2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim bence zorlama, bebekde olsa saygi duymak lazimkararlarina :) doymadigini dusunuyorsan ekk gida dene istersen,

[QUOTE="leble, post: 41491123, member: 584266"]benim oğlumda dönüyordu ama dönmeyi bırakdı bende çok üzülmüşdüm göstergedince oturmak gibi, v.s bazen eski yaptıklarına rağbet etmiyebiliyorlarmış,,,,[/QUOTE]

Canim sagol icim rahatlatti gercekten, aslinda yapamadigini dusunmuyorum cunku bi esyayialmak icin neredeyse yuzustu olacak kadar yan donuyor ama sonra geriye sirt ustu atiyor kendini, oturnak istiyor sanirim donmek pek cazip gelmiyor.

Sagol eflalim.mutfagi toplamaya baska vaktim olmuyor ki.sonradan zor oluyor sahurdan sonra daha zor olur...abdullah yine uyumadi.gece bi saat uyudum sahurdan once daha yok...
Allah kolaylik versin.eymenimize de sifa ins.gerek kalmasin ameliyata.
Ek gida isi zaten zormus.bir de eymen zorlamaz ins canim.

canım parmağımla muz falan denedim yok hoşlanmıyor emirden bildiğim için yani bariz reddediyor sıpam:) suyu weenin kulplu suluğuyla denedim fotosunu koyarım itiraz etti ama biraz içirdim emirede tutturdum ki belki abisinden alır diye bakalım az az suya alışacak sanırım, çok çok terliyor su şart bu kuzuya
Canim bence zorlama, bebekde olsa saygi duymak lazimkararlarina :) doymadigini dusunuyorsan ekk gida dene istersen,
canım bende aynen öyle düşündüm gel gör ki ek gıda vs almıyor canım istemiyor çok ağlıyor çaresizim resmen
Canim sagol icim rahatlatti gercekten, aslinda yapamadigini dusunmuyorum cunku bi esyayialmak icin neredeyse yuzustu olacak kadar yan donuyor ama sonra geriye sirt ustu atiyor kendini, oturnak istiyor sanirim donmek pek cazip gelmiyor.
canım benim kuzu çok güzel dönüyor ama oturmayı sevmiyor:) seninkide oturuyormuş,benimki yığılıyor düzgün duramıyor destekli bile zor duruyor
canım çok zor uykusuzluk gerçekten, amin canım sağol inşallah gerek kalmaz
Slm kizlar nasilsiniz ben cok iyiyim valla ablamin yanindayiz ne guzelmis sana yardim eden birinin olmasi kızlar oğluma bakiyolar ablam yemekdi pastaydi cok iyi bakiyor sagolsun bana tek kotu yani ha bire kilo alıyorum rahat yaradi bana

ooo çok güzel boş ver kiloyu bende almadım ama çok şiş hissediyorum kendimi

hanımlar hani bir bebek giysisi vardı aysimason alıcam demişti bende pek beğenmiştim, gittigidiyordan aldık bugün geldi hemen fotosunu çektim:) çok ağladı güzel çıkmadı ama albüme koyucam, kaliteli beğendim açıkçası ama mavisini almadığıma pişman oldum birde 9-12 ay sipariş etmiştim ne olur ne olmaz diye büyük oldu:) zaten sonbaharlık mevsimlik değil bence kalın yani, almak isteyen olursa diye yazıyorum ayrıntısını, selam bebek in kendi satışından aldım gittigidiyordaki.

bunu da almak istiyorum ne dersiniz:)

Birde hippin bebek bisküvisini araştırdımda güzel geldi, sütüme ondan katıp versem yer mi acaba, ne yapacağımı şaşırdım ya ne zormuş

yok hayır,, ilgisi yok kesinlikle
belki biraz üşütmüştür,, malum havalar bir tuhaf,,, yada gazı vardır gaz çıkarırken kusmuşdur,,
Gaz çıkarmadan kustugu için tuhaf geldi İnşallah usutmemisimdir çocuğu dışarı çıkmaya korkar oldum yazın bebeği korumak daha zor sanki her yee klima sıcak diye de ince giydiriyoruz bi yere gidince sürekli giydir çıkar modunda oluyoruz çık yorucu

Sevgili dostlar, bebegimi sallamadan uyutuyorum demistim ya yalan oldu:)) annemlere geldim ortam degisikliginden mi bilmiyorum cook agladi, gozlerinden uyku akmasina ragmen agladigi icin uykuya dalamadi falan filan. Ben de bebegimin psikolojisi bozulacak diye korktum acikcasi. Sonuc olarak carsafta sallamaya devam:)

Bir arkadas sormus nasil basardin diye. Ben nasil basaramadigimi anlatayim istersen:)) şoyle ki bebegimi o nefret ettigi besigine yatirdim emzirdikten sonra. Tabii basladi cilginca aglamaya. Ben hep sakin bir sekilde elini gobusune koyarak alcak sesle sakinlesmesi icin surekli konustum. Hafif hafif karnini pispisladim. Bir yandan da telefonuma yukledigim dere sesi, yagmur sesini falan dinlettim. Ilk seferinde cook agladi kuzum. Israrla devam ettim. Agladi sustu, agladi sustu falan. 1 saat belki biraz fazla sure sonra uykuya daldi(gece uykusuna) o gece 1 sefer kalkti. Tabii ben cok heyecanlandim. Ertesi gun daha az agladi(gunduz uykusunda) yarim saat sonra gozlerini acti. Hafif pispisladim yine hemen daldi 2 saat uyudu. Bu boyle 6 gun surdu. Taa ki izmire gelene kadar..

Benim canima tak ettiren sey o kadar sallamama ragmen her seferinde 35. Veya 40. Dakikasinda uyanmasiydi. Arastirdim. Uyku ogrenilen bir seymis. Biz yetiskinler de aslinda ara ara uyanirmisiz ama dekrar dalmayi bildigimiz icin hatirlamazmisiz. Bebekler de uyku evrelerinin birinden birine gecerken uyaniyorlar ve uyumayi bilmedikleri icin tekrar dalamiyorlar. Sonuc olarak uykusunu almamis bir sekilde uyaniyorlar. Uyumayi bilen bebekler emmek icin gece ya cok az kalkiyorlarmis ya da hic kalkmiyorlarmis.Benim amacim kizima uyumayi ogretmekti. Ama basaramadim. Simdilik erteledim.

Titiz anneler

Oyun halısını nasıl temizliyorsunuz? Kızım çok kustuğu için yıkamak Şart ama yıkanınca da hışırdayan öten kısımları bozulur diye korkuyorum. Bendeki oyun Halısı tekmele ve oyna mı ne öyle bir şey.. Tiny love ın...

Önerisi ya da tecrübesi olan varsa sevinirim, kusmuk içinde kaldı halıcık..

canım benimki bandigo marka aynası sabit hışırdayan yerleride var, kaç kere yıkadım hatırlamıyorum:) bir şey olmadı, büyük oğlumada kullandım hem de

canım benimki bandigo marka aynası sabit hışırdayan yerleride var, kaç kere yıkadım hatırlamıyorum:) bir şey olmadı, büyük oğlumada kullandım hem de

Makinede yıkadın değil mi? Öten yeri de var ve Kızımın en çok oyalandığı parçalar onlar Göze alamıyorum:)) sanki ipek kıyafetimi yıkayacak gibi özeniyorum iki düdüğe:) sağolasın canım ben de yıkıyacam ya Allah Bismillah deyip artık..

Ben de hesap actim kizima. Dogdugundan beri her ay cuzi bir miktar da olsa duzenli olarak para yatiriyorum. Su an calismiyorum ama ise baslayinca miktari artiracagim insallah. Ileri de egitimi icin kullanmayi dusunuyorum. Sonucta sartlar neyi gosterir bilemeyiz o zaman. Gerektiginde elimin altinda bulunsun istiyorum

Güle güle giysin eymen paşamız :)))

Gerçekten insanın imkanı varsa yapılması gereken birşey..

Canım evet makinede elde yıkama ayarı var onda olur kısa 30 dk lık program var benim onda olur, yani kısa programda yıka hassas programda sıkma yaptırma istersen içine sinsin, ben sıkmada yaptırıyorum yani, öten düdüğü mü var öyleyse benimkinde de var, hatta oyuncaklarının biri müzik çalıyor ben koltuğa çay dökünce oyuncakta ordaydı çay döküldü, lekesi çıksın diye elimde bir güzel yıkadım tabi zor çalıyor artık o oyuncağı:) benimkinin modeli ekliyim bak

Ben
Ben elektronik yani muzik kismini cikarip attim makinaya yikandi mis oldu hicbisey olmuyor:)benimkide tinylove..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…