2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
minione canim cok gecmis olsun neyseki ucuz atlatmissiniz.
Ah canım bende hala depresyodayim ne lohusalikmis yahu beni benden etti su an uykysuzum yorgunum ablam geldi cocuklar filan ikiye katlandi yorgunlugum.oglum aksamlari hele hep ağlıyor ama uyumuyor. Tahamnul edemiyrum cokkk kiziyrum yeminle kendime üzülüyorum.. baba desen evden cikmayan adam dogumdan bu yana evden kaçıyor. Senin isin de zormuş canim 9 bucuk cok gec o saate kadar yalniz bakiyirsun cok yorar seni hem de ne yorma.oglum hareketli tam donemuyor disimiz filan da yok maşallah size
Dr a gidicez ona gore bi karar veririm ins.ben huysuzlugu doymamasindan diye endişe ediyrum.

Canim eskiye nazaran cok sık kalkmaya başlamış. Maşallah i varmis küçükken...yine 2 saatte bir kalkiyormus o da iyi.ben divane gibi oldum artik sayamiyrum saat dk yok. Şikayet gibi oluyor ama işte dinlenemeyince oglusa da iyi bakamiyrum agrasif oluyorum...annelerin dinlendirilmesi lazim diyor ya bi uzman cok dogru ama esim sağolsun hic uykusundan feragat etmiyor hayat onlara güzel.

Hic mamayi denedin mi peki

Cnm ben degil de bir tanıdik yogurda karistirip vermiş 5 aylik bebegi onun da..

İnanki hayat onlara guzel birde gecen pzt starda parqmparcayi izliyirum degistir su ruh skici diziyi zaten dio bunalimdayim
Bir delirdimmmm dedm ne bunalimii ise gidiosun yine hayatin harwketli insan goruyosun geziosun stres atiosun gece uykusuz kalmiyorsun cocuka bakan ben dedim ne bunalimi yaa benim agzimdan cikmiyo oyle laflar uyuz oldum esime

Dun dogum günümdu 24 oldum bugün evlilik yıldönümümuz her zamanki gibi hediye yok.dogum günümün aksami dondurma almis doğum günün ya diyo dalga gecer gibi ay sagol dedim....
Üzülüyorum aslında keske bi guzellik yapsa ufak da olsa hediye alsa. Aceba beni sevmiyor mu diye düşünmüyor degilim sevse alır mutlu etmek icin ugrasir herhalde.

Cnm aynı şeyi söylüyorum bu gidisle 2. Cocuk yapmiycam yaparsam da kizim 4 yasina filan gelsin öyle. .Ondan sonra olmazsa da yapmam zaten..
bi an gözümün Onune getirdim de böcekleri kafayi yerdim ben de herhalde cok sukur bi sey olmamis ogluna. .
Disleri de erken cikmis epey masallah ona ek gida yerken kemirir artik bi şeyleri :)
Ben depresyona girmiş gibiyim kolumu kaldiracak halim yok, kizima sinirlendigim zaman çok kızıyorum kendime dua ediyorum sabır ver Allah.im diye..
Esim de senin esin gibi gec geliyor ama simdi Allah var gelince ilgilenir, ellerini yikar hemen kucağımdan alır eve girer girmez..
Masallah oglun cok iyi uyuyormus su dönem bicok kisi huzursuz oldugunu yazmis, duzelir insallah..

Nice senelere cnm..oyle dusunme seviyordur tabiki esin yalnız onemsemiyor demek ki bu tarz seyleri..
yarin babalar gunu sen aldin mi peki bi sey?

Mama sandalyesi aldim hiç umudum yok kullanacagima dair ama yine de duramadim..
Bu arada benim cimcime ek gidayi pek sevmedi bikac kasik yiyo sonrasi yok..

Mama sandalyesi aldim hiç umudum yok kullanacagima dair; ama yine de duramadim..
Bu arada benim cimcime ek gidayi pek sevmedi bikac kasik yiyo sonrasi yok..

Be
Yok denemedim canim.
ben dogdugundan beri hergece verdim cunku cok belli oluyo doymadigi ne zmn gece o mamayi versem nefes nefese emio ama artik buyuduler bu aya kdr vermediysen zaten ek
Gidaya gececeksin o sekilde insallah doyacaktir

Bebek yokken alirmiydi peki? Neden sordum sanki bebek olunca bu kocalar sanki anne olduk gibisinden bizi buyuk olgun gorup hediyeye de gerek duymuyolar sanki bebek zaten masrafli birde daha ne gerek varki fikrine kapiliyorlar

minione hoşmgeldin canım geçmiş olsun allah bebişi korumuş
Maşallah diş çıkarmış ardamız Ocak bebeklerinde ilk diş çıkaran arda herhalde..
Canım kafanda kötü ne varsa at gitsin abdullah ilk 3 ay resmen eziyet çektiriyordu bana gece 12 de başlıyordu sabah saat 6,7,8 de yatıyordu bütün gece kucağımda gezdiriyordum bazen artık illalah edip yatağın üstüne koyuyordum onu eşime sen bak biraz diyordum en fazla 1 saat donra tekrar benim kucağıma atardı Öyle böyle şimdi alıştım artık

minione abdullah bey sayesinde mesaj yarım kaldı neyse ilk 3 ay sabahlara kadar ağlayan bebek benim oiskolojimi bozmuştu bende bununla yaşamaya alıştırdım kendimi ben ona ayak uydurdukça şükür huysuzluğuda gitti birde ben gece ağlayınca onu koynuma alıyorum kokumla bayaa uzun uyuyor bende artık biraz uyuyabiliyorum

Bebek yokken alirmiydi peki? Neden sordum sanki bebek olunca bu kocalar sanki anne olduk gibisinden bizi buyuk olgun gorup hediyeye de gerek duymuyolar sanki bebek zaten masrafli birde daha ne gerek varki fikrine kapiliyorlar
Benimki almazdı sana para vereyim git sen ne beğeniyorsan al ben hediye almasını bilmiyorum derdi..
Bende ne anlamı kalıyor diyordum sonra düşündüm zaten almıyor bari verdiği parayı götüreyimdr kendime birşeyler alayım dedim

Yarın annemlerle pikniğe gideceğiz uzun zaman oldu piknik yapmayalı ablam gelmiş çağırdım gel beraber poğaça falan yapalım dedim bizimle kaldedim Sabah etkenden gideceğiz bakalım abdullah paşa sevecekmi pikniği babsı gelemeyecek ben gidecem oğlumu hasta etme diyor bende çocuk bu susan sebeplerden hasta oluyr dedim oda ben söyleyeceğimi söyledim dedi gıcık görüyormusunuz her cefayı çeken anne çpcuk bir hasta olsun hep sen hasta ettin çocuğu deyip duruyorlar..

Nice senelere cnm..oyle dusunme seviyordur tabiki esin yalnız onemsemiyor demek ki bu tarz seyleri..
yarin babalar gunu sen aldin mi peki bi sey?
Sağol canim.onemsemiyir değişmeyi de düşünmüyor. Yok almadim.bi firsatta alayim bari de onun icin önemi yok ki.
Alirdi nasil zorumla diye diye ama işte kıymeti olmuyo.yoruldum artik şimdi de söyledim yarin ne ayin kaci filan carsiya cikmistim o gun kendine hediye alsaydin ya diyo kütük.yine almadi illa zor edecen ummayim diyorum ama gönül istiyor.hepsi neyse de dogdugumda almiyor da dogurdum yine almadi onu kabullenemiyrum.zor unuturum

Ben de alıyorum ama ila ondan da istiyom.degerli olduğumu onemsedigini göstersin sürpriz yapsin istiyorum. Deyince.cocuk işte diyo.ve almam da demiyor tamam sana hefiye alcam diyo.6 yil once nisanliyken aldigi kitabı söylüyor hediye aldim diye

Kizlar merhaba,cok uzgunum moralimi biturlu toparlayamiyorum sizle paylasayim dedim..3 gun once sag gogsumde bi sertlik ve aci hissettim herzamanki sut kitlesi heralde dedim gece uykumda titreyerek uyandim o an mastit oldugumu anladim baktim kizarmis gogsumun ustu ve dokunamiyorum cok aciyo, doktora gittim hemen mastit olmus antibiyotik kullancaz dedi,yalniz ogunden beri o gogsumde sut bitti resmen, cok cok az geliyor..acisi simdi gecti ama sut yok oglum gelmiyor diye onu emmiyor artik..okadar uzuluyorumki..surekli sagiyorum geri gelirmi diye,yiyip iciyorum insallah gelir..diger gogsume gore kuculdu bile hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…