ne büyük sevaba girdin canımçok güzlbi duygu dimi
ama ben göremiyorum
çok güzel yaa değişik dün karşılıklı çok mutlu olduk
arkadaşımızın bebeği hiç emmemiş sütü gelmemiş rica etti bende emzirdim yavrum bi emdi akşamları hi durmazmış ben emzirdim yarım sat sonra uyudu kaldı
ben emzirmedm benimki emmiyoken baska bi bebegi emziremem ya.zaten icimde bi aci bu.biberonu kafaya dikti cadi.dayimin bebegi olur kendisi de.benide izlemeye alın lütfeen
Aldım canımbenide izlemeye alın lütfeen
Amin cnm gecen gece kizim 4 te uyandi ve ilk kez esim 1 saat filan oyaladi uykusunu bolup..Dun gece gec yatiralim diyor gece kalkmasin diye..Ben aylardir bu sekildeyim kendi kalkinca farketti..M miss_curious canim Allahim tatli cadiya sakinlik versin.cok zor canim.oglum da kac gündür gece uykusu yok gibi bişi 12.00 de uyudu 3.00 te kaljti 6:30 da ancak uyudu 9.00 a kadar ve iki kez de uyandi o sürede.bi dinlenebildigimiz gece uykusu var o da olmayinca kac gündür seme seme geziyorum.dedim Allahım hep boyle huzursuz olan bebisler in annelerine gic kuvvet ver.
Maşallah sana canım iki çocukla her yere gidiyorsun güzel geçer inş..Günaydın kızlar eşimin koyune geldik hava değişikliği olsun diye bayrama ancak geliriz diye onlarda ahmeti ipeği özlemişler iyi oldu.. Ek gidaya geçince sakinleştirmeye ahmet ama çok vermiyorum zaten kontrole de goturemedım 27sinde asıya gidince bakarim artık sebze çorbası yoğurt meyve bi de az az kahvaltılık veriyorm farklı seylere cesaret edemiyorum altı ay dolunca ins
Duha22 çocuk yeme isteğini belli eder canım
Hoş geldin canım bende okumuştum o yazıyı bende alıp oğluma vermeyi düşünüyorum..slm taze anneler uzun zamandır yoktum yaklaşık 7-8 ay kadarburayı elimden geldiğince takip etmeye çalışıyordum benim oğluş 5,5 aylık olmak üzere bende ek gıdaya başlamaya çalışıyorum yoğurt ve meyve püresi veriyorum tabiki ev yapımı hazır almak istemiyorum mecbur kalmadığım sürece inşallah almıcam internette bir yazı okumuştum avakado ile ilgili bebekler için çok sağlıklı olduğunu belirtiyorlardı avakadonun içeriğindeki yağ anne sütündeki yağa oldukça benziyormuş içinizde acaba avakado veren oldu mu nasıl verdiniz bir de bebeğiniz beğendi mi? bende aldım bugun tatdırıcam ama ön bilgi olsun diye sormak istedim
Uzun bir aradan sonra merhaba,ne zamandir giremiyordum oglum cok sık uyaniyor firsatbulamiyorum diye soylenirken yazini okuyunca anliyorumki bizim uykularimiz yine meger uyuyan guzel misali uzun kaldi cok kizdim simdi kendime ,birde yawruma kiziyorum uykumu alamiyorum az uyuyorum diye,istiyorumki ilk aylardaki gibi deliksiz ve uzun uyusun ama onlar daha minicikler sut te artik tok tutmuyo cok acikiyorlar belkide hareketleri cok artti yediklerini eritiyolar ondanda uyaniyorlar eskiden arda taha 10, bucukta yatardi sadece 6 da bir defa uyanir emer bidaha 9 da uyanirdi cok mutluydumHayirli cumalar
Oglus kucagimda yazarken cevaplaya dokundu mesaj yarim kaldi yaramazim benim.
Iki gun en yakin okul arkadasimin düğünü vardi dün de ev görmeye gittim bugun de sohbete gidicem kac gündür disardayim esimden utandım valla hep bir yerlere birakti dun sesi cikti ama sustu geri.oglum cok huysuz gecemiz gündüzumuz yok uyumuyor yarim saatte bir saatte bir uyaniyo geceleri erkenden de kalkiyo.nedendir sıkıntısı mi var anlamıyorum huy mu degistiriyo.hic sevmedim bu duzeni oglusun hemen degismesi lazim:))
Merhabalar,bende cok bunalimdaydim aslinda,tatile gittim biraz iyi biraz kotu gecsede yinede degisiklik oldu ama ben depresyondan cikamadim,esime sinirlerim hicc gecmiyo oglum artik kucak muptelasi bir coxuk oldu gun icinde aksama kdr hiccc dermanim kalmiyo esim zaten 9,5 dan once eve gelmiyor birde ona o saatte kalk ywmek hazirla hic bir faydasi olmuyor ,severse 20 dk iste bi sevgi o kdr,elinde telefon saatlerce onla ugrasiyor,kucaginda tutsana dedigimde off cok yorgunum artik diye soyleniyor deliriyorumm sabhtan aksama kdr bakan benim yarim saat sevmek zoruna gidiyor,me kdr duskun babalar oluyor ettafimdan biliyorum bu sever diorumki neden yuzum gulduki bu konudan gulsun,sonra bir pazar gunu tatil ve o gunude 5 aylik olcak dogum yaptigim tam 5 aydir her pazar ya ailesi bize geliyo yada biz onlara gidiyoruz o gunude zaten babanne hala oyunlar oynuyo yine babAmiz yan gelip yatiyor,cok uzuluyorum bu durumaDun o kadar bunaldim ki eşime mutsuz olduğumu söyledim, kizim olmadan önce ikimiz de ozgurce hayatımızı yasiyorduk mesguliyetlerimiz olsa da hayatimiza müdahale etmiyorduk ve hal boyle olunca mutlu bir evliligimiz oldugu yanilgisina düşmüsuz .
asil evlilik kizimin dunyaya gelmesiyle baslamis oysa, insan bu dönemde daha iyi anliyor her seyi..farkindaligi artıyor. .
zor bi cocuk olduğunu biliyor ancak yeterince beni anlamiyor, onun icin hayat aynı neticede..o kadar yiprandim ki..
dun telde arkadaşıma defalarca gece uyandigimi soyledim ve bu sabah baktim saatini 1 saat erken kurmus kizimizi oyalamak icin..isteyince oluyormus demek bazi seyler..
sabah sabah karamsar bi giris oldu kusura bakmayın kizlar. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?