2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Zaten tadimlik veriliyor bu aylarda camim, ara verip sonra tekrar deneyin diyorlar sevmezse.

Gunaydin kizlar, herkes iyidir umarim, benim minigin bezinde pembelik fark ettim dun, su vermeye basladim, sanirim anne sutu yazin sivi ihtiyacına yetmiyor, bir de sabah bezi cok az dolu oluyor

Canım oğlunda bir huysuzluk falan yoksa doyuyordur ama sütün yaramıyordur ona sen annesin bebeğin için en iyisini sen bilirdin kendini dinle bence..
Canım açlık huysuzlugu yok gibi çaresizim

Annelik icgudulerine guven canim, doydugunu dusunuyorsan ki kilosu iyiymis, 6 ayin dolmasini bekleyebilirsin, gunde bir kez mamadan da birsey olmaz, kati dusunme.
Sağol canım denedim mamayi asla almıyor beni daha çok emmek istiyor mama deneyince

Yerim ben o fistigi benimki bir ara emiyordu birakti

Sagol canim yogurt dusunmeye basladim mama almiyor

canim almadi mamayi cok sinirleniyor
cok guzel yapm7ssin canim

sagol canim bu da mantikli ama sutum azaldi saginca cok cikmaz sanirim ama yogurdunu mamayla mayalayabilirim

canim her bebek kendine ozel istiyorsa ver

canim denedim mamayi kesinlikle istemiyor

benimki hep oyle:)

iyi yapmissiniz canim:)

canim gec yatirma daha cok huysuzlanir daha erken uyanir uzmanlar oyle diyor

canim benimki hep oyle uyku konusunda

canim ya uzuldum bu modeller guzel bebek bakar demistim sana hatirladin mi yaniltti esin beni, once su pazar gunlerine cozum bulman lazim iyi alismis rahata esin, ikinizinde bebegi butun yuk sende

ilk tatilniz iy i gecm i s sonrasi cok fena bocegi okuyunca elim ayagim bosaldi Rabbim korumus kuzunu, oyy yerim onun dislerini masaallah canim

ozlettin kendini arada ugra:) yine yazini okurken keyiflendim:)

nice yillara canim benimki hep ayni beklemiyorumm artik bende

iyi gecmistir insaallah, ah bu erkekler deseydin ozellikle ruzgara tutucam gunesin altinda kavurucam!

cok gecmis olsun pes etme sag emzirmeye calis geri gelir

5. Ayda baslaniyor yavas yavas ama ben daha once basladim pek sevmiyor benimki

canim seni iyi anliyorum bocek konusunda bende oyleyim cok kotu oluyorum insanin elinde degilki

off cok fena susuzluk Allah kolaylik versin

canim normal yogurt gibi mayala gunluk bardakla

masaallah canim darisi benim sutumun bebegimin basina:) bizimkininde kakasi yesil ve eksi kokuyor:)

Gunaydin kizlar, herkes iyidir umarim, benim minigin bezinde pembelik fark ettim dun, su vermeye basladim, sanirim anne sutu yazin sivi ihtiyacına yetmiyor, bir de sabah bezi cok az dolu oluyor
Gunaydin canim iyi yapmissin

Günaydın herkese giremedim, cumartesi annemdeydim oğlum cok huysuztu aç diye diye stres yaptım esime mama aldırdım ama icmedi sıringayla verdim yuzunu burusturdu çok sinirlendi beni daha hırslı emdi söylene söylene, aç ondan huysuz dediğim oğlum meğer sık sık sık emzirdigim için gazdan huysuzmus:) sabaha kadar pirtlatti:) denemeye devam ettim dün de biberonlada denedim almıyor kesinlikle, napicam şimdi ek gıda olmaz çünkü sütüm az önemli olan günlük 500 ml süt alması, mamayla yoğurt mayalamak geldi aklıma birde onu mu denesem, keyfim bu konuda çok kaçık, nazar edenler var ya neyse..
Kaynimda cins oğulları hasta dün eşimi aramış amcası getiriyimde siz bakın birde burnu tıkalı açamıyoruz diyormus, dedim biz dr muyuz hasta çocuğunu bizimkilerin yanına getirecek yani düşüncesiz diye kızdım neyse ki eşim uyarmis, nasıl bir düşüncesizlik bu kamera şakası gibiler, esimede söylendim istemiyorum ya dedim nazar ede ede sutumu kestiler yavruma yazık değil m o yeter görmek istemiyorum dedim, eşim hiçbir şey diyemefi bu konuda hak veriyor hayret!

Benim minigin uyku düzenini yazayım daha doğrusu düzensizliğini:) akşam 8 de uyku saati öncesinde pijama emzirme faslı ışıklar sönüyor ses çıkmıyor salliyorum oturma odasında, iki saat uyuyor bazen bir saat bazen üç saat:) 10 dan sonra hangi saatte uyanirsa emziriyorum beşiğini alıp yatak odasına geçiyorum uykuku emiyor gündüz memede asla uyumaz, tekrar yaptırıyorum , iki saatte bir uyaniyor sabahta 5 te güne başlıyoruz, tekrar 8 de uyutuyorum bazen 7 de, bir saat uyursa iyi bazen şaşırtıyor iki saat uyuyor tabi arada kimildiyor salliyorum beşiği, uyaniyor iki saat oyaliyorum oyun halisinda oda oda benimle ana kucaginda bazen benim yatagin ustunde bazen çocuk odasinda ki yatakta bazen kucakta, cok huysuz olunca hep kucakta, iki saat geçince salliyorum iste 30 dk 1 saat daha derken uyku aralarnini iki saat tutup ayni saatlerde uyutmaya çalışıyorum:)

Yarın misafirim var ve çok gerginim dua edin bana strese çok girmeden atlatayim

canım normal eski usul yoğurt yapıyor annem tatlı olmasına özen gösteriyorum çünkü ekşi olunca tuhaf oluyor yüzü bende yedirmek istemiyorum

canım kaka sorunu oğlumda da var koyu renkli yapıyor sanırım demir ilacından çünkü ebe beni önceden uyarmıştı kabızlıkta yapabilir rengi koyuda olabilir korkma demişti

canım diş çıkartıyor olabilirmi acaba sen kendini üzme senin stresin bebeğede geçiyor ek gıda olarak doktorum 4. aydan itibaren günde 1 kahve fincanını geçmeyecek şekilde yoğurt veya meyvenin suyunu önerdi yoğurt verebilirsin aslında 1 fincanı geçirmezsin sende kendini biraz iyi hissedersin oğlum huzursuz olunca emziriyorum eğer emmek istemezse evde dolaştırıyorum baktım olmuyor yüz üstü yatırıyorum gazını çıkartmaya başlıyor rahatlıyor. uyku düzeni sıkıntılıymış canım allah kolaylık versin ama gececek bu günler rahat gece uykuları bizede gelicek

selam kızlar ben mart annesı olacaktım ama kızım acelecı davrandı ocak annesı oldum ek gıdaya gectık kasık mamalarına gunde bır ogun sızler basladınız mı neler verıyorsunuz bebeklerınıze meyvelerın tadına baktırmaya basladım ayrıca

sabırsız bir kız annesi olacaksın anlaşılan canım tercih senin tabi ama hazır değilde kendin evde yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum dediğim gibi tercih senin tabiki ben oğluma yoğurt ve mevsim meyvelerinin püresinden veriyorum yediğim başka veyve varsa dilini şöyle ucundan değdirip tadına baktiriyorum onun haricinde haftaya çorbalara başlamayı düşünüyorum

hemde nasıl sımdı bıle oyle uykusu sassın veya karnı acıksın dayanamıyor :) yogurt ıcın doktor onumuzdekı hafta dedı dr gaz yaparmıs once tattır sonra olculerı yukselt dedıı sımdı cam rende alıcam elma ve seftalı puresı ıcın 4,5 aylıgın bugun olculerı nasıl verıyorsun kac olcu yogurt

canım doktorumuz günde 1 kahve fincanını gecmeyecek şekilde ver dedi bana 6. ayda yavas yavas ölçüleri arttıracam
tabi yoğurdu direk 1 kahve fincanı vermedim birgün 1 çay kaşığı ertesi gün 2 çay kaşığı gibi yavas yavas arttırıp en fazla 1 kahve fincanına çıktım

uyku duzenınız nasıl peki gunduzleri nasıl uyuyor

ahhh canım yaa,öperimm seni çokkk,bakma büyüklerimiz bahçede toprakta büyümedilermi hangisi toprak yemediki,düşe kalka böceğiyle sineğiyle büyüyeceklerde gel işte bunu birde bize anlat ne güzel yine şöyle şanslıyım diye düşünki temz havanın içindesiniz bol oksijenle büyüyecek yawrun inşallah
evet sanırım o gördüğün minicik şeyler diş :) hadi hayırlı olsun :)
görmemle yükselmesi ele gelmesi 0,25 cm olmaısı 3-4 gün içinde oldu inankı :)

inşallah sık sık girerim cnm ya
valla hatırladım o dediğini bu tipler iyi baba olurlar demeni ama dün pazar düğündeydik,herkes hayran kaldı eşime 4 4lük baba olmuş diye,4 döndü etrafında üşütmesin yok terlemesin yok güneş geçmesin her an kucağında,elaleme gösteriş için yaptığını düşünmüyorum demekki iyi bir baba ama h içi o kdr çok işte yoruluyorki akşam 10 a doğru gelince bebeği sevmeye dermanı kalmıyor sanırım cnm

Bende senı opuyorum :) ben kendıme anlatamıyorum valla kafaya taktım ruyamda bıle su kulagakacan bocegı var ya onlarla ugrasıyorum dusun yanı aslında gelenekcıyım yanı ılac falan kullanımına karsıyım ama bocege amaaan bısey olmaz yaw dıyemıyorum ucan sıne bana dogru gelse odum kopuyor heralde takıntı oldu evımın karsısında koccaman bı baraj var bogazda oturuyrm dıyorum kendı kendıme hahaa nokta nokta boyle ama kabarma huysuzluk falan yok yada oglm genelde huysuz oldugu ıcın ben anlamıyorum hadı bakalım hayırlı olsun deyım o zaman

valla şu eltilerin kayınların çok ilginçler Allah sabır versin iyiki eşim tek erkek çocuk,yoksa kafayı yerdim,ne cahil insanlar var yaa,bazen doğru düzgün neden arkadaşmız bir ahbabımız yok hep biz bizeyız derken böyle okuyuncada varsın dıorum arkadaş olmasın eşim bana ben ona ailelerimiz bize yeter,yeri gelio öz annemin yaptıkları bile batarken kalkıpta böyle kapı dış kapı mandalı tiplerin akıl vermeleri,birde nazar etme olayları gerçekten sinir bozucu valla...
uyku düzeniniz aslında çok kötü diil ama kendimle kıyas yapcak olursam senın gibi bende ardayı saat 8 de yatırmaya kalkarsam eğer asla benımkıde uyumaz,elimden geldiğince gündüzleri 10 buçuk-12 30 arası 2 saat uyutuyorum,3-4 saat uyanık kalıyo 4.5-7 arası uyutuyorum birdaha 11 e doğru uyuyor,gece 2-3 gibi kalkıyuor 10 dk emıp tekrar uyanıyor,5,5 da yine uyanıyo emio sonra 7 de uyanıyor bir daha uyumuyor,10 buçuğa kdr oyun kucak mıncıklama şarkılar camdan bakmalar hemen hemen hergün aynı tempodayız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…