ınan bende onu dusundum ama erındım bahcemde yaprak var esımle oturur sararızbırlıkte mantı bıle sıkmışlıgımız var :) patates tavuk corba yanına pırınc pılavı olur mu
corba ne yapayım pekı :)Olur oluR
ikiside çok güzel canım güle güle giysin eymencikhanımlar hani bir bebek giysisi vardı aysimason alıcam demişti bende pek beğenmiştim, gittigidiyordan aldık bugün geldi hemen fotosunu çektim:) çok ağladı güzel çıkmadı ama albüme koyucam, kaliteli beğendim açıkçası ama mavisini almadığıma pişman oldum birde 9-12 ay sipariş etmiştim ne olur ne olmaz diye büyük oldu:) zaten sonbaharlık mevsimlik değil bence kalın yani, almak isteyen olursa diye yazıyorum ayrıntısını, selam bebek in kendi satışından aldım gittigidiyordaki.
Eki Görüntüle 1563669
bunu da almak istiyorum ne dersiniz:)
Eki Görüntüle 1563670
domates mercimek tarhana favorilerim hem kolay hem güzelcorba ne yapayım pekı :)
eczacı arkadaşın eşi getirmişti oğluma bambino silikon kaşık memnunum ben çok yumuşak ucuKizlar mama kaşığı konusunda tavsiyeleriniz var mı? ? Hangi marka alsam ??
Canim ben hic almadim ama arkadaslarim surekli aliyor, onlarda hipp aliyotlar, hatta bi arkadasim bebegine yemek pisirmiyor surekli o kavonozlardan yediriyor, bio oldugu icin guveniyor ama ben suphyle yaklasiyorum, disarda mecbur kaldiimda kullanirim ama evdeyken gerek yok bence, hic bisey yemeyen bebekler o kavonozlari nasil yiyorlar buda suphe uyandiriyor bende.. Organik pazarlar var mi sana yakin bilmiyorum ama oralardan meyveni alabilirsin..Hipp erikli meyve puresi alacaktim çoğu bebek tadını seviyormus eşim oğluma ne olduğu belli olmayan meyve yedirmem. Meyveyi alır kendimiz yaparız dedi. Ne verdiyse m yemiyor bende yiyemiyorum meyvelerin tadi yok guzel meyve bulamiyoruz resmen meyveye bayilirim ama ben bile gönüllü yemiyor um oğlum da aç kalıyor ama eninde sonunda alisir yer dedi bakalım inşallah alışır. Ben de hazır gıda yedirmek istemiyorum ama aç da kalmasın istiyorum. Hazır meyve puresi aldınız mı hiç? ??
Tesekkür ederim.Ww
eczacı arkadaşın eşi getirmişti oğluma bambino silikon kaşık memnunum ben çok yumuşak ucu
Haklısın. Esim araştıracak meyve için pazar bakalım inşallah buluruzCanim ben hic almadim ama arkadaslarim surekli aliyor, onlarda hipp aliyotlar, hatta bi arkadasim bebegine yemek pisirmiyor surekli o kavonozlardan yediriyor, bio oldugu icin guveniyor ama ben suphyle yaklasiyorum, disarda mecbur kaldiimda kullanirim ama evdeyken gerek yok bence, hic bisey yemeyen bebekler o kavonozlari nasil yiyorlar buda suphe uyandiriyor bende.. Organik pazarlar var mi sana yakin bilmiyorum ama oralardan meyveni alabilirsin..
Haklısın. Esim araştıracak meyve için pazar bakalım inşallah buluruz
Mercimek güzel olur..corba ne yapayım pekı :)
TV de izlemiştim TRT 1 de iyi fikir programına pazartesi günleri çocuk doktoru çıkıyordu. Adını hatırlayamıyorum.Hipp erikli meyve puresi alacaktim çoğu bebek tadını seviyormus eşim oğluma ne olduğu belli olmayan meyve yedirmem. Meyveyi alır kendimiz yaparız dedi. Ne verdiyse m yemiyor bende yiyemiyorum meyvelerin tadi yok guzel meyve bulamiyoruz resmen meyveye bayilirim ama ben bile gönüllü yemiyor um oğlum da aç kalıyor ama eninde sonunda alisir yer dedi bakalım inşallah alışır. Ben de hazır gıda yedirmek istemiyorum ama aç da kalmasın istiyorum. Hazır meyve puresi aldınız mı hiç? ??
bu da beni çok düşündürüyor üstünde kırk tane vitamin yazıyor acaba biz evde bunu sağlayabiliyor muyuzTV de izlemiştim TRT 1 de iyi fikir programına pazartesi günleri çocuk doktoru çıkıyordu. Adını hatırlayamıyorum.
Marketten nasıl yetiştirildiğini bilmediğiniz meyveyi alıp püre yapacağınıza kavanoz da satılan üzerinde organiktir yazan mamaları tercih edebilirsiniz diye.
Mesela şeftali ve nektarinin üzerindeki tarım ilacını giderebilmek için 1 gün suda bekletmelisiniz demişti.
Aklınızda bulunsun.
Canim yere hali büyüklüğünde Çarşaf ser yada oyun halıları var onlardan alabilirsin. Etrafına oyuncakları koy ulaşabileceği kadar mesafede. Cok rahat eder ve Dönme ilerleme geri gitme gibi hareketleri kolaylıkla yapmaya Çalışır.Kizlar ben bikac gun once ek gidaya basladim 5bucuk aylikken baslamis olduk, azcik muz yedirdim, suda haslanmis kabagi ezip verdim, yogurt vermistim ama cok gaz yapti, dun tekrar mayaladim bakalim yine gaz yapcak mi, kizim yemegini verdigm tabaga saldiriyor resmen :) ikinci kasigi verene kadar zor bekliyor
Kizlar benim bebegim yan donuyor ama hala yuzusti donmek istemiyor, 3-4 kere donmustu oda 1 ay once filandi, oyle hareketsiz bi bebek degil elleri ayaklari cirpinip duruyor, biseylere uzanmaya calisiyor surekli, kiyaslamak istemiyorum ama biraz dertte ediyorum sizce bi problem var midir?
Canim evde wee marka silikon uclu var, onu seviyor gerci dvit falan veriyorum ek gidaya gecmedigim icin, bi tane de tupperware siparis verdim bakalim gelince denicez.Kizlar mama kaşığı konusunda tavsiyeleriniz var mı? ? Hangi marka alsam ??
canım üzülme ve vazgecme kucağında sdene mama sandalyesinde başkasının kucağında parmagınla kaşıkla bardakla biberonla elbet alacakHicbirsey yediremiyorum su bile içmiyor oğlum off sütüm de az devam sütü ve hazır meyve puresi denememi söylediler özellikle Erikli meyve puresi ni dene dediler .
canım bende hassas ta yaşadım tıny love maymun adasıAynı soruyu dün ben soracaktım unuttum gitti hatta bugün sirkeli karbonatlı suyla sileyim diyordum yıkarsan sonucu haber ver canım bizim de aynı halıdan.
canım ben porselen kullanıyorum metal ağız kenarında alerji yapıyor dısardada tupperware mama takımı var onu kullanıyorum memnunumKizlar mama kaşığı konusunda tavsiyeleriniz var mı? ? Hangi marka alsam ??
canım bende evde yapmak mantikli geliyor kokusu rahatsız ediyor eğer meyveleri rendeleyıp azicik kaynatın küçük kavanozlara sıcakken kapatırsan dışarı çıkarken yanında bile goturebılırsn ama taze yapmak mantikli ipek hanimin ciftligi çok hoş ailesi yapamayan arkadaşlarım erişti ve tarhana falan da alıyorlar arkadaş tavsiye etmiş bende memnun kalacağının garantisini veririmHipp erikli meyve puresi alacaktim çoğu bebek tadını seviyormus eşim oğluma ne olduğu belli olmayan meyve yedirmem. Meyveyi alır kendimiz yaparız dedi. Ne verdiyse m yemiyor bende yiyemiyorum meyvelerin tadi yok guzel meyve bulamiyoruz resmen meyveye bayilirim ama ben bile gönüllü yemiyor um oğlum da aç kalıyor ama eninde sonunda alisir yer dedi bakalım inşallah alışır. Ben de hazır gıda yedirmek istemiyorum ama aç da kalmasın istiyorum. Hazır meyve puresi aldınız mı hiç? ??
kolay gelsin canım mercimek çorbası patlicanli kurdan kebabı çok hoş durur firinda patates tavuk birde hosaf çok kolay bi tatlı tarifi vereyim 3 yumurta bi bardak şeker 4yemek kaşifi yoğurt kabartma tozu kek kıvamında yap pissın ...2 bardak şekeri 3 bardak suda erit kaynatmadan kek sıcakken dok çok hafif kolay dün yaptımda yuvarlak borcam ölçüsüınan bende onu dusundum ama erındım bahcemde yaprak var esımle oturur sararızbırlıkte mantı bıle sıkmışlıgımız var :) patates tavuk corba yanına pırınc pılavı olur mu
ipek hanimin ciftligi harika canım alkışlıyorum seni tarhana erişti falan arkadaşlarım var çok güzel koli gönderiyorlarCanım endişelerimiz sorularımız fln çok benziyor okuyrm hep ama cevap yazamıyodumben e bebekten wee nin silikon kaşığını aldım renkleri çok güzeldi ucu da yumuşak gerçi henüz ek gıdaya geçmedik o yüzden denemedim ama yumuşak bpa sız bi ürün diye tavsiye edebilirim
Bi de ben hamileliğimden beri mecbur kalmadıkça pazardan marketten almıyorum sebze meyvemi. İpek hanım çiftliğinden sipariş veriyorum çok da güven veriyor bana, tam bahçe ürünleri şekilsiz bile olsa çok lezzetli şeyler geliyor tavsiye ederim bi araştır istersen
Canim zorlamiycamda esim takti resmenadamına gore degısırkııız bıde buyuk eltıylede onlar bır oluyorlarmıs hahaaa
rıca ederım :) amaaanııın annesı emzır gıtsın yaaa kılo almasa da olur valla rahat ol :) ınsallah gerek kalmaz uzuldum mınık kuzuyaammaaaan aha bana bak ev dokuluyor orucum halım yok saldım gıttı ama benım gelenım gıdenım yok o rahatlık var ama bırı gelecek dıye odum kopmuyorda degıl ahh bu kadınlaar
bılıyorum zatn oylesıne verdım muz ıshale ıyı gelırya olur ya ıshalse dıye şeeettıydım :)
benım nazızane tavsıyem yanı kendı dusuncem bebegım ne ıstıyorsa onu verırdım kendımıde bebegımıde yıpratmazdımm
anlıyorum senı allah yardımcın olsun ne deyım..
bende herobaby den cikan kasiktan var yumusak ucuUç kısmının yumuşak olması önemliymis ağzına sert gelmeyince daha kolay kabul ediyormus meme gibi dudağının arasına alabiliyormus diş ten dolayı damagini da kasiyabiliyormus hangi markanın ucu daha yumuşak kavramasi kolay olur diye bilemedim. Metal olmasın diye bende plastik kasik ve porselen kasik kullandım ama kabul etmiyor bir türlü tahta kaşığı da eşimde söyledi ama onda da bakteri kolay ürediginden iyice fırçalayarak yıkamak ıslak bırakmamak falan çok dikkat gerekecek diye kullanmak istemedim. Kesme tahta mi bile bu yüzden cam kullanıyorum ben.cevabın için teşekkür ederim.
canim buyuk ogluma kullanmistim bunda da hic bir sey yemezse kullanicam baska care yokHipp erikli meyve puresi alacaktim çoğu bebek tadını seviyormus eşim oğluma ne olduğu belli olmayan meyve yedirmem. Meyveyi alır kendimiz yaparız dedi. Ne verdiyse m yemiyor bende yiyemiyorum meyvelerin tadi yok guzel meyve bulamiyoruz resmen meyveye bayilirim ama ben bile gönüllü yemiyor um oğlum da aç kalıyor ama eninde sonunda alisir yer dedi bakalım inşallah alışır. Ben de hazır gıda yedirmek istemiyorum ama aç da kalmasın istiyorum. Hazır meyve puresi aldınız mı hiç? ??
ayran corbasi:) ferah ferahcorba ne yapayım pekı :)
cok yoracaklar belli, denedim canim uykuda bile yaygarayi basti:) kiyafeti denersen foto isterim:)ikiside çok güzel canım güle güle giysin eymencik
kahve renginin kravatlısı var bizde de büyük diye kaldırmıştım deniyim,bende
ek gıda mama kaşık maması aptamil hipp evolvia sma kabak havuç patates kafayı bozduk eflalim :)
illaki alışacak canım ama yoracaklar bizi,
mamayı uykusunda vermeyi denedin mi canım ben öyle alıştırdım hala ilk verdiğimde ağlar sonra alır diliyle itince çekmiyorm ağzından inatla bekliyorum alıyor sonra
ameliyata gerek kalmaz inşallah canım dua edelim
aynen canim cok guzel yiyorlar tadida berbat benceCanim ben hic almadim ama arkadaslarim surekli aliyor, onlarda hipp aliyotlar, hatta bi arkadasim bebegine yemek pisirmiyor surekli o kavonozlardan yediriyor, bio oldugu icin guveniyor ama ben suphyle yaklasiyorum, disarda mecbur kaldiimda kullanirim ama evdeyken gerek yok bence, hic bisey yemeyen bebekler o kavonozlari nasil yiyorlar buda suphe uyandiriyor bende.. Organik pazarlar var mi sana yakin bilmiyorum ama oralardan meyveni alabilirsin..
canim bu dediklerini hep denedimcanım üzülme ve vazgecme kucağında sdene mama sandalyesinde başkasının kucağında parmagınla kaşıkla bardakla biberonla elbet alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?