ağlıyor canı yanınca abisinin sesi çıkmazdı:)
bu konuda bir şey yazmıyorum sonra batıyorannenlerde güle güle gitsin canım
yeni bir şey daha öğrendim:)
oyy tehlikeli eltiymiş mesafeli ol canım boş ver demek ki kıskanıyor
canım sen niye ebş aylık bebeklere göre kıyaslıyorsun ki erken doğurdun senin kuzu o yüzden kilosu gayet iyi emin ol, eltimin ki 7 aylık 7 kilo değil o hiç takmıyor
canım ben hep sağlık ocağında tarttırdığım için o ortamda soymak istemedim bir sürü kişi oluyor aynı anda o yüzden hep aynı kıyafetle tarttırdım:)
canım pişik olmuştur suyla sil hep ve pişik kremi sür geçmezse dr a götürürsünüz
canım ke gıda da zorlamamak lazım mama dene istersen
canım bir fincan ölçüsü çok fazla bir fincanla başlarsak ne kadara çıkacak tv de bile çıkıyor ya reklam günde iki fincan ek gıda gerisi anne sütü diye
iyiyiz sen?
zeytinyağı katıyormusun canım ek gıdasına onu dene
sevin tabi canım ne güzel:)
o belli olmaz canım bir saatde bile değişiyor yaptıkları:)
Buyume atagi mi acaba? Uyku cok onemli canim ya ancak o ara dinleniyor insan, insallah en kisa zamanda duzelir sen de rahat edersin.Iyi gclr kizlar..
kizim beni iki gündür cok yoruyor, uyudugu zaman kucagimda tasimiyorum diye seviniyodum ama iki gündür gunduz sadece 15 dk uyudu..
cok uzuluyorum huysuz bi kizim var hala duzelmis degil, gucum ve sabrim kalmadi artik..
Ben de tulumlardan çok memnun kaldım alt üstleri ilk aylarda kullanamadıkları pek kucaga alindikca üstü sivaniyo filan zor olmadı tulumla alt değiştirmekPeki uzun kollu citcitlinin ustune uzun kollu ust de giyirfin mi canim. Korkuyorum cok giydirip isilik yaparsam bir de cocugu diye.
Tulum beli tutugu ivin bnimde cok aklima yatiyor. Ama slt deistirirken cok sikin oluyo diorlar aklim kaisti
bu bebk pazenini mefrusatcilarda blbilirim dimi canim. Kapionluyu da bir tane penye bir tanede ince polar alsam yeter mi simdilik scaba?
Hahaha benimki de aynıKızlar bu iş nasıl olacak yaa
bebe dönüyor sonra ağlıyor çevir diye :)
Şiş mangal iyidirSabah eşim beyefendiye bizi gezmeye götür dedim işim var hava kapalı deyip geçti..
Şimdi beyfendiyi arıyorum arkadaşlarla mangala gitmiş hemen yarın sizi gezmeye götürecem dedi
Kızlar şimdi siz söyleyin akşam gelince onu ne yapayım şiş mangalmı yoksa biftek mangalmı..
Canim benimki de öyle Bazen oturup ağlıyoruz beraber ,alışkanlık yaptı birkaç gün gündüz neredeyse hiç uyumadi , banyosunu gece yerine gündüz yaptırdım faydası olduIyi gclr kizlar..
kizim beni iki gündür cok yoruyor, uyudugu zaman kucagimda tasimiyorum diye seviniyodum ama iki gündür gunduz sadece 15 dk uyudu..
cok uzuluyorum huysuz bi kizim var hala duzelmis degil, gucum ve sabrim kalmadi artik..
Geçen ay fena değildi aslında canım 2 ve 3 arasında 500 gr aldi o yüzden az kaldi . Çok dert yandığım zamanlarda birşey de yemiyordu o yüzden çok üzülüyordum en azından şimdi eskiye göre bi nebze daha iyi istahi. Gelişimi iyi çok şükür canım boyu güzel kendisi de cin gibi çarpıyor beni akşama kadarcanım kolay gelsin panik olma lütfen ne kadar hazırlanırsan hazırla kusur arayana yaranmazsın
iyi yapmışsın canım temizleyici almakla bende alıcam artık
canım bende cuma ağlık ocağına götürücem ama dr un tartıyla sağlık ocağını tartısı arasında 400 gr fark var şaka gibi
canım sağlıklı olsun inan kilo sonra geliyor tabi ki önemli anneyiz işte ama gelişimi iyiyse sıkma canını
veririz inşallah canım
katılıyorum canım
hayırlısı olsun canım dua ediyorum ne yapalım Rabbim bilir en iyisini
ayyy bu ne içim bir tuhaf oldubunları yapmaya uğraşacağıma temizlemeye uğraşırım
canım sana demiştim Ahmet erken emekler diye tarif ettiğine göre büyük oğluma benziyor hareketleri 9 aylıkken de tutunup yürüyordu:) eymen dönüyor ama abisine göre hantal ve çok narin hemen ağlıyor canı yanınca abisinin sesi çıkmazdı:)
bu konuda bir şey yazmıyorum sonra batıyorannenlerde güle güle gitsin canım
yeni bir şey daha öğrendim:)
oyy tehlikeli eltiymiş mesafeli ol canım boş ver demek ki kıskanıyor
canım sen niye ebş aylık bebeklere göre kıyaslıyorsun ki erken doğurdun senin kuzu o yüzden kilosu gayet iyi emin ol, eltimin ki 7 aylık 7 kilo değil o hiç takmıyor
canım ben hep sağlık ocağında tarttırdığım için o ortamda soymak istemedim bir sürü kişi oluyor aynı anda o yüzden hep aynı kıyafetle tarttırdım:)
canım pişik olmuştur suyla sil hep ve pişik kremi sür geçmezse dr a götürürsünüz
canım ke gıda da zorlamamak lazım mama dene istersen
canım bir fincan ölçüsü çok fazla bir fincanla başlarsak ne kadara çıkacak tv de bile çıkıyor ya reklam günde iki fincan ek gıda gerisi anne sütü diye
iyiyiz sen?
zeytinyağı katıyormusun canım ek gıdasına onu dene
sevin tabi canım ne güzel:)
o belli olmaz canım bir saatde bile değişiyor yaptıkları:)
Gnydn cnm bilmiyorum niye uyumuyo. .Buyume atagi mi acaba? Uyku cok onemli canim ya ancak o ara dinleniyor insan, insallah en kisa zamanda duzelir sen de rahat edersin.
sorma cnm ben de oyle, bi de saat 4 ten sonra bazen 15 dk-30 dk ara ile uyaniyor gogsumde geri uyuyor..emzik niyetine kullaniyor beni..Bu dönemde bebekler nasil uyurlarsa uyandik lari zaman onu isterlermis, emerek uyuduğu icin eksikligini hissettigi an gogsume gelmek istiyo yine..Ben de tulumlardan çok memnun kaldım alt üstleri ilk aylarda kullanamadıkları pek kucaga alindikca üstü sivaniyo filan zor olmadı tulumla alt değiştirmek
Hahaha benimki de aynı
Şiş mangal iyidir
Canim benimki de öyle Bazen oturup ağlıyoruz beraber ,alışkanlık yaptı birkaç gün gündüz neredeyse hiç uyumadi , banyosunu gece yerine gündüz yaptırdım faydası oldu
canım yere,oyun halısına falan koysan vakit geçirmiyor mu hiçIyi gclr kizlar..
amin canım günaydın sana daGunaydin herkese, gunumuz guzel gecsin insallah...
Cnm oyun halısında filan kendi kendine oyalanmiyor tek zapteden sey kucakta evi gezmek..M miss_curious canım benimki de emerek uyumak istiyordu ve dediğin gb uyanıyordu sonra
emzirirken uyuyor sonra ben ayağıma alıyordum uyanıyordu o sırada hemen emzik veriyorum istemiyor tabi
emziği tuttum elimle alışana kadar ilk günler zor oldu ama şimdi emmeden uyuyor ve emziksiz uyumuyor
keşke uyumazkende alsa :))
Bi dene istersen belki işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?