2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ne büyük sevaba girdin canım

benimde bir arkadaşım var benden iki hafta sonra doğum yaptı kalp hastası kendisi ilaç kullanmak zorunda olduğu için emziremedi o da
çok seviyorum onun kızını çocuğu her gördüğümde bende emzirmek istiyorum ama söyleyemiyorum ondan teklif gelmeyince

@eflalim aklıma bişey geldi canım nette mamayı suyla değilse anne sutuyle yapıp verdiklerini okumuştum yani hem sütü vermiş oluyoruz hem doyuruculuğu arttırıyoruz mantıklı gelmişti bana Bi araştır istersen canım belki işine yarar

Selam hanımlar
Hava ısındı diye oglusa su veriyorum. Gördüm ki oglum yemek istiyor elime sarilıyor kasigi uzatirken anliyo galiba.biraz yedirme demeyim de tattirma olarak eşimle karpuz ve meyvelerden tutup emdiriyruz cok hoşuna gidiyor. Yogurt veriyorum birazcik yüzünü ekşitiyo ama sonra yiyo.aceba baya baya yemek mi istiyor dr a gidicez olmadi yavas yavaş vereyim diyorum

@eflalim canim eymen kilo almamış ebw normal diyormus ama. Belki de doymuyordur.mama eger dr a gittigimizde ver derse dusunmem veririm.hatta su an huzursuzlugu eger doymadigindansa cok vicdan azabi duyarım niye vermedim mama diye.onemli olan onlarin huzurlu ve saglikli olmalari biliyrsun.icinin sesini dinle ve yap canim.

M miss_curious canim Allahim tatli cadiya sakinlik versin.cok zor canim.oglum da kac gündür gece uykusu yok gibi bişi 12.00 de uyudu 3.00 te kaljti 6:30 da ancak uyudu 9.00 a kadar ve iki kez de uyandi o sürede.bi dinlenebildigimiz gece uykusu var o da olmayinca kac gündür seme seme geziyorum.dedim Allahım hep boyle huzursuz olan bebisler in annelerine gic kuvvet ver.

Günaydın kızlar eşimin koyune geldik hava değişikliği olsun diye bayrama ancak geliriz diye onlarda ahmeti ipeği özlemişler iyi oldu.. Ek gidaya geçince sakinleştirmeye ahmet ama çok vermiyorum zaten kontrole de goturemedım 27sinde asıya gidince bakarim artık sebze çorbası yoğurt meyve bi de az az kahvaltılık veriyorm farklı seylere cesaret edemiyorum altı ay dolunca ins

Duha22 çocuk yeme isteğini belli eder canım

Amin cnm gecen gece kizim 4 te uyandi ve ilk kez esim 1 saat filan oyaladi uykusunu bolup..Dun gece gec yatiralim diyor gece kalkmasin diye..Ben aylardir bu sekildeyim kendi kalkinca farketti..
I imspecial iyi eglenceler cnm, corbayi verirken Blender dan.mi geciriyosun yoksa tel suzgecten mi..Benim minik agzina gelen. Puturlerin bi.kismini yutamiyo cok da yyiyemiyo..
ek gidaya geçmenin bi faydasini gordum kizimin Ishali gecti sukur bi de kaka miktari arttı ve sayisi düştü. .Hatta bugun hoc yapmadi kabız mi olucak bakalim..

Maşallah sana canım iki çocukla her yere gidiyorsun güzel geçer inş..
Bu arada canım işe başladığından beri buralar sakin özlüyoruz seni..

slm taze anneler uzun zamandır yoktum yaklaşık 7-8 ay kadar burayı elimden geldiğince takip etmeye çalışıyordum benim oğluş 5,5 aylık olmak üzere bende ek gıdaya başlamaya çalışıyorum yoğurt ve meyve püresi veriyorum tabiki ev yapımı hazır almak istemiyorum mecbur kalmadığım sürece inşallah almıcam internette bir yazı okumuştum avakado ile ilgili bebekler için çok sağlıklı olduğunu belirtiyorlardı avakadonun içeriğindeki yağ anne sütündeki yağa oldukça benziyormuş içinizde acaba avakado veren oldu mu nasıl verdiniz bir de bebeğiniz beğendi mi? bende aldım bugun tatdırıcam ama ön bilgi olsun diye sormak istedim

Hoş geldin canım bende okumuştum o yazıyı bende alıp oğluma vermeyi düşünüyorum..

Uzun bir aradan sonra merhaba,ne zamandir giremiyordum oglum cok sık uyaniyor firsatbulamiyorum diye soylenirken yazini okuyunca anliyorumki bizim uykularimiz yine meger uyuyan guzel misali uzun kaldi cok kizdim simdi kendime ,birde yawruma kiziyorum uykumu alamiyorum az uyuyorum diye,istiyorumki ilk aylardaki gibi deliksiz ve uzun uyusun ama onlar daha minicikler sut te artik tok tutmuyo cok acikiyorlar belkide hareketleri cok artti yediklerini eritiyolar ondanda uyaniyorlar eskiden arda taha 10, bucukta yatardi sadece 6 da bir defa uyanir emer bidaha 9 da uyanirdi cok mutluydum
O zmnlar simdi yine 10 bucukta uyuyo once 2 sonra 4 sonra 6 ve sonra 7,5 da tamamen uyaniyo her uyanisinda 10 dk emip tekrar uyuyo ama 6 dan sonraki uykusunda gozler kapali ama vucudu hic uyumuyo eller kollar kpir kipir ayaklar hep agizda sizinkilerde bu kdr kipirikmi uykuda

Merhabalar,bende cok bunalimdaydim aslinda,tatile gittim biraz iyi biraz kotu gecsede yinede degisiklik oldu ama ben depresyondan cikamadim,esime sinirlerim hicc gecmiyo oglum artik kucak muptelasi bir coxuk oldu gun icinde aksama kdr hiccc dermanim kalmiyo esim zaten 9,5 dan once eve gelmiyor birde ona o saatte kalk ywmek hazirla hic bir faydasi olmuyor ,severse 20 dk iste bi sevgi o kdr,elinde telefon saatlerce onla ugrasiyor,kucaginda tutsana dedigimde off cok yorgunum artik diye soyleniyor deliriyorumm sabhtan aksama kdr bakan benim yarim saat sevmek zoruna gidiyor,me kdr duskun babalar oluyor ettafimdan biliyorum bu sever diorumki neden yuzum gulduki bu konudan gulsun,sonra bir pazar gunu tatil ve o gunude 5 aylik olcak dogum yaptigim tam 5 aydir her pazar ya ailesi bize geliyo yada biz onlara gidiyoruz o gunude zaten babanne hala oyunlar oynuyo yine babAmiz yan gelip yatiyor,cok uzuluyorum bu duruma

Biraz tatilden biraz bizden bahsedeyim bu arada 5 ay olmamiza 10 gun var dr umuz asla ek
Gidaya baslatmiyor kilosu herseyi cok iyi ek gidaya zaten baslicak ama amne sutu varken 6. Ci aya kdr ben uygun gormuyorum deyince bende baslamadim
Acikcasi isime geldi kizlar,tatilede cikicaz oralarda nasil yapayim derken acik bufelerde cilgin gibi yemekten zaten sutum o kdr cok olduki gece verdigim mamayi vermedim bile,gitmeden oglum cok huysuzdu meger sebebi orda beLli oldu tam 4,5 aylikken oglumun disleri cikti simdi cok komikler minik
Minik iki kucuk dis,simdiye kdr iki kere isirdi cok pis acidi ilkinde ciglik attim cok korktu ikincide burnunu sıktım birakti,termal otele gitmistik 30 derece sicaklikta termal olmayan havuzuna hergun 25 dk kdr swimtrainer simidiyle yuzduk insnilmaz suyu seviyo hic cikmak istemedi ordan hopp hamama hamamda yikandi banyo ardindan misil misil uyudu bur haftamiz cok gzl gecerken son gun pamukkale gezizim gozyaslariyla son buldu,kaldigimiz 5 yildizli otelde oglwn 12 de oglymu uyyttum 15 yasindaki yegenim odadaydi hadi dedim cay icmeye gideyim yarim saat sonra odaya geldigimdw 20 ye yakin tahta kurusu oglymun etrafini sarmisti hmn uykusunda kaptigim gibi yan odaya annemlerin yatagina goturup soyduk vucydunda isirik yoktu cildirdim agla aglaaa perisan oldum hemn dedim dr getirin iki sat sonra dr geldi hicbir isirik olmadigini asla kylaktan yada burundan bir bocek girmedigini soylesede hic huzur bulamadim odamiz suit denen baska bir adi odayla degistirildi sabaha kdr uyumadim nobet tuttum ne pamukkaleyi gorwbildim ne tatilin stresi atildi derken stresin alaasini yasadik gzl baslayan tatil cok huzursuz bitti rabbim bunla gwlmis gecmis olsun baska aci gostermesin insallah,belkide diorum okudugumiz dular onune gectide isirmadilar yawrumu ya o kdr bocek isirsaydi ben ne yapardim bilmiyorum babamiz daha bizi salmazdi hicbir yere,cook sukur hersey geride kaldi,onun disunda cok iyiyiz disimiz cikti,kilomuz iyi,ayaklarimizi tutup emiyoruz,saclarimiz uzuyor,op amnecim deyince dudaklarini yanagima degdiriyor,dedeleri annaneyi halayi babayi herkesi taniyor ,kucak hastasi ,tam bir oyuncu,numaraci ve cam kusu sokak hastasi olduk :) bizden haberler boyle hee 2,5 aylikken emZigi birakan oglum bir aydir yine emiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…