2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
muhammed Yusuf un bı hafta sonra 5. ayı doluyor ama hıc ılgısı falan yok yıyeceklere normal mı ramazan gırdıgınden berı babası ıftarda uyutuyr sahurda da uyuyor zatn ondan mı acaba
normal zaten ilk 6 ay anne sütü alması çok önemli bebeklerin,,,,
ben yaklaşık bir aydan beri oğlumu mama sandalyesine oturtuyorum ben veya eşimle yemek yerken ki daha bir özenme oluyor,,, mama sandalyesi öncesi de ana kucağına benzeyen bşr şeyim var onun içine koyuyordum,,, sana da tavsiye ederim,,,

tek anne sutu vermeyı ıstıyorum fakat artık kıtı kıtına zor yetıyor azıcık azıcık baslasam dıyorum ama hı ıstek yok. bı hafta sonra kontrolu var eger kılo almamıssa baslarım herhalde... sen ıkea nın mama sandelyesıne bakmıstın nasıldı

sağol gamze teyzesi

canım gaz yapar vermicem mercimek yoğurt çorbası vereyim diyorum yoğurt veriyorum zaten ek gıdayla ilgili çok sorularım var herkes ayrı bişey söylüyor

Kizlar ben bikac gun once ek gidaya basladim 5bucuk aylikken baslamis olduk, azcik muz yedirdim, suda haslanmis kabagi ezip verdim, yogurt vermistim ama cok gaz yapti, dun tekrar mayaladim bakalim yine gaz yapcak mi, kizim yemegini verdigm tabaga saldiriyor resmen :) ikinci kasigi verene kadar zor bekliyor

Kizlar benim bebegim yan donuyor ama hala yuzusti donmek istemiyor, 3-4 kere donmustu oda 1 ay once filandi, oyle hareketsiz bi bebek degil elleri ayaklari cirpinip duruyor, biseylere uzanmaya calisiyor surekli, kiyaslamak istemiyorum ama biraz dertte ediyorum sizce bi problem var midir?

Slm anneler hayırlı ramazanlar herkese kızlar bu ek gıda işi ne zormuş yaa herkes farklı bişi söylüo netten araştryrm kafam karışıo doktrm tarhana corbası yoğrt corbası ver dedi basladım bnde öncesinde sebze meyve suları ve pürelerinden vermştim ama tam bi düzene gecemdm 6 aylık olucaz artık akşamları pirinç ununa basladım içine brz muz koydum kakaya bi baktım iplik iplik lifler olmş cok korktum acile gtcektk nerdeyse gecti Allahtan bilginiz olsun muz verince olabiliomş

ayy buzdolabına giren mi yeni duydum:) bulaşık makinesi kapağına oturanı gördüm bende:)
canım maşallah Abdullaha, ek gıdaya sebzeyle başla üç gğün aynı sebze olacak miktarıda bir çay kaşığıyla başlayıp gün gün artıracaksın en son ir kahve fincanı olacak miktarı
elin tavuğu ele kaz görünür hesabı tavuğu benzettim ama minikleri başka örnek bulamadım
canım akşam iftardan sonra ortalığı toplamayı bırak önce, bırak dağının kalsın çok güçsüz düşersin, hepsini toptan sahurdan sonra topla ne olacak
Nego birde canım bEn kaynana ve eltiden bir müddetliğine kurtuldum eşim onlarla konuşmuyor ne onlar geliyor ne biz gidiyoruz abdullah paşamızda rahat şimdilik..,
canım kv mi çok severim ama eltim olmasa da olur
canım eşime göre abartıyorum biliyorsun ya ben ne zaman haklı oldum ki ona göre, senin eltide halt etmiş o ne biçim laf densiz
Selamlar benm ogluşlarda hastalamış dun gece hiç uyumadık ikiside aynı anda aglayıp durdular sabah doktora goturduk bogazı kızarmış ikisininde ve malesef antibiyotik verdi . Hal boyle olunca oruçta tutamadım .
geçmiş olsun canım
canım o zaman hiç yaptırmıyım sağlık ocağında ben
cnm sinir bozucu bi durum gercekten ne desem bilemedim. .
allah tan su an eltim yok, esimin abisi halen bekar..
inşallah anlaşırsın eltinle bana 3 tane daha gelecek
Hah böyle şeyler anlatın bsna seneye eşim hadi gidip kalan embriyolardan bir çpcuk yapalım diyecek biliyorum ve gözüm çok korkuyor..
canım korkma ya senin eşin iyi sen hep diyorsun yapın gitsin:) ben bu oduna bile yaptım
canım git dollet biz kız buyuyelı kavga edemiyoruz az sesimizi yukseltsek kavga etmeyin diyor ağız tadıyla kavga da yok
aynen aynen
canım antibiyotik bitmezse bağışıklık kazanır o ilaca ve daha sonra kullansanda fayda etmez, küserler canım çok alınganlar
kardesler ramazan nasıl gecıyor benım kı aclıkla gecıyor aclıktan geberıyorum valla allah Kabul etsın ınsallah
amin canım
Nego kaynına sınır oldum vallahı ben olsam masallah abı de derım nazar degıyor sonra derım. bu arada eltın sofraya ınmıyor mu ne fenaymıs yaaa neyse allah yardımcın olsun hemsehrım :)
amin canım sağol, gelmiyor yok o sevmez pek bizlerle oturmayı zaten benimde işime geliyor kafa dengim değil
Aklıma şöyle geldi:
Acaba onların sana yaptığını ,sen onlara mı yapsan?
Tabi maşallah ı içinden söyleyerek..
Hani belli ki empati yetenekleri yok, belki rahatsız olurlar...
hay sen çok yaşa dün aynen böyle dedim bende aynısı yapıcam diye yapıcam evet başka yolu yok anlasınlar nasılmış
hey Allah ım densiz insan ne çok ya ben anlayamıyorum empati çok muz zor acaba
canım söylersem küser kaynım çok değişik, gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz bilmem ne kadın gibi karışır konuşur her şeye, erkeksin bir geri dur be diyesim var

canım bunlar gerçekten anlamıyor bebeğin dilinden , şöyle söylüyüm ağladığı zaman susturamıyorlar kv gidip susturuyor
Canim bende bu ara o tiplerle cok karsilastim, benimki soyle uyumuyor, boyle yaramaz, sanki uyumamasi yememesi icmemesi marifetmis gibi..
canım onlar nazar değmesin diye yalan söyleyenler
Bizden de günaydın. Bizim de kusmamız başladı. Allah herkese kolaylık versin.
amin

Oglus da öyle hele gece uykusuna dalarken aglayarak yoruluyi çok üzülüyorum oyle uyuyo.... iyi gezmeler canim kolay gelsin sana
canım uykusunu geçirince çok ağlıyor benimkide
Selam kızlar eşlerinize babalar günü hediyesi aldınızmı?
Ben alıp almamakla kararsız kaldım biryandan diyorum alayımda sevinsin ve utansın biryandanda o anneler günü bana birşey almadı diyorum ..
hayır tabi ki kutlamadım da
çığlık bu dönemde çok hoşlarına gidiyor
sata göre oluyor, sağlıkla doğsun inşaallah
canım hippin pirinçli kaşık mamasından ver doyar, ek gıda zaten sütün yerini almaz sütün yetersizse ek gıdada versen devam sütü vermen lazım
canım eşinle güzelce konuş o halletsin
canım rota aşısının ikinci dozunu evde ben içirdim, ek gıdaya geçsende mama vermen gerekiyor süt miktarı ek gıdadan çok olmalı
ay çok güldüm
canım hiç bilgim yok
muhammed Yusuf un bı hafta sonra 5. ayı doluyor ama hıc ılgısı falan yok yıyeceklere normal mı ramazan gırdıgınden berı babası ıftarda uyutuyr sahurda da uyuyor zatn ondan mı acaba
benimkide öyle
canım öyle olmaz çorbası özel yapman lazım
çok yoğunum canım bu alıntıları güç bela yazıyorum eymen hep mız mız
maşallah canım iyi almış şükür , darısı başımıza ama zor mama ek gıda kaşık maması hiçbirini almıyor, canı sebzeyi az suyuyla pişirip püre yapıp çorba gibi ver

maşallah kuzuya

dönme işi normal canım endişelenme

Selamlar hiç vaktim yok eymen çok huysuz hep kucak istiyor mızırdanıyor, kaşık maması aldırdım hippin pirinçlisini tadı berbat sma mamasıyla yapıyorum yok yemiyor yemiyor kırk takla atıyorum ağzını kilitliyor açtığı an tıkıyorum bugün karpuz suyu kattım ki içine yesin diye yok yemiyor, karpuz verdim yemiyor, ilacı içmiyor su bile içmiyor ben verdikçe mememe saldırıyor hırsla emiyor, anlaşılan ek gıda işi çok ama çok zor olacak zaten stres altındayım altıncı ayı dolunca testisi inmezse ameliyat olacak ki inmedi hala girmezsem merak etmeyin gerçekten zor yetişiyorum ev işi bebek bakımı çocuk bakımı

inşallah anlaşırsın eltinle bana 3 tane daha gelecek
hay masallah bendede bı tane var dıgerı bacım zaten yanı bacımla eltıyız bı tane daha gelecek bacımla planlar kuruyoz
amin canım sağol, gelmiyor yok o sevmez pek bizlerle oturmayı zaten benimde işime geliyor kafa dengim değil
goruon mu sen su gelını :)
ay çok güldüm

bı ozenıyorum kı su ısteklı olan bebıslere benımkıde atılsa yemek gorunce keskeee

Benimkide hala dönmüyor canım ben dert etmiyorum..

hatırlıyor musun memeyı de boyle agzına tıktıgın zorlandıgın zamanları :) o gunler gectı basardın emzırmeyı bu da olacak ınsallah allah sabır versın guc kuvvet versın :)kıyamam yaaa meme ıstıyor mınııık ınsalah amelıyata gerek kalmaz dua et annelık cok zor... ben bı bebekle yetıstıremyrum sen hıc yetıstıremezsın ama hersey mukemmel olmak zorunda degıl allah yardımcn oolsn....

Anneler annelerrrr merhaba..
23 gün luk kizim var. Bir hafta sonra memeyi tuttu. Ama nedense hep safi emdi solu emmesi ya da ememedi.
Simdi ikisini de emiyor sorun şu ki sağ gogsum sol gogsumden daha iri oldu.
İlk basta sut sağma makinasıyla bayag zorlamistim sut ciksin diye bebeğim.kuvezdeyken.
Ne yapmaliyim?

Geçmiş olsun canım. Sen konuyu eşinle paylaş ve çocuğunla ilgili konularda karismalarina fırsat verici davranışlarda bulunma bence mesela hastaneye birlikte gitme belki böyle yapınca kendilerinde söz sahibi olma hakkı goruyorlardir

Biz ilk dozunu öyle yaptırmıştik canım. Güvenilir ve sağlık ocağına yakın bir yer olmalı. Elektrik kesintisi durumunda jeneratörleri var mı onu da sor eczaneye
Dert etme canım dönmüş Zaten canı istemiyordur.

Ayy nefret ettim şu yedirme probleminden benimki de artık sadece uyurken emiyor veya mama alıyor ek gıdaya geçince naparim diye ben de düşünüyorum şimdiden Allah yardımcımız olsun Canım. İnşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir canım dua edeceğim sen alıntı yapmasan da bi gorun burada sensiz olmaz

Canım bebeğin aç olduğunda sol göğsünü vermeye çalış ısrarla ver

Annisler bugun 5 aylik olduk. Ek gidaya baslatio doktorumuz. Bugun ilk kasik mamasi muhallebiyi yemedi agladi itti diliyle mama sandalyedine oturttum. Oyle yapin dedi doktorumuz. Ilk denemesinde byle olan var mi?

sağol gamze teyzesi

canım gaz yapar vermicem mercimek yoğurt çorbası vereyim diyorum yoğurt veriyorum zaten ek gıdayla ilgili çok sorularım var herkes ayrı bişey söylüyor
evet bu konu karışık canım iç gudulerune güven arastır
Annisler bugun 5 aylik olduk. Ek gidaya baslatio doktorumuz. Bugun ilk kasik mamasi muhallebiyi yemedi agladi itti diliyle mama sandalyedine oturttum. Oyle yapin dedi doktorumuz. Ilk denemesinde byle olan var mi?
ilk öyle oluyor canım mama sandalyesini tam oturtma geriye doğru ana kucagımıza gibi olsun birde parmagınla ver ilk

bence hiçbir problem yoktur canım ek gıda içinde çok sevindim

evet cnım dr gitmeden direk buraya sor bence bi çok şey kaka dan aynı çıkar bi süre

Allah kolaylik versin canım sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…