Canim bence zorlama, bebekde olsa saygi duymak lazimkararlarina :) doymadigini dusunuyorsan ekk gida dene istersen,Günaydınlar, süt çoğaltma maceramda sonucu yazayım, galactago kesinlikle çok etkili tavsiye ederim, birde kuru meyveleri karıştırıp hoşaf yapıyorum demiştim sonra blendırdan geçiriyorum, gece yatarken bir de sabah içiyorum o da çok etkili, içinde incir, kayısı,dut,hurma, üzüm var, rezene ve susamı çekip bala karıştırıp yedim ama onu çok yiyemedim etkisi ne bilmiyorum.
Şimdi diyeceksiniz ki e sütün arttıysa ne diye mamaydı kaşık mamasıydı çabalıyorsun, çünkü hala kilo almadı ya sütüm yaramıyor diyecem ki bunca zaman yaradı da birden ne oldu ya da başka bir sıkıntı varyoksa inanın canıma minnet sadece emsin sütüm yetsin de emsin, çünkü ek gıda işi belli ki çok uğraştıracak beni biberonu anne vermesin başkası versin taktiği işe yaramadı bu taktiği kaşık maması içinde mi denesem
Bebeğim bana mesaj mı veriyor sadece süt ver ek gıdaya gerek yok diye, ya da iştahsız bir bebek olacağının göstergesi mi ki bence öyle kendimi kandırmıyım
Kafamda deli sorular annelik iç güdüm sadece kiloya odaklanmış takıntılı bir hal aldıo yüzden sağlıklı düşünemiyorum
Akıl akıldan üstün tecrübe de bir yere kadar, ben şimdi ne yapayım a dostlar, ısra edeyim mi kaşık mamasına tesr teper mi sonrası için
Canim sagol icim rahatlatti gercekten, aslinda yapamadigini dusunmuyorum cunku bi esyayialmak icin neredeyse yuzustu olacak kadar yan donuyor ama sonra geriye sirt ustu atiyor kendini, oturnak istiyor sanirim donmek pek cazip gelmiyor.benim oğlumda dönüyordu ama dönmeyi bırakdı bende çok üzülmüşdüm ama doktoruna sordum meğersen yeni bir şey keşfedince oturmak gibi, v.s bazen eski yaptıklarına rağbet etmiyebiliyorlarmış,,,,
Sagol eflalim.mutfagi toplamaya baska vaktim olmuyor ki.sonradan zor oluyor sahurdan sonra daha zor olur...abdullah yine uyumadi.gece bi saat uyudum sahurdan once daha yok...ayy buzdolabına giren mi yeni duydum:) bulaşık makinesi kapağına oturanı gördüm bende:)
canım maşallah Abdullaha, ek gıdaya sebzeyle başla üç gğün aynı sebze olacak miktarıda bir çay kaşığıyla başlayıp gün gün artıracaksın en son ir kahve fincanı olacak miktarı
elin tavuğu ele kaz görünür hesabı tavuğu benzettim ama minikleri başka örnek bulamadım
canım akşam iftardan sonra ortalığı toplamayı bırak önce, bırak dağının kalsın çok güçsüz düşersin, hepsini toptan sahurdan sonra topla ne olacak
canım kv mi çok severim ama eltim olmasa da olur
canım eşime göre abartıyorum biliyorsun ya ben ne zaman haklı oldum ki ona göre, senin eltide halt etmiş o ne biçim laf densiz
geçmiş olsun canım
canım o zaman hiç yaptırmıyım sağlık ocağında ben
inşallah anlaşırsın eltinle bana 3 tane daha gelecek
canım korkma ya senin eşin iyi sen hep diyorsun yapın gitsin:) ben bu oduna bile yaptım
aynen aynen
canım antibiyotik bitmezse bağışıklık kazanır o ilaca ve daha sonra kullansanda fayda etmez, küserler canım çok alınganlar
amin canım
amin canım sağol, gelmiyor yok o sevmez pek bizlerle oturmayı zaten benimde işime geliyor kafa dengim değil
hay sen çok yaşa dün aynen böyle dedim bende aynısı yapıcam diyeyapıcam evet başka yolu yok anlasınlar nasılmış
hey Allah ım densiz insan ne çok ya ben anlayamıyorum empati çok muz zor acaba
canım söylersem küser kaynım çok değişik, gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz bilmem ne kadın gibi karışır konuşur her şeye, erkeksin bir geri dur be diyesim var
canım bunlar gerçekten anlamıyor bebeğin dilinden , şöyle söylüyüm ağladığı zaman susturamıyorlar kv gidip susturuyor
canım onlar nazar değmesin diye yalan söyleyenler
amin
canım uykusunu geçirince çok ağlıyor benimkide
hayır tabi ki kutlamadım da
çığlık bu dönemde çok hoşlarına gidiyor
sata göre oluyor, sağlıkla doğsun inşaallah
canım hippin pirinçli kaşık mamasından ver doyar, ek gıda zaten sütün yerini almaz sütün yetersizse ek gıdada versen devam sütü vermen lazım
canım eşinle güzelce konuş o halletsin
canım rota aşısının ikinci dozunu evde ben içirdim, ek gıdaya geçsende mama vermen gerekiyor süt miktarı ek gıdadan çok olmalı
ay çok güldüm
canım hiç bilgim yok
benimkide öyle
canım öyle olmaz çorbası özel yapman lazım
çok yoğunum canım bu alıntıları güç bela yazıyorum eymen hep mız mız
maşallah canım iyi almış şükür , darısı başımıza ama zor mama ek gıda kaşık maması hiçbirini almıyor, canı sebzeyi az suyuyla pişirip püre yapıp çorba gibi ver
maşallah kuzuya
dönme işi normal canım endişelenme
Allah kolaylik versin.eymenimize de sifa ins.gerek kalmasin ameliyata.Selamlar hiç vaktim yok eymen çok huysuz hep kucak istiyor mızırdanıyor, kaşık maması aldırdım hippin pirinçlisini tadı berbat sma mamasıyla yapıyorum yok yemiyor yemiyor kırk takla atıyorum ağzını kilitliyor açtığı an tıkıyorumbugün karpuz suyu kattım ki içine yesin diye yok yemiyor, karpuz verdim yemiyor, ilacı içmiyor su bile içmiyor ben verdikçe mememe saldırıyor hırsla emiyor, anlaşılan ek gıda işi çok ama çok zor olacak zaten stres altındayım altıncı ayı dolunca testisi inmezse ameliyat olacak ki inmedi hala girmezsem merak etmeyin gerçekten zor yetişiyorum ev işi bebek bakımı çocuk bakımı
canım parmağımla muz falan denedim yok hoşlanmıyor emirden bildiğim için yani bariz reddediyor sıpam:) suyu weenin kulplu suluğuyla denedim fotosunu koyarım itiraz etti ama biraz içirdim emirede tutturdum ki belki abisinden alır diye bakalım az az suya alışacak sanırım, çok çok terliyor su şart bu kuzuyayazık yavruya ya nefret ediyorm sondadan
parmagınla sürünce de yalamadı mi canım ezilmeye deva, et bence geçici bi durum dış çıkarıyor dur
suyu çay bardagi ile dene canım dişine değdiği için seviyorlar
canım bende aynen öyle düşündüm gel gör ki ek gıda vs almıyor canım istemiyor çok ağlıyorCanim bence zorlama, bebekde olsa saygi duymak lazimkararlarina :) doymadigini dusunuyorsan ekk gida dene istersen,
canım benim kuzu çok güzel dönüyor ama oturmayı sevmiyor:) seninkide oturuyormuş,benimki yığılıyor düzgün duramıyor destekli bile zor duruyorCanim sagol icim rahatlatti gercekten, aslinda yapamadigini dusunmuyorum cunku bi esyayialmak icin neredeyse yuzustu olacak kadar yan donuyor ama sonra geriye sirt ustu atiyor kendini, oturnak istiyor sanirim donmek pek cazip gelmiyor.
canım çok zor uykusuzluk gerçekten, amin canım sağol inşallah gerek kalmazSagol eflalim.mutfagi toplamaya baska vaktim olmuyor ki.sonradan zor oluyor sahurdan sonra daha zor olur...abdullah yine uyumadi.gece bi saat uyudum sahurdan once daha yok...
Allah kolaylik versin.eymenimize de sifa ins.gerek kalmasin ameliyata.
Ek gida isi zaten zormus.bir de eymen zorlamaz ins canim.
Slm kizlar nasilsiniz ben cok iyiyim valla ablamin yanindayiz ne guzelmis sana yardim eden birinin olmasi kızlar oğluma bakiyolar ablam yemekdi pastaydi cok iyi bakiyor sagolsun banatek kotu yani ha bire kilo alıyorum rahat yaradi bana
Gaz çıkarmadan kustugu için tuhaf geldi İnşallah usutmemisimdir çocuğu dışarı çıkmaya korkar oldum yazın bebeği korumak daha zor sanki her yee klima sıcak diye de ince giydiriyoruz bi yere gidince sürekli giydir çıkar modunda oluyoruz çık yorucuyok hayır,, ilgisi yok kesinlikle
belki biraz üşütmüştür,, malum havalar bir tuhaf,,, yada gazı vardır gaz çıkarırken kusmuşdur,,
canım benimki bandigo marka aynası sabit hışırdayan yerleride var, kaç kere yıkadım hatırlamıyorum:) bir şey olmadı, büyük oğlumada kullandım hem deTitiz anneler
Oyun halısını nasıl temizliyorsunuz? Kızım çok kustuğu için yıkamak Şart ama yıkanınca da hışırdayan öten kısımları bozulur diye korkuyorum. Bendeki oyun Halısı tekmele ve oyna mı ne öyle bir şey.. Tiny love ın...
Önerisi ya da tecrübesi olan varsa sevinirim, kusmuk içinde kaldı halıcık..
canım benimki bandigo marka aynası sabit hışırdayan yerleride var, kaç kere yıkadım hatırlamıyorum:) bir şey olmadı, büyük oğlumada kullandım hem de
Ben de hesap actim kizima. Dogdugundan beri her ay cuzi bir miktar da olsa duzenli olarak para yatiriyorum. Su an calismiyorum ama ise baslayinca miktari artiracagim insallah. Ileri de egitimi icin kullanmayi dusunuyorum. Sonucta sartlar neyi gosterir bilemeyiz o zaman. Gerektiginde elimin altinda bulunsun istiyorumKayın pederin çok yanlış zaten İmkanı varsa çocuklarına Bu saydıklarını yapmak zorunda.. Örneğin benim eşim şimdiden oğluma hesap açtırmış her ay bir miktar para atacak oraya birde allah izin verirse oğlumun adına ev almayı düşünüyoruz sonuçta onun geleceğini kurmak zorundayız allah izin verirse yarın öbür gün oğlum evlendiğinde direk evine geçer bu bizim görevimiz..
Güle güle giysin eymen paşamız :)))hanımlar hani bir bebek giysisi vardı aysimason alıcam demişti bende pek beğenmiştim, gittigidiyordan aldık bugün geldi hemen fotosunu çektim:) çok ağladı güzel çıkmadı ama albüme koyucam, kaliteli beğendim açıkçası ama mavisini almadığıma pişman oldum birde 9-12 ay sipariş etmiştim ne olur ne olmaz diye büyük oldu:) zaten sonbaharlık mevsimlik değil bence kalın yani, almak isteyen olursa diye yazıyorum ayrıntısını, selam bebek in kendi satışından aldım gittigidiyordaki.
Eki Görüntüle 1563669
bunu da almak istiyorum ne dersiniz:)
Eki Görüntüle 1563670
Gerçekten insanın imkanı varsa yapılması gereken birşey..Ben de hesap actim kizima. Dogdugundan beri her ay cuzi bir miktar da olsa duzenli olarak para yatiriyorum. Su an calismiyorum ama ise baslayinca miktari artiracagim insallah. Ileri de egitimi icin kullanmayi dusunuyorum. Sonucta sartlar neyi gosterir bilemeyiz o zaman. Gerektiginde elimin altinda bulunsun istiyorum
Canım evet makinede elde yıkama ayarı var onda olur kısa 30 dk lık program var benim onda olur, yani kısa programda yıka hassas programda sıkma yaptırma istersen içine sinsin, ben sıkmada yaptırıyorum yani, öten düdüğü mü var öyleyse benimkinde de var, hatta oyuncaklarının biri müzik çalıyor ben koltuğa çay dökünce oyuncakta ordaydı çay döküldü, lekesi çıksın diye elimde bir güzel yıkadım tabi zor çalıyor artık o oyuncağı:) benimkinin modeli ekliyim bakMakinede yıkadın değil mi? Öten yeri de var ve Kızımın en çok oyalandığı parçalar onlar Göze alamıyorum:)) sanki ipek kıyafetimi yıkayacak gibi özeniyorum iki düdüğe:) sağolasın canım ben de yıkıyacam ya Allah Bismillah deyip artık..
Ben elektronik yani muzik kismini cikarip attim makinaya yikandi mis oldu hicbisey olmuyor:)benimkide tinylove..Titiz anneler
Oyun halısını nasıl temizliyorsunuz? Kızım çok kustuğu için yıkamak Şart ama yıkanınca da hışırdayan öten kısımları bozulur diye korkuyorum. Bendeki oyun Halısı tekmele ve oyna mı ne öyle bir şey.. Tiny love ın...
Önerisi ya da tecrübesi olan varsa sevinirim, kusmuk içinde kaldı halıcık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?